Vynikajuci zapas z nasej strany! Avsak netreba zabudnut ze zajtra nas caka opat Carolina a tentokrat na svojom lade takze po dnesnom debakli musime cakat od nich rychly uvod a snahu skorovat ako prvy. Tusim ze prilezitost dostane Rask takze mam trocha obavy ci to zajtra zvladneme ale aspon 1 bod by sme mali priniest.
Zee sa nam krasne rozbehol v ofenzive a celkovo obrancovia posledne zapasy skoruju pravidelne co je velmi slubne aj vzhladom k bliziacemu sa trade deadline a boju o vychodiskove pozicie do play off.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
5 vitazstvo z poslednych 6z nas katapultuje na 2 konferencne miesto
postava zapasu ako inak Timothy Thomas (2/45)
(http://www.nhl.cz/CZ/24150/tim_thomas_p ... aruby.html)
Carolina sa v porovnani s predoslym zapasom zmenila o 180´ za vykon prevedeny najmä v II.tretine by si bodik zasluzila, smola no
najblizsie 3 zapasy - doma BUF a potom podme ho v ramci spestrenia na zapad COL, LAK
postava zapasu ako inak Timothy Thomas (2/45)
(http://www.nhl.cz/CZ/24150/tim_thomas_p ... aruby.html) Carolina sa v porovnani s predoslym zapasom zmenila o 180´ za vykon prevedeny najmä v II.tretine by si bodik zasluzila, smola no
Z tychto hracov by som nemenil jedine Ryder-a... sice vzhladom k platu nepodava super vykony ale patri stale k nasim najnebezpecnejsim utocnikom a kedze mu konci zmluva v play off urcite bude hrat na 120%cepi píše:s bliziacim sa TDL sa v zakuli co to posuskava - smerom von Wheeler, Ryder, Ference, Stuart, smerom dnu Moulson, ci Kaberle.....samozrejme zatial ide len o take sususu
minimalne, minimalneLukas33 píše:Teda Recchi vyzerá, že by v pohode odohral aj budúcu sezónu.
„Je to tu vždycky těžké a my jsme naskočili a odehráli skvělý zápas,“ řekl jeden z hrdinů Mark Recchi, který v únoru oslaví již své 43 narozeniny. „Je to stále zábava hrát a pomáhat klukům a snažit se být součástí toho puzzle. Je to skvělá parta. Prožijeme spolu hodně zábavy…je potom jednoduché přijít a pracovat každý den.“
Savvy, ktory po strete s ex_mackom Hunwickom putoval do satne, odcestoval domov do Bostonu a podla najnovsich informacii by sa nemalo jednat o dalsi otras mozgu, resp. zhorsenie situacie po nedavnom neprijemnom otrase....
jednym smajlom k stretnutiu v COL
Zial Savvy ma dalsi otras mozgu... vraj stredna kategoria... osobne si myslim ze najlepsie pre jeho zdravie by bolo ak tuto sezonu uz vypusti a podla stavu v lete zvazi pokracovanie v dalsej kariere... je mi ho luto, lebo sa konecne dostaval pomaly do starych kolaji....
A hned dnesny zapas nam v plnej nahote ukazal ze bez Savvy-ho sa budeme bez posil dost potapat... Paille je totalne nepouzitelny hrac, ani do 4. utoku, a Seguin zase potvrdil ze ma daleko od centra parametrov NHL... gol na 2-0 je jeho zasluha (spolu s Ferencom)... darmo na Seguin-a obranca (McQuaid) krical a ukazoval mu aby branil 3 hraca v najazde... hrac ostal nepokryty a po jeho strele z dorazky sme dostali gol.... chlapec ak sa nepreberie k lepsim vykonom a hlavne nezamaka v lete na fyzickej sile- skoro kazdy suboj o puk prehrava- tak nebudem prekvapeny ked buducu sezonu poputuje na farmu...
Verim ze Panters porazime a All Star break nam pride akurat vhod aby sa utok nejak dal dokopy lebo dnes to uplne zlyhavalo.
A hned dnesny zapas nam v plnej nahote ukazal ze bez Savvy-ho sa budeme bez posil dost potapat... Paille je totalne nepouzitelny hrac, ani do 4. utoku, a Seguin zase potvrdil ze ma daleko od centra parametrov NHL... gol na 2-0 je jeho zasluha (spolu s Ferencom)... darmo na Seguin-a obranca (McQuaid) krical a ukazoval mu aby branil 3 hraca v najazde... hrac ostal nepokryty a po jeho strele z dorazky sme dostali gol.... chlapec ak sa nepreberie k lepsim vykonom a hlavne nezamaka v lete na fyzickej sile- skoro kazdy suboj o puk prehrava- tak nebudem prekvapeny ked buducu sezonu poputuje na farmu...
Verim ze Panters porazime a All Star break nam pride akurat vhod aby sa utok nejak dal dokopy lebo dnes to uplne zlyhavalo.
k zapasu, rozharane, nemastne, neslane, kralici zamakali, Quick sa zopar krat vytiahol pri Zeeho, no najmä Loochovej golovke, na strane druhej Timmy tiez zopar krat zachranil, domace vitazstvo zasluzene, snad si svoje bodove konto vylepsime proti menej skodnym panterom
Bohuzel podle meho nazoru se z toho Savard uz nevyhrabe mozna kratkodobe se vrati ale pak uz to nemusi byt tak velka rana a ma ho znova navic muze mit symptomy jako treba Keith Primeau ktery kvuli tomu ukoncil karieru, nebo Lindros z kteryho po tech otresech mozku uz proste nebyl takovej hrac jako driv.
Todle neni sranda to neni zlomena ruka otres mozku muze mit vliv na soustredeni,rozostrene videni,bolest hlavy.
Proste bohuzel jsem nazoru ze uz se z toho uplne nevyhrabe.I kdyz bych byl rad kdyby se vratil v plne sile.
Jinak Mark skoro 43 let a porad hraje nhl na vysoky urovni to je proste silenec.
Todle neni sranda to neni zlomena ruka otres mozku muze mit vliv na soustredeni,rozostrene videni,bolest hlavy.
Proste bohuzel jsem nazoru ze uz se z toho uplne nevyhrabe.I kdyz bych byl rad kdyby se vratil v plne sile.
Jinak Mark skoro 43 let a porad hraje nhl na vysoky urovni to je proste silenec.
Když se v sobotu Savard pomalu ubíral do šatny, podpírali ho Zdeno Chára a Patrice Bergeron. Druhý jmenovaný si s ním určitě měl co povědět, protože podobnou situaci docela nedávno také zažil. Sezónu 2007-08 vynechal kvůli prvnímu otřesu mozku skoro celou a když se v další vrátil, po srážce se současným spoluhráčem Dennisem Seidenbergem (tehdy oblékajícím dres Caroliny) se problémy vrátily. Naštěstí už ne tak vážné, takže Bergeron přišel jen o 15 startů.
„Při druhém otřesu jsem v první chvíli myslel na to, jestli se vůbec budu moci vrátit. Říkal jsem si, proboha, už je to tu zase. Byl to spíš vnitřní pocit, než že bych cítil příznaky. Přešla dva, tři, čtyři dny a já zjistil, že se to nepodobá předchozímu. To mi dalo naději,“ líčí Bergeron situaci z prosince 2008. „Příznaky tam byly, ale ne tak hrozné. Nevím přesně, jak se cítí Savvy, ale já byl po pár dnech optimistou.“
V Bostonu doufají, že současný marod do tohoto stavu také brzy dospěje. „Patrice Marcovi vysvětlil, že jde o 2 naprosto odlišné situace. Doufáme, že u Savvyho to proběhne stejně,“ vzývá osud trenér Julien. (nhl.cz)
We believe Savvy....
„Při druhém otřesu jsem v první chvíli myslel na to, jestli se vůbec budu moci vrátit. Říkal jsem si, proboha, už je to tu zase. Byl to spíš vnitřní pocit, než že bych cítil příznaky. Přešla dva, tři, čtyři dny a já zjistil, že se to nepodobá předchozímu. To mi dalo naději,“ líčí Bergeron situaci z prosince 2008. „Příznaky tam byly, ale ne tak hrozné. Nevím přesně, jak se cítí Savvy, ale já byl po pár dnech optimistou.“
V Bostonu doufají, že současný marod do tohoto stavu také brzy dospěje. „Patrice Marcovi vysvětlil, že jde o 2 naprosto odlišné situace. Doufáme, že u Savvyho to proběhne stejně,“ vzývá osud trenér Julien. (nhl.cz)
We believe Savvy....
Som veľmi spokojný s hrou našich borcov v posledných týždňoch.
Dávala sme veľmi veľa gólov, tie útočné formácie sa akosi rozbehli. Stále som však nespokojný so Seguinom, ako kower píše, je veľmi ľahko odstaviteľný od puku a má príšernú obranu, také prognózy teda rozhodne neboli. Verím, že sa nakopne rovnako ako Stamkos spred roka a pol, ked mal taktiež pomalý vstup... Nečudo, ani Jullien mu už tak neverí, hráva v podstate v treťom, štvrtom útoku s hráčmi ako Paille a Thornton, maximálne 10 minút na zápas. Ak sa nepreberie, neuškodilo by mu niekoľkozápasové posedenie si na tribúne... veľmi som spokojný s obľúbencom Patriceom Bergeronom, ktorý je mimo svojej štandardnej fantastickej defenzívnej roboty aj produktívny, jeho lajna strelila mnnoho gólov...
Stále mi však chýba bek, ktorý spĺňa prísnejšie kritériá PMD, Hunwick bol omyl, Kampfer sa bohvieako vyvinie, naozaj, Chia má prostriedky na to, aby niečo počas TD vymyslel... lebo spoliehať sa na to, že budeme šťastní v draftovej lotérii (za predpokladu, že Toronto skončí cca tak ako je už teraz, vlastne celú sezónu sú 4. - 5. od konca) sa nemusí vyplatiť. Šumy o Kaberlem stíchli, no uvidíme, TD bude každopádne z našej strany zaujímavé...
Čo sa týka Savvyho, veľmi ľúto mi ho je. Vytrpel si už svoje, tešil sa na návrat a pomaličky sa dostával do tempa... a zrazu dalšia rana. Fakt škoda, držme mu palce, aby sa vyzdravel, tak ako tu už niekto spomínal, otrasy mozgu niesu sranda, nech nemá ani v bežnučkom živote žiadne problémy... čo sa týka jeho hokejovej kariéry, mám obavy.
Dávala sme veľmi veľa gólov, tie útočné formácie sa akosi rozbehli. Stále som však nespokojný so Seguinom, ako kower píše, je veľmi ľahko odstaviteľný od puku a má príšernú obranu, také prognózy teda rozhodne neboli. Verím, že sa nakopne rovnako ako Stamkos spred roka a pol, ked mal taktiež pomalý vstup... Nečudo, ani Jullien mu už tak neverí, hráva v podstate v treťom, štvrtom útoku s hráčmi ako Paille a Thornton, maximálne 10 minút na zápas. Ak sa nepreberie, neuškodilo by mu niekoľkozápasové posedenie si na tribúne... veľmi som spokojný s obľúbencom Patriceom Bergeronom, ktorý je mimo svojej štandardnej fantastickej defenzívnej roboty aj produktívny, jeho lajna strelila mnnoho gólov...
Stále mi však chýba bek, ktorý spĺňa prísnejšie kritériá PMD, Hunwick bol omyl, Kampfer sa bohvieako vyvinie, naozaj, Chia má prostriedky na to, aby niečo počas TD vymyslel... lebo spoliehať sa na to, že budeme šťastní v draftovej lotérii (za predpokladu, že Toronto skončí cca tak ako je už teraz, vlastne celú sezónu sú 4. - 5. od konca) sa nemusí vyplatiť. Šumy o Kaberlem stíchli, no uvidíme, TD bude každopádne z našej strany zaujímavé...
Čo sa týka Savvyho, veľmi ľúto mi ho je. Vytrpel si už svoje, tešil sa na návrat a pomaličky sa dostával do tempa... a zrazu dalšia rana. Fakt škoda, držme mu palce, aby sa vyzdravel, tak ako tu už niekto spomínal, otrasy mozgu niesu sranda, nech nemá ani v bežnučkom živote žiadne problémy... čo sa týka jeho hokejovej kariéry, mám obavy.
Nemyslím, že by ste mali až také šťastie aby ste vyhrali lotériu a draftovali Larssona. Ty si ale aj tak chcel v prvom rade Murphyho, alebo sa mi to len marí?BruinsFan píše:Stále mi však chýba bek, ktorý spĺňa prísnejšie kritériá PMD, Hunwick bol omyl, Kampfer sa bohvieako vyvinie, naozaj, Chia má prostriedky na to, aby niečo počas TD vymyslel... lebo spoliehať sa na to, že budeme šťastní v draftovej lotérii (za predpokladu, že Toronto skončí cca tak ako je už teraz, vlastne celú sezónu sú 4. - 5. od konca) sa nemusí vyplatiť. Šumy o Kaberlem stíchli, no uvidíme, TD bude každopádne z našej strany zaujímavé...(
Áno, chcel som Murphyho, lebo som necítil žiadnu šancu na zisk Adama. Toronto som síce do POs nepasoval, ale zas na 5. najhoršie miesto v lige tiež nie. Murphy mal byť v prvej 10. - 8. tam niekde som si náš pick na začiatku sezóny predstavoval, no veci sa menia a Toronto patrí medzi bodovo najhoršie tímy v lige. V hre sú len bodíky, tam je odstup malý... takže sa kľudne môže stať, že budeme vyberať v prvej 5 a možno aj vyššie, Boh vie ako sa to vyvinie. A v takom prípade som radšej za Adama. Nemyslím, že nám ostane, ale stále je šanca. Všetci ho budú chcieť, Isles, Devils, Oilers... uvidíme. Ak vymyslí niečo Chia počas TD a privedie kvalitu, OK, potom zmením pohľad... teraz je ťažko a hlavne priskoro dumať nad draftom... každopádne moja trojka je asi rovnaká ako tvoja, pokiaľ som správne zaregistroval tvoj názor - Larsson, Murphy, Landeskog... hoc ktorého draftujeme (snád nám jeden zostane...), budem vcelu spokojný. Prednosť však má obrana.Getzo5 píše:Nemyslím, že by ste mali až také šťastie aby ste vyhrali lotériu a draftovali Larssona. Ty si ale aj tak chcel v prvom rade Murphyho, alebo sa mi to len marí?BruinsFan píše:Stále mi však chýba bek, ktorý spĺňa prísnejšie kritériá PMD, Hunwick bol omyl, Kampfer sa bohvieako vyvinie, naozaj, Chia má prostriedky na to, aby niečo počas TD vymyslel... lebo spoliehať sa na to, že budeme šťastní v draftovej lotérii (za predpokladu, že Toronto skončí cca tak ako je už teraz, vlastne celú sezónu sú 4. - 5. od konca) sa nemusí vyplatiť. Šumy o Kaberlem stíchli, no uvidíme, TD bude každopádne z našej strany zaujímavé...(
Nie, u mňa je to momentálne aj dlhodobo Larsson, RNH, Landeskog a Couturier, Murphy až v závese, samozrejme až do top11 sa to mení, priority zostávajú. Mne na jeho hre zopár vecí nešmakuje aj keď má fakt veľký potenciál. Priority aj my máme rovnaké, dokonca ešte silnejšie. Problém Bostonu ( :uvodzovky: ) je, že také priority - obrana, špecifickejšie PMD, to potrebuje každý z top4 draftu. Snow vlani veľmi stál o DeHaana a aj ho získal, takže sa nevylučuje, že by bral aj Landeskoga, k Tavaresovi (BruinsFan píše:Áno, chcel som Murphyho, lebo som necítil žiadnu šancu na zisk Adama. Toronto som síce do POs nepasoval, ale zas na 5. najhoršie miesto v lige tiež nie. Murphy mal byť v prvej 10. - 8. tam niekde som si náš pick na začiatku sezóny predstavoval, no veci sa menia a Toronto patrí medzi bodovo najhoršie tímy v lige. V hre sú len bodíky, tam je odstup malý... takže sa kľudne môže stať, že budeme vyberať v prvej 5 a možno aj vyššie, Boh vie ako sa to vyvinie. A v takom prípade som radšej za Adama. Nemyslím, že nám ostane, ale stále je šanca. Všetci ho budú chcieť, Isles, Devils, Oilers... uvidíme. Ak vymyslí niečo Chia počas TD a privedie kvalitu, OK, potom zmením pohľad... teraz je ťažko a hlavne priskoro dumať nad draftom... každopádne moja trojka je asi rovnaká ako tvoja, pokiaľ som správne zaregistroval tvoj názor - Larsson, Muprhy, Landeskog... hoc ktorého draftujeme (snád nám jeden zostane...), budem vcelu spokojný. Prednosť však má obrana.
Chcel som sa ale ešte spýtať...čo ty a HFko? Na hokejportál a slovaknhl zavítaš a tu k bratom fanatikom si už hodnú chvíľu nechodil. Ak sú to nejaké vážne osobné dôvody tak o tom samozrejme nič, ja len dúfam (lebo istý čas som taký pocit mal), že to nie je hádam kvôli mne a nášmu hlúpemu konfliktu z minulosti. To by ma fakt mrzelo ak by to bol dôvod, prečo sem tak často už nechodíš. Možno si len nahováram sprostosti :ja_neviem: každopádne ťa chcem ujistiť, že ak tam vidíš problém, žiaden nejestvuje a znova ťa tu radi uvidíme čo najviac, ako ja, tak cepi. Vlastne som sa aj chcel spýtať, či by si nemal záujem ísť na Švajčiarsko-Kanada 3.mája do Steelky (možno by sme sa stretli aj viacerí, cepino hovorí, že ide na SVK-SWE pre-match, ale to sa uvidí) :smile03:
Mal som pocit, že si nedávno písal o trojke Larsson, Landeskog, Murphy ako o pre teba najzaujímavejších hráčoch... mám pocit, že i Couturier si u teba (aj u mňa, súhlasím s tebou) po MSJ moc nepolepšil, ba naopak. Pre Boston a myslím, že aj pre Devils - nezaujímavý hráč. Nugent-Hopkins je playmaker, takých máme, nepotrebujeme... samozrejme súhlasím v tom, že Boston to bude mať ťažké, ale vylúčiť nemožno nič, ani fakt, že by sme tú draftovú lotériu obstáli, či dokonca vyhrali, v takom prípade je zisk Adama možný... ale predbiehame, draft nechajme tak. Každopádne stojím si za tým, že pre Bruins sú z draftu najzuajímavejší títo traja. Ako som písal, Chia má možnosť špekulovať a dumať a potom počas samotnej TDL aj konať a získať to, čo potrebuje. Máme okrem tohto picku i výber vlastný, ktorý síce pravdepodobne nebude v prvej 15. - 20., ale zaujímavý pre prípadných GM určite je.Getzo5 píše:Nie, u mňa je to momentálne aj dlhodobo Larsson, RNH, Landeskog a Couturier, Murphy až v závese, samozrejme až do top11 sa to mení, priority zostávajú. Mne na jeho hre zopár vecí nešmakuje aj keď má fakt veľký potenciál. Priority aj my máme rovnaké, dokonca ešte silnejšie. Problém Bostonu ( :uvodzovky: ) je, že také priority - obrana, špecifickejšie PMD, to potrebuje každý z top4 draftu. Snow vlani veľmi stál o DeHaana a aj ho získal, takže sa nevylučuje, že by bral aj Landeskoga, k Tavaresovi (BruinsFan píše:Áno, chcel som Murphyho, lebo som necítil žiadnu šancu na zisk Adama. Toronto som síce do POs nepasoval, ale zas na 5. najhoršie miesto v lige tiež nie. Murphy mal byť v prvej 10. - 8. tam niekde som si náš pick na začiatku sezóny predstavoval, no veci sa menia a Toronto patrí medzi bodovo najhoršie tímy v lige. V hre sú len bodíky, tam je odstup malý... takže sa kľudne môže stať, že budeme vyberať v prvej 5 a možno aj vyššie, Boh vie ako sa to vyvinie. A v takom prípade som radšej za Adama. Nemyslím, že nám ostane, ale stále je šanca. Všetci ho budú chcieť, Isles, Devils, Oilers... uvidíme. Ak vymyslí niečo Chia počas TD a privedie kvalitu, OK, potom zmením pohľad... teraz je ťažko a hlavne priskoro dumať nad draftom... každopádne moja trojka je asi rovnaká ako tvoja, pokiaľ som správne zaregistroval tvoj názor - Larsson, Muprhy, Landeskog... hoc ktorého draftujeme (snád nám jeden zostane...), budem vcelu spokojný. Prednosť však má obrana.to dúfam nie, ten chlapec si zaslúži dobrý klub). Oilers ale rozhodne pôjdu po bekovi a ak sa nám podarí sa od dna odlepiť, čo je celkom reálne, budú najväčšiu šancu naň mať práve oni. Uvidíme, bude to ešte zaujímavé. Aj situácia so Savardom. Síce to nie je môj obľúbený hráč Bostonu (Bergy, Timmy, Marchand), ale toto veru nikomu neprajem, je mi ho fakt ľúto.
Chcel som sa ale ešte spýtať...čo ty a HFko? Na hokejportál a slovaknhl zavítaš a tu k bratom fanatikom si už hodnú chvíľu nechodil. Ak sú to nejaké vážne osobné dôvody tak o tom samozrejme nič, ja len dúfam (lebo istý čas som taký pocit mal), že to nie je hádam kvôli mne a nášmu hlúpemu konfliktu z minulosti. To by ma fakt mrzelo ak by to bol dôvod, prečo sem tak často už nechodíš. Možno si len nahováram sprostosti :ja_neviem: každopádne ťa chcem ujistiť, že ak tam vidíš problém, žiaden nejestvuje a znova ťa tu radi uvidíme čo najviac, ako ja, tak cepi. Vlastne som sa aj chcel spýtať, či by si nemal záujem ísť na Švajčiarsko-Kanada 3.mája do Steelky (možno by sme sa stretli aj viacerí, cepino hovorí, že ide na SVK-SWE pre-match, ale to sa uvidí) :smile03:
K MS - sám neviem, či na nejaký zápas zavítam, riešiť to budem neskôr... určite by som chcel ísť aspoň na jeden, pravdepodobne niekto z onej štvorice - SWE, CAN, USA a SWI. Na aký a či vôbec, prípade s niekým z HF-ka, ešte neviem povedať. Máme ešte tri mesiace.
Ako poznám ľudí tu na východe, lístky na upper level seats ešte k tomu oklieštené o vyhradené miesta pre médiá...po tých sa na tieto cca 4 stretnutia skupín rýchlo zapráši. Nehovorím v prvý deň či prvý týždeň, to by ma vydesilo, ale je to to jediné, na čo sa tu ísť oplatí a platiť I. kategóriu na ne-slovenskú repre, to mnohých zas tak neláka čo sondujem. Ja osobne som radšej keď mám veci pod kontrolou, takže plánujem lístky kupovať uź budúci týždeň, preto sa pýtam. Na USA i Kanadu chcem za každú cenu osobne aj keď sa nebude jednať o vzájomný zápas (čo možno bude, možno nie). Na ten prvý so Švédmi už spoločnosť mám, preto sa len tak pýtam na tú Kanadu-SUI. Keby ale nieč, stačí sa ozvať cez PM. Na otázku o nechodení sem si neodpovedal, tak asi na to máš iný než spomenutý a zároveň pádny dôvod. To je pre mňa dosť, aby som sa už viac nepýtal. Ok.
Veľa šťastia do zbytku sezóny, zariadiť čo najviac shutoutov pre Timmyho
Veľa šťastia do zbytku sezóny, zariadiť čo najviac shutoutov pre Timmyho
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé