Boze mt, vzdyt ja nejsem prave letos nejak optimisticky. Kde jsem rekl, ze jedeme na SC? Priznal jsem nekolikrat, ze nase obrana a golman jsou velmi zranitelne stranky nasi hry, jestli to ofenzivou vykompenzujeme, to nevim. Guerin a Fedotenko tomu taky moc nepomahaji. Takze to jsem se uz vyjadril, ze ocekavam pravdepodobne stopku pro Pens ve 2.kole, pokud narazime na WSH nebo NJD. Ale sorry, proti Ottawe verim Penguinum.mt-svk píše:Atlantik píše:Pockej, pockej mt, pomalu pomalu moje mila![]()
Vieš Atlantik, na tebe mi vadí, že nemáš rešpekt pred súperom, čo som si ja nikdy nedovolila. Pritom ti nechcem nič iné ukazať, ako len to, že ani obrana Ottawy nie je slabá, kým ty tu nepíšeš nič iné, ako oslavné odý na Pens. Keď sú takí neporaziteľní, tak načo je vlastne PO? Je predsa jasné, že Pens sú najlepší, tak im dajme rovno SC a nezdržujme to.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Mám na mysli každého súpera. Ja by som mala rešpekt aj keby hrala ottawa proti hokejovému klubu z Hornej Dolnej.Atlantik píše:Boze mt, vzdyt ja nejsem prave letos nejak optimisticky. Kde jsem rekl, ze jedeme na SC? Priznal jsem nekolikrat, ze nase obrana a golman jsou velmi zranitelne stranky nasi hry, jestli to ofenzivou vykompenzujeme, to nevim. Guerin a Fedotenko tomu taky moc nepomahaji. Takze to jsem se uz vyjadril, ze ocekavam pravdepodobne stopku pro Pens ve 2.kole, pokud narazime na WSH nebo NJD. Ale sorry, proti Ottawe verim Penguinum.mt-svk píše:Atlantik píše:Pockej, pockej mt, pomalu pomalu moje mila![]()
Vieš Atlantik, na tebe mi vadí, že nemáš rešpekt pred súperom, čo som si ja nikdy nedovolila. Pritom ti nechcem nič iné ukazať, ako len to, že ani obrana Ottawy nie je slabá, kým ty tu nepíšeš nič iné, ako oslavné odý na Pens. Keď sú takí neporaziteľní, tak načo je vlastne PO? Je predsa jasné, že Pens sú najlepší, tak im dajme rovno SC a nezdržujme to.
Pozeral som vacsinu zapasov tejto finalovej serie, ottawa bola velmi dobrym protivnikom, hrali dobre, koncentrovane,a pacila sa mi ich hra, aj ked som fanusik sida... niekedy som na volchenkova nadaval
:D:D pravdaze som to nemyslel doslova,akurat som nechapal ako moze tak dobre blokovat strely, je sice pravda ze som sa tu uz docital od MT-SVK ze je to najlepsie blokujuci hrac ligy, ale clovek uveri az ked uvidi
a ja uz viem preco som to cital
ottawe by som prial postup keby nehrala proti pens, ale napriklad proti takym NJD
to by sa mi pacilo
ottawama podla mna dobry team, paci sa mi ich hra, aj ked na bezprostredny boj o pohar uja stanleyho to zas nevidim... konstatovanie celej serie, je podla mojho nazoru pozitivne, pekny hokej, pamatne momenty... teda jeden mi velmi utkvel v pamati,ked crosby povykrucal spezzu a prihlal z kolien na rozhodujuci gol
kazdopadne to bol pekny hokej
a najlepšie by bolo do druhej konferencie, takáto zmena vzduchu zväčša prospieva...Chabal píše:21.06. - Po Danym Heatleym s největší pravděpodobností opustí Ottawu další velká hvězda, na odchodu je totiž kanonýr Jason Spezza. Zkušenému útočníkovi se nelíbila vlna kritiky, která se snesla na jeho hlavu po vyřazení v prvním kole play off s Pittsburghem. Generální manažer Senators Bryan Murray hodlá se Spezzou ještě jednat, podle zámořských expertů je však odchod hráče do jiného klubu pravděpodobný.
Každopádně po tolika letech u Senators, bude zvláštní ho vidět v jiném dresu...Přeju mu aby se mu v novém působišti dařilo, ikdyž nepatří zrovna k mým oblíbeným hráčům...Walt píše:a najlepšie by bolo do druhej konferencie, takáto zmena vzduchu zväčša prospieva...Chabal píše:21.06. - Po Danym Heatleym s největší pravděpodobností opustí Ottawu další velká hvězda, na odchodu je totiž kanonýr Jason Spezza. Zkušenému útočníkovi se nelíbila vlna kritiky, která se snesla na jeho hlavu po vyřazení v prvním kole play off s Pittsburghem. Generální manažer Senators Bryan Murray hodlá se Spezzou ještě jednat, podle zámořských expertů je však odchod hráče do jiného klubu pravděpodobný.
budem sa opakovat, ale Spezza nikde nejde
Murray je somar ked povedal mediam ze Spezza bol nestastny s bucanim fanusikov (nemalo to vobec vyjst na verejnost) a teraz je z toho velka bublina ktora sa nafukuje uz od vypadnutia s Pens a pukne a nebude z toho nic
nechcem ziadneho Seguina, ziadneho Halla, Spezza mal lepsie cisla ako novacik tak nech si idu kade lahsie
okrem toho za cias Yashina fanusikovia chceli kanadskeho kapitana, (ked sa Yashin zacal spravat ako hovedo) teraz ho mame........
a druha vec, keby odisiel, tak by tim bol v rebuild faze a jedno Toronto v NHL staci si myslim
Murray je somar ked povedal mediam ze Spezza bol nestastny s bucanim fanusikov (nemalo to vobec vyjst na verejnost) a teraz je z toho velka bublina ktora sa nafukuje uz od vypadnutia s Pens a pukne a nebude z toho nic
nechcem ziadneho Seguina, ziadneho Halla, Spezza mal lepsie cisla ako novacik tak nech si idu kade lahsie
okrem toho za cias Yashina fanusikovia chceli kanadskeho kapitana, (ked sa Yashin zacal spravat ako hovedo) teraz ho mame........
a druha vec, keby odisiel, tak by tim bol v rebuild faze a jedno Toronto v NHL staci si myslim
Pokiaľ by chcel Sepezza prestúpiť, kvôli tomu, že sa mu nepáči vlna kritiky po vypadnutí, ktorá šla na jeho hlavu, mal by sa nad sebou zamyslieť. Miesto toho aby to prijal ako chlap a zachoval sa ako líder, vypustí sa do éteru rumor o prestupe. Na druhej strane je možné, že potrebuje zmenu.
Výborný ťah. Niekorí tvrdia, źe by mohol byť Rundblad lepší ako Hedman. Nemôžem posúdiťm, ale celkové hodnotenia sú skvelé.Nightwolf píše:Murray vymenil 1. pick za mladeho hraca Blues Davida Rundblada
takze pribudol dalsi mlady obranca, som zvedavy ako sa vyvynie, zeby dalsi Karlsson?
Za Spezzu by bola dobrá náhrada, zdá sa mi, že nemá no-trade klauzulu. I keď v jeho prípade nie je nutná výmena. Skôr by bolo lepšie získať mladé krídlo.Nightwolf píše:budem sa opakovat, ale Spezza nikde nejde![]()
![]()
![]()
no ale treba aj rozmyslat ze co by bolo po tom keby odisiel, Mike Fisher #1 Center?mt-svk píše:Za Spezzu by bola dobrá náhrada, zdá sa mi, že nemá no-trade klauzulu. I keď v jeho prípade nie je nutná výmena. Skôr by bolo lepšie získať mladé krídlo.
no trade zatial nema, zacina mu az 1. jula, tak preto je vela spekulacii o vymene, vraj sa ozval jeden jediny klub ale Murray tvrdi ze Spezza nie je na vymenu, takze dufam ze to aj tak ostane
The Ottawa Senators announced Thursday that the club has re-signed forward Peter Regin to a two-year contract worth $2 million.
Regin, who was scheduled to go to salary arbitration with the team on Friday, will earn $950,000 in the first year and $1.05 million in the second year of the deal.
To áno, Peter sa prejavuje ako výborný útočník. Tým sa začína pomaly rysovať:
Regin--Spezza--Alfredsson 24/27/37
Michálek--Fischer--Kovaljov 25/30/37
Foligno--Kelly--Neil 22/29/31
Ruutu--Winchester--Smith 34/26/22
Shannon 27
Phillips, Gonchar 32/36
Kuba, Karlsson 33/20
Campoli, Carkner 26/29
Lee/Cowan 23/19
Leclaire 27
Elliot 25
Lehner 19
Som zvedavá, ako sa vyrieši brankárska otázka. Taktiež, či bude podpísaný Campoli, prípadne, či bude nahradený buď Brianom Leem, prípadne Jaredom Cowanom.
Regin--Spezza--Alfredsson 24/27/37
Michálek--Fischer--Kovaljov 25/30/37
Foligno--Kelly--Neil 22/29/31
Ruutu--Winchester--Smith 34/26/22
Shannon 27
Phillips, Gonchar 32/36
Kuba, Karlsson 33/20
Campoli, Carkner 26/29
Lee/Cowan 23/19
Leclaire 27
Elliot 25
Lehner 19
Som zvedavá, ako sa vyrieši brankárska otázka. Taktiež, či bude podpísaný Campoli, prípadne, či bude nahradený buď Brianom Leem, prípadne Jaredom Cowanom.
Leclaire celkom dobre zachytal v PO, uvidíme. Tréner môže prekvapiť.Martin #27 píše:Regin se mi v minule sezoně hodně líbil. Je to technický typ hráče které mám rád. Nebojí si dovolit kličku a umí dobře nahrát ( ty kličky no podle mě AK 27 mu na trenalech dává školu)
V bráně bych zkusil zase Elliota
My už sme mali o toľko trejdov záujem podľa rôznych špekulácii... Spezza sa spomína myslím už druhý krát.
Reálne by sme mohli z tích hodnotnejších ponúknuť Stolla, Williamsa, asi aj Moller/Simmonds by boli k dispozícii. Ďalej nejaký ten prospekt by bol tiež na výmenu. Asi Teubert/Hickey/Vojnov.
Ale, naozaj nečakám, že by sa nejaký trejd uskutočnil. Určite nie za Spezzu + Micháka + Fischera.
Reálne by sme mohli z tích hodnotnejších ponúknuť Stolla, Williamsa, asi aj Moller/Simmonds by boli k dispozícii. Ďalej nejaký ten prospekt by bol tiež na výmenu. Asi Teubert/Hickey/Vojnov.
Ale, naozaj nečakám, že by sa nejaký trejd uskutočnil. Určite nie za Spezzu + Micháka + Fischera.
Ten chlap ma neskutocnu smolu, bude treba premiesat obranu, Gonchar-Phillips by mali hrat vedla seba, teraz mi trochu ku Karlssonovi chyba dakto, mozno Carkner, neviem ako by im to fungovalo, v tretej obrane by bol Campoli a 6. miesto by zobral Cowen alebo Wiercioch, kazdopadne prvy zapas je s oblubenym Buffalom, to su 2 body
Tu máš tlieskať, nie pod výhrou Flyers
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé