Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak to bylo jasné, že to tak dopadne :D Jelikož vy jste asi nejnamistrovanější fans tady na foru a my zase fans co si nenechá nic libít v čela Blood and Bone Phillym, který rozčeří jakékoliv vody a provokuje jak to jen jde :D:D Ještě kdyby v našich týmech byl atlantik,yzy apod tak by naše dva týmy měli nejagresivnější usery celého tohoto fora :D Ale i tak je o mega flamy zaděláno ;) FORUM WAR může začít :D:D
Obrázek
FLAME WAR môže začať!!! :cert: :D
neis píše:Tak to bylo jasné, že to tak dopadne :D Jelikož vy jste asi nejnamistrovanější fans tady na foru a my zase fans co si nenechá nic libít v čela Blood and Bone Phillym, který rozčeří jakékoliv vody a provokuje jak to jen jde :D:D Ještě kdyby v našich týmech byl atlantik,yzy apod tak by naše dva týmy měli nejagresivnější usery celého tohoto fora :D Ale i tak je o mega flamy zaděláno ;) FORUM WAR může začít :D:D
Neisi, ja si to taky nenecham ujit, nemej o mne strach, takze to bude tady masakr :D ! Vsude kde jsou Devils, jsem i ja, takze tuhle serii budu hodne sledovat a prozivat. New Jersey rozhodne setrit nebudu, velmi chci videt "neporazitelne" Jersey na dne. A doufam ze jich Phila neposle na golf ale rovnou do nejakych lazni si lecit rany od Carcilla, Prongyho a spol.!!!
V tejto sérii fandím Flyers. :yes: Obľúbila som si ich vďaka Phillymu a Gogovi. :D
Tak o Carcilia se nebojim toho si pohlidaj jak rozhodci tak Clarkson ale horsi to bude s tim prasopsem Prongrem. Jednak radoby hvezda tedy chranenec NHL a pak taky je zaludne zakernej. To ten knirac je alespon dost blbej na to to udelat pred zraky zeber ale to hovadko primitivni se pokousi o amputace bruslema kdyz se nikdo nediva. Jinak bych se bejt tebou Atlantiku spis bal o CryBaby a mongola Malkina (kterej se ani po trech nebo kolika letech nenaucil anglicky, asi taky chytrak) protoze Neil, Ruttu a spol si ho urcite najdou.
Je to tak, Prongy je liška podšitá, přeci nebude chtít protivníka zrušit když se někdo (sudí) dívá, no nebyl by to blbec ?? Jo jasně Clarkson, ok, toho nám tam hoďte, ať si máme s čím pohrát, jako boxovací pytel nebude špatný a alespoň neuhne před "Big checkem". No ale co dodat k Danielovi, no snad jen že by si měl toho kníra domalovat fixou, moc mu to tam neroste, teď vypadá spíš jak blbec a ne jak Broad Street BULLIES fighter, možná za 2 roky to bude fakt knír a když naštvaná Lavička práskne v šatně dveřmi tak mu pod nosem taky něco zůstane. Ale hokej hraje mňam mňam !!!!

BONES and BLOOD !!!!
begbeee píše:Ozaj, tak trochu mimo témy... Pripomente mi prosím kto chytá vo Philadlphii lebo nikde sa neviem dopátrať, vyzerá to ako by Flyers nemali brankára :ja_neviem:
No vzhledem k tomu, ze za NJ chyta letos proti Flyers Brodeurovo dvojce, nejakej Mr. Poustak, tak nemam strach

Jinak, kdo si mysli, ze uvidi nejaky bitky, je naiva. V PO se hraje uplne jinak.. To se namazne, sekne, a kdyz se chce prat tak se ujede a je presilovka.. :-P
megaton píše:.. mongola Malkina (kterej se ani po trech nebo kolika letech nenaucil anglicky, asi taky chytrak) ...
Naposled, mam pocit, ze se mu snad neco podarilo i prelouskat z papirku. Asi mu to tam napsali foneticky v azbuce..
Na Carsyho jsem zvědavý, ze začátku jsem byl na něj nasraný za to jak hrál, ale teďka evidentně dostal od Lavičky příkaz nebít se, snažit se hrát hokej a pořádně tvrdit muziku a voaláá panáčkovi to jde...nechápal jsem proč byl miláčkem Phoenixu, ale teďka už to chápu, tak kluk je prostě živel a už nyní je ve Flyers hodně oblíbený..Škoda jen, že více nevyrostl to by pak od něj opravdu velmi bolelo au au :D
Megatone o Pittsburgh nemej strach, my mame tvrdych hochu dost na to aby jsme se o Neila nebo Ruutua postarali. To jsou jenom takovi hajzlici, ale ve skutecnosti zadni opravdovi chlapi, ze kterych by sel strach. Mame za sebou serie s Flyers a napodiv to byli Letci, kdo byl vic pod palbou tvrdych zakroku. Ale je pravda, ze tehdy jeste nemeli Prongera.
Co se tyce Malkina a anglictiny, podle posledniho rozhovoru co jsem s nim videl, tak tam uz je to taky o neco lepsi, i kdyz ten progres mel byt rychlejsi samozrejme. Ale jinak to k Genovi patri, je to s nim vzdycky velka sranda.

Pittsburgh hraje o 1:00, vy hrajete 1:30, takze to celkem jde a uvidim toho dost i z vasich zapasu. Doufam taky, ze si Brodeur pripomene jeho "megavykony" proti Flyers, ktere predvadel v ZC, to bude zaklad vyrazeni bandy s nazvem NJD. Kovalchuk si proti PHI ani nepipne, bude z nich jen nervozni a zazije velke zklamani, po kterem ho ani nenapadne se do NJD vracet.

Btw, toho Carcilla bych chtel zpatky do Pittsburghu, do nasi koncepce by taky dobre pasoval. My jsme ho nemeli jen tak poustet, to byla poradna blbost od PIT...
To jsem ani nevěděl, že ho draftoval Pittsburgh :D Od příchodu lavičky šel velmi nahoru a myslím si, že za rok by klidně mohl nasbírat i 40 bodů a více...
Mimochodem o jakém Kovalchukovi to stále mluvíte??? Já znal jednoho co hrál parádně v Atlantě, myslím že Ilja se jmenoval, pálil jeden gol za druhým, ale ten v NJD to je nějaký jiný ne?? :?: Ten Ilja se má pry po sezoně zase vrátit do NHL, tak jsem na něj zvědavý ;)
Carcillo:
Drafted 73rd overall in the 2003 NHL Entry Draft by the Pittsburgh Penguins, Carcillo was traded to the Phoenix Coyotes for Georges Laraque on February 27, 2007... :hroza: I kdyz ani Laraque nebyl u nas uplne nulovy, tak ted toho muzeme hodne litovat.
Atlantik píše:Megatone o Pittsburgh nemej strach, my mame tvrdych hochu dost na to aby jsme se o Neila nebo Ruutua postarali. To jsou jenom takovi hajzlici, ale ve skutecnosti zadni opravdovi chlapi, ze kterych by sel strach.
Cooke je stelesnenie anjelského pomstiteľa a naozaj tvrdého chlapa. Kane by vedel rozprávať. Savard tiež.
neis píše:Mimochodem o jakém Kovalchukovi to stále mluvíte??? Já znal jednoho co hrál parádně v Atlantě, myslím že Ilja se jmenoval, pálil jeden gol za druhým, ale ten v NJD to je nějaký jiný ne?? :?: Ten Ilja se má pry po sezoně zase vrátit do NHL, tak jsem na něj zvědavý ;)
Vieš... taký čo má bod na zápas v našom drese 27 GP 10 G - 17 A - 27 P, ale je pravda, že v druhej lajne to ide horšie ako v prvej... V prvej lajne Flyers sa kto stará o ofenzívu? Tuším tam paberkujú nejakí nímandi, čo sa ledva dostali na hranicu 60 bodov... :thumbsdown:
begbeee píše:
neis píše:Mimochodem o jakém Kovalchukovi to stále mluvíte??? Já znal jednoho co hrál parádně v Atlantě, myslím že Ilja se jmenoval, pálil jeden gol za druhým, ale ten v NJD to je nějaký jiný ne?? :?: Ten Ilja se má pry po sezoně zase vrátit do NHL, tak jsem na něj zvědavý ;)
Vieš... taký čo má bod na zápas v našom drese 27 GP 10 G - 17 A - 27 P, ale je pravda, že v druhej lajne to ide horšie ako v prvej... V prvej lajne Flyers sa kto stará o ofenzívu? Tuším tam paberkujú nejakí nímandi, čo sa ledva dostali na hranicu 60 bodov... :thumbsdown:
To je možná pravda že má bod na zápas, ale potřebuje ktomu 2x více střel a mrtě tutovek, které by v Atlantě proměňoval s přehledem, hold antihokej styl útočným hráčům nesvědčí a nedívím se mu, že chce hodně rychle z NJD pryč, je ho mezi betonářema škoda ;)
Atlantik píše: Doufam taky, ze si Brodeur pripomene jeho "megavykony" proti Flyers, ktere predvadel v ZC, to bude zaklad vyrazeni bandy s nazvem NJD. Kovalchuk si proti PHI ani nepipne, bude z nich jen nervozni a zazije velke zklamani, po kterem ho ani nenapadne se do NJD vracet.
Dneska se mi zdalo a to fakt nekecam, ze sem mluvil s Kovym a rikam mu ze bych byl a nejen ja hrozne rad pokud by podepsal na 8 za 8 a on ze jo ze se mu v Jersey libi a ze teda podepise. Myslim ze to byla vize, neco jako predvidani budoucnosti :)

Jinak o Brodeura bych se nebal ten i kdyz chyta prumerne tak patri k lepsim v lize a poslednich 7 zapasu 7 golu, myslim ze formu nacasovat umi, spis sem zvedavej na tu vasi kvetinku ktera, kolikrat ze byla stridana 12x? kolik ze ma SO? 1?
neis píše: To je možná pravda že má bod na zápas, ale potřebuje ktomu 2x více střel a mrtě tutovek, které by v Atlantě proměňoval s přehledem, hold antihokej styl útočným hráčům nesvědčí a nedívím se mu, že chce hodně rychle z NJD pryč, je ho mezi betonářema škoda ;)
Kde jsi prosimte prisel k tomu ze chce hodne rychle pryc? ze bych to nepostrehl v rozhovoru kdyz rikal ze hraje konecne v poradnym tymu ktery uz na konci ZC vyhral dve trofeje?
Hmm tak to je síla, když se ti o Kovym i zdá :D Kdyby v NJD chtěl zůstat, tak ihned podepíše a výroky o tom, že chce zpátky do Atlanty jsi asi nepostřehl co ? Je jasné, že neřekně NJD jsou hnusní betonáři a jejich styl mi nesedí, pokud se nestane nějaký zázrak v PO, tak odejde bez mrknutí oka, to jsem si jistý ;)
Megatone, megatone... Zadna realisticka vize to nebyla, uvidis po serii s Flyers, mne se toho taky vzdycky nazda, ze se mi az nechce probouzet z tech bozskych raju... :D

S tim Fleurym si uderil na citlivou strunu, ano taky se o neho obavam. Ale vis, my mame tu vlastnost, ze pokud nepodrzi Fleury(jako napr. loni v serii s WSH 87-procentni uspesnost), tak nase ofenziva na cele s Mr.Crosbym to porad muze v pohode vykompenzovat, v tom je nase sila. A vam pokud vyhori Brodeur, tak co? Vetsinou konec, konec, konec... Ale jinak i ten Fleury v poslednich dvou sezonach v playoffs podaval o dost lepsi vykony nez Brodeur.
neis píše:Hmm tak to je síla, když se ti o Kovym i zdá :D Kdyby v NJD chtěl zůstat, tak ihned podepíše a výroky o tom, že chce zpátky do Atlanty jsi asi nepostřehl co ? Je jasné, že neřekně NJD jsou hnusní betonáři a jejich styl mi nesedí, pokud se nestane nějaký zázrak v PO, tak odejde bez mrknutí oka, to jsem si jistý ;)
Byl by asi blbej kdyby hned podepisoval kdyz muze byt poprve v kariere UFA, to ze mu chybi atlanta je jasny, vzdyt se mu narodil ani ne pred mesicem syn, kdo by nechtel byt v takove situaci doma. Podle me, pokud neodejde do ruska tak podepise v LA, mladej talentovanej tym, neco jako CHI navic se spoustou penez pod stropem. Hokekove mu atlanta urcite nechybi “I’m very excited,” he said. “This is a great opportunity for me, the first time to play on a solid team and it was really hard to be patient before the playoffs start, so it’s great.”
Atlantik píše:A vam pokud vyhori Brodeur, tak co?
Nič. Naši betonári sa v šestici naskladajú do brány a vytrčia vám zadky vystlané vankúšmi.

//: A teraz vážne. V tomto článkuje jednoduchý prehľad o výkonnosti brankárov v playoff. Tááááááááááááák...
Obrázek
Atlantik píše:Megatone, megatone... Zadna realisticka vize to nebyla, uvidis po serii s Flyers, mne se toho taky vzdycky nazda, ze se mi az nechce probouzet z tech bozskych raju... :D

S tim Fleurym si uderil na citlivou strunu, ano taky se o neho obavam. Ale vis, my mame tu vlastnost, ze pokud nepodrzi Fleury(jako napr. loni v serii s WSH 87-procentni uspesnost), tak nase ofenziva na cele s Mr.Crosbym to porad muze v pohode vykompenzovat, v tom je nase sila. A vam pokud vyhori Brodeur, tak co? Vetsinou konec, konec, konec... Ale jinak i ten Fleury v poslednich dvou sezonach v playoffs podaval o dost lepsi vykony nez Brodeur.
Nenech se vysmat, kdyz vam vyhori golman, jako ze se tak stane, tak vas podrzi rozhodci a ne Cindy, ta uz tezi jenom z nabidnute prilezitosti
megaton píše:
neis píše:Hmm tak to je síla, když se ti o Kovym i zdá :D Kdyby v NJD chtěl zůstat, tak ihned podepíše a výroky o tom, že chce zpátky do Atlanty jsi asi nepostřehl co ? Je jasné, že neřekně NJD jsou hnusní betonáři a jejich styl mi nesedí, pokud se nestane nějaký zázrak v PO, tak odejde bez mrknutí oka, to jsem si jistý ;)
Byl by asi blbej kdyby hned podepisoval kdyz muze byt poprve v kariere UFA, to ze mu chybi atlanta je jasny, vzdyt se mu narodil ani ne pred mesicem syn, kdo by nechtel byt v takove situaci doma. Podle me, pokud neodejde do ruska tak podepise v LA, mladej talentovanej tym, neco jako CHI navic se spoustou penez pod stropem. Hokekove mu atlanta urcite nechybi “I’m very excited,” he said. “This is a great opportunity for me, the first time to play on a solid team and it was really hard to be patient before the playoffs start, so it’s great.”
Pochybujem, LA bude musieť podpísať Doughtyho a taktiež treba mať nejaké tie voľné peniaze v zálohe, človek nikdy nevie.
megaton píše:
Atlantik píše:Megatone, megatone... Zadna realisticka vize to nebyla, uvidis po serii s Flyers, mne se toho taky vzdycky nazda, ze se mi az nechce probouzet z tech bozskych raju... :D

Nenech se vysmat, kdyz vam vyhori golman, jako ze se tak stane, tak vas podrzi rozhodci a ne Cindy, ta uz tezi jenom z nabidnute prilezitosti
Na jednu stranu musím uznat, že pens mají velkou oporu v rozhodčích, ale na druhou stranu to co nyní předvádí Cindy je naprostý luxus...
begbeee píše: //: A teraz vážne. V tomto článkuje jednoduchý prehľad o výkonnosti brankárov v playoff. Tááááááááááááák...
Begbee - tvoja tabuľka je história, to by musel, na základe štatistík, chytať za Detroit Osgood.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA