Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Paul Bissonnette podepsal na dva roky

- výše kontraktu nebyla uvedena, ale stoprocentně to nebude žádná vysoká marže... Proti Bizzymu nemůžu nic mít.... Každé střídání dá do hry maximum a pro mě je to nejlíp hrající bitkař co jsem měl možnost ve Phoenixu vidět..... takže spokojenost.....

moc pěkný článek, kde Maloney odpovídá na otázky týkající se postupu do play off:
http://coyotes.nhl.com/club/news.htm?id=522970

What I’m excited about is that we have goaltending – a goaltender that’s won in the playoffs (and) an experienced goaltender that’s had a fantastic year in Ilya Bryzgalov. We have a mature defense that’s played in the playoffs. We shouldn’t be intimidated by playing anyone. And I think some of the moves that we were able to pull together at the trade deadline have added secondary scoring to a team that really was offensively challenged through most of the year. So, I look at this group and I’m saying… ‘Why not us?’...
myslim, že i neangličtinář dokáže rozumět.... Bryzgalov, dobrá obrana a o deadline jsme přidali i scoring... což nám do té doby chybělo..... So I have to agree... Why not us? :oslava:
Dnes sme podľahli Vancouveru 4:1 a veru som to nečakal. Vancouver je kvalitný súper, no bojím sa, pretože už pomaličky prichádza PO. Snáď nestrácame formu, alebo snáď, ju chytáme, aby sme mohli v PO prekvapiť. Predsa len je to iná súťaž, než základná časť. Zdá sa mi, že ten Luongo je maník. Pochytal nemožné z nemožných. Dosť podržal Vancouver. Akcie sme si vedeli vytvoriť, no jedinou prekážkou bol v bráne aj on. Trošku sa vrátim k ZOH. Vtedy 8 sekúnd pred koncom vychytal Demitru lapačkou a ževraj vždy, keď príde Demitrov syn na tréning, tak sa ho pýta, či videl, ako vychytal jeho tatka. :D To je fakt pán :D. Ja sa vždy na tom smejem, keď si na to spomeniem.
Vancouver na druhej strane tie akcie vedel aj úspešne zakončiť. Poslednú dobu sa mi zdá, že Bryzgalov nechytá tak, ako som zvyknutý. Raz podá skvelý výkon a dakedy fakt vyhorí. Našťastie nevyhorel moc, ale nepáči sa mi to. Aj tá jeho rozohrávka... Tam bola možno chyba obrancu, že nezakričal, že tam je hráč, pretože Ilja asi ani nevidel, no to by sa mu nemalo stávať. Zhrniem to tak, že Sedinovci si nás robili ako na rybníku. Tie ich nahrávky, to je neuveriteľné. Naslepo, z otočky, tuším Henrik naservíroval Danielovi taký pass. Smekám. Nám bude asi ten Upshall fakt v PO chýbať.
Ešte ku gólom.
Pri prvom bol na ľade Michálek a Jovanovski.
Pri druhom bol na ľade Morris a Yandle.
Pri treťom bol na ľade Morris a Yandle.
Pri štvrtom bol na ľade Michálek a Jovanovski.

Zbynek a Jovo, tak to je už fakt časté. U Morrisa a Yandleho to nie je zvyk. Ale keď je Jovo so Zbynkom na ľade, tak sa z toho stáva pomaly tradícia, že dostaneme gól.
A nie je možné, že Sedin dá dva krát tú istú parádnu nahrávku z otočky a nikto si nestráži druhého hráča, ktorý to tam len doťukne. To je smutné. 1-krát Sedin nedal, no druhý krát si nás vyfajkali ako na rybníku.
K podpisu Bissonnetta, to je jediná pozitívna správa. Ako si spomínal, svoju prácu si odvedie najlepšie, ako vie. Vie rozhodnúť zápasy, dobre striela a dobre sa bije. Dokonca ho raz aj nasrali fanúšikovia a kvôli ním sa pobil, aby viac fandili.

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sBWZBjy3OR0&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sBWZBjy3OR0&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>[/youtube]

Do Yotes prišiel ako veľká neznáma a to hlavne aj preto, lebo sme nemali bitkára. Vôbec som ho nepoznal, no dosť som si ho obľúbil. V podstate sa pobil skoro v každom zápase.
No tak někdo u těch inkasovaných gólu bejt musí, že jo..... dneska bych to nedával za vinu obraně.....

1. gól Ilya Bryzgalov.... tohle prostě musí chytat
2. gól jsme měli smůlu... náhodná teč od Lombardiho úplně změnila směr puku, takové góly padaj
3. gól Ilya Bryzgalov
4. gól měli zase víc štěstí jak rozumu.....
Sedinovci si nás robili ako na rybníku

:?: :?: :?: S timhle musim absolutně nesouhlasit..... byly od nich nejnebezpečnější ale to se taky od první řady čeká.....

Zápas bohužel pro nás nezačal šťastně... z prvních dvou střel jsme dostali dva góly... nicméně jsme se zvedli a dokázali snížit..... bohužel potom Ilya udělal hloupou chybu a bylo to 1:3.... nicméně takový chyby se stávaj... kluci jak už jsme u nich zvyklý to nezabalili a bojovali dál, ale bohužel nedokázali jsme vstřelit kontaktní gól.....

Korpikovski měl prázdnou bránu a ještě zkoušel hledat Nokelainena, asi si toho nevšiml čert ví... :hroza: ale toho je velká škoda....
Shane Doan měl o pár minut poloprázdnou bránu a trefil jenom Luongovo hůl :hroza:
a pár minut na to přišla ta jejich šťastná akce, kdy Bryzgalovovi chybělo bejt o čtvrt metříku zajetější a betonem by to vychytal......

Potom už jsme zápas spíše dohrávali.... Vancouver si zkušeně udržel vedení a nám se nepodařilo dát nějakej nastartovávací gól.....

Nic se neděje..... prohra mě mrzí jenom vzhledem k diviznímu titulu... co se naší formy týče... tak stále máme z posledních zápasů 10 výher, 2 prohry a 1 prohru po prodloužení..... takže o úpadku formy bych zatim taky ještě nehovořil....
To hej, môže byť, ale zas sa mi nepáči, že tých zápasov, kde si súper spraví nádskok a mi ho otáčame je až moc. Takto to nepôjde ďalej a dnes sa to aj ukázalo. Šťastie nám nebude priať vždy. Bol by som radšej, ak by sme vyhrávali my a dotiahli to aj do víťazného konca. Aj keď je pravda, že keďže tie zápasy, čo sme otočili svedčia o tímovej hre a tímovom duchu.
Mno to je fakt no.... to jsem si taky už říkal pár zápasů zpátky... že by taky nebylo na škodu někdy véct a udržet to ;)) .... Proti slabším soupeřů, nám to problém nedělá... horší je to proti těm silnějším..... ale základní část je dlouhá a vyhrát tolik zápasů kolik jsme vyhráli my neni nejlehčí.... myslim, že to byla víceméně souhra náhod, že se nám v žádném z posledních zápasů tohle nepodařilo... snad nic, kvůli čemu bysme se měli znepokojovat.....

Mno teď máme Calgary... těm půjde o všechno :/ chtělo by je to potopit... a potom odevzdaný Edmonton.... tak nějak bych rád viděl 4 body z těhdle zápasů.... a pak už máme jenom Nashville, LA a SJ... tam se uvidí jak jsme připraveni na play off
Ano, Calgary bych pěkně prosil potopit :clap:
No zápas jsem neviděl..... ale poprví v sezóně nebyl nominovanej Zbyněk Michálek do základní 6 beků.... Tak Dave Tippet se rozhodl řešit tu špatnou bilanci obrany z poslední doby.....

Yandle - Morris
Lepisto - Auocin
Jovanovski - Schneider

jnk. dneska chytal LaBarbera a dle highlightů nezachytal špatně... Docela rád bych viděl Jasona i proti Edmontonu... ať si dá Ilya pořádnej oraz... ale to se asi nestane...
Po dlouhý době zase nějaké ty informace mimo hokej....

http://sports.espn.go.com/nhl/news/story?id=5048927

Co se budoucnosti Phoenixu týče..... Ve hře jsou dva zájemci o koupi klubu.... Jimy Reindsdorf a Ice Edge Holdings.... Mluvčí města Glandale dneska oznámili, že souhlasí s podmínkama obou dvou při tvorbě nové smlouvy s městem Glendale, což byla pro koupi klubu vždycky největší překážka.... :good:

Věci jdou správným směrem... a do začátku nového ročníku, už bysme snad měli mít nového majitele....

pro zastánce přestěhování tu mam kratičoku větu na závěr:
"At this point in time the National Hockey League has no 'deal' in place to move the Coyotes' franchise to Winnipeg -- or to any other city for that matter -- in the event a transaction cannot be timely consummated in Glendale,"
V tuto chvíli NHL nemá žádnou nabídku k přestěhování Kojotů do Winnipegu -- nebo do žádného jiného města -- v případě, že by se NHL nedohodla s žádným majitelem, který by chtěl udržet tým v Glendale....

Další pozitivní zprávou je, že zápasy prvního kola play off .... už by měli být skoro vyprodané.....

Co se hokeje týče... Edmonton doma to musí být povinně 2 body.... než odehrajem další zápas s Nahvillem, velice zajímavé budou následující zápasy (které tak z 60 % rozhodnou, proti komu budem hrát v prvním kole):

SJ @ MIN
SJ @ COL
SJ @ CGY

DET proti NSH

a kdyby se hodně zadařilo a Chicago se San Jose hodně prohrávali... tak i
COL proti CGY
CHI proti NJ
Vypada to ze Phoenix bude ten stastny tim co si zahra v prvom kole s detroitom.
debil píše:Vypada to ze Phoenix bude ten stastny tim co si zahra v prvom kole s detroitom.
Vypadá, vypadá. Ale je mi jedno, koho chytíme. Už teraz sme dosiahli úspech a mňa poteší čo i len trofej, pre Tippetta, ako naj trénera v NHL. :good: A postup do 2. kola v PO by bola čerešnička na torte, no zatiaľ na to moc nemyslím.
yzy19 píše:
debil píše:Vypada to ze Phoenix bude ten stastny tim co si zahra v prvom kole s detroitom.
Vypadá, vypadá. Ale je mi jedno, koho chytíme. Už teraz sme dosiahli úspech a mňa poteší čo i len trofej, pre Tippetta, ako naj trénera v NHL. :good: A postup do 2. kola v PO by bola čerešnička na torte, no zatiaľ na to moc nemyslím.
tak tak.... ale já tajně věřim, že Nashville ještě zamíchá kartama... dneska bude klíčovej zápas... pokud se ho Nashvillu podaří vyhrát a SJ ve svých venkovních zápasech uspěje.... jako korupcí prolezlej správnej čech bych to ve středu s radostí Nashvillu pustil
Strelecká fazóna, strelecká fazóna!
... len toľkoto k zápasu... tá strata Upshalla bude asi v PO fakt citeľná... dnes ich brankár vychytal, no my sme tiež zlyhali v koncovke...
Wanic píše:
yzy19 píše:
debil píše: jako korupcí prolezlej správnej čech bych to ve středu s radostí Nashvillu pustil
:biglol: :biglol: :clap: krásně napsáno
Phoenix - Nashville 5:2
V zápase jsme potřebovali získat alespoň bod, abysme měli jistotu výhody domácího ledu... ideální by bylo, kdybysme prohráli v prodloužení... Phoenix však hrál na vítězství a splnil předzápasový cíl

1. třetinu na nás bylo znát, že jsme díky volnějšímu kalendáři vypadli z tempa a hráči se první střídání spíše hledali.... bohužel to vyústilo i v první gól (kterej jsem v rozespalosti málem ani nezaregistroval... nicméně to nebylo pěkné probuzení...) ... Naštěstí se nám ale povedlo vyrovnat a to Lauri Korpikovskiho samostatným nájezdem, když využil špatného střídání beků Predátorů.... Zbytek třetiny jsme začali hrát svůj klasickej hokej a Nashville jsme přehrávali prakticky až do sirény....

2. třetina už nebyla tak silná... dění na ledě se hodně odvíjelo od počtu hráčů na ledě... nejdřívé jsme měli my početní výhodu, potom Nashville (dokonce 5:3) a každý tým si ve své početní výhodě dokázal vytvořit pár solidních šancí ... za vyrovnaného počtu hráčů byly na ledě k vidění spíše hluché pasáže s malým množstvím šancí..... ubránění dvojnásobné přesilovky nás ale nakoplo a po nádherné přihrávce z hole Yandlea se dostal do samostatného úniku Wojtek Wolski, který si s nim konečně poradil na výbornou a ránou pod víko dal Phoenixu vedení.....

3. třetinu jsem viděl až od 4. minuty, kdy zrovna šel Doan na trestnou lavici.... Nashville byl od této chvíle mnohem nebezpečnější a po vcelku náhodném odrazu zpoza brány dokázal dokonce vyrovnat... To nakoplo Preds ještě víc a třikrát musel vytahovat skvělý zákrok Ilya Bryzgalov.... Zlom přinesla až akce z 50. minuty, kdy Tylor Pyatt povedenou střelou z mezikruží prostřelil Pekku a zajistil Phoenixu domácí led do prvního zápasu play off... Nashville potom definitivně srazila akce první lajny, na jejímž konci byl Shane Doan... do prázdne pak už jenom kosmeticky upravoval Petteri Nokelainen po přihrávce Fiddlera....

Celkově pro mě dobrej zápas... Přesilovky už konečně vypadají jako přesilovky, i když góly z nich pořád nepadaj, ale už se alespň zlepšila jejich hra... oslabení máme podle mě jedno z nejlepších v lize... jnk. návštěva už po 4. za sebou vyprodáno :clap: :clap:

Lajny:
Wolski - Lombardi - Doan
Průcha - Hanzal - Vrbata
Pyatt - Fiddler - Stempniak
Korpikovski - Winnik - Nokelainen

Jovanovski - Michálek
Lepisto - Aucoin
Yandle - Morris

Přesilovky:
Wolski - Lombardi - Doan
Yandle - Morris

Vrbata - Hanzal - Stempniak
Jovanovski - Aucoin

Oslabení:
Winnik - Fiddler (Nokelainen)
Jovanovski - Michálek (Yandle)

Korpikovski - Hanzal (Vrbata)
Morris - Aucoin

Statistiky hráčů získaných o trade deadline:
Lee Stempniak - 16 zápasů, 13 gólů
Wojtek Wolski - 16 zápasů, 16 bodů
Mathieu Schneider - 7 zápasů, 3 body
Peteri Nokelainen - průměrný ice time cca 7 minut
Derrek Morris - od příchodu +/- +6
Tak dnes som mal šancu si pozrieť tretiu tretinu, predĺženie a aj nájazdy. V tých prvých dvoch to muselo byť asi dosť oničom. Píšu to tak aj chalani z LAK, čo ten zápas videli. Ráno som pozrel výsledok a bolo 2:0. Bol som dosť zarazený. Tippett šetrí Bryzgalova asi na PO, keďže chytal Jason. Čo sa týka gólov, čo sme dostali. Tak tam sa obrana nechala vyradiť takpovediac dosť detskými - jednoduchými nahrávkami. Hráči LAK z toho dobre ťažili. Bol som sklamaný, pretože cez nich prešli, ako zadarmo..
Tretia tretina sa niesla zo strany na stranu, bola viac menej vyrovnaná. My sme pritlačili a keď sme znížili na 2:1 tak sme LAK začali prevyšovať. Potom sme z toho tlaku už len ťažili. Musím pochváliť krásnu Wolskiho nahrávku spoza brány, tuším na Lombardiho. Bola ukážka. Potom to Wojtek pár krát zobral aj do svojich rúk a bojoval, čo sa mi dosť páčilo. Robil si hráčov, ukázal aj kus svojho hokejového umenia...
Predĺženie bolo v roli Yotes tak 70 ku 30 pre nás. Hralo sa od polovice až po bránu LAK. Potom si však aj oni tuším v poslednej minúte vytvorili nejaké dve akcie...
Najázdy. Wojtek zas nedal. Tá jeho štatistika je mizivá. Vrbata svojím krásnym blafákom vyrovnal a to, čo k tomu patrí, Auocin to zavŕšil strelou... A bolo..
Hokej to musel byť fakt dosť nudný, ako hovoria chalani tu na fóre. Ja som videl aj tretiu tretinu a dosť som videl aj hráčov Yotes nahadzovať. No to nevadí. PO už mám isté.
Lajny sa mi teraz páčia. V podstate je to také zloženie, aké by som spravil aj ja. Bez ohľadu na to, komu sa ako darí.
Na ľade som videl aj Zbyneka. Ten sa zas hádzal do všetkého, čo išlo aj nešlo.
No tak tohle byl asi nejnezáživnější zápas co jsem letos viděl... místy mi to v první třetině připomínalo svojí rychlostí naší Extraligu.... když to spojim s únavou, která mě provázela už od probuzení (a jako že unavenej jsem při hodně začátcích zápasů, ale zápas mě většinou probudí a strhne... dneska nic).... a nepřízniví stav 0:1... někdy ve 30. minutě jsme to vypnul a vzbudil se znova až na vítěznej nájezd Auocina ;))).... dokonce jsem u toho hokeje málem usnul i na židly.... :-O

No Home ice už máme jistej, neni třeba v posledních zápasech nijak jančit... hlavně se nezranit..... ale hodně přemejšlim, jestli budu vstávat na SJ, protože podobná podívaná když už o nic nejde neni moc lákadlo.... jediný co mě motivuje je fakt, že je to poslední zápas sezóny.... :ja_neviem:
Město Glendale obdrželo dvě nabíkdy na koupu Kojotů :good:

Jerry Reinsdorf
Ice Edge Holdings

http://www.glendaleaz.com/

:clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap:

jnk. snad to ještě dopadne dobře a Detroit nechytnem..... Chicago musí porazit Detroit a LA vyhrát aspoň jeden ze zápasů proti Edmontonu a Coloradu....
Neviem neviem. Podľa mňa je fakt zbytočné si priať iného súpera, než je Detroit. Vôbec nevieme, ako na tom v PO budeme a nie to, ako na tom budú LAK. Je to veľká neznáma.
Včera som si kúpil ProHockey a tam je dlhší článok o Yotes a ich "miracle on ice". Hráči sa tam moc krásne vyjadrujú, myslím po ich stránke, čo sa týka divákov a pod. Sú dosť zarmútení. Vraveli, že kebyže je tam viac divákov, tak by to bolo oveľa lepšie. Že to je jediným problémom u Yotes. Na začiatku sa hovorilo aj o zlacnení vstupeniek. No dosť ma šokovala cena... "Vstupenky na slušné miesta stoja okolo 80 dolárov, pokiaľ by ste chceli mať veľmi dobrý výhľad, zaplatíte o dosť viac."
80 dolárov je moc. Ale zas chápem, keď je to nová aréna, no stále je to prehnané.
A teraz problém s tými divákmi. O ňom sa tu dosť písalo. Cena nie je tým problémom, problémom je poloha arény a mesto, v ktorom aréna je.

Mesto:
Vo Phoenixe žijú takmer 4 milióny obyvateľov. Je hlavným mestom amerického štátu Arizona. Panuje tu veľmi teplé podnebie, ktoré priťahuje nových obyvateľov, predovšetkým dôchodcov zo severu. Preto nie je možné presne určiť veľkosť populácie, pretože sa neustále rozrastá. Kvôli tomu sa ale tiež značne zhoršuje dopravná situácia. Všetky tieto faktroy negatívne pôsobia na návšetvnosť arény, ktorá leží v predmestí Glendale, asi 16 km od centra Phoenix a boužial ešte ďalej od ďalších predmestí Scottsdale a Mesa, kde býva väčšina potencionálnych fanúšikov Coyotes.

Fanúšikovia:
Coyotes nemajú málo priaznivcov, ale problém je, že ich len málo žije priamo vo Phoenixe. Starší hokejoví priaznivci, ktorí v meste bývajú mnoho rokov väčšinou fandia hlavne farmárskemu klubu Phoenix Roadrunners. A podobne sú na tom aj ďalší ľudia, ktorí majú radi hokej a vyrastali v Arizone - zkrátka sa naučili fandiť hlavne "svojim" tímom. Coyotes sa ešte nepodarilo ich natoľko osloviť, aby ich získali na svoju stranu.

Aréna:
Jobing.com Arena je jedna z najkrásnejších a najlepších hokejových hal v lige. Leží uprostred obchodného centra plného reštauracií, obchodov a hotelov. Je tu taktiež aréna tímu Arizona Cardinals z NFL (americký futbal). Najväčším problémom pre fanúšikov ja sa na hokej a potom zase späť domov dopraviť včas a bez zádrheľov. Hospodárska kríza tiež celému komplexu značne přitížila (neviem to preložiť, asi dopomohla, pritlačila). Pôvodne sa počítalo s tým, že v tejto oblasti budú Američania tráviť večery a pri tejto príležitosti sa stavia na hokej ale tento zámer zatiaľ nefunguje.
to yzy19: Pěkný fakta...... farmárskemu klubu Phoenix Roadrunners? Kdo to je?

co se tý vzdálenosti týče.... Mno tak na fóru už bylo několik témat přesně o tomhle... já do toho teda moc nevidim... a určitě mají právo lidi z těchto čtvrtí nadávat....... ale to je podle mě o přístupu lidí.... kdyby se na ten hokej fakt chtěli podívat... tak se přijdou podívat..... já bydlim ve Varech... kde fotbalovou druhou ligu nemáme.... a taky mi nedělá problém dojed do 20 km vzdáleného sokolova se na ní podívat..... A to ještě nutno zmínit že je to naše fotbalová 2. liga.... což pro oko diváka je většinou spíš za trest (k Barceloně nám ještě kousek chybí).... na rozdíl od NHL, kde se hraje nejlepší hokej světa..... so what's wrong?

Navíc hala už se bourat nebude, takže nic se nezmění... jestli chtěj vidět hokej.... tak jediný co můžou prosadit jsou lepší spoje přímo k hale.... na což si co jsem četl stěžujou nejvíc..... ale nový majitel už je z 90% zajištěn, takže jsem si jistý, že právě tohle budou jeho první kroky.....

ale celkově :thumbsdown:

těmhle lidem co si stěžujou bych doporučil míň lenosti, víc pohybu....

jnk. k zamyšlení:
Na našem fóru jsem četl náznaky, že by se Phoenix mohl přejmenovat... Glendale Coyotes... nebo Arizona Coyotes.... neboť nový majitel asi bude chtít přijít s nějakym velkym marketingovim tahem hned na začátek...... nové dresy budou asi určitě co tipuju možná i změna hlavního znaku.... Mě to moc nevoní.... já mam rád Phoenix takovej jakej je... ale když nad tim tak přemejšlim tak něco do logiky to má.... co ty na to yzy nebo ostatní... myslíte že je to reálný? mam se pomalu připravovat na Ariozna Coyotes?
No tak najprv k tej prvej časti, čo si napísal. To nejde tak porovnávať. Pokiaľ si čítal správne, bolo tam spomenuté, že je problém sa dostať do arény a aj domov späť na čas. Kdežto u vás v Česku to až taký problém asi nie je. Tam je predsa len iná cesta. Hlavne keď sa ľudia vracajú z práce. Veď to si možno zažil aj u vás, ale vo Phoenixe to je určite horšie.

A k tomu novému názvu, či dresom, alebo logu. No mne sa to vôbec nepáči, ten nápad. Ja osobne by som na Yotes nič nemenil. Mám ich rád, pretože sú pre mňa vo všetko dokonalí. Už aj v trénerovi, v hráčoch, v aréne, v logu, či v dresoch. To, že by niečo na tom zmenili by ma dosť znechutilo. Yotes by som neprestal fandiť, ale vôbec si neviem predstaviť tú znemu. A názov už duplom nechcem meniť. Týmto by sa mi Yotes trochu znechutili. Mne sa teraz všetko páči, do bodky. Fakt by som to neprivítal.
At the beginning.... it was unimaginable dream.... day by day.... once upon a time... dream become to be an option... after olympics... option become to be a possibility... few games left... possibility become to be a nightmare... and now.... nightmare come true...

Máme Detroit.... dopadlo to asi nejhůř jak mohlo... ale to už je teď jedno... do paly off jsme postoupili z krásnýho 4. místa... takže máme alespoň výhodu domácího ledu....

V Jobing.com aréně by bodlo udělat oba dva zápasy a pak urvat jeden v Joe - Louis... a pak už bych se o postup tolik nebál... Pokud jeden doma prohrajem... musíme odpovědět stejnou mincí... v Detroitu srovnat minimálně na 2:2 a začíná se zase od nuly s tim, že pořád máme výhodu domácího ledu na naší straně.... pokud prohrajem oba dva doma... nezbejvá nic než kompletně vykrást Michigan... protože za stavu 1:3 už máme pramálo šancí...... Ale tahle matematika play off je asi každýmu jasná.....

Časy vysílání (datum i čas je uveden v našem čase):
Phoenix - Detroit (15.4. - 4:00)
Phoenix - Detroit (17.4. - 4:00)
Detroit - Phoenix (18.4. - 21:00)
Detroit - Phoenix (21.4. - 0:30)
Phoenix - Detroit (24.4. - 4:00) - if neccessary
Detroit - Phoenix (25.4. - 20:00) - if neccessary
Phoenix - Detroit (27.4. - To Be Denied) - if neccessary

* doufam,ze jsem to spočítal dobře

Phoenix Coyotes x Detroit Red Wings
Dave Tippet (321 výher celkem) x Mike Babcock (325 výher celkem)
Ilya Bryzgalov (0.920 pochytaných střel) x Jimmy Howard (0.924 pochytaných střel)
skvělá oslabení x skvělé přesilovky
hladoví nováčci x otrlí veteráni
Phoenix má bilanci z posledních 19 zápasů 13 - 6 x Detroit má bilanci z posledních 21 zápasů 16 - 5

:wawe: :wawe: PLAY OFF :wawe: :wawe:
Pro celý Pho by teď bylo nejlepší, kdyby se funkce GM ujal Yzy. Tippy s tímto týmem sice dokázal hotový zázrak, ale nyní je PO a Yzy zkrátka ví, jak na Det, bylo by tedy dobré, aby se toho ujal :lol2: :lol2: :good: :good: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Pro celý Pho by teď bylo nejlepší, kdyby se funkce GM ujal Yzy. Tippy s tímto týmem sice dokázal hotový zázrak, ale nyní je PO a Yzy zkrátka ví, jak na Det, bylo by tedy dobré, aby se toho ujal :lol2: :lol2: :good: :good: !!!!
Nezmysly si choď písať inam. O hokeji nemáš ani páru podľa tvojich názorov, že Phillka je najlepšia. Chytá jej brankárska trojka a aj tak vyhráte Play Off. Podľa teba, lebo ty tomu rozumieš. Bolo mi jedno, akého súpera chytíme a myslím si, že Detroit nie je neporaziteľný. Síce sa nedá porovnávať základná časť a Play Off, no na Detroit sme vedeli zahrať aj so slabým Gretzkeym. Ako súper som rád, že sme ich dostali, pretože ľudia nebudú od nás nič očakávať, takže nič nemusíme stratiť. Ty tiež patríš k tým ľuďom a keby sme náhodou postúpili, na čo zatiaľ nemyslím, nezabudni mesiac nechodiť do nášho topicu a hanbiť sa za svoje drísty, čo trepeš. Bude to tak dobre. Asi trpíš dajakou vadou, pretože toto môže napísať len chorý človek. Uži si to. Ak by ťa brali na nejakú psychiatriu, keď Phoenix bude viesť na Detroitom 3:0, tak pozdrav sestričky... Zatiaľ sa však PO ešte nezačalo, takže nemôžeme tvrdiť kto a ako bude hrať. A ty, že máš názory ako gogo? On aspoň rozumie hokeju..
očakávam, že sa naplno prejavia bohaté skúsenosti z účinkovania v PO, ktoré má DET....
ivan23 píše:očakávam, že sa naplno prejavia bohaté skúsenosti z účinkovania v PO, ktoré má DET....
Prosím, neriešme to. Som rád, že sme prispievate, ale nie takouto formou. Vôbec neviete, ako na tom Yotes v PO budú a už ich súdite... DET kľudne môže vyletieť aj v prvom kole, ako proti Edmontonu. Do PO sme sa však už dostali a ja som spokojný. Nič viac už neočakávam a keby sme postúpili, bola by to paráda. Ale nechápem, načo sem píšete takéto "zmysluplné" príspevky o tom, že vypadneme, keď sa PO ešte fakt nezačalo. No a čo keď vyletíme?
Kebyže dostaneme Nashville, LAK či Colorado, bol by to lepší súper? Podľa mňa nie, pretože vôbec nevieme, ako na tom sú oni v PO. Takže nám môže byť u riti koho dostaneme. Rovnako aj proti ním by sme mohli vyhorieť.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA