Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:
megaton píše:podle me by musela prijit hodne dobra nabidka aby Leino podepsal, precejen ma byt UFA a vetsinou chteji vsichni vyzkouset trh.
Potom čo sa mu stalo v Detroite, ako sa oň Philly postarala, kam sa s ňou vlani dostal, akú dôveru dostáva a s tým potenciálom na čo to mužstvo má, myslíš, že práve on vyzerá ako typ, ktorý by mal záujem "skúšať trh"? (ako Martin? :lol2: :? )
je mozny ze UFA jses jednou za zivot a prijit o tu moznost se mnohym nechce, s Philou muze podepsat i v lete. Podle me Leino nema co ztratit kdyz pocka do leta. Nevim, Philthy moc nesleduju tak nevim jestli uz se jedna nebo ne...
No tak u nas ma jistotu ze bude v mladem velmi nadejnem muzstvu kde bude hrat dulezitou roli davat branky , prihravak bude mit cas na presilovkach a uz mel moznost videt jaky potencial v tom tymu je.Takze bud veme 2M na sezonu ve velmi kvalitnim muzstvu nebo veme 3 Mega nekde v atlante.

Kazdopadne si mysli ze po trech sezonach v Detroitu kde ho topili ve 3,4 Line a ma moznost hrat vic a byt dulezitou postavou.Rozhodnuti je jen na nem a zalezi jaky on sam ma priority.Muj nazor je ten ze je to hrac ktery si vazi sanci a pak se taky odvdeci tak verim ze podepise rozume.

E: Jen tak mimochodem Meszaros ma +10 nejvic z celeho tymu.Ten kluk me zacina mile prekvapovat Jen tak dal :) :cinka:
Naprosto fantastické podpisy!! Giroux prakticky zadarmo a Carter taky velmi slušný kontrakt! Ještě Leiníka a Powa a jsme naprosto bez starostí, pokud se udrží Bobr! Z prvopočátku jsem si myslel, že to bude klasická sezona Philly, ale zatím to vypadá suprově!
megaton píše:
je mozny ze UFA jses jednou za zivot a prijit o tu moznost se mnohym nechce, s Philou muze podepsat i v lete. Podle me Leino nema co ztratit kdyz pocka do leta. Nevim, Philthy moc nesleduju tak nevim jestli uz se jedna nebo ne...
UFA ses pokazdy, kdyz ti vyprsi smlouva a mas uz svoje roky.. A pochopitelne ma co ztratit. Muze prijit zraneni a pak na to bude v lete koukat jako puk a nukdo uz mu nic neda. Takhle bude mit svy jisty, ziskat Stanley Cup a po 2-3 letech chtit treba 4 miliony. Za to, co predvadi ted, si je v pohode zaslouzi.
Co se tyce jednani, tusim, ze jsem uz tady k tomu neco psal, tak si to najdi...
AndyF píše:
megaton píše:
UFA ses pokazdy, kdyz ti vyprsi smlouva a mas uz svoje roky.. A pochopitelne ma co ztratit. Muze prijit zraneni a pak na to bude v lete koukat jako puk a nukdo uz mu nic neda. Takhle bude mit svy jisty, ziskat Stanley Cup a po 2-3 letech chtit treba 4 miliony. Za to, co predvadi ted, si je v pohode zaslouzi.
Co se tyce jednani, tusim, ze jsem uz tady k tomu neco psal, tak si to najdi...
ja psal ze je MOZNY ze UFA ses jen jednou za zivot, treba Carter bude UFA poprve az na konci kariery, nic spatnyho na tom neni, doufam ze Parise se UFA taky stene nejdrive v 35 letech. Jinak nic osobniho ale misto toho napsat : Co se tyce jednani, tusim, ze jsem uz tady k tomu neco psal, tak si to najdi..., by mozna bylo uzitecnejsi napsat : Jednani probihaj, je to na dobre ceste.
megaton píše: Jinak nic osobniho ale misto toho napsat : Co se tyce jednani, tusim, ze jsem uz tady k tomu neco psal, tak si to najdi..., by mozna bylo uzitecnejsi napsat : Jednani probihaj, je to na dobre ceste.
No je to trchu slozitejsi, tak se mi to nehchtelo psat podruhy. Jak rikam, najdi si to :wink:
AndyF píše: Bobek uz by byl asi taky podepsanej, problem je, ze jeho agent ceka dvojcata, takze nema cas to ted dojednavat. Ale ma pry celkem dobrej vztah s Holmgrenem, takze by tam zadny boje bejt nemuseli. Na druhou stranu, bejt Bobkem budu asi chtit dost, zvlast kdyz bude po sezone volnej se Stanley Cupem na ucte :frajer2: . By klidne moh bejt za 4 milose. Ted za 1,5-2 by byl absolutni steal..
Tak este sa vratim k zapasu s Floridou, kedze az teraz som mal moznost ho vidiet. V prvej polovici zapasu si panteri ani netukli. Ked uz bolo prakticky o zapase rozhodnute, tak sme ubrali a tie dva goly, co dali, boli darovane. Hlavne ten prvy (tam som si bol isty, ze gol nebude uznany koli vysokej hokejke a rozhodcovia nakoniec ani nepozerali video :hroza: ). Skoda, uz by ten Bob mohol vychytat SO. Nevadi, v dalsom zapase :-P
Skoda zranenia Nodla, pomaly sa s Richiem zohravali, hadam to nebude nic vazne. Spojenia Girouxa s Carterom by mohlo byt tiez prospesne a o Brierovom utoku snad ani hovorit netreba.
Inak, podpis Cartera... nie je to zly podpis, hlavne po tom, co sa podpisal uz Giroux. No ja este stale cakam na Leina.
http://www.nhl.cz/CZ/23327/bobrovskij_z ... lyers.html

Velmi zajimave vypada to ze se nam pro tuto a nastesti i dalsi sezony schazi velmi vyjmecny tym.
Z 21 hracu je pouze 5 strasich triceti let+Boucher to je tak ohromny potencial navic kdyz vetsina se pohybuje mezi 22 - 27 tudiz jeste maj ty nejlepsi sezony pred sebou.

V soucasnosti mam z Philly vazne radost. :)
Je to nejlepsi tym co jsme meli za poslednich 20 let. Ja tam skoro nevidim slabinu (Mozna Zherdev, ale i ten se snazi i kdyz je videt, ze bez puku trochu nevi, co presne ma delat). Nakonec i ten Shelley, kdyz na to prijde, se nezda jako uplny kopyto, celkem slusne brusli i to dokaze s hokejkou (na svoji kategorii).

Ale sezona je jest dlouha...

Zvlastni je, ze farma je uplne :v_hajzli:
AndyF píše:Zvlastni je, ze farma je uplne :v_hajzli:
Prečo by to malo byť zvláštne? :ja_neviem:
Getzo5 píše:
AndyF píše:Zvlastni je, ze farma je uplne :v_hajzli:
Prečo by to malo byť zvláštne? :ja_neviem:
Uz jen proto, ze neni to tak davno, co farma ziskala Calder Cup.
A uspesne organizace maji vetsinou kvalitni farmu.

Takze nerikam, ze se to nemuze stat, ale zvlastni mi to prijde.
AndyF píše:Uz jen proto, ze neni to tak davno, co farma ziskala Calder Cup.

Zas to nie je pravidlo, pokiaľ dostatočne kvalitne je doplnený mladými "prvý" team, dá sa to čakať. Naopak, Calder Cup ešte úspech "dospelej" organizácii nezaručuje ani náhodou. Ja len preto... Mne proste až tak nie. Momentálne to drží Hershey. WSH má Neuvirtha, možnosť mať Perraulta a ďalších. Majú nabitý káder a dá sa povedať, žeby boli úspešní? Bola úspešná so svojou farmou Atlanta? A ako jej to pomohlo v konečnom účtovaní? :smile03: Sú Detroitskí Griffoni stále tak vysoko ako ich Big Brother? Atď, atď.
Getzo5 píše:
AndyF píše:Uz jen proto, ze neni to tak davno, co farma ziskala Calder Cup.

Zas to nie je pravidlo, pokiaľ dostatočne kvalitne je doplnený mladými "prvý" team, dá sa to čakať. Naopak, Calder Cup ešte úspech "dospelej" organizácii nezaručuje ani náhodou. Ja len preto... Mne proste až tak nie. Momentálne to drží Hershey. WSH má Neuvirtha, možnosť mať Perraulta a ďalších. Majú nabitý káder a dá sa povedať, žeby boli úspešní? Bola úspešná so svojou farmou Atlanta? A ako jej to pomohlo v konečnom účtovaní? :smile03: Sú Detroitskí Griffoni stále tak vysoko ako ich Big Brother? Atď, atď.
Promin, ale neni mi to zcela jasne, jak to ,myslis.
Konkretne:
Hershey Bears -> Calder Cup, Nyni 2 misto v divizi 9 W, 5L -> WSH -> President's Trophy, nyni vedeni v NHL
Chicago Wolves -> Posledni v divizi, 6W, 9L -> ATL -> zatim mimo PO
Grand Rapids Griffins -> 8W, 4L -> DET -> 2. na zapade
pritom loni Griffini posledni v divizi, nepostup a Detroit pokud vim taky pekne mizerna sezona.

Me to proste prijde, ze se to vicemene kopiruje.

Ale Phantoms, ty jsou dead last, naprosto tragicke vykony, a neni tam absolutne zadna zaloha...
AndyF píše:Promin, ale neni mi to zcela jasne, jak to ,myslis.
Konkretne:
Hershey Bears -> Calder Cup, Nyni 2 misto v divizi 9 W, 5L -> WSH -> President's Trophy, nyni vedeni v NHL
pritom loni Griffini posledni v divizi, nepostup a Detroit pokud vim taky pekne mizerna sezona.

Ale Phantoms, ty jsou dead last, naprosto tragicke vykony, a neni tam absolutne zadna zaloha...
Každý na to máme svoj vlastný názor. Skrátka pre mňa to nie je viac než náhoda, pretože s výnimkou 2-3 hráčov z tej farmy nik do NHL nezasiahne (naša situácia je výnimka) a káder sa skladá výlučne s hráčov kolujúcich v profilige. Aj naopak to platí, smerom dole sa kvalita neposiela. Spojené nádoby to určite v istých ohľadoch sú, ale podľa čítaš viac než je napísané. Len názor.
Getzo5 píše:
AndyF píše:Promin, ale neni mi to zcela jasne, jak to ,myslis.
Konkretne:

Každý na to máme svoj vlastný názor. Skrátka pre mňa to nie je viac než náhoda, pretože s výnimkou 2-3 hráčov z tej farmy nik do NHL nezasiahne (naša situácia je výnimka) a káder sa skladá výlučne s hráčov kolujúcich v profilige. Aj naopak to platí, smerom dole sa kvalita neposiela. Spojené nádoby to určite v istých ohľadoch sú, ale podľa čítaš viac než je napísané. Len názor.
No ja prave uplne presne nerozumnel jak to myslis a tvy priklady mi to moc neujasnily. Ale ted to chapu a tvuj nazor respektuju.

Ja se kazdopadne priznam, ze co se tyce NHL , jsem na Flyers dost jednosmerne zamerenej (ostatni sleduju dost zbezne), a nesleduju prilis ani nasi farmu (natoz ostatni), ale tyhle extremy (Calder Cup a ted tahle mizerie) se ke me preci jen dostanou.

A nemyslel jsem to tak, jako ze tu kvalitu tvori lide, co pendluji mezi NHL a farmou. Moje predstava je ale takova, ze o personalnim obsazeni NHL a farmy rozhduji ti sami GMs, respektive skauti. Ale je pravda, ze se jedna o dlouhodobou zalezitost, a lide kteri napriklad stali za draftem Cartera, Richardse, kteri ten Calder Cup ziskali, budou asi uplne jini, nez ti ktery stali za ziskanim dnesnich hracu Phantoms...
AndyF píše:A nemyslel jsem to tak, jako ze tu kvalitu tvori lide, co pendluji mezi NHL a farmou. Moje predstava je ale takova, ze o personalnim obsazeni NHL a farmy rozhduji ti sami GMs, respektive skauti. Ale je pravda, ze se jedna o dlouhodobou zalezitost, a lide kteri napriklad stali za draftem Cartera, Richardse, kteri ten Calder Cup ziskali, budou asi uplne jini, nez ti ktery stali za ziskanim dnesnich hracu Phantoms...
Prééésne tak! Navyše nehovoriac o tom, že individuálne vedenie tých hráčov má na starosti úplne iný tím ľudí, niekedy s patrične odlišnou hernou filozofiou či prístupom k "pešiakom". :yes:
Kluci tak vyhra s Ottawou 5:1 osobne jsem koukal na tretinu a pul ale necekal jsem ze se pak s golama roztrhne pytel protoze kdyz jsem to vypinal bylo to 2:1 navic Ottawa nehrala vubec nejak spatne ale proste ted mame formu a s produktivitou nejsou vaznejsi problemy.

Mike Richards se snad zase chytnul dal dva goly a Claude Giroux svuj skvely standart Gol a dve asistence a prave ted je 7 v bodovani cele ligy.
jeste jsem mrknul na goly a ten Giroux hraje fakt perfektne snad na vsech pozicich na hristi po jeho obranem zakroku nebo jak nazvat to ze v leze chytil vystreleny puk v nasem pasmu a vyvezl ho az z toho byl gol.Vazne nas nejlepsi hrac tuhle sezonu a mame ho na dalsi tri sezony pomalu za pul darma.

Jinak dneska Montreal tak jsem zvedav nehrajou totiz spatne.

Jen tak dal hosi :)
Pozitivni je, ze kuci i trochu v zaveru posetrli na dnesek sily (teda az na Car-bomb, ten ma neco s nohou)...

Akorat nevim, co to tam ten Neil s Carkneream a Folignem trapcili...

Diivim se, ze Shelley neshodil rukavice a nevyridil to rucne.. :eek2:
Vzdycky kdyz se podivam na Nhlpro tak me prijde ze Phily tam asi nekdo hodne nema rad.Skoro nevidim zadna pochvalujici slova.

Naposled cituji:Brankáři:
Jednička Canadiens Carey Price pustil Alexandera Aulda na led pouze jednou, jinak v brance opět začal zářit.
Carey Price – 16 zápasů, úspěšnost zásahů 92,3% a průměr 2,18 obdržených branek na zápas.
Alexander Auld – 1 utkání, úspěšnost zásahů 96,8% a průměr 1,00 obdržených branek na zápas.
Nováček Sergej Bobrovskij přečnívá veterán Briana Bouchera v brance Flyers.
Sergej Bobrovskij – 14 zápasů, úspěšnost zásahů 93,4% a průměr 2,01 obdržených branek na zápas.

je sice supr ze Price uplne strasne nejvic zari ale bobrovski je prumer podle toho jak to pise :)))

Sice to neni vubec dulezity ale prijde ze na tom webu nas tym hodne vypoustej.
Toman je zaujatý a neinformovaný debilko a fandí Pens, to všetko čo k tomu môžem povedať a čo ako odpoveď na svoju polootázku potrebuješ, Anger. :smile03:
Getzo5 píše:Toman je zaujatý a neinformovaný debilko a fandí Pens, to všetko čo k tomu môžem povedať a čo ako odpoveď na svoju polootázku potrebuješ, Anger. :smile03:
NHLpro je bohuzel blog pana Tomana, s obcasnyma prispevkama nekoho jinyho a otresnou diskuzi
Tak jsem si naivně myslel,že Phillka frantíky vrátí na zem a ono se stane tohle a s nulou....... :hroza:
Ne,ne a ne,radši se na to ani nepodívám...... :cry: :?
Baffy píše:Tak jsem si naivně myslel,že Phillka frantíky vrátí na zem a ono se stane tohle a s nulou....... :hroza:
Ne,ne a ne,radši se na to ani nepodívám...... :cry: :?
Nedivej, na tom neni nic k videni..
Ja na to bohuzel koukal a jeste jsem si vsadil jako najasnou tutovku s tim, ze dame minimalne 3 goly. To jsem se zas trefil do zapasu. doufam, ze si spravime chut na Tampe.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS