Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

K Vampolovi a Rolinkovi do útoku hádám co? Já to v tom případě cítím na krásný 1st pick :D
Takže MS nám skončilo, a nezbývá, než zhodnotit naše "budoucí" hráče :D

Obrázek

Pak ještě Koshechkin. MS měl dobrý, 3 zápasy: 1.0 GAA., 96,7% :thumbsup: Myslim si, že v NHL by se neztratil.
Panika si slovaci vychvaluji, ze hral nejlepe, dle posudku od slovaku pracujicich v nasi firme, takze mame centra do treti lajny k Harjuovi s Purcellem :good:
Press conference at 3pm today to introduce the 6th GM in franchise history. Check out tampabaylightning.com for live video. (via twitter)
Tak dneska se dozvíme, v 21:00. Jsem hodně zvědavý, žádné informace neprosákly, ani o tom, že to bude dneska. To je profesionální přístup, snad bude výsledek stejně takový. :)
Jinak na twitteru kolují zvěsti, že sám Vinik se angažoval a že to bude Steve Yzerman.
Tak já jsem nadšen.Yzermana jsem si přál.Z těch možných kandidátů - Riseborough,McGuire,Santos je Steve nejlepší možná varianta a navíc to vypadá,že Vinik moc dobře ví,co dělá :)

Mimochodem:Tampa Bay will announce at 3pm Steve Yzerman as the new GM. Many believe he will become the highest paid GM in league
Dle TSN je to už jisté: http://www.tsn.ca/nhl/story/?id=322598
Jestli to bude teda fakt pravda, tak Steve bude mít fakt křest ohněm, protože srovnat trochu ten nadělaný bordel nebude lehké. Snad se osvědčí, víme jak to bylo s našima jinýma vysněnýma posilama (Ohlund, Tanguay)...
První úkol - sehnat trenéra!
Podle všeho dnes ve 3p.m. bude na tiskové konferenci jmenován Yzerman GM Lightning. Gratulace :good:
No fuck, nebyl sem tu 4 hodky a co to hned slyšim :) Vinik se vážně vyznamenal :oslava: Přeju teda Yzermanovi hodně štěstí v nové funkci, doufejme, že nám sestaví tým, který bude útočit na Stanley Cup. Hned první Yzermanův "test" bude sehnání nového trenéra, já bych to viděl na Carbonneaua. No, necháme se překvapit :)

Steve Yzerman se dnes stane generálním manažerem Lightning.
Tampa Bay Lightning to announce Steve Yzerman as its new general manager.
Person familiar with decision says Lightning have hired Yzerman to be their GM.
Steve Yzerman to be introduced as Tampa Bay Lightning General Manager at 3PM press conference.
Lightning To Introduce Yzerman As General Manager.
no prijedu z prace a cucim po vsech strankach. Jsem nadsen z jmenovani Yzermana do funkce GM u bolts. Prijdou kvalitni treneri a hraci. Konecne nekdo rozumny. Diky Vinniku. Zopakujeme rok 2004 :clap: :biglol:
Před chvilkou proběhlo v Tampě jmenování Steva Yzermana více presidentem a generálním manažerem Tampy Bay :)

Yzerman named Lightning general manager.
Tampa Bay Lightning welcomes new GM Steve Yzerman.
Tak to je jistě parádní novinka pro Tampu. Uvidíme jak to Yzy zvládne, ale minimálně jeho autorita bude pro hráče lákavá. Jako GM bude jistě dobrý, že má cit pro tým dokázal již na olympiádě. Teďka sehnat nějakého direktorialnějšího trenéra, pořešit nějaké zkušené posily ( možná se i poohlédnout po stabilní jedničce). Poslední roky jsem byl velky skeptik ohledně Tampy, ale letos to vypadá zatím mnohem lépe. Tampa bude jistě o PO minimálně bojovat !
Tak to vám gratuluju.... to je ohromný krok kupředu.... pokud dáte Steveovi čas.... nepochybuju o tom, že se z vás stane tým pravidelně hrající play off... :good:
Taky doufám, už bysme si to za ty roky cirkusu a strádání i zasloužili.
Ale práce ho nečeká vůbec lehká, to je jisté.
Konečně se Tampě blýská na lepší zítřky..pokud přijde kvalitní trener tak s takovým týmem jako má Tampa PO podle mě nebudu problem :good:
„Nick zůstane v Detroitu, dokud nepověsí brusle na hřebík. Možná bych jednou mohl draftovat některého z jeho synů." Nový GM Tampy Steve Yzerman pochybuje, že by s sebou mohl přivést z Detroitu obránce Nicklase Lidströma. nhl.cz

Kurna, sem fakt zvědavej koho nám Steve přivede na střídačku :) a na léto se těšim jak nikdy, to budou výměny: Meszaros + Malone + 1st pick <-> Kronwall + Datsyuk + Zetterberg :D
Jo, to určitě, spíš bych vypsal tipovačku, jestli se bude pakovat Vinny nebo Marty :sad2:
O Martyho mám trochu strach, kvuli ZOH se se Stevem nemá moc v lásce, a po příští sezoně mu končí smlouva... takže si to každej asi dokáže představit. Pravda že u Lecavaliera taky může přistpit k nabídce, aby uvolnil místo pod stropem, každopádně se těšim koho nám Yzy přivede. Nejvíc ale očekávám podpis Martyho a Stammera.
PainKiller píše:„Nick zůstane v Detroitu, dokud nepověsí brusle na hřebík. Možná bych jednou mohl draftovat některého z jeho synů." Nový GM Tampy Steve Yzerman pochybuje, že by s sebou mohl přivést z Detroitu obránce Nicklase Lidströma. nhl.cz

Kurna, sem fakt zvědavej koho nám Steve přivede na střídačku :) a na léto se těšim jak nikdy, to budou výměny: Meszaros + Malone + 1st pick <-> Kronwall + Datsyuk + Zetterberg :D
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
PainKiller píše:O Martyho mám trochu strach, kvuli ZOH se se Stevem nemá moc v lásce, a po příští sezoně mu končí smlouva... takže si to každej asi dokáže představit. Pravda že u Lecavaliera taky může přistpit k nabídce, aby uvolnil místo pod stropem, každopádně se těšim koho nám Yzy přivede. Nejvíc ale očekávám podpis Martyho a Stammera.
No vzhledem k tomu, že se zaměřuje spíš na budoucnost než na příští rok, to s Martym může vypadat trošku nahnutě, přece jenom už není nejmladší :cry: Ale budu věřit zdravému úsudku Yzermana, i když moc nechápu tu vlnu euforie z jeho zvolení, taky není zrovna dvakrát prověřený a těžko vyčíst, co od něho čekat...
Marty nikam nejde, dokud sám nebude chtít. To prostě nejde, aby se zbavil takového hráče. Tampa = Marty, to je základní kámen a já nevím co všecko a on to musí vidět. Jenom naprostý idiot a hokeje neznalý člověk zároveň by to mohl udělat. Nemyslitelné pro mě...
Vinny věřím určitě zůstane taky, nějaké velké trejdy bych od Yzyho na začátku vůbec neočekával. Ono to ani není moc třeba, my se potřebujem akutně zbavit akorát Mezsároše, nic jiného tak moc nehoří. No ještě Fedoruk, protože to je hráč k ničemu. Nejdřív hlavně musí sehnat toho trenéra a podepsat RFA a koneckonců i UFA. Je toho docela dost - Downie, Purcell, Ranger (tady mě taky zajímá, jak se k tomu postaví), Foster, Lundin, Niitty. Tihle musí podepsat na 100%, zbytek už tak důležitý není, popř. vůbec nechci, aby u nás pokračovali.
Yzermana ako GM v Tampe úplne zhorí a nebude to stáť za nič.
To se samozřejmě může stát, ovšem laťka je po předchozím vedení nastavena tak nízko, že bude fakt těžké být horší.
O Stammera se teda bát nemusíme, snad to bude výhodná smlouva :)

Tampa Bay Lightning GM Steve Yzerman says Steven Stamkos' contract is a priority.
PainKiller píše:O Stammera se teda bát nemusíme, snad to bude výhodná smlouva :)

Tampa Bay Lightning GM Steve Yzerman says Steven Stamkos' contract is a priority.
Súhlasím, je to veľmi kvalitný hráč, a stále sa zdokonaľuje, tiež si myslím, že to bude výhodná, dúfajme..
No kua, další fanda Lightning... to se nám to tady pěkně rozrůstá. Vítej :thumbsup:
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2006 CAROLINA HURRICANES