Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

:-O Luongo :cool: 41 zásahov :good: A Hank zatial pri všetkych goloch Canucks , Zatial sa zda že Hanrikovi Cečko neuškodilo a Luongovi prospelo .. Len tak dalej :wawe: GO CANUCKS GO
Alexandre Bolduc si v druhej tretine proti Los Angeles Kings podvrtol členok a tímu bude chýbať šesť až osem týždňov. V aktuálnom ročníku odohral len jeden zápas. :verysad: Akoby toho nebolo malo , :( Myslim že by ho mal nahradiť Hodgson
TAK DNESKA NAS CAKA CAROLINA TAK DUFAM ZE UZ KONECNE ZACNEME STABILNE VYHRAVAT.ZACIATOK SEZONY JE PRE NAS VDZY ZLY :thumbsdown:
Zdravim ta Marek :wawe: Dnes ich dáme :clap: Inak neviete nahodou kedy sa ma približne vrátiť Burrows a Salo ?
BURROWS DO KONCA OKTOBRA A SALO DO VIANOC ALE VSETKO ZAVISI OD RYCHLOSTI LIECENIA ZRANENIA.DUFAM ZE SA VRATIA CO NAJSKOR.SOM AJ ZVEDAVY AKO TO POTOM VYRIESIA Z PLATOVYM STROPOM PO ICH NAVRATE
MAREK-NUCKS píše:BURROWS DO KONCA OKTOBRA A SALO DO VIANOC ALE VSETKO ZAVISI OD RYCHLOSTI LIECENIA ZRANENIA.DUFAM ZE SA VRATIA CO NAJSKOR.SOM AJ ZVEDAVY AKO TO POTOM VYRIESIA Z PLATOVYM STROPOM PO ICH NAVRATE
Jezismarjaa to budeme bez Burrowsovho filmovania. :-O
Cory Schneider bude letos nosit masku připomínající legendy Canucks :thumbsup:

Obrázek

Obrázek

:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/17871-cory- ... dy-canucks
Viem, že to nie je legenda, ale legendárna maska Correyho Hirscha mi tam proste chýba. Jeden z prvých skutočne moderných designov masiek v NHL... :yes:

Obrázek
TAKZEOD DNESKA NAS CAKA DVOJZAPAS DUFAM ZE BUDEME PLNO BODOVAT :thumbsup: :thumbsup:
No zapas s Minnesotou bieda .. :( Luongo dnes katastrofa :verysad:

Rypien napadol fanušika Wild :hroza: hrozí mu suspendácia

Video :

Rypien včera teda pekne vypenil... :haha3: To je tak keď má niekto problém sám so sebou a nič si nedokáže odpustiť, pokiaľ nevyhrá. Aj ten direkt poza rozhodcu bol teda viac než trápny z jeho strany, Staubitz sa prakticky nebránil... Ale ako middle-weight puncher je asi najlepší v celej lige, minimálne je sledovanie jeho bitiek naozaj zábava "vrámci žánru". :D
V lete som sa tešil na sezonu a myslel som že budeme mať jednu z najlepších obrán v lige, zloženie Hamhuis,Ehrhoff,Edler,Ballard,Bieksa a Salo vyzerá perfektne na papieri ale so začiatkom sezony prichádzajú postupne aj zranenia, a hlavne v obrane majú s tým Canucks problemy už roky. Salo si nezahrá ešte 1-2 mesiace a momentálne sú zranený aj Ballard a Hamhuis na niekolko zápasov :-( , som rád že sme toho Bieksu nevymenili lebo by to teraz vyzeralo velice špatne.
Problémy máme ale aj na pozícii 4. centra, mal tam hrať Bolduc ale tiež sa zraní, potom ho nahradil Rypien a ten spraví toto :thumbsdown: , dnes tam bude hrať asi Schaefer tak som zvedavý, začína mi chýbať Ryan Johnson, to bol neskutočný bojovník a celkom slušný aj na buly, sa čudujem že nemá zmluvu :eek2: .
Hráči Wild nás riadne rozniesli a oslabovka neubránila ani 1 z 3 presiloviek :? a pritom zo začiatku sezony sme mali výborné oslabenia... Mám trochu obavy čo s nami urobí Chicago, je to lepší tím ako MIN a navyše máme zápas v nohách, ale verím že to môžeme zvládnuť a uhrať aspoň bodík. Máme im čo oplácať za posledné 2 PO.
Go Canucks Go!

EDIT: tak tušil som správne a ten bodík sme nakoniec uhráli po remíze 1:1, gol VAN nemohol dať už asi nikto iný ako Daniel Sedin a Luongo v bráne chytal znovu raz velmi dobre, už tradične mu ale nevyšli nájazdy ked dostal gol zo všetkých 3 pokusov a odnás boli úspešný len Danny a Kes.
Rypien bol suspendovaný na neurčito , absolvuje v piatok ešte s komisiou pojednávanie a potom bude od NHL určená dĺžka jeho trestu.
:clap: Dnes super výkon , velmi ma potesil Malhotra 2+1 a Schneider zasa raz skvele zachytal :yahoo:

Inak Rypien si nezahrá v šiestich zápasoch + zaplatí pokutu 25 000 .. :-(
JohnnyCanucks píše::clap: Dnes super výkon , velmi ma potesil Malhotra 2+1 a Schneider zasa raz skvele zachytal :yahoo:

Malhotra je parádny tretí center, to bol veľmi dobrý podpis pre Canucks. :good:

Prečo smútok? Správal sa ako bezmozog, môže si za to výlučne sám. Na jeho miesto sú iní, navyše svojim spôsobom poškodil dobré meno klubu. Nech pyká...
Nj dnes to bola dobrá odplata za utorok. Malhotra išiel najskôr 2x v zápase sedieť a trochu zbytočne, ale v závere to skvelým spôsobom odčinil, na tom prvom jeho gole mal velký podiel Edler, ten vie parádne nahrávať cez celé pásmo a Mannymu stačilo nastaviť hokejku. Dnes tretí útok strelil spolu 3 goly to je velmi dobré a doteraz nám ten "secondary scoring" chýbal. Velmi spokojný som bol aj s prvým útokom, dnes hral vedla dvojčat Tambellini a celkom im to išlo, minimálne 3x pri vyrovnanom počte 5-5 dokázali súpera zavrieť v obrannom pásme na neakú minutku... možno to bolo tým že Wild mali už zápas v nohách, ale dobre sa nato pozeralo... no a nakoniec prišiel v ich podaní aj zaslúžený gol, Hank poslal do brejku Tambiho a ten velkú šancu premenil. Dodatočne pripísali asistenciu aj Danielovi a ten tak bodoval už 8. zápas v rade, vlastne zatial v každom zápase sezony :thumbsup: .
Cory chytal dost dobre a o to viac mrzí že dostal taký neštastný gol tesne pred koncom, mohol byť shutout...

Teraz 3 dni oddychu a potom prídu k nám Avs :twisted: . To musí byť 4. domáca výhra v rade.
Ohlund píše:Cory chytal dost dobre a o to viac mrzí že dostal taký neštastný gol tesne pred koncom, mohol byť shutout...
Schneider je zatím podstatně lepší jak Luongo....
Lui zatial strieda dobré zápasy a zlé, schneids chytal len 2 zápasy + 1 tretinu ale v oboch bol dobrý, možno to nakoniec u nás dopadne tak ako v Bostone, Rask - Thomas...
Getzo5 píše:
JohnnyCanucks píše::clap: Dnes super výkon , velmi ma potesil Malhotra 2+1 a Schneider zasa raz skvele zachytal :yahoo:

Malhotra je parádny tretí center, to bol veľmi dobrý podpis pre Canucks. :good:

Prečo smútok? Správal sa ako bezmozog, môže si za to výlučne sám. Na jeho miesto sú iní, navyše svojim spôsobom poškodil dobré meno klubu. Nech pyká...

Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležité. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
BruinsFan píše:Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležité. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
Zrovna Malhotra,který PO absolutně nezvládá,to výrazně zlepší :)
kisin píše:
BruinsFan píše:Presne tak... Malhotra skvelý podpis, práve takí hráči sú pre tímy sakra dôležití. Konečne Canucks pochopili, že sestričky im nevyhrajú SC, chce to silových hráčov, bojovníkov, zrážačov, hráčov na oslabenie, dobrú obranu, či hráčov na vhadzovania. Aj to sú dôvody, prečo sa Vancouveru nedarilo v PO - to všetko (až na pár výnimiek) im totiž chýbalo. Teraz to vyzerá o trošku lepšie...
Zrovna Malhotra,který PO absolutně nezvládá,to výrazně zlepší :)
Uňho sa cení najmä defenzíva a vhadzovania. V tomto samozrejme Canucks pomôže a to dosť.
BruinsFan píše:Uňho sa cení najmä defenzíva a vhadzovania. V tomto samozrejme Canucks pomôže a to dosť.
On je beztak podpis bez ohľadu na PO/regular, pomaly sa musí rátať s Hodgsonom.

Musím kvôli tebe spammovať :D - prečítaj si, došla ti PMka a efekt zdá sa žiaden...
Malhotru jsem chtěl do Devils po odchodu Maddena :)
„Máme spoustu nových hráčů, kteří přišli v této sezóně. Bude to chtít čas, než si na sebe zvykneme. Půjde to nahoru a dolů, ale musíme myslet jenom na to jedno, Stanley Cup.“

(Daniel Sedin, útočník Canucks) :thumbsup:
:!: Canucks se snaží prodloužit smlouvu s Ehrhoffem :thumbsup:

http://nhlportal.cz/?page=clanekdetail&id=115
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO