Nič.. Len som to napísal, ako som dôvod už uviedol..mt-svk píše:A čo má Hitch s Traverese cupom a mladíkmi, ktorí naň boli nominovaní?yzy19 píše:Chcem sa ospravedlniť za provokačný príspevok, no nedalo mi to a po pravde som čakal, že mt-svk niečo s Hitchom napíše. Tak som ju chcel predbehnúť. No možno som sa mýlil. A ten turnaj mladíkov a pod. to o ničom ešte nehovorí, takže zas z toho si ťažkú hlavu robiť netreba..![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
GROUP A
Forward
12 Mike Blunden
16 Derick Brassard
71 Chris Clark
28 Nikita Filatov
39 Trevor Frischmon
85 Oliver Gabriel
46 Tomas Kana
42 Chad Kolarik
33 Tomas Kubalik
77 Tyler Murovich
17 Andrew Murray
26 Sammy Pahlsson
37 Dalton Smith
18 R.J. Umberger
93 Jake Voracek
25 Kyle Wilson
Defense
14 Grant Clitsome
2 Nate Guenin
97 Rostislav Klesla
54 Austin Madaisky
3 Marc Methot
64 Dalton Prout
63 Michael Ratchuk
10 Kris Russell
49 Theo Ruth
58 David Savard
Goaltender
32 Mathieu Garon
80 Daren Machesney
70 Dan Tylor
GROUP B
Forward
40 Jared Boll
11 Matt Calvert
15 Derek Dorsett
92 Chris Francis
44 Dan Fritsche
8 Ben Guite
20 Kristian Huselius
36 Ryan Johansen
24 Derek MacKenzie
43 Maksim Mayorov
19 Ethan Moreau
61 Rick Nash
59 Kyle Neuber
23 Tom Sestito
57 Petr Straka
50 Antoine Vermette
Defense
53 Brandon Archibald
22 Mike Commodore
48 Cody Goloubef
35 Jan Hejda
29 Nick Holden
7 John Moore
45 Brent Regner
47 Jonathan Sigalet
6 Anton Stralman
51 Fedor Tyutin
Goaltender
60 Riley Gill
31 David LeNeveu
1 Steve Mason
INJURED
Mathieu Corbeil, G
Steven Delisle, D
Gustaf Wesslau, G
Forward
12 Mike Blunden
16 Derick Brassard
71 Chris Clark
28 Nikita Filatov
39 Trevor Frischmon
85 Oliver Gabriel
46 Tomas Kana
42 Chad Kolarik
33 Tomas Kubalik
77 Tyler Murovich
17 Andrew Murray
26 Sammy Pahlsson
37 Dalton Smith
18 R.J. Umberger
93 Jake Voracek
25 Kyle Wilson
Defense
14 Grant Clitsome
2 Nate Guenin
97 Rostislav Klesla
54 Austin Madaisky
3 Marc Methot
64 Dalton Prout
63 Michael Ratchuk
10 Kris Russell
49 Theo Ruth
58 David Savard
Goaltender
32 Mathieu Garon
80 Daren Machesney
70 Dan Tylor
GROUP B
Forward
40 Jared Boll
11 Matt Calvert
15 Derek Dorsett
92 Chris Francis
44 Dan Fritsche
8 Ben Guite
20 Kristian Huselius
36 Ryan Johansen
24 Derek MacKenzie
43 Maksim Mayorov
19 Ethan Moreau
61 Rick Nash
59 Kyle Neuber
23 Tom Sestito
57 Petr Straka
50 Antoine Vermette
Defense
53 Brandon Archibald
22 Mike Commodore
48 Cody Goloubef
35 Jan Hejda
29 Nick Holden
7 John Moore
45 Brent Regner
47 Jonathan Sigalet
6 Anton Stralman
51 Fedor Tyutin
Goaltender
60 Riley Gill
31 David LeNeveu
1 Steve Mason
INJURED
Mathieu Corbeil, G
Steven Delisle, D
Gustaf Wesslau, G
V prvej skupine zarezával útok Brassard--Filatov--Voráček. Klapalo im to perfektne, Filatov bol dosť často na centri, kde hrával v ruských juniorských súťažiach. Bude zaujímavé sledovať, či je to len skúška, alebo bude mať Nikita nový post. 
Dobre sa javili Moore, Savard a Goloubef, Calvert, Majorov či Johansen. Som zvedavá, či sa hráčom ako Clark podarí udržať v prvom tíme, keďže konkurencia bude veľká.
Dobre sa javili Moore, Savard a Goloubef, Calvert, Majorov či Johansen. Som zvedavá, či sa hráčom ako Clark podarí udržať v prvom tíme, keďže konkurencia bude veľká.
Columbus zaměstnal svého bývalého kouče Kena Hitchcocka jako speciálního poradce, který bude mít na starosti dozor nad hráči v AHL, juniorských a univerzitních soutěžích. Hitchcock vedl Modrokabátníky jako hlavní trenér v letech 2006-10, letos v únoru byl nahrazen Claudem Noelem. V nové sezóně bude stát na lavičce Blue Jackets Scott Arniel.
Ha tak mi se ho snad nezbavíme nikdy
Ne, ale tak tohle přijímám vcelku kladně. Sice ho hodně kritizujeme, ale on ten hokejový mozek má a tak si myslím, že zaměstnat ho jako poradce není špatná volba.
Ha tak mi se ho snad nezbavíme nikdy
Ono blbosť je v prvom rade to, že taký kontrakt dostal hneď po nevydarenejšej sezóne (aj keď dôvody, neskôr nový osobný tréner, zlepšenie). A to sa na Price-a hučalo už za menej. Nuž...uvidíme. Ja osobne nie som fanúšikom takého toho "zaplatím, však on sa zlepší" "preplatím, však chytával skvelo, si zaslúži" a pod. Každý by mal dostať plat adekvátny výkonom.Weiwuer píše:Šak počkaj keď sa rozchytá!
Musím súhlasiť s tým, že zatiaľ je preplatený. Možno ale Howson nechcel riskovať, že si Masie bude po sezóne pýtať viac.
Inak, útoky na zápas s Atlantou boli:
F1: Matt Calvert -- Derek MacKenzie -- Derek Dorsett
F2: Tom Sestito -- Kyle Wilson -- Mike Blunden
F3: Oliver Gabriel -- Andrew Murray -- Dan Fritsche
F4: Dalton Smith -- Ben Guite -- Kyle Neuber
D1: Marc Methot -- Brent Regner
D2: Jonathan Sigalet -- Mike Commodore
D3: Nick Holden -- Nate Guenin
G1: Mathieu Garon
G2: David LeNeveu
Inak, útoky na zápas s Atlantou boli:
F1: Matt Calvert -- Derek MacKenzie -- Derek Dorsett
F2: Tom Sestito -- Kyle Wilson -- Mike Blunden
F3: Oliver Gabriel -- Andrew Murray -- Dan Fritsche
F4: Dalton Smith -- Ben Guite -- Kyle Neuber
D1: Marc Methot -- Brent Regner
D2: Jonathan Sigalet -- Mike Commodore
D3: Nick Holden -- Nate Guenin
G1: Mathieu Garon
G2: David LeNeveu
Hm tak to je tedy něco pane Howson. Dát Masonovi takové peníze po "sophomore jinx" je úžasné. Opravdu mi rozum zůstává stát. Nechtěl riskovat? To je k smíchu. Takovéhle smlouvy "co kdyby" nesnáším. Souhlasím s Getzem5. Když ukážeš, že máš kvalitu dostaneš tolik kolik si zasloužíš. A ještě jedna poznámka - Masonovy zmizela motivace, aby si vydělal nějaké pěkné peníze. No, začíná mi náš GM lézt na nervy. V létě pasivní jak slepice v kurníku a nějaké změny to prostě chtělo. No já si myslím, že pokud se nepovede letošní ročník tak mu uděláme pápá.
To bolo myslené žartom.Getzo5 píše:Ono blbosť je v prvom rade to, že taký kontrakt dostal hneď po nevydarenejšej sezóne (aj keď dôvody, neskôr nový osobný tréner, zlepšenie). A to sa na Price-a hučalo už za menej. Nuž...uvidíme. Ja osobne nie som fanúšikom takého toho "zaplatím, však on sa zlepší" "preplatím, však chytával skvelo, si zaslúži" a pod. Každý by mal dostať plat adekvátny výkonom.Weiwuer píše:Šak počkaj keď sa rozchytá!
Je to len na dva roky.Dawe4 píše:Hm tak to je tedy něco pane Howson. Dát Masonovi takové peníze po "sophomore jinx" je úžasné. Opravdu mi rozum zůstává stát. Nechtěl riskovat? To je k smíchu. Takovéhle smlouvy "co kdyby" nesnáším. Souhlasím s Getzem5. Když ukážeš, že máš kvalitu dostaneš tolik kolik si zasloužíš. A ještě jedna poznámka - Masonovy zmizela motivace, aby si vydělal nějaké pěkné peníze. No, začíná mi náš GM lézt na nervy. V létě pasivní jak slepice v kurníku a nějaké změny to prostě chtělo. No já si myslím, že pokud se nepovede letošní ročník tak mu uděláme pápá.
K posilneniu. Tu nejde o to, či chcel posilniťm, ale... kto k nám chcel ísť. Pri výmenách je otázne čo pýtali. No a ja pochybujem, že niekto chcel za kvalitného hráča malú kompenzáciu. Takže s menami ako Filatov, Moore, Voráček či Brassard počítať môžeš. Za to mi ale prípadné posily nestoja. Podľa mňa je lepšie nakúpiť v sezóne, keď budeme vedieť, kde nás najviac tlačí topánka.
Zostava proti Caps v stredu:
F1: Nikita Filatov, Derick Brassard, Jake Voracek
F2: R.J. Umberger, Ryan Johansen, Rick Nash
F3: Max Mayorov, Sammy Pahlsson, Chris Clark
F4: Petr Straka, Trevor Frischmon, Jared Boll
D1: Jan Hejda-David Savard
D2: John Moore-Dalton Prout
D3: Fedor Tyutin-Ted Ruth
G1: Steve Mason
G2: Daren Machesney
F1: Nikita Filatov, Derick Brassard, Jake Voracek
F2: R.J. Umberger, Ryan Johansen, Rick Nash
F3: Max Mayorov, Sammy Pahlsson, Chris Clark
F4: Petr Straka, Trevor Frischmon, Jared Boll
D1: Jan Hejda-David Savard
D2: John Moore-Dalton Prout
D3: Fedor Tyutin-Ted Ruth
G1: Steve Mason
G2: Daren Machesney
Tak první zápas jsme zvládli a jak tak čtu podle ohlasů byl to povedený match. Trenér byl s předvedenou hrou spokojen. Commodore byl velice chválen a Blunden též. V prvním zápase si prý řekl o pozornost v zákl. sestavě. A celkově boj o čtvrtou lajnu je opravdu silný. Aspiranti na to místo nezklamali, ale třeba takový Gabriel, Calvert jasně ukázali, že budou bojovat. Každopdáně výsledek potěšil a dobré reference také. Proti Caps to bude také zajímavé a jsem zvědavý co předvede Johansen s Nashem a lajna mladých nadějných útočníků. Malá poznámka - Fritsche a jeho boj o smlouvu a místo v týmu se nějak komplikuje. Zraněný nepotěší v tuhle dobu.
mt-svk: Dobře jsou to jen dva roky, ale takovýhle argument je promiň k smíchu.
A jinak chápu, že provést výměnu a vydělat na ní je hodně těžké, ale prostě něco udělat měl. Ta obrana je opravdu špatná. Jmen na výměnu máme plno takže mě nikdo nepřesvědčí o tom, že Howson si někde válel prdel u moře. Měli jsme atraktivní drafty a jména UFA obránců byli na letošním trhu velice zajímavé. No nebudeme to řešit. Je to zbytečné téma.
A jinak chápu, že provést výměnu a vydělat na ní je hodně těžké, ale prostě něco udělat měl. Ta obrana je opravdu špatná. Jmen na výměnu máme plno takže mě nikdo nepřesvědčí o tom, že Howson si někde válel prdel u moře. Měli jsme atraktivní drafty a jména UFA obránců byli na letošním trhu velice zajímavé. No nebudeme to řešit. Je to zbytečné téma.
Ja som ťa s dĺźkou zmluvy chcela trošku potešiť, Dawe.Dawe4 píše:Tak první zápas jsme zvládli a jak tak čtu podle ohlasů byl to povedený match. Trenér byl s předvedenou hrou spokojen. Commodore byl velice chválen a Blunden též. V prvním zápase si prý řekl o pozornost v zákl. sestavě. A celkově boj o čtvrtou lajnu je opravdu silný. Aspiranti na to místo nezklamali, ale třeba takový Gabriel, Calvert jasně ukázali, že budou bojovat. Každopdáně výsledek potěšil a dobré reference také. Proti Caps to bude také zajímavé a jsem zvědavý co předvede Johansen s Nashem a lajna mladých nadějných útočníků. Malá poznámka - Fritsche a jeho boj o smlouvu a místo v týmu se nějak komplikuje. Zraněný nepotěší v tuhle dobu.
Čo sa týka výmien, tu s tebou nesúhlasím. Volčenkov a Hamhuis jasne uprednostili New Jersey, prípadne Canucks. U Mitchella sme taktiež nepatrili k tímom, ktoré by uprednostňoval. Za Kaberleho chcel Burke príliš veľa (v našom prípade sa hovorilo o Filatovovi, prípadne Voráčkovi), za Bieksu udajne požadovali Filatova. Za také výmeny ďakujem pekne.
Okrem toho, naša obrana nie je až tak zlá.
Dúfam, źe sa mi podarí zápas zhliadnuť. Zaujíma ma najmä trojica Filatov--rassard--Voráček (tu som zvedavá, kto bude hrať centra, ći Nikita, alebo Derick), Majorov, Moore, Savard a Johansen.
Áhamt-svk píše: Ja som ťa s dĺźkou zmluvy chcela trošku potešiť, Dawe.
Čo sa týka výmien, tu s tebou nesúhlasím. Volčenkov a Hamhuis jasne uprednostili New Jersey, prípadne Canucks. U Mitchella sme taktiež nepatrili k tímom, ktoré by uprednostňoval. Za Kaberleho chcel Burke príliš veľa (v našom prípade sa hovorilo o Filatovovi, prípadne Voráčkovi), za Bieksu udajne požadovali Filatova. Za také výmeny ďakujem pekne.
Okrem toho, naša obrana nie je až tak zlá.No a pri zranení Russella sa môže ukázať niekto z trojice Moore/Savard/Goloubef.
No víš to jsem si myslel před minulou sezónou taky, ale jak se ukázalo defenziva jim tedy moc nešla. Klesla je neustále zraněný a je to tuctový hráč. Commodore u něho platí to samé a možná slovo tuctový je na něho až příliš pozitivní.
Jo a mladíky máme a v budoucnu od nich očekávám dost, ale v současnosti se o ně opřít nemůžeme a tak také proto jsem vcelku negativní vůči naším obranným řadám.
S tou vodcovskou osobnosťou s tebou súhlasím, bohužiaľ, tá nie je zadarmo. Takže je to taký bludný kruh. Hold, musíme dúfať, že mladíci sa presadia čo najskôr a Arnielov štýl našim obrancom sadne.Dawe4 píše:Áhamt-svk píše: Ja som ťa s dĺźkou zmluvy chcela trošku potešiť, Dawe.
Okrem toho, naša obrana nie je až tak zlá.No a pri zranení Russella sa môže ukázať niekto z trojice Moore/Savard/Goloubef.
Tak to je potom jiná. Byl jsem dost naštvaný tak jsem reagoval tak jak jsem reagoval.
Každopdáně díky ti, ale nezafungovalo to.
No víš to jsem si myslel před minulou sezónou taky, ale jak se ukázalo defenziva jim tedy moc nešla. Klesla je neustále zraněný a je to tuctový hráč. Commodore u něho platí to samé a možná slovo tuctový je na něho až příliš pozitivní.Ťjutin je zvláštní. Jednou tak potom tak. Takže nevyrovnané výkony a obranná činnost vcelku slabá = další obyčejný ničím výrazný bek. Hejda je oukej, pracovitý a velice dobrý defenzivní typ. Stralman (doufám, že zapracoval na hře v obranném pásmu a hře před brankovištěm) a Russel jsou taky dobří. Takže ze šestice beků bych si nechal jen tři. A bohužel co mi tam chybí je nějaký vůdčí typ, hvězda, která to bude celé řídit. Nevím, no. Prostě z toho složení nemám dobré pocity, ale třeba mě kluci v sezóně překvapí a budeme mít jednu s nejlepších obran v lize. Však už brzy to začne všechno na ostro.
Jo a mladíky máme a v budoucnu od nich očekávám dost, ale v současnosti se o ně opřít nemůžeme a tak také proto jsem vcelku negativní vůči naším obranným řadám.
Teda čo tam vyvádzali naši brankári... rozum mi zostáva stáť. Najmä Machesney. Prstriľame 39:29 a oni.... no, škoda reči.
EDIT:
Johansen - javil sa vo veľmi dobrom svetle. Má šiovné ruky, výborne rozohrával. S Nashom mu to klapalo. Ešte treba zosilnieť a získať skúsenosti.
Moore - v obrane to nefungovalo celkom tak, ako malo, v ofenzíve hral výborne, patril k jedným z najlepších obrancov.
Clark - otázka, načo ho ešte máme? Čo najskôr vymeniť.
Mayorov - hral celkom dobre, škoda nevyužitej šance po peknej prihrávke Johansena.
Savard - hral slušne vo vlastnej zóne. V ofenzíve nebol až tak dobrý ako Moore.
Ťjutin - sklamanie. Zlé korčuľovanie s pukom, zlá defenzíva.
Filatov - lietal po ľade ako motorová myš, mal šance, jednu aj premenil. V obrane to síce nebolo ideálne, ale zlepśil sa. Jeden z našich najlepších hráčov.
Brassard - Nehral zle, ale nebolo to až tak ideálne. Z trojice Voráček--Brassard--Filatov bol najslabším hráčom.
Voráček - jednoznačne naším najlepším hráčom. Kompletny hráč.
Kemp opúšťajú Tomáš Kána pre zranenie a Dalton Smith, Petr Straka, Austin Maidasky a Brandon Archibald, ktorý boli vrátený do juniorky.
EDIT:
Johansen - javil sa vo veľmi dobrom svetle. Má šiovné ruky, výborne rozohrával. S Nashom mu to klapalo. Ešte treba zosilnieť a získať skúsenosti.
Moore - v obrane to nefungovalo celkom tak, ako malo, v ofenzíve hral výborne, patril k jedným z najlepších obrancov.
Clark - otázka, načo ho ešte máme? Čo najskôr vymeniť.
Mayorov - hral celkom dobre, škoda nevyužitej šance po peknej prihrávke Johansena.
Savard - hral slušne vo vlastnej zóne. V ofenzíve nebol až tak dobrý ako Moore.
Ťjutin - sklamanie. Zlé korčuľovanie s pukom, zlá defenzíva.
Filatov - lietal po ľade ako motorová myš, mal šance, jednu aj premenil. V obrane to síce nebolo ideálne, ale zlepśil sa. Jeden z našich najlepších hráčov.
Brassard - Nehral zle, ale nebolo to až tak ideálne. Z trojice Voráček--Brassard--Filatov bol najslabším hráčom.
Voráček - jednoznačne naším najlepším hráčom. Kompletny hráč.
Kemp opúšťajú Tomáš Kána pre zranenie a Dalton Smith, Petr Straka, Austin Maidasky a Brandon Archibald, ktorý boli vrátený do juniorky.
Hmm. To je tedy výsledek. Ta obrana zase tak trochu nefunkční
A gólmani? Ti se snad na to vyprdli nebo, co. A nestačí, že máme problémy v zadních řadách, ale ani útok nešlape. Koukám, že koncovka jim dělala dost velký problém. Jinak ten Johansen nevypadá zatím vůbec zle. Abychom se ho už nedočkali tento rok v týmu. :frajer2: Ale to je zatím předčasné.
mt-svk pěkné sumárum. Ty jsi ten zápas viděla? Nebo jsou to výtažky z webů a rozhovorů? Pokud jsi ho shlédla jaká byla předvedená hra? Byl na ní znát nějaký záměr, styl nebo spíše taktika trenéra?
mt-svk pěkné sumárum. Ty jsi ten zápas viděla? Nebo jsou to výtažky z webů a rozhovorů? Pokud jsi ho shlédla jaká byla předvedená hra? Byl na ní znát nějaký záměr, styl nebo spíše taktika trenéra?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé