Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

OTTAWA SENATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

ENGLAND-PHILLY píše:Ivan, ty jsi nějaký zmatený :) . Sen´s hrají příští match jak jsem psal až zítra v Pit, v návaznosti na tvůj příspěvek jsem koukal kdo nám to tedy dnes bude hrát na ledě Rangers a ona to Carolina - wrong topic :wink: :yes: !!!!
asi som si neuvedomil, kde to som, zrejme tlaková níž... :D
Dnes velmi atraktivní match Pit-Sen´s, těším se, budu přepínat mezi tímto matchem a PHILLY :thumbsup: :thumbsup: !!!!
zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita :D
na dnesny zapas sa velmi tesim a dufam ze seria bude pokracovat, Penguins su spolu s Caps podla mna najsilnejsie timy v konferencii, dufam ze sa k nim Ottawa prida a vrati sa forma z 2006/07 :twisted:
mne sa OTT pozdáva zo dňa na deň viac a viac, je to veľmi sympatický team a myslím si, že v PO nebudú bez šance...
já Ottawu sleduju hlavně kvůli mojemu miláčkovi :D ( kdo neví AK 27 ) :)
jinak sledovat Cheechooa to je fakt sranda...ten kluk je bezradný... když se na něho člověk dívá jak pálí jednu šanci za druhou a člověk si říká jak tenhle týpek mohl vyhrát Richarda :D ... být ním tak Thortonovi posílam každý měsíc apon nějaký balíček sladkostí aby se neřeklo :D
4:1 proti penguins, krasa, fakt mi to zacina pripominat 06/07, Kovy nic moc (najväcsi vtip bol ze bol na tresnej, vysiel von a zase musel na tresnu :D), Spezza zase nebezpecny a okorenil to golom, len tak dalej, Go Sens Go :)
Nightwolf píše:zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita :D
na dnesny zapas sa velmi tesim a dufam ze seria bude pokracovat, Penguins su spolu s Caps podla mna najsilnejsie timy v konferencii, dufam ze sa k nim Ottawa prida a vrati sa forma z 2006/07 :twisted:
Ahoj Nightwolfe, vítám tě tady na hokejfóru, jsem rád že se zde konečně objevil pravověrný fanda Sen´s, tento pro mě velice sympatický tým fandů opravdu mnoho nemá. Do doby než-li Sen´s potkají mojí PHILLY, tak jim přeji jen to nejlepší :wink: :yes: . Jinak včera opět skvělý výkon na čele s Ell, tento chlapec co poslední zápasy předvádí je prostě fantastické, příští zápas domas Habs, jsem zvědav jestli tato parádní jízda bude pokračovat :good: :good: !!!!
Nightwolf píše:zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita :D
Sens sú mojím obľúbeným tímom č. 2, takže sám nebudeš. :)
ENGLAND-PHILLY píše:... příští zápas domas Habs, jsem zvědav jestli tato parádní jízda bude pokračovat :good: :good: !!!!
no viem si velmi dobre predstavit ze snura pojde dalej az po zapas s Vancouvrom (respektive prehra s Vancouvrom by ma tak nestvala), teda 10 vyhier za sebou, co by bolo genialne, zvlast s Montrealom a Buffalom by prehry dost boleli, ja verim ze je este sanca vyhrat diviziu :clap:
Tak pohádka pokračuje dále, škoda že včera Habs vyrovnali a připsali si 1 b, ale Mike to v prodl. vzal na sebe. Jinak včera to pěkně odsral Foligno, bude mimo na 6-8 týdnů. To jak si tam Cam z Mon zkroutil o mantinel pařátu byla také chuťovka !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Tak pohádka pokračuje dále, škoda že včera Habs vyrovnali a připsali si 1 b, ale Mike to v prodl. vzal na sebe. Jinak včera to pěkně odsral Foligno, bude mimo na 6-8 týdnů. To jak si tam Cam z Mon zkroutil o mantinel pařátu byla také chuťovka !!!!
Proč škoda, že vyrovnali??? Vždyť si to za ten zápas naprosto zasloužili a neměli daleko ani ke dvěma bodům! Cammalleri dopadl opravdu škaredě, to koleno vypadalo moc špatně :-( . Jako bychom i tak neměli starostí až dost, teď jsme přišli o nejlepšího střelce... Jestli bude chybět dlouhodoběji, jako že asi ano, tak musíme přivést někoho kvalitativně aspoň podobného hráče, což bude velký problém. Jinak můžeme na play-off zapomenout...
habs píše:
ENGLAND-PHILLY píše:Tak pohádka pokračuje dále, škoda že včera Habs vyrovnali a připsali si 1 b, ale Mike to v prodl. vzal na sebe. Jinak včera to pěkně odsral Foligno, bude mimo na 6-8 týdnů. To jak si tam Cam z Mon zkroutil o mantinel pařátu byla také chuťovka !!!!
Proč škoda, že vyrovnali??? Vždyť si to za ten zápas naprosto zasloužili a neměli daleko ani ke dvěma bodům! Cammalleri dopadl opravdu škaredě, to koleno vypadalo moc špatně :-( . Jako bychom i tak neměli starostí až dost, teď jsme přišli o nejlepšího střelce... Jestli bude chybět dlouhodoběji, jako že asi ano, tak musíme přivést někoho kvalitativně aspoň podobného hráče, což bude velký problém. Jinak můžeme na play-off zapomenout...
Proti Habs nic nemám, ale v současnosti to vypadá že s právě s Vámi (kromě Bruins či Rangers) budeme bojovat o PO, takže proto každá ztráta dobrá :wink: . Ale abych se přiznal tak o našem postupu do PO nepochybuji, jen v současnosti jsme si jaksi bodově rovni :) !!!!
Elliott opät medzi hviezdami tyzdna NHL (2. miesto), v stredu Ottawa hra v Buffale, ocakavam vyhru, aj ked to bude tazke :good:
uvital by som vymenu Leclaira za dakoho kto by zastupil Foligna :lol2:
10 vyhra v rade nebude :)
joooooooo, seria dalej pokracuje :yahoo: :biglol: :clap: :wawe:
prva tretina bola z nasej strany hrozna, ale nastastie Buffalo z tlaku nic nevytazilo, v druhej tretine sa sily zrovnali a Spezza potvrdil svoje zabijacke schopnosti, tretia tretina sa zdramatizovala ked Buffalo za 27 sekund vyrovnalo, minutu pred koncom Alfredsson vsak stal na spravnom mieste v spravny cas a dal na 3:2 a neskor do prazdnej na 4:2, dalsi na rade je Vancouver :twisted:
Spezza má nehorazný švih... podle mě mu Lexa Kovalev dává lekce na trenalu jinak to neni možne :D :D
dalsi prosim :lol:
prva tretina vynikajuca, pripominalo mi to Buffalo zo vcera, oni tiez zacali s tlakom, akurat ze my sme dnes z toho vytazili 2 goly, opät Spezza a tentokrat Michalek, druha tretina bola nezazivna a hralo sa hlavne v strede pasma, v tretej tretine tlacil Vancouver, ale Elliott nas viackrat podrzal (opät vynikajuco chytal) a nehnali sme sa velmi do utoku, koniec sa zdramatizoval ked Vancouver znizil v presilovke na 1:2, avsak Alfredsson specatil na 3:1 do prazdnej a seria pokracuje dalej, v sobotu je na rade Toronto :twisted:
Neskutečné, bravo, co k tomu více dodat. 11. výhra v řadě, Ell pokračuje ve fantastických výkonech, o postu 1 je letos rozhodnuto (a zejména do budoucna), LeC může mít plat jaký chce. Jojo, když je někdo kompletní a věří si tak je možné vše, držím palce kluci, pokračujte dále, ani ne tak ve výsledcích, nejde vyhrávat do nekonečna, ale zejména ve výkonech :yes: :good: :yes: :good: !!!!
Omlouvám se jak jsme zde psal že Elliot nemá na post jedničky po dnešku už měním názor .... Sens nehorazna fazona :eek2:
Kovalev luxusní nahrávka Michálkovi na 1. gol :cinka:
Ottawa bola dlho moj naj. tym spolu s Bruins lebo tam hral Zdeno :D ale treaz uz je number one Bruins :D ale ottawu som si velmi oblubil a stale im fandim je to moj tym c.2 :D:D:D Alfredsson je jeden z mojich top hracov a som rad ze sa im znova dari :D
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 5:0 :bitka3: :hroza:
co k tomuto povedat? mam nervy este teraz, skusim byt slusny :x
zaciatok bol katastrofalny, Toronto tlacilo a dalo v 5. minute gol, vtedy som si este myslel, "co uz, otocime to, nie je to prvy krat co sa nam zaciatok nepodaril", lenze sa hracom asi zapacilo sediet na trestnej lavici a tlak pokracoval a tak sme sa nedostali do hry, v 17. minute padli dva rychle goly a vtedy zacalo Toronto uplne kontrolovat zapas, hrali so styrmi hracmi v obrane a nepustali nas do sanci a ked aj dake boli, tak tie Giguere pochytal, utok bol dnes jalovy a obrana nestala za vela a co ma fakt dostalo, ze Luke Schenn dal 2 identicke goly ked s kludom napriahol a brankari boli bez sance, lebo ho nikto nepokryl, a celkovo cely ten zapas mi pripadal, ze sa hraci nekoncentruju a robia zbytocne fauly
ideme dalej, dalo sa cakat, ze seria raz skonci, ale nemuselo to byt zrovna proti najväcsiemu rivalovi
dalsi zapas s Calgary, ocakavam o 100% lepsi vykon :thumbsup: :cinka:
Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ :wink: ?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci :good: :good: !!!!
ENGLAND-PHILLY píše:Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ :wink: ?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci :good: :good: !!!!
Musím s tebou Philly súhlasiť, radšej teraz, ako neskôr.
ENGLAND-PHILLY píše:Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ :wink: ?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci :good: :good: !!!!
mas pravdu, ten prispevok som pisal dost v afekte, az prilis som si zvykol na vyhry, tak prehra bola daco "nenormalne" :roll:
dalo sa cakat, ze seria skonci, ale ja som mal hlavne nervy z toho, ze to bolo proti Torontu ktore z duse nenavidim :D
Ja este v kuki duse verim , ze ottavu dozenieme..
mohla by u vas nastat tentoraz snura prehier..
963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA