Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Devils nabídli Kovalchukovi novou smlouvu na 17 let, za 100 mil. dolarů. :shock: :shock: :lol3:

Edit: Tohle je už fakt komické, protože je mi jasné jak by byla smlouva definována prvních 8 let po 9 mega a pak postupně postupným snižováním zbylých 28 mil. stím ,že posledí roky to budou kolem půl mil. a v té době ho vyplatili. Jestli by i takovou smlouvu NHL přijala, tak ať se raději na strop vykašle, jelikož takové smluvy jsou fakt výsměch..
Ja už zvraciam...že Lou stráca pomaly súdnosť je už dlhšie známy fakt, ale toto je NEAKCEPTOVATEĽNÉ! :x :hroza:
Getzo5 píše:
Hannu píše:
no myslim lebo najlepšie roky mal v New Jersey a potom už nezahral nič poriadne... vzddali sme sa ho preto lebo žiadal vela na platovy strop v tej dobe ved , a ani v Rangerse nebol takym lidrom ani v Montreale tuto szeonu ako v New Jersey dakedy...
V prvom rade hokejový tím nie je charita, v rade druhom je platový strop limitujúci a on i keď výborný hráč, nie je práve to, čo tento tím najviac potrebuje. Gomez je priam úžasný príklad toho, ako sa má preplácať hráč len vďaka tomu, čo predviedol doteraz. Hráči ako Eliáš, Brodeur, Staal, Datsyuk a podobne sú hodní peňazí do nich vložených nech sa jedná o akúkoľvek sumu. Kovalchuk nie.
Datsyuk, to je pán hráč :frajer2: http://www.youtube.com/watch?v=Bggk1clp ... re=related
Keď vytiahol ten papierik s tým, čo má vravieť, tak som skoro spadol zo stoličky :biglol:
na Loua atypcike vždy radšej ziskal dvoch novych ako jedneho preplatil, zaujímave fakt aj mne ale verim mu nakolko je to schopný manažer a vie vždy čo robí nech už tato kauza dopadne akokolvek
Je to trochu cirkus čo vyčerpáva všetkých naokolo, ale výsledkom bude získanie Kovaľčuka, nebudem proti.
neis píše:Devils nabídli Kovalchukovi novou smlouvu na 17 let, za 100 mil. dolarů. :shock: :shock: :lol3:

Edit: Tohle je už fakt komické, protože je mi jasné jak by byla smlouva definována prvních 8 let po 9 mega a pak postupně postupným snižováním zbylých 28 mil. stím ,že posledí roky to budou kolem půl mil. a v té době ho vyplatili. Jestli by i takovou smlouvu NHL přijala, tak ať se raději na strop vykašle, jelikož takové smluvy jsou fakt výsměch..
Přesně, přesně tak. Takové smlouvy jsou vyloženě o*ebávání celého systému platových stropů. Je mu 27 a cokoliv delšího než nějakých 10 let je směšné. Už Hossova smlouva v Chicagu je taková "vychcaná", ale NHL to nechala....musí někde udělat jasnou hranici, protože jinak tohle bude čím dál víc v módě.
neis píše:Devils nabídli Kovalchukovi novou smlouvu na 17 let, za 100 mil. dolarů. :shock: :shock: :lol3:

tohle mi přijde jako nesmysl, za a) Lou dal udajne jednu nabidku kterou nemenil a nemeni za b) tohle by asi NHL neschvalila za c) jakej je zdroj? Eklund? Grossman i kdyz je vul tak sumy nezverejnuje a tak vam tady klidne muzu napsat ze nabidka je na 8 let kazdy rok za 8 mil.
Jasně, o tom se nic neví a klidně ten návrh může být jiný.
Já jsem třeba můj příspěvek (a věřím, že neis taky) myslel spíš obecně - mě je jedno, jestli jde o Devils, Kings nebo jakýkoliv jiný klub. Je mi taky jedno, že jde o Kovalchuka a říkal bych to i kdyby šlo o kohokoliv jiného - mě vadí ten typ té smlouvy. Kdo je v nich zainteresovaný není důležité. Takové smlouvy (i když tady tahle může být klidně spekulace, ale třeba Hossa už takovou má) prostě považuju za obcházení celého systému platových stropů a neměly by se takové podepisovat.
suhlasim s megatonem ze taku zmluvu by lou nenavrhoval a dobre som sa na tom zasmial :D ani nemyslim ze straca sudnost.. s hollandom su to stale najlepsi manazeri nhl(neskutocne sa mi paci chiarelli este) zmluvy pre volchenkova a tallindera su toho dokazom.nazor na kovalchuka som napisal davno..nevieme co zamyslaju,nevieme ako budeme hrat ani aku maju predstavu trener gm majitel..to sa dozvieme na az zaciatku sezony jak to vypali.nepochybujem ze robia to najlepsie pre tím-tak ako vzdy..tie zmluvy do dochodcovskeho veku sa mi tiez nepacia a nejak by sa to v buducej zmluve nhl s nhlpa malo poriesit(napr do urciteho veku sa smie podpisat abo podobne) ale mna napriklad viac serie cap floor ktory je naozaj vysoky...
Treba ale uznať, že mnohé kroky mu už nevychádzajú tak ako kedysi. Stále to ale je jeden z najlepších manažérov NHL, to je jasné. Ale ignorácia potreby beka smerom dopredu je fakt trestuhodná, to sa na mňa nehnevaj.

K tomu údajnému "návrhu" - čo Chelios? :D (samozrejme srandujem, to je iný prípad, akoby Kovy teraz hral do 44 nepretržite NHL)
kazdy manazer urobi nejaky preslap sem tam,ved to je nevynutelna vec ze sa nieco posere(vid rolston)(v minulosti tiez urobil take sprostosti typu malakhov) ale ze by mu nevychadzali veci jak volakedy nemozem povedat..hej pruser ze tri roky sme nepresli cez 1.kolo ale tieto zmluvy co podpisal teraz su fajn,prichod arnotta genialna vec(zatial)za spomenutie stoji terajsia zmluva pariseho, je neskutocna a aj zajacova...taktiez sa mu da odpustit prichod kadejakych pikacuov ked sa z niektorych vykluju hraci ako greene ci clarkson..posledne 2 roky sme hrali bez 2nd line centra a dalo sa..ja som tiez ten co chce obrancu miesto ilju ale netusime co maju v plane..mozno johny Mac bude spoliehat na taorminu ci eckforda, ktorych trenoval v AHL..mozno hodia do vody urboma.ktohovie..pritom treba brat do uvahy straty klubu..a kovalchuk je kvalitna marketingova znacka.mozno preto onho tak usiluju na ukor obrany, aj ked lavu stranu mame jednu z najlepsich v nhl aj bez ilju.
Tak samozrejme, že prešľapom sa nik nevyhne, o tie mi ale až tak nejde i keď Rolston...nuž pomlčím. Tie vyradenia majú objektívny dôvod, to nevidí hádam len slepý, že problémom bola obrana. Teraz ju síce Lou v správnom smere vylepšil a pripravuje sa na "vpád" mladíkov, aj napriek tomu stále ten jeden a nutné povedať najdôležitejší chýbajúci kúsok jednoducho chýba. Dosadiť do tej pozície ucho? Vedľa Volchenkova? Nemysliteľné. To je jediná, no zároveň dosť vážna chyba na to aby som ju proste neustále omieľať musel. Keby toto bolo vyriešené nekritizujem nič. S odchodom Martina nemohol urobiť nič, po ňom pre zmenu nič lepšie než priviesť dvojicu akú priviedol, ale stále tam chýba niekto ako Kaberle. Pokiaľ bola pomalá a na držaní puku i passingu slabá obrana doteraz, odchodom Martina sa to rozhodne nezlepšilo a absencia beka, na ktorého stále narážam je ešte citeľnejšia, v tom súhlasím s neisom.

Kovalchuk akokoľvek je to neobyčajný útočník a záruka 40 gólovej základnej časti, čo sa týka PO to žiadna záruka nie je. Rovnako tak s neisom súhlasím s tým, že do súčasného (doposiaľ) kádra a hry Devils je to hráč nevhodný, resp hra nevhodná preň, aby naplno využil svoj potenciál. Mali by nastať nejaké zmeny, mnohé už bolo povedané, faktom však zostáva, že bez spomenutého beka to bude opäť práve v tom kľúčovom momente zlyhanie. Bez zlepšenia tohto postu nevyhráme nič. Keď nás s Kovym niektorí označovali po výbornej základnej časti za favoritov, musel som sa uškŕňať. To najdôležitejšie totiž stále chýbalo. Philly nás neprebila len silou, my sme sa de facto odpísali sami a to práve pre chybu, ktorá je už dlhšie známa. Najsmutnejším faktom je, že Parise-Kovalchuk-bek do ďalších dvoch sezón, to sa vzájomne vylučuje, pokiaľ sa so starcami nepohne. Tento podpis je proste Parise, to je jeho meno. Tak ako to dnes prehlásil Gulitti. A toho ja stratiť nechcem, ani keby v budúcnosti žiadne PO nebolo! Samozrejme, všetko to záleží len na Louovi, či dokáže vytrejdovať Langenbrunnera a zbaviť sa Rolstona či už tento, alebo budúci rok. Parise je RFA a priorita. Jediné čo ma znepokojuje je jeho sklamanie z vypadnutí. Verím ale, že pokiaľ sa podpíše Kovy, vytrejduje Langs+Salvador za Kaberleho a Zachovi sa dá Cčko, bude všetko ako má byť a sila tímu bude enormná. Kiež by to tak bolo. Zatiaľ totiž išlo všetko podľa plánu.

In Lou we trust! :) Kiež by už táto maškaráda skončila...
Je pravda ze Begbeee spava s Kovalcukom?
AndyF píše:Je pravda ze Begbeee spava s Kovalcukom?
pry jenom v sobotu
Tak to vypada ze s Kovym je konec. Udajne je na prohlidce LA a to znamena ze je velmi blizko podpisu. Po vsem tom kolotoci jsem snad nakonec rad ze bude konec tomuhle cirkusu. Hodne dlouho jsem Kovyho chtel ale jelikoz on nechce tak mi to ani nebude lito, je fakt ze priority jsou jinde a hvezdny prach by s trochou kvalitniho marketingu se mohl lesknout i na Parisem. Navic zacal kemp novacku a pocita se s Tedenbym a to je dalsi LW.
megaton píše:Tak to vypada ze s Kovym je konec. Udajne je na prohlidce LA a to znamena ze je velmi blizko podpisu. Po vsem tom kolotoci jsem snad nakonec rad ze bude konec tomuhle cirkusu. Hodne dlouho jsem Kovyho chtel ale jelikoz on nechce tak mi to ani nebude lito, je fakt ze priority jsou jinde a hvezdny prach by s trochou kvalitniho marketingu se mohl lesknout i na Parisem. Navic zacal kemp novacku a pocita se s Tedenbym a to je dalsi LW.
Tak tak... vystihuješ moje myšlienky...
Mi přijde že někteří tady dělají jak kdyby Kovy někdy fakt chtěl u náss zůstat :D podle mě mu je jedno kde hraje a když mu nabídnou v KHL 36 míču a on řekne že chce 40 tak si asi udělá obrázek sám :) prostě jak říkám at táhne co nejdál od New Arku
Martin #27 píše:Mi přijde že někteří tady dělají jak kdyby Kovy někdy fakt chtěl u náss zůstat :D podle mě mu je jedno kde hraje a když mu nabídnou v KHL 36 míču a on řekne že chce 40 tak si asi udělá obrázek sám :) prostě jak říkám at táhne co nejdál od New Arku
nevim jestli kovy chtel zustatm, ale ja rozhodne chtel aby kovy zustal :D
KOVY OFICIÁLNE NÁŠ!!! ZAJTRA TLAČOVKA...so let`s roll, Lou the man, dúfam, že sa na ten podpis zajtra nebudem pozerať inak.

Snáď bye bye Rolston!
Pán Kovaľčuk, som veľmi zvedavý na Váš plat.
No mám z toho fest rozpoluplné pocity ted jsem zvědavý jak na částku tak co Lou vymyslí dál a kdo se bude pakovat
Pro mě lepší zpráva že muj oblíbenec Clarkson se oženil http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... _clar.html Tak at se daří chlape :D
Osobne som rád, Kovaľčukov podpis ma teší.
Ostatní teraz budú vypisovať aké strašné veci náš čakajú, v skutočnosti len závidia.
Ok, dopředu řikám, že nezávidim, ale podle mě to bude složitější s Pariseho novou smlouvou :roll:
PainKiller píše:Ok, dopředu řikám, že nezávidim, ale podle mě to bude složitější s Pariseho novou smlouvou :roll:
Nebude.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS