Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja to tiez vidim dnes na vyhru. A dnes si ju urcite nenecham ujsť, kto tu ešte bude ? Inak celkom ma prekvapil 2,03 kurz v jednej stavkovej na vitaza zapasu na Vancouver :-O to sa oplatilo podat :wink:
Mozna vam to pratele uslo, ale Buffalo v poslednim zapase porazili Capitals a to se jaksi uz dlouho nikomu nepovedlo.. :hmm:
AndyF píše:Mozna vam to pratele uslo, ale Buffalo v poslednim zapase porazili Capitals a to se jaksi uz dlouho nikomu nepovedlo.. :hmm:
Neuslo...my jsme zase vyhrali 8 z poslednich 10ti zapasu :smile03:
:giggle:
AndyF píše: :giggle:
Ja jsem s bodem spokojenej :yes:
leo píše:
Ale kolega Johnny asi tratil :doh:
AndyF píše:
leo píše:
Ale kolega Johnny asi tratil :doh:
Po tom vyvoji je bod zlatej :thumbsup: Ja jsem to vypnul za stavu 1:2 pac jsem byl utahanej jak kocka a nemohl jsem udrzet oci otevreny :-D Necekal jsem ale ze se Sedinovci tak rozjedou :frajer2: Myersuv viteznej gol byl smolnej :-( Puk se tam k nemu nejak blbe odrazil od naseho hrace myslim :?
Ked vidim ja dobre tak to bol Hamhuis, ktory mu tak skvelo prihral na jeho vitazny gol :good: :D
AndyF píše:Ale kolega Johnny asi tratil :doh:
Viac ma mrzí ta prehra ako tie 2€ :D a Canucks to viem odpustiť :)
Tak hoši, dneska veškeré přírodní zakony mizí, a malý nelétavec rozcupuje velkou dravou Kosatku :box:
martin83 píše:Tak hoši, dneska veškeré přírodní zakony mizí, a malý nelétavec rozcupuje velkou dravou Kosatku :box:
Ale potravni retezec rika jasne ze dneska zvitezi kosatky :wave:
Do sestavy se v dnesnim zapase proti Penguins vraci Keith Ballard a do brany zase Roberto Luongo :) Sestava by mela vypadat asi takto:

D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Bliznak - Rypien

Ehrhoff - Edler
Bieksa - Hamhuis
Ballard - Alberts

Luongo
Schneider

Podle me nase nejslilnejsi sestava takze dneska vyhra protoze Penguins nas zridkakdy porazi a v Consol Energy Center se jim celkem nedari :yes:

GO CANUCKS GO! :wave:
Ehrhoff a Canucks pozastavili jednání o smlouvě :!:

http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=248
leo píše:Ehrhoff a Canucks pozastavili jednání o smlouvě :!:

Koľko asi žiada? :roll: :twisted:
Getzo5 píše:

To vi asi jen vedeni klubu :) Ale 3,5 na rok na 100% si myslim ja :yes:
leo píše:To vi asi jen vedeni klubu :) Ale 3,5 na rok na 100% si myslim ja :yes:
Pche. Zbavíme sa nezmyselných zmluv na stay-at-home D a prebijeme... :frajer2: Treba napraviť chyby minulosti, Lou si toho musí byť vedomý. Christian mal byť dávno náš, potrebujeme ho ako soľ.
leo píše:
Getzo5 píše:

To vi asi jen vedeni klubu :) Ale 3,5 na rok na 100% si myslim ja :yes:
3,5 na rok je podla mna volovina, ved už v tejto sezone dostáva 3,4 a ked sa nevie dohodnúť s tímom tak podla mna pýta už medzi 4-5 milionmi, minulý rok bol náš najlepší obranca takže tá suma by bola asi adekvátna, ale medzitým prišiel Hamhuis a Ballard, s dlhými a celkom drahými zmluvami tak to bude naozaj problem nájsť pre Christiana aspon tie 4 mega. Inak ked má Ballard zmluvu na 4,2M (ešte na dalšie 3 sezony), Ehrhoff je podla mna určite lepší obranca takže by mal dostať minimálne rovnakú sumu... ale na druhej strane Ballarda som ešte nevidel hrať 100% zdravého a vo forme.
No uvidíme ako to dopadne, ja verím že sa niekde miesto nájde a Christian podpíše aspon na 4 roky za neakých 4,4M :-P .
Budúci rok sa hádam KONEČNE dostane do prvého tímu aj Hodgson a možno aj neaký další talentovaní hráči z farmy takže tam by sme mohli ušetriť neaké peniaze na nováčikovských zmluvách, odísť by mal Bieksa s cap hitom 3,5 a rovnakú čiastku dostáva aj Salo, ten má tiež posledný rok zmluvy a pri jeho veku a náchylnosti na zranenia je dosť možný aj koniec kariéry :( .

A ked už sme pri Ehrhoffovi tak posledné 2 zápasy mu vôbec nevyšli, možno je to aj tým tlakom nanho okolo novej zmluvy...
dnes ten tretí gol bol jeho, hentak stratiť puk pred vlastnou bránou :hroza: , ale možno to bolo len zlým ladom v aréne Pens. V poslednej dobe vidím v našej obrane tých chýb vela, dnes vlastne všetky 3 goly sme dostali po neakej chybe ale o tom už podrobnejšie napísal Atlantik v téme Pens. Aj predtým v zápase s Buf, Hamhuis "krásne" nahral Myersovi na víťazný gol... Dnes to ale Hamhuis odčinil, jeden gol strelil a další obetavo zachránil ked sa Luongo pošmykol za bránou a udržal nás tak v hre.
Stále ale verím že naša obrana je momentálne jedna z najvyváženejších a teda aj najlepších v lige, ešte treba čas kým sa zohrajú,uzdravia... ale myslím že ku koncu sezony už budú dominovať. Podla mna je to náš najlepší článok a hlavne vdaka nim vidim šance na :cup: také realne v tejto sezone.
Ohlund píše:3,5 na rok je podla mna volovina, ved už v tejto sezone dostáva 3,4 a ked sa nevie dohodnúť s tímom tak podla mna pýta už medzi 4-5 milionmi, minulý rok bol náš najlepší obranca takže tá suma by bola asi adekvátna, ale medzitým prišiel Hamhuis a Ballard, s dlhými a celkom drahými zmluvami tak to bude naozaj problem nájsť pre Christiana aspon tie 4 mega. Inak ked má Ballard zmluvu na 4,2M (ešte na dalšie 3 sezony), Ehrhoff je podla mna určite lepší obranca takže by mal dostať minimálne rovnakú sumu... ale na druhej strane Ballarda som ešte nevidel hrať 100% zdravého a vo forme.
No uvidíme ako to dopadne, ja verím že sa niekde miesto nájde a Christian podpíše aspon na 4 roky za neakých 4,4M :-P .
Budúci rok sa hádam KONEČNE dostane do prvého tímu aj Hodgson a možno aj neaký další talentovaní hráči z farmy takže tam by sme mohli ušetriť neaké peniaze na nováčikovských zmluvách, odísť by mal Bieksa s cap hitom 3,5 a rovnakú čiastku dostáva aj Salo, ten má tiež posledný rok zmluvy a pri jeho veku a náchylnosti na zranenia je dosť možný aj koniec kariéry :( .
Ja to myslel jakoze minimalne 3,5 rocne.Je mi jasne ze chce vic a taky si vic zaslouzi ale my si nemuzeme dovolit dat mu i tech 4,5 si myslim.Od cisla 3,5 se ta castka bude pohybovat :yes: Salo konec kariery v NHL a Bieksa asi konec kariery u Canucks...ikdyz ted dostal Acko tak nvm jak to bude.Cody si o misto v tymu rika celkem jasne a v obrane by se mohl objevovat od pristi sezony Connauton kterej si myslim prevezme 6ku po Salovi :) Codyho bych rad videl v 18ce nebo 9ce a ne v 39ce :doh:
Toceni hracu na pozici 4. centra pokracuje :!: Mario Bliznak se po 4 zapasech ve kterych si do statistik pripsal jeden gol vraci na farmu do Winnipegu a nahradi ho Joel Perrault ktery v 15ti zapasech zaznamenal 10 bodu (2+8).
Kes uz zacina byt hvezda se vsim vsudy :) Zacal propagovat svoje vlastni obleceni od spolecnosti Firststar :arrow: http://www.rk17.com/

Logo hodne povedeny :thumbsup:
Po dnešnom zápase a výkone nemám slov, ale predsa len niečo napíšem :-P .Pred zápasom to boli silácke reči hráčov jak túžia po odvete... a nakoniec dostaneme od Chicaga dalšiu 7-inu, doma sme s nimi prehrali už 4 zápasy v rade a je mi vážne lúto fanúšikov, ktorí sa prišli na tento zápas pozrieť ale aj toho jedného blbca ktorý na celú túto hrôzu pozeral zpoza monitoru. Skóre len rástlo a rástlo a namiesto toho aby sme sa snažili s tým niečo urobiť sme len dookola plnili trestnú lavicu, ale musím uznať že goly to boli väčšinou pekné, tá strela Pisaniho alebo Kanea... Na konci aspoň Samuelsson strelil čestný gol v presilovke a zobral shutout Crawfordovi.
No nič v hokeji treba niekedy dostať "po papuli" ale prečo to musí byť v našom prípade vždy od Chicaga :hroza: . Dnes hráme proti kojotom a je mi jedno či vyhráli 5 alebo 20 zápasov po sebe musíme ich dať :!: .

Teraz už je hádam jasné prečo som včera fandil Lames a prečo ma tá ich výhra tak potešila. Ved v porovnaní s Chicagom mám lames ešte celkom rád. A ked som videl tú ich bilanciu že aj s nimi si robia tí operenci čo chcú...
Ja už mám toho Chicaga naozaj dosť, za posledné 2 roky sme hrali s nimi 22x , 2x nás vyradili z PO, 3x nám dali 7 golov(vytvorili tak Luongovi novú prezývku)... :x :modrina: :v_hajzli:
Ku*va jeste ze jsem to vypl :doh: Na dnesni zapas nemam slov ale gest tak jedno ukazu :bitka3: Nechapu co to melo znamenat!!! :hroza:
leo píše:Ku*va jeste ze jsem to vypl :doh: Na dnesni zapas nemam slov ale gest tak jedno ukazu :bitka3: Nechapu co to melo znamenat!!! :hroza:
Skoda leo, my sme sa v chate s Ohlundom dobre bavili :ja_neviem: :D
DNESKA VANCOUVER KATASTROFA,DUFAM ZE IM TO NABUDUCE OPLATIME.PRE LUONGA JE CHICAGO NOCNOU MOROU :hroza: :hroza: :hroza:
Dnes povine víťazstvo !!!!
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS