neis píše:Kura Philly tebe bych chtěl poznat v realu

pripadne
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No nevím, ale mě tyhle videa s Hitlerem přijdou trapné a už i ohrané, ale pro tvou radost se tomu zasměju hahahahahahamegaton píše:Philadelphia Biggest Fan
http://www.youtube.com/watch?v=JJd-wZWT ... re=related
jak pravdive a zaroven neuveritelne vtipny:wowo:
Kvuli me se smat nemusis. to spis Phila je k smichu: 1975neis píše:No nevím, ale mě tyhle videa s Hitlerem přijdou trapné a už i ohrané, ale pro tvou radost se tomu zasměju hahahahahahamegaton píše:Philadelphia Biggest Fan
![]()
![]()
![]()
Chlape nepapej to tak, stačí že se zdá o Iljovi a teďka ještě žiješ minulostí ??megaton píše:Kvuli me se smat nemusis. to spis Phila je k smichu: 1975neis píše:No nevím, ale mě tyhle videa s Hitlerem přijdou trapné a už i ohrané, ale pro tvou radost se tomu zasměju hahahahahahamegaton píše:Philadelphia Biggest Fan
![]()
![]()
![]()
Ani nie, vlastne Flyers tím nijako nepomôžeš akurát budeš vyzerať ako ... :smile03:ENGLAND-PHILLY píše:Tak jsem si dneska chlapi vyrazil přední zuby, nechávám si narůst kníra a sehnal jsem si paruku, no můžu já pro úspěch PHILLY udělat ještě něco jiného ??
však o to ide ne?neis píše:Tak svým týmům tady nikdo nepomůže, maximálně můžeme tlachat a provokovat se
Zdravím chlape, vítám tě mezi námaFLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositkaTesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale
LETS GOOOO ORANGE CRUSHERS
![]()
![]()
Otázka ako si kto vyberá teamy je veľmi zaujímavá. Podľa mňa ide vždy o prvé kladné emócie v čase prvých "dotykov" s NHL.neis píše:Zdravím chlape, vítám tě mezi námaFLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositkaTesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale
![]()
![]()
Jak vidím tam máš prakticky stejný start jako já, takže aspoň už nebudu služebně nejmladší, jelikož tady má Flyers old school fanoušky a uplní nováčci vybírají vybírají týmy podle divokým log nebo počtu SC
Á, nový člen fanklubu dorazil na PO, nejdůležitější část sezóny, asi se vyznáFLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositkaTesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale
![]()
![]()
ENGLAND-PHILLY píše:Á, nový člen fanklubu dorazil na PO, nejdůležitější část sezóny, asi se vyznáFLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositkaTesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale
![]()
![]()
, vítám Tě mezi Broad Street BULLIES, doufám že Ti nevadí krev a nějaká ta zpřelámaná kost !!!!
Platil? Veď zákrok na Charlamova bol na prokurátora!FLYERS FAN píše:ENGLAND-PHILLY píše:Á, nový člen fanklubu dorazil na PO, nejdůležitější část sezóny, asi se vyznáFLYERS FAN píše:Zdravim pani, som tu novy, ale Flyers su moja srdcovka od cca 1998, vlastne odkedy som zacal vnimat hokej a ako maly chlapec si zapisovat kazde rano vysledky NHL do mojho zositkaTesim sa na to, ako letcov tuto sezonu spolocne dotlacime za kazdu cenu aspon do finale
![]()
![]()
, vítám Tě mezi Broad Street BULLIES, doufám že Ti nevadí krev a nějaká ta zpřelámaná kost !!!!
Po krvy a zlamanych kostiach tuzim, aj to je dovod preco su FLYERS odjakziva mojim timom![]()
![]()
![]()
Tvrdý štýl hry Philadlephie platil aj na sovietskych hráčov Armádneho tímu, ktorí v strede prvej tretiny na protest proti tvrdosti hráčov Flyers opustili zápas. Pod hrozbou straty platov sa do zápasu vrátili a s Flyers prehrali hladko 1:4. Philadelphia sa stala jediným mužstvom, ktoré dokázalo sovietsky tím zdolať počas známej série Super Series 76.
Kde su tie casy