Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Gratulujem Tampe, po takom vykone sme si ani bod nezasluzili. Tak laxny pristup k zapasu som davno nevidel, neudrzat 2:0, 3:2, 5:3 ani 7:5 je k smiechu. Prehrat sa da, ale nie takto. Doma dostat 8
Obrana a brankary dnes len na paradu? V sobotu Washington, to dostaneme aspon 20?
To bude úplne iný zápas, sa neboj :smile03:FLYERS FAN píše:Gratulujem Tampe, po takom vykone sme si ani bod nezasluzili. Tak laxny pristup k zapasu som davno nevidel, neudrzat 2:0, 3:2, 5:3 ani 7:5 je k smiechu. Prehrat sa da, ale nie takto. Doma dostat 8Obrana a brankary dnes len na paradu? V sobotu Washington, to dostaneme aspon 20?
Však som aj v chate spomínal...martin83 píše:Ještě tři krátké pohledy do minulosti. 15 branek padlo naposledy v roce 2007 (Calgary-Tampa). Devět golů v první třetině naposledy 17.12.1992 (Montreal-Quebeck). A aby po dvou třetinách padlo 14 branek se naposledy stalo v roce 1986 !
Parádny zápas pre zábavu, samozrejme, fanúšikov Philly asi mohlo roztrhnúť, nehovoriac o Lavioletteovi... Ale Mesz +2
Ja som to radsej po druhej tretine zabalil. Jednak som bol unaveny, ale nemohol som sa uz pozerat na tu nasu :uvodzovky: obrannu :uvodzovky: cinnost a ked si chcem pozriet prestrelku, radsej si zapnem Limonadoveho Joea trebars.
Aj ked asi by to skore nejako neovplyvnilo, mal od zaciatku nastupit Boucher. Bob chytal uz 12 zapas v rade, co je na novacika (aj ked chytal v predchadzajucich zapasoch vyborne) proste vela. Nemozme hned nanho tolko hodit. V konecnom dosledku by to mohlo byt kontraporduktivne.
Aj ked asi by to skore nejako neovplyvnilo, mal od zaciatku nastupit Boucher. Bob chytal uz 12 zapas v rade, co je na novacika (aj ked chytal v predchadzajucich zapasoch vyborne) proste vela. Nemozme hned nanho tolko hodit. V konecnom dosledku by to mohlo byt kontraporduktivne.
Presne tak... mimochodom, v poslednom čase sa presadzuje často Žerdev... hraje dobre? Či typicky rusky?kajo píše:Ja som to radsej po druhej tretine zabalil. Jednak som bol unaveny, ale nemohol som sa uz pozerat na tu nasu :uvodzovky: obrannu :uvodzovky: cinnost a ked si chcem pozriet prestrelku, radsej si zapnem Limonadoveho Joea trebars.
Skor by som povedal, ze typicky rusky. Dost casto striela aj z nie prilis vyhodnych pozicii, prihra ozaj az ked "musi",... a tie goly su skor praca jeho spoluhracov (ako napriklad vcera ked ho perfektnou prihravkou Powe nasiel a on uz mal pred sebou len prazdnu branu). A v utoku s Richardsom proste ten gol obcas dat musi. Ako ja sa nestazujem, vsetci sme vedeli, co je Zherdev za hrac a pokial bude skorovat aspon tak, ako doteraz, nemam s tym problem. Vsak je u nas len na rok...(mozno)
Zdravím všechny fanoušky Flyers!
Dnes to bylo hodně o nervy. Sledoval jsem to od začátku do konce. Když dal Carter 10 minut před koncem gól na 3:1, myslel jsem si, že to už udrží. A pak když dal Nodl, tak jsem si to myslel taky.
Nakonec to však dobře dopadlo, když Briere potvrdil svůj um v nájezdech.
Dva doby ze hřiště Capitals se dost cení.
Richards se mimochodem dostal do čela bodování Flyers (zatím 23 bodů).
Snad oplatí porážku i Canadiens.
Dnes to bylo hodně o nervy. Sledoval jsem to od začátku do konce. Když dal Carter 10 minut před koncem gól na 3:1, myslel jsem si, že to už udrží. A pak když dal Nodl, tak jsem si to myslel taky.
Nakonec to však dobře dopadlo, když Briere potvrdil svůj um v nájezdech.
Dva doby ze hřiště Capitals se dost cení.
Richards se mimochodem dostal do čela bodování Flyers (zatím 23 bodů).
Snad oplatí porážku i Canadiens.
Vítám tě mezi náma 
Poslední zápasy jsou nějak hektické, chtělo by to uklidnit hru , ale dva body z WSH jsou perfektní
Zatím je pro mě celá naše divize překvapení. Pens hrají celkem nevyrovnaně, od NYR jsem čekal po zraněních klíčových hráčů mnohem méně. NJ má nejhorší útok celé NHL a defenzíva jim taky nejde, ke všemu na ně spadla obrovká deka a ta jen přivolává další smůlu. Isles to je klasika, každý rok se čeká, že by už se mohli konečně aspoň trošku zvednout a zase nic... Phi mě taky překvapuje, protože vždy hrali v regularu jako na houpačce a každý zápas byl nejistý, jako první zápasy letošní sezony. Zatím to letos vypadá, že se chtějí těmto výkyvům vyhnout, ale raději zaklepat na dřevo, protože by naši "klasickou hru" nechtěl přivolat
Poslední zápasy jsou nějak hektické, chtělo by to uklidnit hru , ale dva body z WSH jsou perfektní
Zatím je pro mě celá naše divize překvapení. Pens hrají celkem nevyrovnaně, od NYR jsem čekal po zraněních klíčových hráčů mnohem méně. NJ má nejhorší útok celé NHL a defenzíva jim taky nejde, ke všemu na ně spadla obrovká deka a ta jen přivolává další smůlu. Isles to je klasika, každý rok se čeká, že by už se mohli konečně aspoň trošku zvednout a zase nic... Phi mě taky překvapuje, protože vždy hrali v regularu jako na houpačce a každý zápas byl nejistý, jako první zápasy letošní sezony. Zatím to letos vypadá, že se chtějí těmto výkyvům vyhnout, ale raději zaklepat na dřevo, protože by naši "klasickou hru" nechtěl přivolat
Klucii sice jsme vcera vyhrali a ja osobne videl jen 10 min treti tretiny a prodlouzeni ale to co jsem videl nebyla prilis presvedciva hra a to hlavne v oblasti discipliny.Mame hrozne moc vylouceni chtelo by to sklidnit sice mame dobry oslabeni ale proste tolik vylouceni co mame s tim se spatne hraje.
takze by to chtelo zapracovat na hracich at si davaj vetsi pozor at hrajem vic v klidu.
Navic Boucher nebyl uplne nejjistejsi a ono ani pri tech dorazkach mu obrana prilis nepomohla.
takze by to chtelo zapracovat na hracich at si davaj vetsi pozor at hrajem vic v klidu.
Navic Boucher nebyl uplne nejjistejsi a ono ani pri tech dorazkach mu obrana prilis nepomohla.
No hlavně některý jsou naprosto zbytečný. Třeba Hartnell ve 2. třetině. Neuvirth chytne puk do betonů, rozhodčí pískne a on tam přijede a ještě do něj píchne. No a pak když rozhodčí signalizuje vyloučení, tak udělá takovej udivenej výraz a řve na něj who
Pak se stává, že když jede kolem brankoviště, brankář do něj plácne lapačkou a spadne, že mu to pískaj. Protože už má takovej kredit.
No a první vyloučení O´Donella taky mimo hru
Pak se stává, že když jede kolem brankoviště, brankář do něj plácne lapačkou a spadne, že mu to pískaj. Protože už má takovej kredit.
No a první vyloučení O´Donella taky mimo hru
Jo u nas je to vostry... Zasluhy z minulejch zapasu nic neznamenaj.Damarcus píše:Ahojte, fanusik Rangers sa hlasiNevie niekto z Vas preco hral vcera Zerdev len nieco vyse 6 minut, ked v predchadzajucom zapase dal 2 goly?
Zadny specificky duvody proc pak nehral se neobjevily.. :ja_neviem:
Flyers a Ducks uskutečnili menší výměnu, do které byli zapojeni čtyři hráči. Útočníci Pat Maroon a David Laliberte odcházejí do Anaheimu,
zatímco opačným směrem míří obránce Danny Syvret a útočník Rob Bordson.
Maroon a Laliberte
Asi to naj co na farme bolo, Laliberte hral minuly rok aj v hlavnom time a neviedol si vobec zle. Syvreta pozname, mne sa celkom pozdaval, ale v nasej obrane asi nema velke sance. Bordson 15 zapasov v AHL
zatímco opačným směrem míří obránce Danny Syvret a útočník Rob Bordson.
Maroon a Laliberte
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé