Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

MAREK-NUCKS píše:DNESKA VANCOUVER KATASTROFA,DUFAM ZE IM TO NABUDUCE OPLATIME.PRE LUONGA JE CHICAGO NOCNOU MOROU :hroza: :hroza: :hroza:
Obrázek
leo píše:Toceni hracu na pozici 4. centra pokracuje :!: Mario Bliznak se po 4 zapasech ve kterych si do statistik pripsal jeden gol vraci na farmu do Winnipegu a nahradi ho Joel Perrault ktery v 15ti zapasech zaznamenal 10 bodu (2+8).
Na toho kluka jsem zvědavej... měl jsem ho celkem rád, když ještě oblíkal cihlově červenej dres... Ale kvalitu zrovna moc neprokázal, jestli dneska bude hrát, určitě na něj občas zaměřim očko...
Nechapu co se deje :ja_neviem: 4 prohry,ztratili jsme celo divize a pomalu ztracime PO :-( Chce to nejakou zmenu ale jakou pan trener :hmm:
U NAS JE PODLA MNA NA ho*no BRANKAR NECHAPEM TO LUONGO UZ NENI TO CO BYVAL NEVIEM CO SA SNIM STALO.A KTOMU SME HO PODPISALI DO KONCA KARIERY A VYKONY ZIADNE :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
MAREK-NUCKS píše:U NAS JE PODLA MNA NA ho*no BRANKAR NECHAPEM TO LUONGO UZ NENI TO CO BYVAL NEVIEM CO SA SNIM STALO.A KTOMU SME HO PODPISALI DO KONCA KARIERY A VYKONY ZIADNE :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Ach jaj toto sú "fanúšikovia" :hroza: ako keby sme ich nemali na CDC fore plno... ked sa vyhráva tak všetko je super, Henrik MVP , Luongo Vezina... a ked príde menšia kríza tak hned fire AV, trejdnite Luonga... :thumbsdown:
Ved si ten zápas ani nevidel, náhodou Luongo chytal dnes dobre a ja by som nehádzal nanho ani jeden gol, dokonca v prvej tretine vytiahol velmi dobrý zákrok pri presilovke Coyotes. Je len začiatok sezony, tie výkony sa určite zlepšia a do PO pôjdeme znovu z 2. alebo 3. pozície.
A CO KED LUONGO VYHRAL VEZINU TERAZ AKOZE CO. TOHO NEOSPRAVEDLNUJE K TAKYMTO VYKONOM A CHYTA TAKTO MIZERNE UZ OD MINULEJ SEZONY A PLAY OFF ANI NEHOVORIM SKORO SME Z LOS ANGELES VYPADLI.PODLA TEBA CHYTAL DOBRE AJ PROTI CHICAGU ZE 7 1 DEBAKEL AKO HOVADO ALE VSAK NEVADI LUONGO VYHRAL VEZINU TAK JE AUTOMATICKY DOBRY BRANKAR BEZ OHLADU NA TO AKO CHYTA HLAVNE ZE MA VEZINU TO MU ZARUCUJE MENO ZE JE DOBRY BRANKAR PODLA TEBA SA ZOBUT PROSIM TA.A DIVAJ SA NA VYSLEDKY TERAZ CO SU A NIE CO BOLO PRED 4 SEZONAMY :hroza: :hroza: .JA NETVRDIM ZE JE ZLY BRANKAR ALE POSLEDNU DOBU CHYTA STRASNE
MAREK-NUCKS píše:A CO KED LUONGO VYHRAL VEZINU TERAZ AKOZE CO. TOHO NEOSPRAVEDLNUJE K TAKYMTO VYKONOM A CHYTA TAKTO MIZERNE UZ OD MINULEJ SEZONY A PLAY OFF ANI NEHOVORIM SKORO SME Z LOS ANGELES VYPADLI.PODLA TEBA CHYTAL DOBRE AJ PROTI CHICAGU ZE 7 1 DEBAKEL AKO HOVADO ALE VSAK NEVADI LUONGO VYHRAL VEZINU TAK JE AUTOMATICKY DOBRY BRANKAR BEZ OHLADU NA TO AKO CHYTA HLAVNE ZE MA VEZINU TO MU ZARUCUJE MENO ZE JE DOBRY BRANKAR PODLA TEBA SA ZOBUT PROSIM TA.A DIVAJ SA NA VYSLEDKY TERAZ CO SU A NIE CO BOLO PRED 4 SEZONAMY :hroza: :hroza: .JA NETVRDIM ZE JE ZLY BRANKAR ALE POSLEDNU DOBU CHYTA STRASNE
Luongo vyhral Vezinu? :shock: To ktoru sezonu som prespal
Budte klidni, ja myslim, ze do prohraneho finale s nama to dotahnete.. :wink:
MAREK-NUCKS píše:U NAS JE PODLA MNA NA ho*no BRANKAR NECHAPEM TO LUONGO UZ NENI TO CO BYVAL NEVIEM CO SA SNIM STALO.A KTOMU SME HO PODPISALI DO KONCA KARIERY A VYKONY ZIADNE :hroza: :hroza: :hroza: :hroza:
Zdravim Marek-Caps-lock , na ho*no bránkari boli pred Luongom. Do konca kariery si podla mňa udrži svoj štandart a plat si určite zaslúži :good:
MAREK-NUCKS píše:A CO KED LUONGO VYHRAL VEZINU TERAZ AKOZE CO.
Ohlund podla mna myslel ked bol nominovaný na vezinu, a to by si mal ty vedieť že ju nevyhral :bitka3: .
MAREK-NUCKS píše:TOHO NEOSPRAVEDLNUJE K TAKYMTO VYKONOM A CHYTA TAKTO MIZERNE UZ OD MINULEJ SEZONY A PLAY OFF ANI NEHOVORIM SKORO SME Z LOS ANGELES VYPADLI
A akym vykonom ? ze mu nevysiel zápas s Chicagom ? Od minulej sezóny, Myslis tu ked vytlacil na Olympiade Brodoura s branky a vyhral zlato s Kanadou ? mal tam nejake výpadky,zranenie, ale povedz mi ktory bránkar obcas nevypadne s formy. Z Los Angeles ? videl si aspon jeden zápas,
MAREK-NUCKS píše:SA ZOBUT PROSIM TA.
Prepac ale to by si mal urobit ty :lol:
MAREK-NUCKS píše:A DIVAJ SA NA VYSLEDKY TERAZ CO SU A NIE CO BOLO PRED 4 SEZONAMY
7 vyhier , 7 prehier , 0.907 % Jak sa divam tak sa divam nic katastrofalne nevidim :-) Radsej sa ty podivaj na vysledky , mozno tak 2,88 gola na zapas nieje najlepsie ale je to standart

Videl si dnesny zápas ? povedz úprimne .. videl si sériu z LAK ?

Marek , prosím ak si naozaj fanúšik Canucks tak kritizuj len veci ktoré maš niečim podložené, a nenadavaj tu na božského Loua .. :bitka3: :bitka3: :bitka3:
ked myslis hovor si co chces ja sa tu stebou nejdem hadat je to tvoj nazor vy sa tu navzajom doplnujete aj keby luongo mal 6 golov na zapas stale je to dobre lebo bol nominovany na vezinu.maj sa
Ja som nepísal že Luongo má Vezinu len som spomenul že mi pripomínaš niektorých "fanúšikov" z fora na našej oficiálnej stránke, že ked sa vyhráva tak všetko je super a vypisujú dookola jak sú všetci hráči božskí jak ide Henrik na dalšieho Arta a Luongo na Vezinu...a potom príde pár prehier v rade a už je koniec sveta Luongo chytá na ho.no , Vigneault by mal byť vyhodený, Sedinovci trejdnutí...

Vypisuješ tu že Luongo už nechytá tak ako predtým a nemá také čísla, ale asi ti uniká že Vancouver už neni defenzívny tím, ktorý hrá na 2-3 goly ako sme boli v sezone 2006-07, Canucks sú už ovela ofenzívnejší tím, minulú sezonu dali viac golov len WSH tak je jasné že nemusíme hrať tak dozadu a potom aj tie čísla Luonga nie sú najlepšie.

Píšeš že sa tu Luonga moc zastávame aj keby dostal 6 golov ale to je kravina... tiež mi vadí že má častejšie výpadky, ale určite to nie je len jeho chyba a zvlášť ked s tým vyjdeš po zápasoch s Chic a Phx, proti Coyotes chytal naozaj dobre, ale tí psi odohrali celý zápas bez faulu a to celkom zavážilo, a bez presiloviek sa proti takému tímu hrá naozaj ťažko, lebo práve oni mi pripomínajú tých Canucks zo sezony 06/07, hrajú velmi dobrý defenzívny hokej a v bráne majú vynikajúceho Bryzgalova, a pri hre 5 na 5 je to velmi zložitá úloha streliť takémuto tímu 3 a viac golov.
Z Chicaga máme neaký komplex posledné sezony a celý tím totálne pohorel, možno boli hráči až premotivovaní, možno zavážilo aj to že sme boli 10 dní na tripe po východnom pobreží kde je úplne iné časové pásmo a hráči sa ešte nestihli do toho dostať, ale to je blbá vyhovorka, nato by už mali byť v NHL zvyknutý.

A čo má byť natom že sme skoro vypadli v PO s LA? ved to je tak talentovaný tím že nepotrvá dlho a budú v lige dominovať a preto vidím túto sezonu ešte celkom dobrú šancu na pohár, Chicago dosť oslabilo, SJ hrá zatial zle, zatial mi to pripadá že jediný kto by nás mohol zastaviť na západe sú RW o rok už budú medzi top favoritmi aj LA, alebo možno ešte túto sezonu niečo dokážu.

EDIT: Canucks.com dnes predstavili prvé video o Markusovi Näslundovi, jeho dres s číslom 19 pôjde 11. decembra pod strop Rogers Areny. Každý den sa odhalí dalšia časť jeho príbehu a celkom ich je práve 19 a vyvrcholí to 10. decembra teda den pred zápasom. Už sa nato neskutočne teším, na tom tíme poskladanom okolo WCE (Nazzy,Morrison,Bert,Jovocop,Ohly,Linden ... ) som vyrastal, sú to pre mna legendy a u mna navždy zostanú kosatkami. :poklona2:
http://canucks.nhl.com/club/page.htm?id ... L|VAN|home
pocuvajte neviete ako sa da hlasovat do all stars na tej stranke http://vote.nhl.com/ ja som to skusal ale niako mi to nejde aj som sa registroval a nic
Obrázek

:wave:
MAREK-NUCKS píše:pocuvajte neviete ako sa da hlasovat do all stars na tej stranke http://vote.nhl.com/ ja som to skusal ale niako mi to nejde aj som sa registroval a nic
jestli mas ten samy problem co ja, ze nevidis zadny tlacitka "SUBMIT" nebo "OK", tak je musis hledat... :|

Poznas to tak, ze se zmeni kurzor...

Zkousel sem Explorer i Firefox a bez uspechu. Ale takhle naslepo to jde... :hroza:
to hento som nasiel uz davno len som chcel vediet ci je to ten spravny postup
ja potrebujem vediet ked uz mam vybratu 5ticu hracov a zadam overovaci kod tak co dalej lebo to nejde vobec :ja_neviem:
Canucks povolali z farmy Tambelliniho, Samuelssonovi sa vôbec nedarí, tréner ho skúšal aj vedla Sedinovcov a nič, takže Sammy sa presunie do tretieho útoku a Tambi tak bude hrať v druhom vedla Keslera a Raymonda. O miesto v zostave prišli Rypien a Schaefer.
Verím že tieto zmeny sa ujmú a s Coloradom vyhráme.

Naša zostava pred zápasom s Avs:
Daniel Sedin - Henrik Sedin - Alexandre Burrows
Mason Raymond - Ryan Kesler - Jeff Tambellini
Raffi Torres - Manny Malhotra - Mikael Samuelsson
Tanner Glass - Joel Perrault - Jannik Hansen

Alexander Edler - Christian Ehrhoff
Dan Hamhuis - Kevin Bieksa
Aaron Rome - Andrew Alberts
Chalani 4.00 vás tu čakám :wave:
JohnnyCanuck píše:Chalani 4.00 vás tu čakám :wave:
A kde si :dup: ?
Canucks vedú po prvej tretine 1:0, do zápasu sme sa dostali vdaka 2 vylúčeniam AVS, prvú presilovku ešte ubránili ale pri druhom faule sme dokázali využiť už prevahu 6 na 5 ešte predtým ako sa prerušila hra, namiesto Luonga naskočil na lad Malhotra, ten sa hned zapojil do hry, na modrej si pár krát vymenil puk so Samuelssonom, Sammy vystrelil a puk ešte tečoval pred bránou Bieksa.
Aby sa nepovedalo tak v druhej časti tretiny dostali 2 presilovky aj hostia :-P , obe sme ale ubránili, tie naše špeciálne tímy mi robia velkú radosť túto sezonu, presilovka je najlepšia v lige a oslabenie patrí do TOP 5, a ako bonus sme najlepší tím aj na vhadzovania , horšie to ale je pri hre 5 na 5... :?

Začal som vyťahovať štatistiky a hned v úvode 2. tretiny sme dostali gol v oslabení :-( , Lilesovi to tento rok neskutočne ide a jeho strela od modrej si našla cestu až do brány. Ten gol nás aspoň nakopol trochu a začali sme hrať lepšie, v priebehu niekolkých minút sme si vytvorili pár dobrých šancí ale Budaj chytal dobre... Presne v polovici zápasu ale už nemal nárok, Daniel dodal razanciu a smer Henrikovej prihrávke a znovu sme mali 1 golove vedenie. Další gol sme strelili dosť kuriozny, po Keslerovej strele Budaj nevedel kde je puk a neštastne si ho hlavou poslal do brány :D , rozhodcovia mali ešte pochybnosti či k tomu golu Tambellini nepomohol vysokou hokejkou... (celkom mi to pripomunelo posledný vzájomný zápas proti AVS, vtedy sme dali tiež jeden gol od masky Budaja :-P ). Už o 3 minuty ale Colorado znížilo, puk za Luonga doslova pretlačil Duchene, samozrejme že Liles nemohol pri tom chýbať... Skóre zápasu sa posledný krát menilo po jednoduchej akcii Henrik-Daniel-Burrows a gol. 3 minuty pred koncom bol vylúčený Ehrhoff a Avs mali poslednú šancu niečo vymyslieť s výsledkom, celé 3 minuty odohrali bez brankára aj nás celkom zavreli ale vážnejšie už Luonga neohrozili.
Dnes sme dokázali vystreliť len 19x , takže som velmi rád že padli z toho až 4 goly. Anderson po prvej tretine zo zápasu odstúpil a zápas nedohral ani Foote.

Takže sme prerušili sériu 4 prehier a som velmi rád že práve proti Coloradu, z posledných 9 vzájomných zápasov sme vyhrali 7 :yahoo: .
EDIT:Pre Ryana Keslera bol ten kuriozny gol jeho 100. v kariére :taptap: .Ešte pred zápasom si Vancouver uctil bývalého brankára tímu Kirka McLeana a odovzdali mu "Ring of Honour" , po Orlandovi Kurtenbachovi je druhý zo 4 bývalých hráčov ktorí budú túto sezonu takto poctený.
Obrázek

Budajova maska nám nosí štastie a goly:
Ohlund píše:
JohnnyCanuck píše:Chalani 4.00 vás tu čakám :wave:
A kde si :dup: ?
nejake problemy s budikom :twisted: taky som bol nasraty ked som sa zobudil az 6.00 ale nakoniec mi Canucks napravili naladu
Nechápu jak mohli uznat ten gol na 3:1 :thumbsdown:
Jasná vysoka hůl,z vrchní kamery bylo vidět že to trefil u Budajové masky.A jeho hlava byla v ten moment jistě nad břevnem branky...tudíž gol platit neměl...nemůžem vyhrávat pořád, ale zrovna s váma prohrávat nemůžem když chceme bojovat o divizní titul...doufám, že v dalších vzajemných zápasech se karta obrátí... :wink:
Velky Louuu v akci v zapase s Penguins! Ale pohoda, Hamhuis to tam nakonec nejak zachranil :smile03:

Obrázek
Ty vole to je labil... :hufi:
Atlantik píše:Velky Louuu v akci v zapase s Penguins! Ale pohoda, Hamhuis to tam nakonec nejak zachranil :smile03:

Obrázek
LOLongo :hroza: :lol2: :lol2:
Rick Rypien opustil tím na neurčito z osobných dôvodov :-( , už v minulosti si kvôli osobným problémom zobral na mesiac takéto "volno" , ktovie čo sa deje v pozadí, možno preto nehrá tak ako by mohol... Dúfam že to nie je nič vážne a že to pre Ricka dopadne dobre. http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... n-news-ryp

V tíme sa zrejme už neobjaví Peter Schaefer, ten mal síce dvojcestnú zmluvu, ale ked sa ho pokúsil tím poslať na farmu do Manitoby tak sa tam neohlásil :eek2: . Takže tím ho dal na "unconditional waiver" a po 24 hodinách sa stane volný hráč.
Takže nakoniec ten jeho comeback k nám nedopadol dobre, v príprave mu to ešte išlo ale v základnej časti bol väčšinu zápasov neviditelný ... Škoda že Gillis nepodpísal skôr Morrisona ako Schaefera po ich tryoute, ale tak BMo by zapýtal zrejme viac a momentálne nemáme miesto :-( . http://www.sportsnet.ca/hockey/2010/11/ ... rs_clears/

Na posledný tréning sa dostavil aj Gillis, prišiel sa porozprávať s trénerom a potom aj Bieksom, možno chcel oboch pripraviť nato že Kevin za niekolko dní odíde :-P . No to ukáže až čas, ale možné to je, v decembri by sa mohol vrátit Salo a vtedy to bude už dosť reálne.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO