Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kluci vy budete brecet az se budete pakovat max po peti zapasech.
neis píše:Kura Philly tebe bych chtěl poznat v realu :D
Obrázek

pripadne
Obrázek
Ta druhá fotka +30let podle mě sedí, pokud by měl na krku šálu Chomutova :D Ale zcela vážně, sraz bych fakt bral, bo některé lidi bych extra rád viděl ;)
Philadelphia Biggest Fan

http://www.youtube.com/watch?v=JJd-wZWT ... re=related

jak pravdive a zaroven neuveritelne vtipny :lol3: :wowo:
megaton píše:Philadelphia Biggest Fan

No nevím, ale mě tyhle videa s Hitlerem přijdou trapné a už i ohrané, ale pro tvou radost se tomu zasměju hahahahahaha :D :D :D :D
neis píše:

No nevím, ale mě tyhle videa s Hitlerem přijdou trapné a už i ohrané, ale pro tvou radost se tomu zasměju hahahahahaha :D :D :D :D
Kvuli me se smat nemusis. to spis Phila je k smichu: 1975
megaton píše:
neis píše:

Kvuli me se smat nemusis. to spis Phila je k smichu: 1975
Chlape nepapej to tak, stačí že se zdá o Iljovi a teďka ještě žiješ minulostí ??
Tak jsem si dneska chlapi vyrazil přední zuby, nechávám si narůst kníra a sehnal jsem si paruku, no můžu já pro úspěch PHILLY udělat ještě něco jiného ??

Clarky, jdeme v tvých šlépějích :yahoo: :yahoo: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak jsem si dneska chlapi vyrazil přední zuby, nechávám si narůst kníra a sehnal jsem si paruku, no můžu já pro úspěch PHILLY udělat ještě něco jiného ??
Ani nie, vlastne Flyers tím nijako nepomôžeš akurát budeš vyzerať ako ... :smile03:
Tak svým týmům tady nikdo nepomůže, maximálně můžeme tlachat a provokovat se ;)
neis píše:Tak svým týmům tady nikdo nepomůže, maximálně můžeme tlachat a provokovat se ;)
však o to ide ne? :D
dneska předpokládám 1:6 pro Flyers ... střídání Broďa po první třetině ... prostě jednoznačná záležitost :oslava: :lol3:
Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositka :D Tesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale :) LETS GOOOO ORANGE CRUSHERS :yahoo: :yahoo: :yahoo:
FLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositka :D Tesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale :) LETS GOOOO ORANGE CRUSHERS :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Zdravím chlape, vítám tě mezi náma ;) Jak vidím tam máš prakticky stejný start jako já, takže aspoň už nebudu služebně nejmladší, jelikož tady má Flyers old school fanoušky a uplní nováčci vybírají vybírají týmy podle divokým log nebo počtu SC :D
dneska doufám, že kluci nenechají nic na náhodu a udělají si krásný náskok před zápasy doma ... doufám a věřím ... 2:0 na zápasy zítra ráno :oslava: :cinka: :lol3:
neis píše:
FLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositka :D Tesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale :) LETS GOOOO ORANGE CRUSHERS :yahoo: :yahoo: :yahoo:
Zdravím chlape, vítám tě mezi náma ;) Jak vidím tam máš prakticky stejný start jako já, takže aspoň už nebudu služebně nejmladší, jelikož tady má Flyers old school fanoušky a uplní nováčci vybírají vybírají týmy podle divokým log nebo počtu SC :D
Otázka ako si kto vyberá teamy je veľmi zaujímavá. Podľa mňa ide vždy o prvé kladné emócie v čase prvých "dotykov" s NHL.
Á, nový člen fanklubu dorazil na PO, nejdůležitější část sezóny, asi se vyzná :wink: , vítám Tě mezi Broad Street BULLIES, doufám že Ti nevadí krev a nějaká ta zpřelámaná kost !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:
Á, nový člen fanklubu dorazil na PO, nejdůležitější část sezóny, asi se vyzná :wink: , vítám Tě mezi Broad Street BULLIES, doufám že Ti nevadí krev a nějaká ta zpřelámaná kost !!!!

Po krvy a zlamanych kostiach tuzim, aj to je dovod preco su FLYERS odjakziva mojim timom :cinka: :cinka: :cinka:

Tvrdý štýl hry Philadlephie platil aj na sovietskych hráčov Armádneho tímu, ktorí v strede prvej tretiny na protest proti tvrdosti hráčov Flyers opustili zápas. Pod hrozbou straty platov sa do zápasu vrátili a s Flyers prehrali hladko 1:4. Philadelphia sa stala jediným mužstvom, ktoré dokázalo sovietsky tím zdolať počas známej série Super Series 76.

Kde su tie casy
Dneska už takto nejde hrát, už jsme to tu kdysi řešili, ono kdysi Flyers silou hodně dominovala, dneska jsou obecně všichni hráči fyzicky dobře vybavení, takže mezi nima není takový propastný rozdíl a v minulosti hráči tak nesimulovali a rozhodčí nepískali každou volovinu. Dnes tady si Philly píše o krvi a kostech, ale důrazem nejsme v dnešní NHL bohužel ničím vyjímeční, jen si to asi namlouváme ;)
Krv a zlamana kost su stale sucastou hokeja, ide to len treba trochu chciet :D Ale je jasne, ze tie casy su daleko za nami a dnes sa uz neda hrat tak, ako kedysi. Flyers vsak stale patria medzi tie najtvrdsie timy a to nam nikto nikdy nemoze zobrat :cinka: :box: :cinka:
FLYERS FAN píše:
ENGLAND-PHILLY píše:

Po krvy a zlamanych kostiach tuzim, aj to je dovod preco su FLYERS odjakziva mojim timom :cinka: :cinka: :cinka:

Tvrdý štýl hry Philadlephie platil aj na sovietskych hráčov Armádneho tímu, ktorí v strede prvej tretiny na protest proti tvrdosti hráčov Flyers opustili zápas. Pod hrozbou straty platov sa do zápasu vrátili a s Flyers prehrali hladko 1:4. Philadelphia sa stala jediným mužstvom, ktoré dokázalo sovietsky tím zdolať počas známej série Super Series 76.

Kde su tie casy
Platil? Veď zákrok na Charlamova bol na prokurátora! :hroza:
To byl i zákrok Cormiera a takto by se dalo pokračovat velmi dlouho...
Otazka do plena, pozerate kazdy zapas Flyers??
No ja kazdy zapas nepozeram (vieme, ako to je niekedy so streamom) a navyse sa to ani neda, kedze pozeravam aj zapasy Clevelandu Cavaliers (NBA) a niekedy mam fakt co robit, aby som v skole nezaspal.

Ale v play-off chcem vidiet vsetky zapasy. Len ma hneva, ze vcera som po prvej tretine :sleep:
Gratulujem Philly k postupu :) o to viac ze to bolo cez N.J. Devils :))) :oslava:
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA