3. den campu
Priniesol nam i zapas timu A s timom C..Bol to velmi vyronany zapas, ktory museli rozhodnut az samostatne najazdy..
Tim A viedol uz 2-0. Ked Sanforda prekonali Deshamais a pyatt, avsak C-kari sa nevzdali a Plekancom a obyrnom dorovnali stav. V najazdoch sa darilo viac timu okolo pricea a tak tim A vyhral 3-2sn.
Ako kazdy den campu i tento den potesil vykon mladikov. Rozhodujuci najazd premenil Engqvist, ale pozornost putal svojou agresivnou hrou najma Schultz.
"Je to dynamicky hrac, pripomína mi hráčov, ako je Chris Neil," povedal tréner Jacques Martin. "Je to veľký chlapec s dobrym citanim hry. Len musí zlepšiť svoju kondíciu a korčuľovanie. "
"Odchod do ameriky je niečo, čo som chcel vzdy urobiť, pretože hrat v NHL bol vždy môj sen. Budem robiť čokoľvek, aby sa tam dostal, "sľúbil svedsky center. "Budem hrať v Hamiltone, pretoze AHL je najkratsia cesta do NHL. Bude to dobrý spôsob, ako sa naucit styl severoamerickej hry. ", dodal Engqvist.
Goly:
Tím A: Desharnais, Pyatt
Tím C: Plekanec, O'Byrne
Shootout
Tím A: Cammalleri (gol), Lapierre, Desharnais, Špaček, Engqvist (gol)
Tím C: Plekanec (gol), Leblanc, Gionta, Boyd, Subban
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Keď nadávali pri trejde Haláka mnohí, ja som sa vcelku usmieval. Ellera ako hráča poznám, je to talent. Ja som mu veril a verím. A s takými spoluhráčmi by mu to mohlo ísť. Gomez nie je top center už nejaký ten rok, ale je len preplatený, kvalitu má. Nuž a o Brianovi sa netreba baviť, ten by mal byť preň skvelým mentorom. Neviem ako samotní fanúšikovia, ale s tým, že by sa už presadil hneď som nerátal. Nuž, som zvedavý. Napr. na MS bol rovný či dokonca herne lepší než Regin!maro píše:Na tréninkovém kempu začali spolu hrát Gionta, Gomez a Eller v jedné lajně a jde jim to prý dobre
Building on last season's success
Canadiens' Cammalleri says team now has an identity and knows what it takes to win
http://www.montrealgazette.com/sports/B ... story.html
Canadiens' Cammalleri says team now has an identity and knows what it takes to win
http://www.montrealgazette.com/sports/B ... story.html
habs sa asi silou-mocou snazia nejako ospravedlnit halakov trejd - ked uz vymenili "nespravneho" golmana, teda toho ktoreho si mali nechat, tak sa aspon snazia ukazat ze to co zanho dostali stalo za to...maro píše:Lars Eller bude proti Ottawě hrát v první lajně a bude dělat levé křídlo Gomezovi s Giontou.
uvidime. aby este eller nedopadol ako price - nalozia nanho vysoke ocakavania a chlapec to nezvladne
Dať do prípraváku talentovaného hráča, ktorému to v príprave s menovanými šlo nie je vytváranie tlaku alá Price
A Eller je fakt slušný prospect. Montreal sa nemusí ospravedlňovať nikomu, bol to logický i keď riskantný krok. Cap space svoje pravidlá nepopustí. Zvolili si rovnako ako Holmgren. Až budúcnosť ukáže, nakoľko to bol zlý krok. Jeden prípravák na tom nič nezmenil.
Vůbec ho nechci omlouvat, ale vyloženě jeho byl snad jen ten první gól - ostatní tři byly hlavně věcí mizerné obrany! Co mě naopak potěšilo, to byla naše střelecká aktivita - 38-16 je slušný poměrarek píše:tak Price nezacal vobec dobre. Je vidiet, ze divaci mu taketo vykony nebudu odpustat, nic mu nedaruju a pri kazdej prilezitosti ho budu zosmiesnovat, cim mu jeho situaciu nezlahcuju. Bude to mat v Montreale este velmi tazke
O Desjardinsovi mi ani nemluvte, bral jsem ho po loňsku jako jasnou dvojku u nás...Getzo5 píše:Ten smajl naznačuje iné, ale ja nad tým fakticky už nejaký ten týždeň vážne uvažujem...to bude gól, keby sa to tak ukázalomaro píše:stat sa moze i to ze najvacsi omyl bude nakoniec ze sme pustili desjardinsa
tak na Larsa Ellera budem aj ja nesmierne zvedavý, osobne neverím, že ho tréner nechá v prvom útoku, patrí tak do 3. On je fyzicky veľmi dobre na tom, technicky tiež, ale ešte dosť lieta po ľade, jednoducho potrebuje hokejovo dozrieť. Ak sa mu budú vyhýbať zranenia a bude pravidelne hrávať v lajne s kvalitnými hráčmi, bude z neho onedlho skvelý útočník.
arek píše:kery prajs ma uvod ako z rozpravky...ale ano, je to len pre-season, dajme mu este sancu...mozno sa za 3 roky uchyti
6 gólov z 30 striel, to už je lepšie ako 4/8... :smile03:
nechcem byť škodoradostný, ale troška si to chlapec aj zaslúži, za niektoré vyjadrenia a tú jeho samozrejmú hrdosť... mňa iba troška mrzí, že chytá v MTL, ktorý mi je z Východnej asi najsympatickejší.
že by pripravenosť..? prepáč, ale ak brankár v príprave odchytá 8 zápasov a vo väčšine inkasuje 5-6 gólov z malého počtu striel, tak asi jeho psychika nebude veľmi hore a taktiež to nebude veľmi dobré z jeho pripravenosťou na sezónu, máš azda iný názor. Elliott dnes zachytal v pohode, tak prečo nie Prajs..? Tá príprava má svoje opodstatnenie, tak by som ju nebagatelizoval. Môj príspevok nie je o zosmiešňovaní MTL, či Priceho ako takého, ale o konštatovaní faktu, že mu to moc nejde, toť vsjo...mitch píše:stats v priprave u brankarov nie su podstatne, nikdy to nic neukazovalo.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé