Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Po tom vyvoji je bod zlatejAndyF píše:Ale kolega Johnny asi tratilleo píše:Ja jsem s bodem spokojenejAndyF píše:![]()
Do sestavy se v dnesnim zapase proti Penguins vraci Keith Ballard a do brany zase Roberto Luongo
Sestava by mela vypadat asi takto:
D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Bliznak - Rypien
Ehrhoff - Edler
Bieksa - Hamhuis
Ballard - Alberts
Luongo
Schneider
Podle me nase nejslilnejsi sestava takze dneska vyhra protoze Penguins nas zridkakdy porazi a v Consol Energy Center se jim celkem nedari
GO CANUCKS GO!
D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Raymond - Kesler - Samuelsson
Torres - Malhotra - Hansen
Glass - Bliznak - Rypien
Ehrhoff - Edler
Bieksa - Hamhuis
Ballard - Alberts
Luongo
Schneider
Podle me nase nejslilnejsi sestava takze dneska vyhra protoze Penguins nas zridkakdy porazi a v Consol Energy Center se jim celkem nedari
GO CANUCKS GO!
Koľko asi žiada?leo píše:Ehrhoff a Canucks pozastavili jednání o smlouvě![]()
http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=248
To vi asi jen vedeni klubuGetzo5 píše:Koľko asi žiada?leo píše:Ehrhoff a Canucks pozastavili jednání o smlouvě![]()
http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=248![]()
3,5 na rok je podla mna volovina, ved už v tejto sezone dostáva 3,4 a ked sa nevie dohodnúť s tímom tak podla mna pýta už medzi 4-5 milionmi, minulý rok bol náš najlepší obranca takže tá suma by bola asi adekvátna, ale medzitým prišiel Hamhuis a Ballard, s dlhými a celkom drahými zmluvami tak to bude naozaj problem nájsť pre Christiana aspon tie 4 mega. Inak ked má Ballard zmluvu na 4,2M (ešte na dalšie 3 sezony), Ehrhoff je podla mna určite lepší obranca takže by mal dostať minimálne rovnakú sumu... ale na druhej strane Ballarda som ešte nevidel hrať 100% zdravého a vo forme.leo píše:To vi asi jen vedeni klubuGetzo5 píše:Koľko asi žiada?leo píše:Ehrhoff a Canucks pozastavili jednání o smlouvě![]()
http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=248![]()
Ale 3,5 na rok na 100% si myslim ja
No uvidíme ako to dopadne, ja verím že sa niekde miesto nájde a Christian podpíše aspon na 4 roky za neakých 4,4M
Budúci rok sa hádam KONEČNE dostane do prvého tímu aj Hodgson a možno aj neaký další talentovaní hráči z farmy takže tam by sme mohli ušetriť neaké peniaze na nováčikovských zmluvách, odísť by mal Bieksa s cap hitom 3,5 a rovnakú čiastku dostáva aj Salo, ten má tiež posledný rok zmluvy a pri jeho veku a náchylnosti na zranenia je dosť možný aj koniec kariéry
A ked už sme pri Ehrhoffovi tak posledné 2 zápasy mu vôbec nevyšli, možno je to aj tým tlakom nanho okolo novej zmluvy...
dnes ten tretí gol bol jeho, hentak stratiť puk pred vlastnou bránou
Stále ale verím že naša obrana je momentálne jedna z najvyváženejších a teda aj najlepších v lige, ešte treba čas kým sa zohrajú,uzdravia... ale myslím že ku koncu sezony už budú dominovať. Podla mna je to náš najlepší článok a hlavne vdaka nim vidim šance na
Ja to myslel jakoze minimalne 3,5 rocne.Je mi jasne ze chce vic a taky si vic zaslouzi ale my si nemuzeme dovolit dat mu i tech 4,5 si myslim.Od cisla 3,5 se ta castka bude pohybovatOhlund píše:3,5 na rok je podla mna volovina, ved už v tejto sezone dostáva 3,4 a ked sa nevie dohodnúť s tímom tak podla mna pýta už medzi 4-5 milionmi, minulý rok bol náš najlepší obranca takže tá suma by bola asi adekvátna, ale medzitým prišiel Hamhuis a Ballard, s dlhými a celkom drahými zmluvami tak to bude naozaj problem nájsť pre Christiana aspon tie 4 mega. Inak ked má Ballard zmluvu na 4,2M (ešte na dalšie 3 sezony), Ehrhoff je podla mna určite lepší obranca takže by mal dostať minimálne rovnakú sumu... ale na druhej strane Ballarda som ešte nevidel hrať 100% zdravého a vo forme.
No uvidíme ako to dopadne, ja verím že sa niekde miesto nájde a Christian podpíše aspon na 4 roky za neakých 4,4M.
Budúci rok sa hádam KONEČNE dostane do prvého tímu aj Hodgson a možno aj neaký další talentovaní hráči z farmy takže tam by sme mohli ušetriť neaké peniaze na nováčikovských zmluvách, odísť by mal Bieksa s cap hitom 3,5 a rovnakú čiastku dostáva aj Salo, ten má tiež posledný rok zmluvy a pri jeho veku a náchylnosti na zranenia je dosť možný aj koniec kariéry.
Kes uz zacina byt hvezda se vsim vsudy
Zacal propagovat svoje vlastni obleceni od spolecnosti Firststar
http://www.rk17.com/
Logo hodne povedeny
Logo hodne povedeny
Po dnešnom zápase a výkone nemám slov, ale predsa len niečo napíšem
.Pred zápasom to boli silácke reči hráčov jak túžia po odvete... a nakoniec dostaneme od Chicaga dalšiu 7-inu, doma sme s nimi prehrali už 4 zápasy v rade a je mi vážne lúto fanúšikov, ktorí sa prišli na tento zápas pozrieť ale aj toho jedného blbca ktorý na celú túto hrôzu pozeral zpoza monitoru. Skóre len rástlo a rástlo a namiesto toho aby sme sa snažili s tým niečo urobiť sme len dookola plnili trestnú lavicu, ale musím uznať že goly to boli väčšinou pekné, tá strela Pisaniho alebo Kanea... Na konci aspoň Samuelsson strelil čestný gol v presilovke a zobral shutout Crawfordovi.
No nič v hokeji treba niekedy dostať "po papuli" ale prečo to musí byť v našom prípade vždy od Chicaga
. Dnes hráme proti kojotom a je mi jedno či vyhráli 5 alebo 20 zápasov po sebe musíme ich dať
.
Teraz už je hádam jasné prečo som včera fandil Lames a prečo ma tá ich výhra tak potešila. Ved v porovnaní s Chicagom mám lames ešte celkom rád. A ked som videl tú ich bilanciu že aj s nimi si robia tí operenci čo chcú...
Ja už mám toho Chicaga naozaj dosť, za posledné 2 roky sme hrali s nimi 22x , 2x nás vyradili z PO, 3x nám dali 7 golov(vytvorili tak Luongovi novú prezývku)...
:modrina:
No nič v hokeji treba niekedy dostať "po papuli" ale prečo to musí byť v našom prípade vždy od Chicaga
Teraz už je hádam jasné prečo som včera fandil Lames a prečo ma tá ich výhra tak potešila. Ved v porovnaní s Chicagom mám lames ešte celkom rád. A ked som videl tú ich bilanciu že aj s nimi si robia tí operenci čo chcú...
Ja už mám toho Chicaga naozaj dosť, za posledné 2 roky sme hrali s nimi 22x , 2x nás vyradili z PO, 3x nám dali 7 golov(vytvorili tak Luongovi novú prezývku)...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé