Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Stajan hurts shoulder badly

The only blot, on the night, for the West Coast Flames came when Matt Stajan left the game after the first period with a shoulder injury. He did not return.

“We’ll know more after he sees our doctors in Calgary” said assistant general manager Jay Feaster. “Clearly, it’s something he couldn’t return with. He’s going to miss some time. But we’ll wait until we see the doctors.”
http://www.calgaryherald.com/sports/Hen ... story.html
vsetkych nelutostne bijeme. sme proste dobri. Jokinen a Kotalik tento rok urobia velky vysledok.

Obrázek
Jo jo taky si myslim ze Calgary pujde nahoru.Zbavili se precenovaneho Phaneufa (I kdyz podle me Bouwmeester je taky slusne nadhodnocenej) a ziskali par slusnych hracu.Jokinen i Kotalik pokud ziskaj normalni misto v sestave pujdou nahoru.
kotalik 2+2, to bol jeho vrchol tejto sezony :D
1+2... ten druhý byl proměněný nájezd :-(
Kotalík sa odráža od dna a smeruje na hladinu? :shock: :thumbsup: No tak to som teda zvedavý...už chýba len OJovo zlepšenie a začnem jesť svoje papuče. Ale tak...prečo nie...
Getzo5 píše:Kotalík sa odráža od dna a smeruje na hladinu? :shock: :thumbsup:
nie, on len zcasu na cas odohra 2-3 dobre zapasy a potom 20 nic.
Viem ze provokacne videa byvaju niekedy skor trapne ale toto video ma vzdy zarucene pobavi. Eeeeteeernaaaal graaaaaceee.... :D

Neporazitelna skvadra v cervenom bije jedneho supera za druhym. Vyborne Oli & spol, ideme si pre pohar.
Jednoznacna vyhra aj bez najvecsej hviezdy timu Oli Jokinena.

MacIntyre vs Ivanans: http://video.oilers.nhl.com/videocenter ... 4&id=76978
:cool:
kua prečo išiel Morrison práve k lamkám :hroza: . Ale za 750k je to podla mna velmi dobrý podpis, ked bude hrať Jokinen alebo Stajan znovu naprd tak si kludne môže zahrať aj 2. centra.
wow mame 6 centrov teraz. ta suma je zanedbatelna, ak nebude dobry nic take sa nestane. konecne by mohol trener dostat rozum a dat top hraca vesmiru Jokinena na kridlo.
Prvy den klasika, outsideri sa snazia ukazat a porazaju favoritov na pohar ako chicago, pitburg alebo calgary.
mitch píše:Prvy den klasika, outsideri sa snazia ukazat a porazaju favoritov na pohar ako chicago, pitburg alebo calgary.
ja by som to povedal inak. Outsideri povyhravali vsetko v pre-season a teraz budu dostavat na frak :-P
arek píše:
mitch píše:Prvy den klasika, outsideri sa snazia ukazat a porazaju favoritov na pohar ako chicago, pitburg alebo calgary.
ja by som to povedal inak. Outsideri povyhravali vsetko v pre-season a teraz budu dostavat na frak :-P
Myslím arek, že si trafil klinec po hlavičke. :D
Takže Atlanta, ktorá všetko prehrala teraz vyhrá SC?
Calgary Flames přejmenovali svoji halu z Penngrowth Saddledome na Scotiabank Saddledome.
Dnes:
Obrázek
dnes v noci zapas s nashvillom na nova sporte :thumbsup:
Vy už pomáhate aj súperom? :giggle:

Musime sa trosku zlepsit na nasej ceste k Stanley cupu. Ale je jasne ze favoriti ako Chicago alebo Calgary zaberu hlavne v druhej polovici sezony.
mitch píše:Musime sa trosku zlepsit na nasej ceste k Stanley cupu. Ale je jasne ze favoriti ako Chicago alebo Calgary zaberu hlavne v druhej polovici sezony.
My zaberieme ešte túto polovicu . Ale vy? Favoriti? To mi nejde dokopy :lol2:
Fakt je ze nehrame tak zle jak su tie vysledky. Dnes sme boli zas herne lepsi jak super. coztoho ked 40striel a jeden gol pet minut pred koncom. Teba to otocitn a zacat vyhravat je stale len polovica novembra a myslim ze sa to da. kecy ohladom trejdu iginlu dufam ze zostanu len recami, aj ked fakt hra zle. ak by uz k niecomu takemuto malo prist (nebolo by to prvykrat v historii flames, Kent Nilsson odisiel na vrchole za pick z ktoreho bol Nieuwendyk, Nieuwendyk bol trejdovany za nejakeho mladeho iginlu) tak to musi fakt mlady top hrac najlepsie center.
2270 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA