Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Cory Schneider bude letos nosit masku připomínající legendy Canucks

http://www.nhlpro.cz/clanek/17871-cory- ... dy-canucks

Rypien včera teda pekne vypenil... :haha3: To je tak keď má niekto problém sám so sebou a nič si nedokáže odpustiť, pokiaľ nevyhrá. Aj ten direkt poza rozhodcu bol teda viac než trápny z jeho strany, Staubitz sa prakticky nebránil... Ale ako middle-weight puncher je asi najlepší v celej lige, minimálne je sledovanie jeho bitiek naozaj zábava "vrámci žánru".
V lete som sa tešil na sezonu a myslel som že budeme mať jednu z najlepších obrán v lige, zloženie Hamhuis,Ehrhoff,Edler,Ballard,Bieksa a Salo vyzerá perfektne na papieri ale so začiatkom sezony prichádzajú postupne aj zranenia, a hlavne v obrane majú s tým Canucks problemy už roky. Salo si nezahrá ešte 1-2 mesiace a momentálne sú zranený aj Ballard a Hamhuis na niekolko zápasov
, som rád že sme toho Bieksu nevymenili lebo by to teraz vyzeralo velice špatne.
Problémy máme ale aj na pozícii 4. centra, mal tam hrať Bolduc ale tiež sa zraní, potom ho nahradil Rypien a ten spraví toto
, dnes tam bude hrať asi Schaefer tak som zvedavý, začína mi chýbať Ryan Johnson, to bol neskutočný bojovník a celkom slušný aj na buly, sa čudujem že nemá zmluvu
.
Hráči Wild nás riadne rozniesli a oslabovka neubránila ani 1 z 3 presiloviek
a pritom zo začiatku sezony sme mali výborné oslabenia... Mám trochu obavy čo s nami urobí Chicago, je to lepší tím ako MIN a navyše máme zápas v nohách, ale verím že to môžeme zvládnuť a uhrať aspoň bodík. Máme im čo oplácať za posledné 2 PO.
Go Canucks Go!
EDIT: tak tušil som správne a ten bodík sme nakoniec uhráli po remíze 1:1, gol VAN nemohol dať už asi nikto iný ako Daniel Sedin a Luongo v bráne chytal znovu raz velmi dobre, už tradične mu ale nevyšli nájazdy ked dostal gol zo všetkých 3 pokusov a odnás boli úspešný len Danny a Kes.
Problémy máme ale aj na pozícii 4. centra, mal tam hrať Bolduc ale tiež sa zraní, potom ho nahradil Rypien a ten spraví toto
Hráči Wild nás riadne rozniesli a oslabovka neubránila ani 1 z 3 presiloviek
EDIT: tak tušil som správne a ten bodík sme nakoniec uhráli po remíze 1:1, gol VAN nemohol dať už asi nikto iný ako Daniel Sedin a Luongo v bráne chytal znovu raz velmi dobre, už tradične mu ale nevyšli nájazdy ked dostal gol zo všetkých 3 pokusov a odnás boli úspešný len Danny a Kes.
Malhotra je parádny tretí center, to bol veľmi dobrý podpis pre Canucks.JohnnyCanucks píše:Dnes super výkon , velmi ma potesil Malhotra 2+1 a Schneider zasa raz skvele zachytal
![]()
Inak Rypien si nezahrá v šiestich zápasoch + zaplatí pokutu 25 000 ..
Prečo smútok? Správal sa ako bezmozog, môže si za to výlučne sám. Na jeho miesto sú iní, navyše svojim spôsobom poškodil dobré meno klubu. Nech pyká...
Nj dnes to bola dobrá odplata za utorok. Malhotra išiel najskôr 2x v zápase sedieť a trochu zbytočne, ale v závere to skvelým spôsobom odčinil, na tom prvom jeho gole mal velký podiel Edler, ten vie parádne nahrávať cez celé pásmo a Mannymu stačilo nastaviť hokejku. Dnes tretí útok strelil spolu 3 goly to je velmi dobré a doteraz nám ten "secondary scoring" chýbal. Velmi spokojný som bol aj s prvým útokom, dnes hral vedla dvojčat Tambellini a celkom im to išlo, minimálne 3x pri vyrovnanom počte 5-5 dokázali súpera zavrieť v obrannom pásme na neakú minutku... možno to bolo tým že Wild mali už zápas v nohách, ale dobre sa nato pozeralo... no a nakoniec prišiel v ich podaní aj zaslúžený gol, Hank poslal do brejku Tambiho a ten velkú šancu premenil. Dodatočne pripísali asistenciu aj Danielovi a ten tak bodoval už 8. zápas v rade, vlastne zatial v každom zápase sezony
.
Cory chytal dost dobre a o to viac mrzí že dostal taký neštastný gol tesne pred koncom, mohol byť shutout...
Teraz 3 dni oddychu a potom prídu k nám Avs
. To musí byť 4. domáca výhra v rade.
Cory chytal dost dobre a o to viac mrzí že dostal taký neštastný gol tesne pred koncom, mohol byť shutout...
Teraz 3 dni oddychu a potom prídu k nám Avs
Getzo5 píše:Malhotra je parádny tretí center, to bol veľmi dobrý podpis pre Canucks.JohnnyCanucks píše:Dnes super výkon , velmi ma potesil Malhotra 2+1 a Schneider zasa raz skvele zachytal
![]()
Inak Rypien si nezahrá v šiestich zápasoch + zaplatí pokutu 25 000 ..![]()
Prečo smútok? Správal sa ako bezmozog, môže si za to výlučne sám. Na jeho miesto sú iní, navyše svojim spôsobom poškodil dobré meno klubu. Nech pyká...
Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležité. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
Zrovna Malhotra,který PO absolutně nezvládá,to výrazně zlepšíBruinsFan píše:Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležité. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
Uňho sa cení najmä defenzíva a vhadzovania. V tomto samozrejme Canucks pomôže a to dosť.kisin píše:Zrovna Malhotra,který PO absolutně nezvládá,to výrazně zlepšíBruinsFan píše:Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležití. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé