Gogo is still alivegogo píše:tuším jsem se vrátil právě včas![]()
![]()
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
No fakticky jsme vyhrali -1 kolo playoffs. Takze psychicky na PO uz budem pripraveny.. Napriklad, jak tam Pronger slozil Shelleyho, na to jsem cekal celou sezonuneis píše:Pod kontrolou ne, ale kluci bojovali a vítězství si zasloužili na 100%, takový zápas by je mohl nakopnout !!
neis píše:Pod kontrolou ne, ale kluci bojovali a vítězství si zasloužili na 100%, takový zápas by je mohl nakopnout !!
to jsme dnes srali maggi v kostkách,ale paní štěstěna se nakonec otočila čelem a PHILLA je v play-off!!!
ale one man show v podání Henrika bylo parádní,to se musí nechat,teď už může Lundqvist vesele dovádět,
jak psal Redy dole v chatu, na tom golfu....... :frajer2:
Tohle byl ten nejnapinavější boj o play off to posledního momentu. Škoda, podle mě do play off patří oba tyto kluby. Jezdce ted asi mohou mrzet jakekoliv zbytečně ztracené body během těch 82 zápasů. Gratulace Flyers a ted jen na kohopak narazí? Atraktivnější by byla serie s Devils.
Jasne, ten postup pres NYR byl naprosto zaslouzeny. Uz jen tycek kolik jste trefili. Ale zrovna na najezdy jsem vice veril Rangerum. Ale zvladli jste to a mne tak spadl kamen ze srdce. Protoze playoffs bez Flyers by nebylo to prave. A navic jste tam chytli New Jersey, kde mate velmi dobre predpoklady na uspech. Presne tuhle serii jsem si velmi pral z pochopitelnych duvodu :frajer2: Pokud predvedete to co dnes proti NYR, tak se maji Devils na co "tesit" To bylo nasazeni jako hrom, proste je jasne, ze Philka je velmi velmi nebezpecna a ted se zacina od nuly, takze muzete hrat klidne svoji hru, sestavu mate skvelou.
Asi jsem koukal na jiný match, ale o jakém štěstí se tady proboha bavíte
?? Vždyť jsme je celý zápas drtili jak paštiky. Tento match patřil letos v podání PHILLY mezi nejlepší, nebyl-li vůbec nejlepší. Jsem opravdu šťastný, kluci do toho dali naprosto vše, nechybělo tomu nic, jen krapet štěstí v koncovce a hlavně Lundqvist, ale naštěstí 1 maník nás nevyřadil. Skvělou práci odvedl také Bouchy, nepředvedl sice nějaké super zákroky (ani k tomu nedostal od těch nemohoucích týpků příležitost), ale co měl tak chytil, za ten 1 gól určitě nemohl, byl velmi jistý a hlavně chytil tu gólovku v poslední min. prodl., tu ránu z kruhů, jak ji vykopl levým betonem, tam jsme mohli zemřít. No a pak čapnul 2 nájezdy ze 3, co více si přát. Před PO má formu, celý tým také, teď jsme hodně nahoře, na NJ umíme, tento soupeř nám sedí, takže ve St hrrrrrrrrr na ně !!!!
Ale přiznám se, že před prodl. a následnými nájezdy jsem měl nervy jak špagáty a má nervová soustava dostala asi takový záběr, jako pilota co schazoval atomovku na Hirošimu !!!!
Ale přiznám se, že před prodl. a následnými nájezdy jsem měl nervy jak špagáty a má nervová soustava dostala asi takový záběr, jako pilota co schazoval atomovku na Hirošimu !!!!
Doufám, že se v Prongerovi probudí ta jeho bestie, celou sezonu hral na jeho poměry nedůrazně, včera poznal Shelley silu hitu Prongera a doufám, že v tomto duchu bude pokračovat jeho hra i nadále...jinak tento zápas patřil k nejlepším převedeným výkonům letošní sezony i přes mizernou koncovku. Kluci hráli opravdu jako na steroidech a na ledě nechali komplet všechno, pokud tento zápal udrží, tak se máme na co těšit, tohle nebyl hokej na 100% ale minimálně na 110%, kvůli takovému nasazení miluji hokej, to se v jiných sportech nevidí!' Stačilo přepnout na zápas BUF vs NJD a najednou to bylo jako se dívat na juniory, oproti našemu zápasu, ale na druhou stranu tam nešlo prakticky o nic... Bouchy ukázal, že dokáže chytat i promrzlý a dostává se do formy v pravý čas, za začátku sezony jsem ho naprosto odsuzoval za jeho mizerii, ale nyní mě svitla jiskřička naděje, že by to sním mohlo jít! GO FLYERS !
tak predevsim gratulace k zaslouzenemu postupu akorat je skoda ze o postupech se rozhodovalo v dovednostnich soutezich. Myslim ze by se NHL a vubec vsichni, vratit k remize. Jinak postup urcite zaslouzenej, radeji videt v PO vas nez ty tragedy z velkeho jablka, nezbyva nez doufat ze se cele PO ponese v duchu fair-play
Díky za gratulaci Megatone, ale musím Tě přeci jen zklamat, i když bychom rádi, tak mi neumíme hrát fair-play, my jsme Clarkyho hošíci, snad se s tím nějak srovnáte. Mají nás sice kvůli tomu "rádi" po celých USA a Canadě, ale my se nezměníme, my jsme - Broad Street BULLIES
!!!!
BONES and BLOOD !!!!
BONES and BLOOD !!!!
úte 13. dub 2010 11:35
Héééj, na to som tu ja :frajer2:neis píše:Philly tobě by měl dát cepi speciální status fora a to "provokater":D
Nééé to jsi kontrolor rozhodčíchbegbeee píše:Héééj, na to som tu ja :frajer2:neis píše:Philly tobě by měl dát cepi speciální status fora a to "provokater":D
Ano Neisi, to jsem jáneis píše:Philly tobě by měl dát cepi speciální status fora a to "provokater":D
Apropo, koho by jste navrhovali vyřadit ze hry z týmu NJ v první vlně ?? Asi hodně nepříjemný bude Parise, takže tomu naordinujeme 1 pěkně ostrou sekyrku přes pazouru, Daniel se toho rád zhostí. A pak bych já doporučil jako 2. pána na holení Kovalčchuje, tuto delikátní prácičku bych svěřil Prongymu a jeho oblíbené disciplíně - "DESTROYING CHECK aneb How to kill your enemy", co Vy na to ?? Hlavně na ně od úvodního buly vlétnout, řezat to co to půjde a uvidíme co z toho vyleze. Střeste se nás, Myši z NJ, Broad Street BULLIES přicházejí a budou rozsévat smrt
BONES and BLOOD !!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé