Zajímavé, Harju nebo Krasnoslabodcev (nebo jak se to píše
) by vám, i přes nezkušenost se zámořským hokejem, nevadili, ale s Rolinkem už je rázem problém... Pravda, je trošku starší, ale kdyby v kempu nic neodehrál, tak by neměl být problém vrátit ho pěkně zpátky do Evropy, aspoň by měla česká repre dál svého kapitána
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Dneska jsem sledoval oba naše hráče byl sem spokojený. Hedman hrál výborně, za celý zápas udělal jenom jednu chybu v prodloužení, ale tu hned brilantně napravil. Jinak byl po celý zápas jistý a přesně tam, kde měl být.
Harju taky super, těším se na něho v kempu. Nevím, jestli zvládne ten přechod do NHL (přechod z Elitserien do KHL nezvládl vůbec), ale do sestavy by se mohl prodrat. Sehnat kvalitního třetího centra a k němu na křídla Harjua s Purcellem, to by se mi líbilo.
Harju taky super, těším se na něho v kempu. Nevím, jestli zvládne ten přechod do NHL (přechod z Elitserien do KHL nezvládl vůbec), ale do sestavy by se mohl prodrat. Sehnat kvalitního třetího centra a k němu na křídla Harjua s Purcellem, to by se mi líbilo.
http://www.nhl.cz/CZ/22219/v_zamori_se_ ... dmita.html
hooodne by se mi to libilo, kdyby zavital po bok k Lecimu
hooodne by se mi to libilo, kdyby zavital po bok k Lecimu
Harju hraje výborně celý turnaj.Nastřílel 4 branky a to jich mohlo být daleko víc - proti nám v zápase ve skupině trefil tyč a a včera měl taky šance na víc než jen gol.Stylem je podobný Malonovi,typicky zakončovatel,takže pokud bude mít Bugsy to ''svoje období'',měli bychom mít adekvátní alternativu ...
Taky doufám,že s ním zatím počítáme do 3.lajny k Purcellovi.Tím bychom (konečně!) měli mít 3.lajny schopné vstřelit branku.Ještě někoho sehnat na centra,kdo jim bude krýt prdel a zároven umí i tvořit - teoreticky by se této úlohy mohl ujat Wright (měl výborné PO ve Vancouveru)ale to by byl z naší strany velký risk ...
Toho Krasnoslabodceva moc nechápu.Nemáme GM,takže kdo o něj má zájem ? Kurvers by se do takových operací vůbec neměl pouštět!Možná to ještě bude práce Lawtona ...
Každopádně Krasnoslabodcev na MS tuším jen 1 gol,potencionálních hráčů do 3./4.řady máme již víc než dost,takže předpokládám,že smlouvu nedostane.
Karsums odehrál MS parádně.Dal 3 goly v 5 zápasech ( 5 GP, 3-1-4, +5 ) což je výborný výsledek.Poslední zápas proti Česku odehrál asi jen 2 střídání,takže měl pravděpodobně nějaký zdravotní problém.Tak či tak,Karsumse bych příští rok vzal natrvalo do áčka,do 4.lajny,popřípadě jako 13.útočník jak jsem již psal.Stabilní člen áčka.Svou bojovností by se hlavně v PO neztratil ...
Košečkin je velmi dobrý,včera zachránil Rusko od možné katastrofy
Taky doufám,že s ním zatím počítáme do 3.lajny k Purcellovi.Tím bychom (konečně!) měli mít 3.lajny schopné vstřelit branku.Ještě někoho sehnat na centra,kdo jim bude krýt prdel a zároven umí i tvořit - teoreticky by se této úlohy mohl ujat Wright (měl výborné PO ve Vancouveru)ale to by byl z naší strany velký risk ...
Toho Krasnoslabodceva moc nechápu.Nemáme GM,takže kdo o něj má zájem ? Kurvers by se do takových operací vůbec neměl pouštět!Možná to ještě bude práce Lawtona ...
Každopádně Krasnoslabodcev na MS tuším jen 1 gol,potencionálních hráčů do 3./4.řady máme již víc než dost,takže předpokládám,že smlouvu nedostane.
Karsums odehrál MS parádně.Dal 3 goly v 5 zápasech ( 5 GP, 3-1-4, +5 ) což je výborný výsledek.Poslední zápas proti Česku odehrál asi jen 2 střídání,takže měl pravděpodobně nějaký zdravotní problém.Tak či tak,Karsumse bych příští rok vzal natrvalo do áčka,do 4.lajny,popřípadě jako 13.útočník jak jsem již psal.Stabilní člen áčka.Svou bojovností by se hlavně v PO neztratil ...
Košečkin je velmi dobrý,včera zachránil Rusko od možné katastrofy
Košečkina taky sleduju (ostatně jako všecky "naše" hráče) a zatím se mi docela líbí. Čísla má ze třech zápasů vynikající a chytá spolehlivě. Všiml jsem si na něm jedné věci - možná to tak přijde jenom mě - připadá mi jako strašně flegmatický typ, že "je mu to jedno", udělá zákrok, schová puk, poškrábe se na noze, kouká do diváků, nevzteká se, když ho někdo ostříkne sněhem nebo do něho trochu strčí
Jak kdyby myslel jenom na to, až půjde po zápase na pivko
Ale věřím, že to tak jenom vypadá a jedno mu to samozřejmě není. Zatím za něho mluví výkony a to bohatě stačí. Má to výhodu, že se nenerví a nepropadá panice v důležitých chvílích. Doufám, že odchytá i finále.
Uvidíme jak se vyvine situace ohledně Niittyho. To je první rozcestník a podle toho se uvidí, jaké bude třeba podniknout další kroky.
Uvidíme jak se vyvine situace ohledně Niittyho. To je první rozcestník a podle toho se uvidí, jaké bude třeba podniknout další kroky.
Karsums by se měl objevit v kempu, s tim, že v áčku bych mu dal natrvalo pozici ve 4 lajně. Harju je na MS parádní, a pokavad se k němu a Purcellovi sežene aj slušnej centr (Malhotra, Cullen), konečně by vznikl další útok schopnej vstřelit branku
S golmana bych to asi udělal tak, že Smitha bych vyměnil, podepsal Niittyho a Koscheckina.
Prospal se k nám určitě nevrátí, Torts si ho v NY udrží. Bohužel. Taky pochybuju, že by se k nám vůbec vrátit chtěl po tom, jak se k němu Lawton zachoval. Na druhou stranu, on už tady není že...
Ale chce to už toho GM, aby začal něco dělat a hlavně shánět trenéra. Teďka je to imo v jednom z následujících stádií:
1) čekáme, až skončí SC PO, protože jednáme/chceme jednat s někým, kdo ještě hraje
2) čekáme, až kandidáti typu Yzerman řeknou jednoznačně ANO/NE
3) nečekáme na nic, Yzerman a spol. řekli NE a my tím pádem pokračujem v hledání jinde
Jiný (rozumný) scénář mě teď nenapadá.
(Toho Yzermana berte jako zástupného kanditáta typu "pokud tenhle řekne ANO, okamžitě ho berem".)
Ale chce to už toho GM, aby začal něco dělat a hlavně shánět trenéra. Teďka je to imo v jednom z následujících stádií:
1) čekáme, až skončí SC PO, protože jednáme/chceme jednat s někým, kdo ještě hraje
2) čekáme, až kandidáti typu Yzerman řeknou jednoznačně ANO/NE
3) nečekáme na nic, Yzerman a spol. řekli NE a my tím pádem pokračujem v hledání jinde
Jiný (rozumný) scénář mě teď nenapadá.
(Toho Yzermana berte jako zástupného kanditáta typu "pokud tenhle řekne ANO, okamžitě ho berem".)
http://www.nhlpro.cz/clanek/17315-fanou ... ani-splnit
Malonne-Spezza-Lecavalier no problem
vytrejdovat za Meszarose a Smithe+draft
nie dakujemLecavalier píše:http://www.nhlpro.cz/clanek/17315-fanou ... ani-splnit
nie nadarmo sme k vam vytrejdovali Meszarosa, ktory v jeho poslednej sezone u nas uz len stagnoval, Smith je tiez nicomu
okrem toho tieto nazory na Spezzu pochadzaju z hf fora, kde sa kritizuje kazdy hrac, takze by som tomu velmi neveril, ale nejdem to tu "u vas" riesit
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF