Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já se domnívám Selly že Vesa by byl velice dobrá 2, kdyby podepsal za rozumný peníz a hlavně se s tím postem 2 smířil. Kluci tady zase zaměňují osobní sympatie k Toskalovi za objektivní pohled na věc. No s tím Sextonem mi to také nevoní, ale jaksi s tím stropíkem člověk nezmůže nic, že. Každopádně včera důležité 2 b z Flo, velmi dobře Any využil toho že soupeř hrál 2. zápas ve 2 dnech, jsem rád že jste opět kompletní. Jinak neviděl jsi ten zápas, zajímalo by mě jak Blake hrál, koukal jsem že měl 2 střely. Ale každopádně jeho bojovnost je k nezaplacení, v lize mnoho takových bojovníků a obětavě hrajících hráčů není !!!!
Bohuzel nevidel. Ted mame DET a pak 2x LA a alespon 2 zapasy bych rad videl. Po tom sestizapasovem tripu nakonec bilance 3-3 coz neni zle, bohuzel nasi souperi boduji mnohem vic. Do prestavky pak mame jeste 2x Oilers a Flames, tymy ktere jsou celkem ve srac*ach, tak doufam ze zase neukazeme janosikovskou povahu, navic na EDM moc zahrat neumime. Z techto 6ti zapasu bych rad videl takovych 8 bodiku a to minimalne :)
Ducks prodlouzili kontrakt s Belleskym, ale podrobnosti zatim neznam.
Blake mal v tom prvom zápase 2 strely, a ice-time niečo vyše 14 minút, čo rozhodne nie je slabé, toľko približne odohral aj Teemu. Veľmi potešili Getzlaf s Perrym a samozrejme Selänne, ktorý má 17 gólov v 31 zápasoch. Kiež by tak nebol zranený...
Pokiaľ ide o Sextona, jeho odvelenie na farmu má byť len dočasný ťah, ale mohol by tam teoreticky ostať aj cez prestávku počas ZOH aby pravidelne hrával, a nevypadol z tempa. Je mladý, tak nepotrebuje ešte prestávku na regeneráciu.
Ďalší zápas doma s Red Wings. Tam by sme mohli bodovať, Detroit nie je tým, čím býval posledné roky, no pomaly sa mu vracajú zranení hráči, a stále z neho ide strach. No je to priamy konkurent o play-off, a ak ich porazíme, tak by sme sa mohli priblížiť už len na jeden bod k ním, pokiaľ nám dnes pomôžu kamaráti Žraloci. :D
Selly8 píše:Ducks prodlouzili kontrakt s Belleskym, ale podrobnosti zatim neznam.
Podľa stránky Ducks bol Beleskey poslaný do ECHL, do Bakersfieldu, potom čo odohral za Ducks túto sezónu 34 zápasov s bilanciou 5+4 a 19 trestnými minútami. Príliš som ho v zostave neregistroval.
Ďalšia správa vraví, že Nick Boynton, ktorý bol daný na waiver list, sa vracia do zostavy Ducks. Do kelu, prečo ho nepošlú na farmu, a nepovolajú nazad Sextona? Veď teraz by už o neho neprišli, keby ho šupli na farmu.
Pravdu mas, ja jsem videl jen v rychlosti neco se sign a ani jsem to dal necetl a pak tady rozsiruju mylne info :bitka3: :roll: Jako bylo mi to divne, protoze ma smlouvu snad i na pristi sezonu a zase az tak skvely hrac aby se podepisoval rok a pul dopredu mi neprisel :)
Dnes zápas proti Red Wings. Čaká nás veľmi dôležitý súboj, keďže v prípade výhry sa môžme priblížiť už tesne na dohľad Play-off. Čo sa týka správ z oboch táborov, tak nám chýba len Lupul, ktorý po operácii chrbta ešte stále pauzuje. Svoj debut na domácom ľade bude mať Jason Blake, a na striedačke by mal sedieť Vesa Toskala, snáď ho nebudeme potrebovať, a Hiller zachytá svoj vysoký štandard. Ak by to vyšlo, tak je to deviate víťazstvo doma v rade, ale nechcem ešte predbiehať. Čo sa týka Detroitu, tak tým sa vrátil Holmstrom, no opäť bude asi absentovať Kronwall. V poslednom zápase sme Red Wings porazili, no predtým mali navrch dva krát oni, a toto je posledný zápas s týmto súperom v základnej časti. Detroit je na ôsmom mieste konferencie, a preto sú body nesmierne dôležité, keďže s Red Wings budeme pravdepodobne zápasiť o play-off až do konca základnej časti. Tak do toho Ducks!!!
9.vyhra v rade na domacim lede :clap: Hiller opet fantasticky, 46 zakroku z toho par z kategorie great saves. Howard na druhe strane drzel nadeje Wings ve 3.tretine take nekolika skvelymi zakroky, proste hokej jak ma byt. 1.rada nastoupila konecne v plnem slozeni a hned to bylo znat, nekolikrat tam hrace RW pekne tocila v utocnem pasmu. Blake hral se Selannem a Koivem 2.lajnu a nevedl si spatne :) Velmi dobre dnes hrali i hraci 3.a 4.utoku zejmena Bodie a Chipchura :thumbsup: V noci zajezd do Staples Centra pro doufam 2 body, uz by bylo na case Krale porazit :box:
Tak je to v řiti,viděl jsem sice jen asi posledních 10min., ve kterých si ale Wings skoro neprdli nebo skončili na výborném Hitlerikovi,takže si asi dovedu představit jak to probíhalo :( ....grats a snad v play-off....
Boynton poslaný na farmu. No aleluja, nie že by som mu to prial, ale predsa len, čakalo sa od neho viac ako 7 bodov v 42 zápasoch, a z toho len jeden gól. No namiesto neho nejde do prvého tímu Sexton, ako som dúfal, no Beleskey, ktorý bol len včera poslaný do ECHL. Uvidíme či to pomôže, no Boynton skutočne nič nehral.
Čo sa týka dnešného zápasu proti Kings, tak to bude sakra ťažké, Kings ťahajú sériu siedmych výhier v rade, a určite ju nebudú chcieť pustiť, no na našej strane sa skvele darí Hillerovi, ktorý v posledných troch zápasoch inkasoval len dva krát. Rozhodne to bude ťažké, no myslím si, že príliš veľa gólov nebude.
To je panecku hokej, rychly, tvrdy, ale ferovy :good: Jen tak vysledek stoji za :ho*no: Kings hraji agresivne jako by zrali syrove maso, to slovo agresivne ale myslim v ozitivnim slova smyslu. V 1.pulce 1.tretiny jsme Kings dokonce prehravali a vykon korunovali prvnim golem Blakea v dresu Ducks po tukecu Selanne-Koivu-Blake. Domaci vyrovnali po chybe Niedse a ve 2.tretine odskocili uz na 3-1. Treti gol jde zase na vrub Emingera, nechal se obehrat, fauloval a Kings vyuzili PP. Hlavni veci ktera ale vedla ke golum LA byl jejich skvely forceking, tomu ja rikam total hockey :thumbsup: Ve 2.tretine jsme si az na posledni minutu ani nepipli, celkove nebylo moc sanci, ale hokej se hral fakt dobry. Bohuzel Kings potvrzuji ze na Ducks umi, stejne tak i na Hillera. Za goly sice nemohl, ale oproti vykonum s jinymy tymy nechytil nic navic. V odvete bych ho nechal odpocivat a zkusil Toskalu, at se chlapec ukaze :)
A uběhne pár minut a je to 4-4...
Do 3.tretiny promichal Carlyle lajny, Beleskey sel do prvni, Ryan k finske dvojce a Blake misto Beleskyho k Marchantovi a Carterovi. Kings ale hned z 1.strely skorovali, Ducks se potom podaril skvely kousek kdy ze 4 strel skorovali 3x, skorovali sami snajperi :lol2: 6 minut pred koncem se ale puk odrazil primo na hul Browna a bylo s nami zle. Na zaver se jeste necha Getzlaf kktsky vyloucit, Kopitar potvrdi vyhru Kings a Ryan si musi vyslechnout na trestne peprne poznamky nejakeho plesniveho dedka :lol: Kua, skoda uz jsme myslel za na bodik bude :cry:

K ZOH: Ryan Whitney byl dodatecne nominovan do tymu USA namisto Paula Martina. Komisareka nahradi Tim Gleason z Caroliny.
Fú, to byl tedy zápas! Se šťastným koncem pro Kings, takže mi nezbývá než poděkovat Ducks coby výbornému a nezdolnému soupeři :good:
Zapas jsem si naramne uzival, ale jen do zacatku 2.tretiny kdy se Getzlaf zaklinil nohama s Brownem, ten pak udelal prudky pohyb a Ryan skoncil na lede a do konce zapasu se neukazal. A nevypada to dobre, podvrtnuty kotnik a ceka ho rentgen. Kua at to dobre dopadne :modlenie: Browna, ac je v tom nevinne bych stejne nakopal do kouli :lol2:
Zapas uz nebudu rozepisovat, trefne ho popsal Sidney v topicu Kings :)
Výborne, už je to desať za sebou :biglol: Takto sa mi páči keď hráme, ešte tú sériu trošku natiahnuť. Som veľmi spokojný, že séria Kings skončila práve tu u nás, a tak to má byť :D Čo sa týka Getzlafa... no podľa všetkého by to nemuselo byť také vážne, aby nešiel na ZOH, no či nastúpi aj v ďalšom zápase zatiaľ známe nie je. Ale proti Oilers by sme to mali zvládnuť aj bez neho.
Getzlaf byl na rentgenu, ktery zadnou zlomeninu neodhalil :yahoo: Na druhou stranu je datum jeho navratu nejisty... Jdou jen takove zvesti, ze ZOH by mu uniknout nemely. Podle toho bych rekl, ze posledni 3 zapasy pred prestavkou odehrajeme bez nej :-( Navic na dnesek mam neblahe tuseni, ze to s Oilers nezvladnem. DOufam ze se mylim, ale Kaceri jsou bohuzel schopni po skvelych vykonech vyhoret na outsiderech ( beru v potaz soucasne vykonny Oilers ).
No to aj ja dúfam, že sa veľmi veľmi mýliš. Veď máme za sebou 10 výhier v rade doma, a Oilers sú najhorším tímom celej ligy, keď vyhrali len 3 z posledných 26 (!!!!) zápasov. Momentálne sú na turné po ihriskách súperov, a majú skóre 3:13. Tento zápas musíme vyhrať, inak nemáme v play-off čo hľadať. Čo sa týka Ryana, tak on sám tvrdí, že je to viacmenej v poriadku, no ak by dnes proti Edmontonu nenastúpil, nečudoval by som sa. Je to slabý súper, ktorého by sme mali poraziť aj bez neho, ale nemôžme ho podceniť. Inak, nebol by som proti tomu, aby za Ducks nastúpil Toskala, predsa len si Hiller musí raz za čas vydýchnuť, a toto je ideálna príležitosť.
Juchúúúú!!! :yahoo: Nový rekord je na svete, 11. víťazstvo v rade na domácom ľade. Výhra 3:2 je určite uspokojivá, no za tie dva inkasované góly v presilovkách by si niekto zaslúžil... No našťastie Jonásek pustil len dva góly, a máme dva body. Dotiahli sme sa na Detroit, a na Calgary strácame len dva body, a ďalší zápas hráme na ich ľade. Chcem vidieť výhru!!! :)
Tak jsem rad ze jsem se mylil, ale bylo to o chlup. Kurna, ale dostat 2 goly ve vlastni presilovce po takovych skolackych chybach je na povazenou, to si kluci v boji o plejof nemuzou dovolit! Nastesti se zapas podarilo otocit a jsem nesmirne rad. Kez bychom ted oba zapasy vyhrali, prinejhorsim alespon jeden, at mi vyjde me prani uhrat 8 bodu z tech 6ti zapasu :)
Ja se na ty hajlajty nemel divat :hroza: Za stavu 1-1 tam Carter neda 100% tutovku a z protiutoku Iginla skoruje. Vsechna cest Kipperovi, ale to se musi davat. Gol na 3-1 byl podobny, take mu predchazela nase sance a pote brejk Iginly a jeho presne zakonceni. Velmi dulezity zapas jsme prohrali, dnes musime odvezt 2 body z Edmontonu :!:
Přesně tak tak Selly, slovo "MUSÍME" je namístě !!!!
Tak to nastesti vyslo :wawe: Gezy nastoupil a hned 2+2 :good: Z hajlajtu mi vyslo ze Oilers hrali stylem jako Avs loni. Proste bez zajmu :thumbsdown: Hlavni veci ale je ze bereme 2 echt cenne body a moje prani 8 z 12 se vyplnilo :oslava: Skoda ze jsem se vcera nedival, ale byl jsem zaneprazdnen slavenim Martininy zlate :yahoo: Letos jsem do sebe nalil poprve alkohol, nejakych 8-10 piv nepocitam, to jsem loni zungnul za 2 hodky :cinka:
Dva Ryanove proti jednomu aneb Bobby Ryan a Ryan Whitney VS Ryan Getzlaf, Corey Perry a Scott Nidermayer. Borci z Kanady jsou videt zatim mnohem vic, no ve finale se to muze zmenit. Je mi jedno ktery tym vyhraje, hlavne at se to dohraje bez zraneni :) A kdyz uz se ve finale nekdo z nasich zanecha vyraznou kaceri stopu nebudu se zlobit.
Hosani dovezli do Anaheimu 7 medaili :good: O tom si ostatni tymy muzou nechat jen zdat. Co je jeste lepsi, nikdo se nezranil ( alespon to tak vypada ) a tak muzeme proti Coloradu rozehrat svuj boj o plejof. Na Avs se nam posledni dobou celkem dari a tak doufam ve 2 bodiky.

Souboj ve skupine, Hiller byl po cely turnaj oporou Svycaru
Obrázek

Oslava golu do site Ruska
Obrázek

Drave mladi nahrazuje zkusenost
Obrázek
Jak to vypadá Selly s Lupym, bude ještě letos vůbec hrát ??
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2007 ANAHEIM DUCKS