Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Zápas s Anaheimem, to byla lahůdka hlavně kvůli SAKU KOIVOVI - standing ovations před i po zápase naplněného Bell Centre jen pro něj, to byly hodně emotivní chvíle a ukázaly, jak montrealští fanoušci oceňují své hrdiny
! A nakonec nám Saku i pomohl svým vyloučením na konci zápasu k vyrovnání...
.
To teda súhlasím. Pustil som si naživo naschvál len ten úvod, nakoľko Saku je jeden z mojich obľúbených a veru, behal mráz po chrbte. Však si to aj zaslúžil, také privítanie
Akurát mu to spôsobovalo určite rozpoltené pocity a bolo to na ňom vidno, že už to chcel ukončiť, lebo sa pomaly červenal a mohlo ho to vyviesť rovnováhy, jeho i spoluhráčov...
Každopádne krásne
Každopádne krásne
skoda ze pred dvema lety neprijal nabidku Devs. takovy hrac se hodi kazdymuGetzo5 píše:To teda súhlasím. Pustil som si naživo naschvál len ten úvod, nakoľko Saku je jeden z mojich obľúbených a veru, behal mráz po chrbte. Však si to aj zaslúžil, také privítanieAkurát mu to spôsobovalo určite rozpoltené pocity a bolo to na ňom vidno, že už to chcel ukončiť, lebo sa pomaly červenal a mohlo ho to vyviesť rovnováhy, jeho i spoluhráčov...
Každopádne krásne
Me mrzi ze jsem ten zapas nevidel, ale slibil jsem ze pujdu na ples tak hokej sel stranou. Kazdopadne od fans Habs to bylo krasne privitani, le mohl cekat nekdo neco jineho? Montreal uz o jeho dalsi sluzby nejak moc nestal, takze se pocitalo ze odejde. A Saku neodolal moznosti zahrat si svym starym partakem Selannem a pritom se jeste pekne opalit
Ja mam Saka rad uz dlouhou dobu a uz v devadesatych letech byl jednim z vysnenych posil pro Ducks, skoda ze neprisel driv. Do Jersey by se nechtelo ani me
Ať si kdo chce, co chce říká - fanoušci Habs jsou svým způsobem fanatici, ale tady jsme mohli názorně vidět, že v tom dobrém slova smyslu...! Jsem moc rád, že připravili takovéhle přivítání a že na tom hlavně pracovali už několik dní dopředu, aby se Saku dostal na led jako jedna ze tří hvězd zápasuSelly8 píše:Me mrzi ze jsem ten zapas nevidel, ale slibil jsem ze pujdu na ples tak hokej sel stranou. Kazdopadne od fans Habs to bylo krasne privitani, le mohl cekat nekdo neco jineho? Montreal uz o jeho dalsi sluzby nejak moc nestal, takze se pocitalo ze odejde. A Saku neodolal moznosti zahrat si svym starym partakem Selannem a pritom se jeste pekne opalitJa mam Saka rad uz dlouhou dobu a uz v devadesatych letech byl jednim z vysnenych posil pro Ducks, skoda ze neprisel driv. Do Jersey by se nechtelo ani me
Jj, to jsem loni zaregistroval - Metropolit byl neuvěřitelnej...Getzo5 píše:Mali sme tu All-Star Weekend...hovorilo sa o tom, ako pred vyše dvoma rokmi na internej súťaži Oilers v rýchlosti vyhral Eric Cole na d Coglianom, ktorý vyhral Skills Competition Fastest Skater 2008, tak ma napadlo, že sem pošlem toto:
Metropolit :![]()
cepi píše:Subban![]()
How many times in todays NHL does a hit like this happen without team mates jumping in to take on the "hitter"?
A to to ještě Subban zaregistroval včas a natočil se zády, jinak by dopadl třeba jako Jágr na OH... Žádná velká rána to nebyla, jen ten pád byl takový teatrální až úsměvný a pro Subbana trochu nešťastný - taky bylo vidět, jak ho to žere...cepi píše:Subban![]()
EDIT: No, když se na to dívám ještě jednou, tak ta reakce Ovečkina u branky taky nebyla zrovna férová...
Ne, chválit ho určitě nemusel, ale měl jít na trestnou společně se Subbanem...Getzo5 píše:To ho mal smrkáča ešte potľapkať po pleci a pochváliť za to, že nezniesol hit a prišiel sa strkať? To hádam nie. Robiť to nemusel, ale Subban si začal.habs píše:EDIT: No, když se na to dívám ještě jednou, tak ta reakce Ovečkina u branky taky nebyla zrovna férová....
Ovi byl dost nizko, kdyby takhle trefil rozjetyho hrace tak ma po kolenou, (takze se nedivim PKS) on to ani tak moc hit nebyl. Ovi jen tak vyspulil zadek a PK na nej naskocil, ale jak rikam, Ovi se mi tam zdal dost nizko a nastesti ho netrefilGetzo5 píše:Toto už je o inom. Toto beriem. :smile03:habs píše:Ne, chválit ho určitě nemusel, ale měl jít na trestnou společně se Subbanem...
Conspiracy, deal with the Devil A špeciálne marovi (habs veď ty vieš aký bol zápas, tebe hádam nič nemusím komentovať ani vyčítať - keď sme prestali hrať all around game a naši stratili oporu v Martym, prebrali ste opraty zápasu, ale s kusom šťastia, výborným blokovaním striel a solídnym výkonom Hedberga sme sa dostali tam, kde sme chceli. Gomer si

Akože to pred zápasom bolo maro? Kery šataut? 2/2?
No, už jsem to psal ve vašem topicu - některé výroky rozhodčích mi přišly zvláštní... Gomezovi se nedivím, podle mě to byl od vašeho gólmana faul. Jinak o zápase už jsme mluvili na chatu, pokud chceš, přečti si moje hodnocení http://www.habsczech.com/article.php?id=1232813733.Getzo5 píše: A špeciálne marovi (habs veď ty vieš aký bol zápas, tebe hádam nič nemusím komentovať ani vyčítať - keď sme prestali hrať all around game a naši stratili oporu v Martym, prebrali ste opraty zápasu, ale s kusom šťastia, výborným blokovaním striel a solídnym výkonom Hedberga sme sa dostali tam, kde sme chceli. Gomer si :ho*no: :ho*no: mohol odpustiť, ale tak veď sa poznáme...)
Link vo francúzštine, chlapec je seriózny, žiaden BS.My buddy just published something that might cause alot of **** in Montreal regarding PK Subban.
He was interviewing Hall Gill about "the code of honor and respect between veterans/rookies" and 30 seconds later... PK threw his shirt in the middle of the room for the coaching staff to pick up. Gill told my friend to "hold on", picked up PK's jersey, handed him the jersey himself, told him he was a ****ing ******* (with a weird grin on his face) and told the reporter to print it if he wanted, he didn't care.
I doubt it's anything major but Subban is attracting all kinds of negative energy and that's not a good thing. Gill also said that certain rookies are acting like 10 year old veterans and it didn't work like that in his days but says that times have changed, so maybe he didn't fully understand the younger guys. Alexandre Picard also said that if certain rookies would act the same way in Philly (were he started his NHL career), they would've gotten a ear full in a fraction of second.
http://fr.canoe.ca/sports/nouvelles/hoc ... 62123.html
EDIT: Nová maska pre Aulda.
Tak máme za sebou asi nejdivočejší zápas sezóny, aspoň z našeho pohledu určitě! Bylo to derby těchto dávných rivalů se vším všudy - 14 gólů, spousta bitek, z toho dvakrát hromadná, dokonce i gólmani se zapojili (i když s úsměvem
). Obrany se ani na jedné straně moc nevyznamenali, zvláště ta naše pořádala "Den otevřených dveří" - takhle snadno dostávat góly jako včera, to už doufám dlouho neuvidím! Je potom hodně mrzuté vidět, jak se šesti vstřelenými góly na hřišti soupeře odjíždíme bez jediného bodíku...
. A to nás dnes čekají Islanders, kde mám velké obavy, že po tom včerejším bláznovství se nám nebude dostávat sil
.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé