Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak na zapas v MSG s Rangers jsme nastoupili s urcitym hendikepem, krome Talbota a Kunitze vypadli po vcerejsim zapase s Flyers z nasi sestavy jeste Guerin s Goligoskim. Do hry tedy zasahl Skoula a na misto Guerina se posunul Chris Conner z farmy... Navic jsme vcera hrali tezky zapas ve Philadelphii a Rangers jsou uz tradicne kompletni...

Takze prilis jisty vyhrou jsem si nebyl, nastesti souper z Manhattanu byl i dnes velmi slaby a prijemny :D Gaborik jako by tam ani nebyl... Vlastne byl, vzdyt se zaslouzil o gol Malkina :D

Hned na uvod otevrel skore Conner 1.golem sezony po pekne prihravce Sidneyho. Pak jsme dobre branili, byli jsme trochu lepsi a hru jsme da se rict kontrolovali. Rangers nedali gol 156 minut, ale pak v 34.minute Eaton udelal hrubku a Anisimov vyrovnal. Meli jsme tam hodne precisleni a brejku, Lundqvist ale drzel. Pak zacala 3.tretina a rozhodci poslali J.Staala na 4 minuty na trestnou, dost prisne, byl to nestastny zakrok hokejkou, navic hrac NYR byl hodne skloneny dolu, takze ta hokejka ani nebyla tak vysoko. Jenomze Rangers hrali tu presilovku hruzostrasne, nemeli nic, akorat my jsme se dostali do dalsich 2 najezdu...
Cooke mel jeden z nich, pak se tam ale dostal do potycky a putoval na trestnou, taky zvlastne posouzeno. Rangers tedy dostali darek od nas v podobe presilovky 5 na 3, ale vysledkem byl akorat tak dalsi najezd naseho hrace po naskoceni z tr. lavice :lol: Proste Rangers byli velmi slabi a veril jsem, ze nase chvile musi logicky prijit. Jenomze pak Anisimov ani nevedel jak a kotouc se z niceho nic dostal tesne za nasi brankovou caru. Velmi stastny gol pro NYR a bylo to nezaslouzenych 2-1... Jenomze hned na to "hvezdny" Gaborik seknul pronikajiciho Malkina a k presilovce jsme se dostali konecne i my. To bylo uz neco jineho nez to trapeni NYR, Malkin okamzite volejem vyrovnal na 2-2. A hned z dalsi akce pronikl Crosby, vystrelil a k dorazce se dostal pohotovy Conner a zarizl Rangers nadobro - 2:3. Behem minuty jsme skore otocili a cela MSG byla v soku. V zaveru jeste Dupuis golem do prazdne brany zpecetil nase zaslouzene vitezstvi 2:4. Rangers se za svuj vykon muzou akorat tak stydet a muzou byt jeste radi, ze neprohrali vetsim rozdilem. My jsme predvedli v ramci moznosti slusny vykon, Fleury OK, Crosby, Malkin taky a zolikem se stal necekane Chris Conner :D Pro Rangers je tahle prohra celkem neprijemna, jak se tak koukam na tabulku :D :D
Atlantik píše:Pak zacala 3.tretina a rozhodci poslali J.Staala na 4 minuty na trestnou, dost prisne, byl to nestastny zakrok hokejkou, navic hrac NYR byl hodne skloneny dolu, takze ta hokejka ani nebyla tak vysoko.
Na to sem koukal jako vejr. Tady kdyby ste inkasovali, tak byste meli pravo si stezovat. Vubec nevim, jak na to prisel.
Mozna mas pravdu. V kazdym zapase nekomu ukrivdi.
Ale nechapu, proc tedy v nasich zapasech je to VZDYCKY proti nam.. :sad2:
AndyF píše:
Atlantik píše:Pak zacala 3.tretina a rozhodci poslali J.Staala na 4 minuty na trestnou, dost prisne, byl to nestastny zakrok hokejkou, navic hrac NYR byl hodne skloneny dolu, takze ta hokejka ani nebyla tak vysoko.
Na to sem koukal jako vejr. Tady kdyby ste inkasovali, tak byste meli pravo si stezovat. Vubec nevim, jak na to prisel.
Mozna mas pravdu. V kazdym zapase nekomu ukrivdi.
Ale nechapu, proc tedy v nasich zapasech je to VZDYCKY proti nam.. :sad2:
Andy, PHI ma asi spatnou povest :D I kdyz treba konkretne ten nas posledni zapas byl piskan zvlastne, alespon tam byly chyby pro obe strany. Vcera s NYR mi to piskani prislo dost jednostranne.
Ale jsem rad, ze si ted konkretne videl tenhle trapny moment. Za stavu 1-1 tam dnes vytahl sudi takovou kravinu a jeste na 4 minuty, ty vole to jako co melo byt, ze ??? Jsem to vubec nechapal, navic Rangers tam predtim krosceky prochazeli jak na bezicim pasu... Vcera mi to fakt prislo, ze to piskali hodne nerovnomerne. Nastesti ti suplikanti z NYR byli uplne neschopni, ale kdyby se nam tohle stalo napr. proti WSH a treba by jsme dostali z te oslabovky 2 goly tak nevim, nevim... Asi bych rovnou vypinal prenos... Ale takhle to vitezstvi chutna o to lip, konecne nam jdou i presilovky. A urcite jsme timhle vysledkem udelali alespon castecnou radost tymum bojujicim o playoffs.
Tak ja zasa neviem Atlantik, ak ti toto pride "hodne nerovnomerne", ta jedna 4 min. presilovka este nieje taka tragedia. Zapas som nepozeral, ale nemal ten hrac na tvari krv? To by sa dalo potom vysvetlit..a nevadi ze bol nejak prehnuty, kazdy hrac je zodpovedny za svoju hokejku (aspon tak to v tom momente rozhodcovia posudzuju). Inak pri kazdom takomto tvojom slovnom spojeni si spomeniem na PO, keby som mal vtedy vypinat prenos za kazdu plcovinu co spachal rozhodca, tak by som si tych krasnych chvil moc neuzil.
Praveze Xruci, zadnu krev tam nebylo videt... Mozna to mel trosku odrene, ja nevim, mozna si tam strekl trosku kecupu, ale ja fakt nevim, nic neukazovali :D . Mi prislo, ze J.Staal mel hokejku na urovni pasu a byl za to vylouceny... A kaslal bych na to, protoze presilovky Rangers byly fakt ubohe, zadne nebezpeci z nich nehrozilo ani omylem a akorat jsme se tam my pravidelne dostavali do najezdu. Ale z principu, treti tretina tedy zacala 6 minutami nepretrzite presilovky pro NYR... A uz predtim tam v 2.tretine odpustili NYR nekolik krosceku. A pak stacila nastesti jedna presilovka pro nas po jasnem ale zbytecnem faulu trapiciho se Gaborika a Malkin jim to za 10 sekund ukazal jak se to hraje :D

No nic, vyhrali jsme, kvalita byla jednoznacne na nasi strane, tak ted je zbytecne resit nejake somariny. Jen mi prislo, ze Rangers jsou uz v takove brinde, ze i rozhodcim jich prislo lito. Hodne si preju aby NYR letos pohoreli a nesli do playoffs. Nemaji tam co delat, opravdu to byl nas nejslabsi souper za hodne dlouhou dobu a to by pritom meli bojovat o playoffs.
XruC píše:Zapas som nepozeral, ale nemal ten hrac na tvari krv?
Obrázek

Tohle je nejvejs jak mel Staal hokejku. Ta ani nemohla dosahnout k hlave. Pak je jeste videt, ze Venca Prospal udelal takovou otocku a jel neco ukazat rozhodcimu. Ale mimochodem (pokud to neni v pravidlech NHL jinak) krev NENI zadny rozhodujici kriterium pro udeleni 4 minut.

Ja budu posledni, kdo by Penguins chtel nejak omlouvat (ten loket Malkina na Gagneho, napriklad, byl podle me klidne na suspendaci), ale rozhodci v NHL me zacinaj pekne :butt: :ho*no:
Dik Andy! Kde ty na podobne zabery chodis?? :) Presne se potvrdilo, co jsem rikal. Hokejka na urovni pasu a fakt se mi rozum zastavoval, kdyz to posoudili jako vysokou hul a jeste k tomu na 4 minuty... Ty vole, tak tohle byla normalni perla z dilne rozhodcich, je fakt, ze tech blundru delaji v posledni dobe az prilis mnoho...

A ted si predstavte, ze by nam tam nahodou za stavu 1-1 dali NYR z te 4-minutove presilovky 2 goly, protoze se k tomu jeste pridalo dalsi prisne vylouceni Cooka... Oslabovky jsme ale sehrali exkluzivne :thumbsup: Proste ale verdikty jsou nekdy na bliti...
Atlantik píše:Dik Andy! Kde ty na podobne zabery chodis?? :)
No ja mam na https://europe.espn360.com koupenou celou sezonu (90 euro) a ma to i tu vyhodu, ze si muzu kterejkoliv zapas kdykoliv prohlednout. A taky si muzu udelat screenshot.

(Kdyz teda neni problem s Internetem :eek2: a nejsem v Americe, tam mi to neslo...)

Na me si neprijdete! :-P
Ja som síce zápas nevidela,ale zdá sa mi,že Fleury podal po maródke dobrý výkon.Inak ma mrzí ,že sa nedarí Gabbymu :-( ako teraz mi jeho góly nechýbali,ale celkovo.No hlavne,že tučniaci vyhrali :clap:
Dnes si vás v krásném čase podá Detroit.... :frajer2: :cinka:
Ale vážně,bude to jistě hodně těžký zápas,ale já věřím,že to Wings zvládnou za 2body!

.................................................................................................

EDIT:no tak po 40min., to tedy vůbec nevypadá dobře,Det hraje pěkné ho*no a vedení Pens 1:0,
je pro Wings ještě hodně přívětivé,mohlo to být mnohem horší.....tak už je chlapci čas se probudit! :bitka3: :cinka: :cinka:

Tak nezbývá než smeknout před výkonem Pens,bodík je pro nás dnes vzhledem k mizerné hře dobrý,i když jsme mohli mít klidně i 2...
Ten poměr střel vypadá děsivě,ale na vyložené šance to zase tak hrozné nebylo,i když lepší jste dnes rozhodně byli... :(
Pittsburgh-Detroit 2-1n

Nejlepsi vykon Penguins v sezone! Byli jsme dnes jasne lepsi, ale Jimmy Howard byl proste neskutecny, 46 zakroku... Nakonec az v najezdech Crosby s Malkinem krasne goly, nadherny byl i gol Crosbyho na 1-0. Dobra obrana, Fleury taky. Proste komplexni vykon z nasi strany. Detroitu bod spadl z nebe, sice bojovali, ale dnes to byl nas zapas. Nakonec jsme to nastesti zvladli, ale byly to zbytecne nervy. V zaveru presilovka Detroitu 4 na 3, tam to vypadalo spatne.
Ale gratulace klukum, pokud to takhle budeme hrat nadale, tak se s nama musi vazne pocitat :yes: . Paradni vykon se vsim vsudy, jen ta koncovka nevychazela a taky trosku chybelo stesticko pri tech tyckach Staala... Ale samozrejme spokojenost :thumbsup:
Ja som polku nestihla :cry: Ale hneď ako som to zapla dal Sid gól :roll: Hoci tučniaci dominovalii,Detroit mal tiež pekné šance a Howard chytal skvele.Nakoniec krásne nájazdy v podaní Gena a Sida a zaslúžená výhra.Gratulujem! :) :clap:
Tak spekulace:
Pittsburgh asi chce z Toronta kridlo pro Malkina. Mel by to byt Alexei Ponikarovsky 56z 19 + 20 39b +3. Tak kdyz v Torontu ma tento hrac takovou bilanci a navic hraje dobre i fyzicky a v obrane, tak bych ho bral. Udajne chce GM Burke za neho Maxe Talbota + 2.kolo draftu. Maxe mam rad, je to srdcar a oblibenec spoluhracu, ale letos hraje bohuzel mizerne... 28 z 1g + 4a a nulovy prinos... Podle mne by to byl ferovy obchod pro obe strany, Talbot taky ma rozhodne navic nez letos ukazuje.
Prohravali jsme s BUF 1-3, ale Crosby tam za chvilku nasazel Millerovi hattrick, jeden gol pridal Jordan a je to 5-3 pro Penguins po 2.tretine... Zatim velka efektivita nasich, zapas je jinak vyrovnany. Tohle ale uz nesmime pustit...

Tak posledni tretinu jsme hrali ve velkem stylu a s prehledem, az do doby kdy prislo vylouceni Gonchara a gol BUF na 4-5, 3 minuty pred koncem. Pak pro jistotu jeste sel na trestnou 2 minuty pred koncem Orpik, nastesti jsme to ale i s trochou stesti ustali... Vyrovnani pri presilovce 6 na 4 viselo ve vzduchu. Opet se mi ale jen potvrdil muj dojem, ze BUF to ma u rozhodcich jaksi podezrele dobre, tady si nemuzu pomoct... 2krat jsme totiz letos hrali v Buffalu a to piskani bylo opravdu brutalni, to jsem tady uz psal nekolikrat. Dnes jsme byli doma a doufal jsem, ze to bude alespon 50 na 50. Jenomze nestalo se, nebylo to sice tak hruzostrasne piskani jako v BUF, ale v zaveru nam tedy sudi poradne zavarili... Jako dejme tomu, ze se takovy hranicni zakrok da zapiskat, jenomze i Buffalo tam ve 3.tretine melo nekolik podobnych, akorat ze bez odezvy, to je to co me nejvic zarazilo. A odpiskat dva fauly v zaveru zapasu a hrozit tim vyrovnat jinak opticky jasny zapas, to mi prislo opravdu trosku nefer. Jinak to ale byl velmi zajimavy zapas, Sid si tenhle hattrick nacasoval opravdu idealne :clap:
Na zápas som sa veľmi tešil-ale som trochu sklamaný a to jedine z prehry inak to bol dobrý zápas :thumbsup: ....-už pred začiatkom som mal pochybnosti s tím,že by sme si mohli odviesť 2 body kedže opäť začínate valcovať...
Ani som sa takpovediac "neusadil" a už Miller vytahoval puk z brány,ked ho poľahky prekonal Letestu :-( chvíľu nato ste mali dalšiu brejkovu šancu,ktorá zostala našťastie nevyužitá. Bolo vidieť že nás to nerozhádzalo ,skôr naopak zvýšili sme obrátky a už v 5min z presilovky Derek Roy krásnou otočkou "naslepo" vyrovnal :) o minutku už svietilo na ukazateli skore 1:2 ked si Vanek poradil s Fleurym. Hrali sme otvorený útočný hokej a vytvárali si tlak,dlhšie sme držali puk na hokejkách a viac kombinovali,no zo žiadnej šanci už nezapršalo... prvú časť sa hralo viacmenej zo strany na stranu :) mi sme sa snažili usadiť v útočnom pásme v 5tici útočili,no častá strata pukov (pri modrej..) vám ponúkala dostatok šancí.Do zadu sme boli naozaj pomalý a vôbec sme nestíhali za vašimi rychlimi útočníkmi.Prvú polovicu zápasu celkom dobre zahral Staal. Tuším to bolo na konci 1ej tretiny ked sám na bránku išiel Tyler Kennedy no strieľal z večšej vzdialenosti,a tak Miller nemal s touto strelou problémy,keby sa s tim skúsil trochu pohrať mohlo to skončiť inak,kedže Miller bol dosť vysoko vybehnutý z brány :?

Druhá časť začala lepšie pre nás ked v 8. min. zvyšoval Tim Kennedy a bolo 1:3,hned nato mal i dalšiu golovú príležitosť ale tentoraz už nestihol pretlačiť puk v rohu bránky :-( Už som si začínal myslieť že tento zápas dotiahneme do výťazného konca .... no z prvej presilovky v 11. min. znížil Crosby do odokrytej bránky :? 2:3. A potom sa to roztrhlo...15.tej ušiel Staal 3:3. 18tej min. po hlúpej chybe Millera pri vyhodení ked našiel Crosbyho 4:3. A minutu nato mu doprial Hattrick :thumbsdown: 5:3. Sid by ho mal za tie lacné goly pozvať minimálne na :pivo3: :| Viem že mal ešte aspoň 2 sľubné šance -ked sa pretlačil no našťastie minul alebo trafil Millera ktorý tam pôsobil skôr ako figurka :-( dnes nepodržal tím,a asi mu to už liezlo niekam ked v brankovisku podrazil hráča,čím vám dal dalšiu presilovku....Naopak svoj deň mal Fleury ktorý dobre vychytal pár lepších šancí.

Tretia časť bola skôr vlažná,no až v závere ma Pominville zdvihol z kresla ked 4min pred koncom v presilovke znížil na 5:4 ....ešte stále som veril aspoň v remízu ,a k napätému záveru pomohla dalšia "darovaná" presilovka ktorá prišla 2min do konca no tá už zostala bohužiaľ nevyužitá :verysad:
Dik za prispevek Sage, v podstate si to popsal dobre... Tedy az na to, ze vsechny Crosbyho goly byly lacne. Podle mne jenom jeden z nich...Gol na 2-3 po presilovkove kombinaci podle mne nechytatelny a gol na 5-3 z precisleni taky. Jedine tedy na 4-3 to byla chyba Millera, ten ma svuj podil taky na golu Staala. Jinak Ryan je skvely golman, ale my to na neho tradicne umime, letos jsme ho uz vyhnali i z brany, pak ale nastoupil Lalime a ten zapas neskutecne zachranil.
Atlantik no včera som to písal trošku frustrovane smutný,ale dnes som si znovu pozrel higlighty a musím si stáť za svojim .... :) Dobre si videl postavenie Millera pri tom prvom Sidovom gole? v oslabení bol vonku z brankoviska (dosť riskantné postavenie) ... :shock: pritom v presilovkách je časté rozostavenie hráčov z hranice a okolia kruhu (tak ako stal Sid) takže mu to stačilo prihrať a Miller nemohol mať šancu.(a podľa mňa je chyba ak poskytne brankár útočníkovi taký priestor pri ktorom sám nemôže ani zakročiť-čiže zly odhad alebo postavenie) 2gol hádam netreba komentovať- navyše zasa vybehol kam nemal :shock: prečo to išiel rozohrať? ved Mayers si išiel bez problemov pre puk.....a hattrick neprišiel v presilovke ale v hre 4 na 4 ked ste rychlo rozohrali na Crosbyho a ten z brejku zoči voči Millerovi pohodlne zakončil.. (dajme tomu že "nemal šancu" ...i kde niečo v tom zápase predsa len mohol vychytať.
Atlantik píše: Opet se mi ale jen potvrdil muj dojem, ze BUF to ma u rozhodcich jaksi podezrele dobre, tady si nemuzu pomoct... 2krat jsme totiz letos hrali v Buffalu a to piskani bylo opravdu brutalni, to jsem tady uz psal nekolikrat. Dnes jsme byli doma a doufal jsem, ze to bude alespon 50 na 50. Jenomze nestalo se, nebylo to sice tak hruzostrasne piskani jako v BUF, ale v zaveru nam tedy sudi poradne zavarili.
Tak já po dlouhé době viděl celý zápas tučňáků, když nepočítám zápasy s náma, a chtěl jsem napsat jak se mi líbil a taky, že Miller neměl svůj den, ale pak si přečtu tvůj příspěvek a nestačím se divit.
Ty už vážně brečíš, ikdyž vyhrajete. Měl bys ze sebou vážně něco dělat, to snad není možný. Já jako nestranej divák (protože oba dva týmy nemusím :) ) můžu s klidným svědomím říct, že ten zápas byl skvělej, jak hra obou týmů tak i rozhodčí.
Ještě když napíšeš do topicu Flyers, že umíme všechno zmanipulovat, aby to vypadalo, že se ubližuje jenom nám, a pak tady vybliješ tohle. :shock:
Ty už vážně asi nikdy nebudeš objektivní. Trochu se zamysli nad sebou, než nám budeš zase vykládat, jak si pořád ztěžujeme při zápase s váma.
Ja narazim konkretne na nase zapasy s BUF, kde mi prijde, ze to piskani je tradicne v prospech BUF a ten pocit mam uz sakra dlouho. Jen by me zajimalo jestli takove zakroky jako Orpik by v zaveru byli odpiskany i na druhe strane... Nechybelo mnoho a z techto presilovek mohlo BUF ten ztraceny zapas vyrovnat... Navic ted to piskani nebylo az tak extremni, protoze jsme hrali doma, ale pokud si nevidel to co se delo v Buffalu tak neuveris... Tam to byl kompletni zarez, takze ted jsem podvedome ocekaval kompenzaci.

Jinak ale souhlas, zapas to byl skvely, ale na to galapredstaveni co jsme predvedli s DET to nemelo. Takze opravdu to vypada, ze se Pittsburgh solidne startuje! A Crosby hraje skvelou sezonu, kdyz uvazime, ze se mu na kridle toci hraci jako Conner, Fedotenko, Dupuis, Guerin, Rupp nebo Kunitz a Sid ma presto takovou bilanci jakou ma, tak klobouk dolu... Opravdu nevim jestli by nekdo v jeho podminkach byl na tom lepe.
Čo k tomu dodať,krásny výsledok a ešte krajšia listina strelcov :roll: Inak gól Buffala na 3:1 bol krásny,rovnako ako Sidov prvý :) :wawe:
:D :D :D :D :D tady to je pořád dokola...jak se prohraje nebo vyhraje tak rozhodčí pískali špatně...Atlantiku ty mi stačíš.... já to dám jednu radu,,udělej si licenci a zkuss si pískat sám nebo nevím co ti mám říct.,..já fatk nevím který zápas je podle tebe doře odpískaný ... já naopak sudí v NHL respektuju strašně moc!! sám mám licenci a pískám ( sice nejvýš dorost ) a není to sranda když člověk musí zareagovat během sekundy jestli to byl faul nebo ne a NHL je ku*evsky rychla soutěž kde ti rozhdočí jsou nejlepší na světě tomu věř!! a rozhodně pochybuju že by nedejbože nadržovali ( i když o minulem PO nevim co si mám myslelt)
Martin #27 píše::D :D :D :D :D tady to je pořád dokola...jak se prohraje nebo vyhraje tak rozhodčí pískali špatně...Atlantiku ty mi stačíš.... já to dám jednu radu,,udělej si licenci a zkuss si pískat sám nebo nevím co ti mám říct.,..já fatk nevím který zápas je podle tebe doře odpískaný ... já naopak sudí v NHL respektuju strašně moc!! sám mám licenci a pískám ( sice nejvýš dorost ) a není to sranda když člověk musí zareagovat během sekundy jestli to byl faul nebo ne a NHL je ku*evsky rychla soutěž kde ti rozhdočí jsou nejlepší na světě tomu věř!! a rozhodně pochybuju že by nedejbože nadržovali ( i když o minulem PO nevim co si mám myslelt)
Už jsem chtěl psát plamenný projev na tvůj příspěvek a chrlit argumenty, ale ten dodatek v závorce mě celkem uklidnil ;)
OK hosi, ja se polepsim :D . Vite ale o co mi jde?? Mne totiz opravdu serou reci a povest o tom, ze Pittsburgh to ma v NHL vydlazdene a ze mu sudi porad pripiskavaji... Zatim je jenom ZC, ale muj dojem je, ze v teto sezone fakt nedostavame zadne extra vyhody. Proste to piskaji celkove normalne jako lidi z masa a kosti, ale opravdu nedostavame zadne pravidelne darecky. Nekdy jsou zapasy ze se nam pomuze, ale nekdy je to opacne, s Buffalem ale vzdy, to uz si zvykam :D Takze pokud uznate, ze alespon v teto sezone a taky napr. v serii s Detroitem tady nejde o zadne protezovani Pittsburghu, tak se budu vic kontrolovat :) Ale treba nedavno se tady rozebiralo nepochopitelne vylouceni J.Staala proti NYR, AndyF to tady i dolozil dukazem. V takovem pripade proste musim vyjadrit svuj hnev :)
Jinak ja osobne uprimne priznavam, ze lonska serie s WSH byla ze strany rozhodcich velmi spatne a tendencne piskana v nas prospech. Nevim proc, jinak jsem zadne velke tendence nezaregistroval.

Takze jde mi o ocisteni povesti klubu tak trochu a plus ty emoce po zapasu, vzdyt vite... Ja to vetsinou pisu bezprostredne po prenosu, takze "take it easy".
Atlantik píše:Ale treba nedavno se tady rozebiralo nepochopitelne vylouceni J.Staala proti NYR, AndyF to tady i dolozil dukazem.
Vsak jsem to taky psal s nejvetsim odporem :doh:
Tim Kennedy said of Crosby. "When you give a guy an open net and give a guy a 2-on-1 and then a power play, guys like that aren't going to miss those opportunities. That's on us. He is one of the best players in the game, but I think that we gave him a lot."

Tim ma podporil :D
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS