Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wanic píše:No tak to máš recht ;))) ... Ale s touhle maskou si ho neůžu z žádný fotky dát na pozadí.... ;))) jnk. na Bryzgalovovi to bude zase hodně závyset.... co jsem četl nějaký komenty od fanouška (btw. našel jsem to kdesi na netu celkem náhodně)... tak tvrdil, že Bryz vypadá koncentrovaně... což je dobrý pro start.... ;))

jnk. na myp2p je odkaz na NHL games today... píšou, že přenosy budou available od 20:00... tak jsem zvědavej jestli nám Phoenix pokrejou... Jestli budu koukat ještě uvidim... ve čtvrtek mam reparátek, takže možná zvolim ratši učení, nebo spíš spánek ať sem fit na učení..... ;))) ale jak se znam... tak Coyotes stejně nakonec dostanou přednost....

edit: kua vlastně ani nevim, od kolika hrajou.... 7 PM Arizonskýho času... to jsou 2 hodiny?
O 3:00 ak viem dobre počítať. Ale nie je to isté. Buď 2:00, ale skôr 3:00..
Phoenix s hladkou výhrou nad Anaheimom 4-1. :smile03:

http://sports.yahoo.com/nhl/boxscore?gid=2010092125
No tak to je parádní vstup do sezóny, podle složení řad už se dá vypozorvat, co Tippett nasazením této sestavy sledoval.....

Kluci hráli v tomhle složení:
Upshall - Turris - Tikhonov - že by naše budoucí druhá lajna?
Boedker - Wellwood - MacLean
Picard - Ebbet - Prucha
Bissonnette - Belagner - Korpikovski

Lepisto - Larsson
Schlemko - Goncharov
Gromley - Yonkman

LaBarbera (Climie)

- Uvidíme, jestli spolu Scottie, Kyle a Victor budou hrát i po zbytek kempu... ale první myšlenka asi je, zkusit tyhle tři spolu.... jestli budou hrát dobře (a že dneska Tikhonov gól, Turris gól), asi tuhle trojici uvidíme v Praze jako druhou řadu....
- co se druhé a třetí řady týče, tak tam se jenom testuje kvalita, kdo z těhdle kluků nakonec zaujme těch pár volných míst v sestavě....
- čtvrtá řada byla složena jako provizorní checking line... je možné, že v Praze se na jeden zápas taktéž začne v tomto složení, ale na to je ještě brzo....
- obrana tam je jasný impuls, všichni naši nejlepší mladíci v akci, takže tvrdý boj a jedno (popřípadě možná i 2) volné místo v sestavě...

btw. zdálo se mi, že hráli od 4... protože když sem vstával (6 hod.) ještě běžela poslední třetina....
OEL :biglol: Hrozne sa naň teším. Určite bude hlavným dôvodom, prečo si PHX v tejto sezóne zapnem. Aj v Pro Hockeyi výborne hodnotený, paráda. Na neho prstom ukazujem už dobrý rok, to by mohla byť vaša tajná zbraň. Pri všetkej úcte ku kvalitnému Yandle-ovi, Oliver má o dosť väčší potenciál :thumbsup:
No tak dneska prej OEL namazal na první gól králů.... Nicméně z jeho střeli a následné dorážky Doana jsme nakonec v prodloužení vyhráli ;))

3:1 a 2:1p ... Phoenix zvládl i druhý a třetí zápas přípravy bez ztráty bodu..

Sestava v Jobing.com Aréně

Pyatt - Wellwood - Doan
Průcha - Hanzal - Vrbata (takže to vypadá, že Czech line se trhat nebude)
Picard - Ebbet - Riley
Hollweg - Fiddler - Tikhonov

Larsson - Aucoin
Yandle - Stone
Summers - Yonkman

Bryzgalov (LaBarbera)

Sestava ve Staples Center
Boedker - Wolski - Stempniak
Upshall - Turris - MacLean
Lunden - Kearns - Beaudoin

Jovanovski - Lepisto
Schlemko - Goncharov
Ahnelov - Stafford

Montoya (Climie)

Celkem mě mrzí, že jsem zápas neviděl :/ ... Wolski na centru... to je pro mě velká neznáma..... chtěl jsem koukat alespoň na třetí třetinu, ale nějak mě zradila změna proxy, která neměla vůbec žádnej efket :/ ... what happened? že by to už ošetřili.. to snad ne....

Příští zápas máme dvojzápas se San Jose... očekávam, že po něm se zredukuje soupiska a do Kanady už budem vyjíždět převážně s A týmem....
Já na ten zápas vstal, zjistil jsem, že mi to kvůli regionu nepustí, chvíli přemýšlel, jestli mi stojí za to lézt 3/4 hodiny po netu a zjišťovat, jak to rozběhat, ale rozhodl se, že půjdu zase spát. A z mnoha důvodů jsem dobře udělal :)

Btw. Montoya prý chytal hodně dobře, nebýt jeho, mohlo to dopadnou v LA trochu jinak.
sidney77 píše:Já na ten zápas vstal, zjistil jsem, že mi to kvůli regionu nepustí, chvíli přemýšlel, jestli mi stojí za to lézt 3/4 hodiny po netu a zjišťovat, jak to rozběhat, ale rozhodl se, že půjdu zase spát. A z mnoha důvodů jsem dobře udělal :)

Btw. Montoya prý chytal hodně dobře, nebýt jeho, mohlo to dopadnou v LA trochu jinak.
Really? good, já slyšel ohlasy spíš na zápas v poušti (a převážně na výkon Yots) ... Al potvril už v minulý sezóne že je to výbornej golman a příští sezónu už snad bude krýt Ilyovi záda.... za 3 - 5 let ho potom z brány vystrnadí úplně (I guess).....

jnk. jj to byl přesně ten problém o kterym sem psal... trochu mě utěšuje, že to byl stream ze stránek, které nejspíš regular season vysílat nebudou.... celkově nejratši sleduju zápasy s týmama z Pacifiku, takže snad to bude 21.října už ok (a kdyby to bylo i se stejnym výsledkem zlobil bych se ještě míň ;)))....
všetko nasvedčuje tomu, že kojoti sú na sezónu dobre pripravení a budú pre každého nepríjemným súperom, začínam mať pocit, že urobíte skvelú sezónu...
Nemám šancu nič vidieť, pretože mi nejde internet, ale výsledky čo som videl na teletexte nasvedčujú tomu, že mám dobre namierené na sezónu. Ale zatiaľ je to len príprava a za tímy ešte nehrajú hráči, ktorí by mali byť ťahúňmi svojich tímov. Ale aj tak paráda. Len škoda, že okrem parádnych výsledkoch nič neviem.
O dobrej sezóne v Phoenixe nepochybujem ani ja :) . Je to výborne fungujúca organizácia s inteligentným GM :good: . Káder máte rozumne rozložený, vrátil sa Vám rešpekt od súperov. Kojotom doprajem skvelú sezónu a ak by to nebolo na úkor Blues kľudne aj úspešnejšiu ako tú minulú :) . Po tých suchých a deprimujúcich rokoch si to určite zaslúžia.

Po Prahe dúfam budú 4 body :-P .
Čtvrté vítězství a první prohra, to nám nadělil sobotní dvojzápas se San Jose
- v domácí Jobing.com Aréně jsme dokázali vyhrát 2:1 (Vrbata oba dva góly v přesilovce)
- v HP Pavilonu jsme prohráli 1:3 (i přesto, že Shane Doan otevřel skóre - také v přesilovce)

Sestava nám prořídla
  • GMDM se nechal slyšet, že do Česka poletí 21 hráčů a 3 golmani
  • Kádr se před odletem do Kanady zúžil na pouhých 28 hráčů....
  • Podle očekávání zůstali jenom dva golmani (Bryzgalov, LaBarbera), jak už je však psáno výše, do Česka logicky poletí 3 golmani, kdyby se nedejbože někomu něco stalo, ať je tam chlap na doplnění.... ten se však k týmu zapojí až po našem Kanadském tripu. Největší kandidát na tento post je Al Montoya. Nic to pro něj však neznamená, pokud se někdo nezraní, tak s největší pravděpodobností odchytá letošní ročník na farmě....
  • V obraně kromě očekávaných jmen odpadl Gormley. Shane Hnidy, který byl pozván na try out se zranil a připojil se tak k Sauerovi, který byl sice očekávaný pro start kempu, nakonec do něj ale nenaskočil. V Hlavním týmu proto zůstali kromě klasických (Jovanovski, Morris, Yandle, Lepisto, Aucoin) také naše mladé naděje (Ekman-Larsson, Goncharov, Schlemko).... do česka pojedou jenom 3 náhradníci (počítam tedy, že jenom jeden náhradní bek), pro jednoho z této trojice, proto nejspíš po Kanadě nezbyde v hlavním týmu místo, kdo si vytáhne černýho petra? můj osobní typ je Goncharov, ale nechme se překvapit...
  • Co se útoku týče, tak kemp opustil Alexandre Picard a Bred MacLean. Don Maloney řekl, že oba hráči měli povedený kemp, ale že prostě konkurence je velká a nezbylo pro ně místo. Teď musí ty samé výkony předvést také na farmě. Pokud se tak stane, budou nejspíš první volbou, při zranění některého z křídel, i tak ale konkurenci budou mít obrovskou, neboť to vypadá, že ze sestavy také vypadne někdo z hráčů jako Boedker, Tikhonov, Pyatt či Průcha, což jsou skvělá jména pro případná zranění základu....
  • Když vezmu hráče kteří v kempu zůstali, začnu pravou stranou. Jistotu předsavuje dobře známa trojice (Doan, Vrbata, Stempniak), o poslední místo by se měl postarat jeden z dvojice (Průcha, Tikhonov), co se naší levé strany týče, tak Wojtek Wolski se nejspíš vrátí zpět na křídlo, jelikož kdyby zůstal ve středu, zbytečně by zabíral místo Turrisovi nebo Wellwoodovi, a to neni aktuálně v našem zájmu, neboť oba prý měli zatim velice vydařený kemp.... proto jistě můžeme asi počítat s trojicí (Whitney, Wolski, Upshall), o poslední místo se potom porvou (Pyatt, Korpikovski, Boedker a bitkařská stálice Bissonnette).... na centru je potom jediná jistota v podobě dvou kluků (Hanzal, Fiddler), zbylý centři (Belagner, Wellwood, Turris, Ebbet) a možná i Wolski, se o místo budou muset ještě porvat.... podle mě Belagner má místo celkem jisté a v kanadě se bude rozhodovat o tom který z Kyle-ů nakonec dostane poslední spot...
hlavne nech sa tam udrzi ekman-larsson ked som ho uz draftoval na yahoo :D
Ekman-Larsson bude v áčku na 95 % (jestli v základu nebo jako sedmý bek, to ukážou příští dva dny) .... Dneska poprví vstávam, tak snad bude streamek... nebo dneska a zítra se rozhodne o posledních změnách v sestavě (z 28 na 23) a hlavně útoky už se budou sehrávat na Prahu...

V bráně dneska začne LaBarbera, zejtra bude nejspíš chytat Ilya....

Goncharov a Schlemko dneska nedostali nominaci... jestli se objeví zejtra to se uvidí, minimálně jeden asi určitě....

Z útočníků nebyl nominován Průcha, Turris, Tikhonov, Boedker a Ebbet... tady ale očekávam, že všichni dostanou šanci zítra....

SO COMMON COYOTES.... sice neznam sestavu Plamenů, ale i tak očekávam vítězství... :twisted:
Tak po čtyrech měsících jsem konečně viděl zápas Phoenixu... a už mi zase došlo, proč jsem kvůli tomu loni vstával..... zápas byl streamovanej až od druhý třetiny, takže jsem 3 góly neviděl... i tak už se ale nemůžu dočkat na Rigu a hlavně na Kojotí vystoupení v Praze....

Edmonton - Phoenix 4:3 (po nájezdech)
První třetinu vyhrál Phoenix 2:1...

Druhou třetinu začal Edmonton logickym tlakem, když se snažil dohnat jednogólové manko... což se mu velice rychle i povedlo (po obrovské chybě Goncharova, který zbytečně propadl ve středním pásmu) 2:2.... Olejáři byly lepší i po celý zbytek třetiny... Phoenix se do útočného pásma dostával jenom sporadicky, což dokazuje i fakt, že největší šanci si vytvořil Bissonnette ;)), který nedokázal využít chyby Gerbera (jeho střelu do odkryté branky zastavil bek).... Zbytek třetiny nás držel převážně Ilya a za vyrovnaný stav jsme mohli být více než rádi....

Bohužel třetí třetina začla na chlup stejně jako ta druhá, což logicky vyústilo v obdržený gól, který Bryzy asi neviděl, protože zůstal stát bez jediné reakce... nicméně já byl rád, protože nás to probudilo a začli jsme konečně hrát hokej..... šance přicházeli, ale času na zvrat už bylo málo... nakonec se nám povedlo alespoň vyrovnat, když Petr Průcha vyhodil v našem pásmu (hodně vysokým olboučkem) puk, který našel přesně hůl rozjetého Upshalla, který v pádu dokázal překonat (možná trochu zbytečně) vyjíždějcího Gerbera.....

V prodloužení jsem byly lepší, ale výraznější šanci jsme si nevytvořili... nájezdy v přípravných zápasech nic neřeší.... takže i prohra 3:4 je pro mě přijatelný výsledek....

Individuální výkony
Co se týká individuálních výkonů, tak nad vodou nás držel (jako už jsem zvyklý) opět perfektní Bryzgalov, který pochytal několik tutovek a zvláště se pak zaskvěl při svém nádherném semaforu proti střele ve druhé třetině.... kromě Ilyi stojí za zmínku dobrá hra Schlemka, který mě překvapil svou vyzrálostí... dneska bych se nebál říct nejlepší bek.... dobrá byla také hra Turrise a Tikhonova (alespoň Viktora bych rád viděl v týmu Coyotes na stálo), a v neposlední řadě taky Upshall s Průchou... Průcha bojoval, Upshall ukazoval svojí rychlost a skvělou práci s holí....

Negativ bylo ale mnohem víc... obraná dvojka Morris - Yandle byla dneska tragická.... částečně bych to dával za vinu náročnému kempu a včerejšímu zápasu, který tahle dvojice odehrála celý... bylo vidět, že už kluci natěšeným mladíkům z Edmontonu nestačí, z čehož pramenilo 5 fatálních chyb :!: , po kterých násldoval buď skvělý zákrok Bryze nebo vyloučení.... Ekman-Larsson mě dneska nijak neoslnil... na to jak ho všichni opěvujou podle mě předvedl dost nevýrazný výkon... i když je pravda, že chyb se převážně vyvaroval a dokonce měl i jeden velice hezký moment, když zabránil asi jistému gólu skvělým přečtením soupeřovi hry při našem oslabení.... no nicméně hlavně dopředu jsem od něj čekal víc.... rozhodně ale dneska s Aucoinem a Schlemkem nejlepší beci...

Svojí vlastní kapitolu si zaslouží Sergei Goncharov... :thumbsdown: ... hned na začátku druhé třetiny udělal dvě fatální chyby což korunoval mizernou rozehrávkou přesně na hůl soupeře... vždycky když byl na ledě, tak se něco negativního semlelo... po inkasovaném gólu na 2:3 přecijenom i on začal hrát trochu líp a párkrát i založil nadějný útok... i tak ale nejhorší bek na hřišti....

Celkově si dneska Edmonton zasloužil víc vyhrát než my... naši kluci potvrdili, že v Kanadě se jim prostě nedaří (zápas s Calgary jsme prohráli 1:3)... Letos máme do Kanady jenom dva tripy... minule byly 3... pokud se něco nezmění, tak očekávam max 4 body... :cry: ale na to je ještě brzo, třeba bude v sezóně vše jiný a Kanadu vyberem stoprocentně.....

Dnešní sestava
Upshall - Turris - Prucha
Boedker - Wellwood - Tikhonov
Pyatt - Fiddler - Stempniak

Yandle - Morris
Ekman-Larsson - Aucoin
Schlemko - Goncharov

Bryzgalov (LaBarbera)

Dostali jsme se do poslední fáze přípravy... Coyotes se dnes vrací zpátky do Arizony, kde bude zúžená soupiska na 23 hráčů... v neděli nás potom čeká odlet do Evropy...
Len poznámka...Dopredu mi o čosi lepší vždy prišiel Karlsson, ale EL je komplexnejší bek, čoho by som si cenil viac. Pre-season, pre-season... :wink:
The Coyotes have released Kyle Wellwood from his tryout :shock: Očekával sem, že Kyle u vás dostane smlouvu no problem...
PainKiller píše:The Coyotes have released Kyle Wellwood from his tryout :shock: Očekával sem, že Kyle u vás dostane smlouvu no problem...
:shock: Same here.
No právě na oficiálních stránkách skončil Quotes and Answers s Donem Maloneym, zajímavosti z rozhovoru sem hodim ráno... Don toho na adresu Wellwooda moc neřekl, jenom nepřimo naznačnil, že přichází Turrisův čas, což už je po tomto prohlášení vlastně i všem jasný....

Fiddler, Hanzal a Belagner měli místo jistý... a jelikož Turris souboj Kyle-ů vyhrál.. pro Wellwooda by už v manšaftu nebylo místo, leda na farmě (kam asi nechtěl) nebo jako 5.centr, což jsem si asi nemohli dovolit (tipuju s jeho platovými požadavky), takže asi tak...
No tak je to oficiální, sestava, která pojede do Prahy:

Goaltenders (3): Bryz, LaBarbera, Montoya

Defencemen (8): Jovocop, DeMo, The Closer, Yandle, Exman-Larsson, Lepisto, Schlemko, Goncharov

Forwards (14): Wizard, Turris, Doaner, World Wide Wolski, Hanzal, Vrbata, Upshall, Fiddler, Ovechniak, Pyatt, Belagner, Korpedo, Bisson, Průcha

... Jako důvod, proč bere Tippett do Evropy 8 obránců uvedl drobná zranění.... Morris prý neni úplně fit, ale jeho zranění je pouze day-to-day.... dále také řekl, že Tikhonov a Boedker už klepou na dveře základní sestavy.... pokud se nějakému z veteránovi na křídle nebude dařit, přijde jejich čas....
Tak chlapi z NHL Premiere jsem naprosto unešený!!! Skvělý zážitek ze kterého jsem pořád ještě v transu. Měli jsme lístky za 1500 nahoru ale po 1. periodě jsem si vyhlédli místa u střídaček (za 4000) a z davem jsme prošli bez kontroly tak jsme měli děj jako na talíři! Zápas jsem si náramně užil a to že byl Phoenix můj favorit na západě jsem tu už psal, tak musím říct že po sobotě je jeho pozice upevněna! Seděli jsme u fandů Bruins a asi ze mě neměli radost :D Yotes hráli pěkný hokej a narozdíl od Bostonu hráli skvěle v obraně... Musím říct že Schlemko se mi nehorázně líbil !! Ekman-Larsson bude taky skvělý bek! Vrbatovi zápas skvěle vyšel, Upshall byl taky cítit a jeho najezd s klasickým zakončením mezi betony byl taky skvělý. Bryzgalov chytal naprosto s přehledem .... Byla to paráda a od soboty začínám Phoenix více sledovat to vám mohu slíbit :good:
Martin #27 píše:Tak chlapi z NHL Premiere jsem naprosto unešený!!! Skvělý zážitek ze kterého jsem pořád ještě v transu. Měli jsme lístky za 1500 nahoru ale po 1. periodě jsem si vyhlédli místa u střídaček (za 4000) a z davem jsme prošli bez kontroly tak jsme měli děj jako na talíři! Zápas jsem si náramně užil a to že byl Phoenix můj favorit na západě jsem tu už psal, tak musím říct že po sobotě je jeho pozice upevněna! Seděli jsme u fandů Bruins a asi ze mě neměli radost :D Yotes hráli pěkný hokej a narozdíl od Bostonu hráli skvěle v obraně... Musím říct že Schlemko se mi nehorázně líbil !! Ekman-Larsson bude taky skvělý bek! Vrbatovi zápas skvěle vyšel, Upshall byl taky cítit a jeho najezd s klasickým zakončením mezi betony byl taky skvělý. Bryzgalov chytal naprosto s přehledem .... Byla to paráda a od soboty začínám Phoenix více sledovat to vám mohu slíbit :good:
:wawe: :wawe: Tak sa mi to páči. Ja som síce zápas v skutočnosti nevidel, no od včera chytáme Nova Sport v HD kvalite, tak som si to na plazme náramne užil. Čo sa týka zápasu, nesmierne sa mi páčili v obrane výkony Schlemka, Larssona a aj Lepista. Robili minimum chýb, obrana šlapala fakt husto. V podstate sa každý prezentoval niečím iným. Neviem, komu by som niečo vytkol. Keď niekto spravil chybu, hneď ju napr. tuším keď Yandle stratil puk, tak zákonite neváhal sa celým telom hodiť po ňom, aby zblokoval strelu, či nahrávku a tak ďalej.
Bryzgalov včera ok, podržal nás. Tie Hortonove strely boli dosť husté.
A útok sa mi dosť páčil, v živote by ma nenapadlo to tak dať. Upshall - Korpikoski - Prucha, skvelý nápad. Dosť rýchla lajna. Od Korpéda som čakal, že by mohol mať na 2. či 1. lajnu, ale všetci tu na fóre si zo mňa robia do teraz haluz. Pekné bolo to spracovanie puku Vrbatu za bránou, keď žongloval s pukom, potom ho s rukou sklepol na ľad a potom dal gól.. A tá akcia na presilovke. To bola proste nádhera. Presilovky nám v minulej sezóne moc nešli. Verím, že ich zlepšenie je na dobrej ceste. Tie lajny sa podľa mňa ešte trochu pomenia, no už takto sa mi to dosť páčilo.
Škoda toho polavenia v tretej tretine. Inak by to bol dokonalý zápas. A Lepisto, ten sa mi moc páčil. Nepanikáril. Rovnako ako aj Larsson, či Schlemko. Larsson a jeho správanie za bránou, alebo keď ho napádali hráči bolo fakt obdivuhodné. Stiahol si veľa krát puk k sebe, nerozohrával zbrklo a zbytočne rýchlo.. A tie prechody do útoku z obrany boli tiež moc parádne. Yandle si potom dosť dovoloval. To bolo ono. :biglol:
A čo sa týka bojovnosti. Tam Fiddler a Pyatt vyhrali. Fiddler sa aj pobil. To bolo spestrenie zápasu.
Martin #27 píše: Měli jsme lístky za 1500 nahoru ale po 1. periodě jsem si vyhlédli místa u střídaček (za 4000) a z davem jsme prošli bez kontroly tak jsme měli děj jako na talíři!
Parada, to by me ani nenapadlo zkouset. :D Ze bych to dnes taky zkusil ? :roll:
Gratulácia Kojotom :good: . Taktiež som im fandil. Super zápas, dúfam, že dnes bude minimálne rovnaký ako včera a mohol by byť aj s podobným výsledkom :) .
Dnes sa však pripravte na prehru. :cinka: :box: :wawe:
Škoda že jim ty výkony nevydrželi... Ekman-Larsson měl prsty u obou dvou nedělních gólů ... hlavně ta špatná rozehrávka :thumbsdown: ... při tom druhym zase jenom stínoval před bránou... :? ... I když byl Boston bezesporu lepší, tak takovýmhle individuálním chybám se musíme vyvarovat... kor ve Phoenixu, kde je taktika založená převážně na precizní defenzivě....

Minulou sezónu sme právě takovýhle zápasů dokázali vyhrát (ať už v normalní hrací době nebo po prodloužení) dost, díky čemuž sme taky byly tak vysoko v tabulce... a to jenom tím, že Bryzgalov byl vynikající (což včera byl) a že jsme se vyvarovali zbytečným osobním chybám (což včera ne - viz. Oliver)... Už se moc těšim na návrat Morrise do sestavy... s ním bude ta hra obrany ještě o stupínek lepší....

Celkem jsem byl taky zklamanej ze hry Doana... čekal sem od něj bojovnost, něco čim ukáže svou výjmečnost.... ale (a to hlavně v obranym pásmu) nic moc... většinou sem ho viděl jenom přesně ukovaného na své pozici doržujíc přísný Tippetův systém, po taktický stránce bránil dobře, ale prostě ta jeho přirozená výbušnost, kdyby sám na sebe udělal něco navíc.. to mi u něj chybělo .... I tak ale nakonec 2 body dobrý....

to yzy: ta lajna Upshall - Korpikoski - Prucha byla až 3. ;)) ... jnk. celkově jsme hráli hokej jaký sem očekával... už jenom vidět na živo toho velkýho Kojota na dresu Bryzgalova pro mě byl nezapomenutelnej zážitek....
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS