asi som si neuvedomil, kde to som, zrejme tlaková níž...ENGLAND-PHILLY píše:Ivan, ty jsi nějaký zmatený. Sen´s hrají příští match jak jsem psal až zítra v Pit, v návaznosti na tvůj příspěvek jsem koukal kdo nám to tedy dnes bude hrát na ledě Rangers a ona to Carolina - wrong topic
![]()
!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
OTTAWA SENATORS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita
na dnesny zapas sa velmi tesim a dufam ze seria bude pokracovat, Penguins su spolu s Caps podla mna najsilnejsie timy v konferencii, dufam ze sa k nim Ottawa prida a vrati sa forma z 2006/07
na dnesny zapas sa velmi tesim a dufam ze seria bude pokracovat, Penguins su spolu s Caps podla mna najsilnejsie timy v konferencii, dufam ze sa k nim Ottawa prida a vrati sa forma z 2006/07
já Ottawu sleduju hlavně kvůli mojemu miláčkovi
( kdo neví AK 27 ) 
jinak sledovat Cheechooa to je fakt sranda...ten kluk je bezradný... když se na něho člověk dívá jak pálí jednu šanci za druhou a člověk si říká jak tenhle týpek mohl vyhrát Richarda
... být ním tak Thortonovi posílam každý měsíc apon nějaký balíček sladkostí aby se neřeklo
jinak sledovat Cheechooa to je fakt sranda...ten kluk je bezradný... když se na něho člověk dívá jak pálí jednu šanci za druhou a člověk si říká jak tenhle týpek mohl vyhrát Richarda
Ahoj Nightwolfe, vítám tě tady na hokejfóru, jsem rád že se zde konečně objevil pravověrný fanda Sen´s, tento pro mě velice sympatický tým fandů opravdu mnoho nemá. Do doby než-li Sen´s potkají mojí PHILLY, tak jim přeji jen to nejlepšíNightwolf píše:zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita![]()
Sens sú mojím obľúbeným tímom č. 2, takže sám nebudeš.Nightwolf píše:zdravim, tesi ma ze som nasiel zopar fanusikov senatorov, predsalen su/sme dost rarita![]()
no viem si velmi dobre predstavit ze snura pojde dalej az po zapas s Vancouvrom (respektive prehra s Vancouvrom by ma tak nestvala), teda 10 vyhier za sebou, co by bolo genialne, zvlast s Montrealom a Buffalom by prehry dost boleli, ja verim ze je este sanca vyhrat diviziuENGLAND-PHILLY píše:... příští zápas domas Habs, jsem zvědav jestli tato parádní jízda bude pokračovat![]()
!!!!
Proč škoda, že vyrovnali??? Vždyť si to za ten zápas naprosto zasloužili a neměli daleko ani ke dvěma bodům! Cammalleri dopadl opravdu škaredě, to koleno vypadalo moc špatněENGLAND-PHILLY píše:Tak pohádka pokračuje dále, škoda že včera Habs vyrovnali a připsali si 1 b, ale Mike to v prodl. vzal na sebe. Jinak včera to pěkně odsral Foligno, bude mimo na 6-8 týdnů. To jak si tam Cam z Mon zkroutil o mantinel pařátu byla také chuťovka !!!!
Proti Habs nic nemám, ale v současnosti to vypadá že s právě s Vámi (kromě Bruins či Rangers) budeme bojovat o PO, takže proto každá ztráta dobráhabs píše:Proč škoda, že vyrovnali??? Vždyť si to za ten zápas naprosto zasloužili a neměli daleko ani ke dvěma bodům! Cammalleri dopadl opravdu škaredě, to koleno vypadalo moc špatněENGLAND-PHILLY píše:Tak pohádka pokračuje dále, škoda že včera Habs vyrovnali a připsali si 1 b, ale Mike to v prodl. vzal na sebe. Jinak včera to pěkně odsral Foligno, bude mimo na 6-8 týdnů. To jak si tam Cam z Mon zkroutil o mantinel pařátu byla také chuťovka !!!!. Jako bychom i tak neměli starostí až dost, teď jsme přišli o nejlepšího střelce... Jestli bude chybět dlouhodoběji, jako že asi ano, tak musíme přivést někoho kvalitativně aspoň podobného hráče, což bude velký problém. Jinak můžeme na play-off zapomenout...
joooooooo, seria dalej pokracuje
:biglol:
:wawe:
prva tretina bola z nasej strany hrozna, ale nastastie Buffalo z tlaku nic nevytazilo, v druhej tretine sa sily zrovnali a Spezza potvrdil svoje zabijacke schopnosti, tretia tretina sa zdramatizovala ked Buffalo za 27 sekund vyrovnalo, minutu pred koncom Alfredsson vsak stal na spravnom mieste v spravny cas a dal na 3:2 a neskor do prazdnej na 4:2, dalsi na rade je Vancouver
prva tretina bola z nasej strany hrozna, ale nastastie Buffalo z tlaku nic nevytazilo, v druhej tretine sa sily zrovnali a Spezza potvrdil svoje zabijacke schopnosti, tretia tretina sa zdramatizovala ked Buffalo za 27 sekund vyrovnalo, minutu pred koncom Alfredsson vsak stal na spravnom mieste v spravny cas a dal na 3:2 a neskor do prazdnej na 4:2, dalsi na rade je Vancouver
dalsi prosim
prva tretina vynikajuca, pripominalo mi to Buffalo zo vcera, oni tiez zacali s tlakom, akurat ze my sme dnes z toho vytazili 2 goly, opät Spezza a tentokrat Michalek, druha tretina bola nezazivna a hralo sa hlavne v strede pasma, v tretej tretine tlacil Vancouver, ale Elliott nas viackrat podrzal (opät vynikajuco chytal) a nehnali sme sa velmi do utoku, koniec sa zdramatizoval ked Vancouver znizil v presilovke na 1:2, avsak Alfredsson specatil na 3:1 do prazdnej a seria pokracuje dalej, v sobotu je na rade Toronto
prva tretina vynikajuca, pripominalo mi to Buffalo zo vcera, oni tiez zacali s tlakom, akurat ze my sme dnes z toho vytazili 2 goly, opät Spezza a tentokrat Michalek, druha tretina bola nezazivna a hralo sa hlavne v strede pasma, v tretej tretine tlacil Vancouver, ale Elliott nas viackrat podrzal (opät vynikajuco chytal) a nehnali sme sa velmi do utoku, koniec sa zdramatizoval ked Vancouver znizil v presilovke na 1:2, avsak Alfredsson specatil na 3:1 do prazdnej a seria pokracuje dalej, v sobotu je na rade Toronto
Neskutečné, bravo, co k tomu více dodat. 11. výhra v řadě, Ell pokračuje ve fantastických výkonech, o postu 1 je letos rozhodnuto (a zejména do budoucna), LeC může mít plat jaký chce. Jojo, když je někdo kompletní a věří si tak je možné vše, držím palce kluci, pokračujte dále, ani ne tak ve výsledcích, nejde vyhrávat do nekonečna, ale zejména ve výkonech
!!!!
Toronto Maple Leafs - Ottawa Senators 5:0
co k tomuto povedat? mam nervy este teraz, skusim byt slusny
zaciatok bol katastrofalny, Toronto tlacilo a dalo v 5. minute gol, vtedy som si este myslel, "co uz, otocime to, nie je to prvy krat co sa nam zaciatok nepodaril", lenze sa hracom asi zapacilo sediet na trestnej lavici a tlak pokracoval a tak sme sa nedostali do hry, v 17. minute padli dva rychle goly a vtedy zacalo Toronto uplne kontrolovat zapas, hrali so styrmi hracmi v obrane a nepustali nas do sanci a ked aj dake boli, tak tie Giguere pochytal, utok bol dnes jalovy a obrana nestala za vela a co ma fakt dostalo, ze Luke Schenn dal 2 identicke goly ked s kludom napriahol a brankari boli bez sance, lebo ho nikto nepokryl, a celkovo cely ten zapas mi pripadal, ze sa hraci nekoncentruju a robia zbytocne fauly
ideme dalej, dalo sa cakat, ze seria raz skonci, ale nemuselo to byt zrovna proti najväcsiemu rivalovi
dalsi zapas s Calgary, ocakavam o 100% lepsi vykon
co k tomuto povedat? mam nervy este teraz, skusim byt slusny
zaciatok bol katastrofalny, Toronto tlacilo a dalo v 5. minute gol, vtedy som si este myslel, "co uz, otocime to, nie je to prvy krat co sa nam zaciatok nepodaril", lenze sa hracom asi zapacilo sediet na trestnej lavici a tlak pokracoval a tak sme sa nedostali do hry, v 17. minute padli dva rychle goly a vtedy zacalo Toronto uplne kontrolovat zapas, hrali so styrmi hracmi v obrane a nepustali nas do sanci a ked aj dake boli, tak tie Giguere pochytal, utok bol dnes jalovy a obrana nestala za vela a co ma fakt dostalo, ze Luke Schenn dal 2 identicke goly ked s kludom napriahol a brankari boli bez sance, lebo ho nikto nepokryl, a celkovo cely ten zapas mi pripadal, ze sa hraci nekoncentruju a robia zbytocne fauly
ideme dalej, dalo sa cakat, ze seria raz skonci, ale nemuselo to byt zrovna proti najväcsiemu rivalovi
dalsi zapas s Calgary, ocakavam o 100% lepsi vykon
Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ
?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci
!!!!
Musím s tebou Philly súhlasiť, radšej teraz, ako neskôr.ENGLAND-PHILLY píše:Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci
![]()
!!!!
mas pravdu, ten prispevok som pisal dost v afekte, az prilis som si zvykol na vyhry, tak prehra bola daco "nenormalne"ENGLAND-PHILLY píše:Co blázníš, 11 výher v řadě je ti málo, chtěl jsi snad aby Sen´s vyhrávali až do konce ZČ?? Jednou to přijít muselo a jsem rád že je to alespoň pořádný nářez, lepší toto a vrátit se v poho pěkně na zem než-li prohrát gólem v 60. min. To co Sen´s předvedli v této sérii je obdivuhodné, tato prohra je jen a jen pro dobro věci
![]()
!!!!
dalo sa cakat, ze seria skonci, ale ja som mal hlavne nervy z toho, ze to bolo proti Torontu ktore z duse nenavidim
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé