Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Jaro zachytal super, inak celkovo parádny výsledok, skvele... :good:
Paráááda chlapi!!! takový kotel to se mi líbí proti Rangers :D Pleky krásný gol... jen tak dál !
jj krasny zapas.. pekna odplata za prehru z pred par dni.. hadam nam tato forma vydrzi este par zapasov..
maro píše:jj krasny zapas.. pekna odplata za prehru z pred par dni.. hadam nam tato forma vydrzi este par zapasov..
Kéž by... Ale mám obavy, že na Floridě tak úspěšný nebudeme. Ale jsem rád, že jsme to Rangers vrátili i s úroky :good: .
Na Floridu budete potrebovať brankára, čo nepustí veľa gólov lebo Vokoun je v pekelnej forme... Tak šťastnú ruku pri výbere brankára :D Nechcel by som byť na mieste Martina :D
tam je to jasné, stačí nechať Priceho na striedačke... :D
ivan23 píše:tam je to jasné, stačí nechať Priceho na striedačke... :D
Ja som nechcel nič naznačiť radšej :D
begbeee píše:Na Floridu budete potrebovať brankára, čo nepustí veľa gólov lebo Vokoun je v pekelnej forme... Tak šťastnú ruku pri výbere brankára :D Nechcel by som byť na mieste Martina :D
No myslím, že si to oba brankáři rozdělí každý po jednom zápase.
habs píše:
maro píše:jj krasny zapas.. pekna odplata za prehru z pred par dni.. hadam nam tato forma vydrzi este par zapasov..
Kéž by... Ale mám obavy, že na Floridě tak úspěšný nebudeme. Ale jsem rád, že jsme to Rangers vrátili i s úroky :good: .
Bohužel jsem měl pravdu, na Floridě jsme předvedli pro změnu hrozný výkon :-( . Já tohle nechápu, ty naše výkony jsou jak na houpačce, nedokážeme dobrý hokej zopakovat aspoň třikrát po sobě...
doparoma..mali sme to dobre rozbehnute..
škoda, Jaro zachytal ako v poslednej dobe stále - veľmi dobre :good: , ale ak team nedá viac ako 2 góly, to sa potom ťažko vyhráva v zápase... :?
According to the TEAM 990 radio in Montreal, Markov approached the goaltender after the 4-3 loss in overtime and told him "If you are not going to play with heart, stay home. We don't need you here."

The radio station's account also stated the dressing room was split with some players coming to Price's defence and others siding with Markov.

Takze po prehre so STL Blues sa Markov a Price asi trosku pochytili..je to velmi zaujimave,lebo brankari su nedotknutelny v satni,som zvedavy ,ako to cele nakoniec skonci ,hlavne co sa tyka Halaka,nech zachyta dobre,alebo prehra po dobrom vykone,nedostane sancu v dalsom zapase..

"Ked nebudes hrat so srdcom,ostan doma,nepotrebujeme ta tu." to su dost tvrde slova co povedal Markov Priceovi :shock:
habs píše:
habs píše: Kéž by... Ale mám obavy, že na Floridě tak úspěšný nebudeme. Ale jsem rád, že jsme to Rangers vrátili i s úroky :good: .
Bohužel jsem měl pravdu, na Floridě jsme předvedli pro změnu hrozný výkon :-( . Já tohle nechápu, ty naše výkony jsou jak na houpačce, nedokážeme dobrý hokej zopakovat aspoň třikrát po sobě...
Raději jsem tu domněnku neměl vyslovovat nahlas... :-( . Co jsou nám platné dvě cenné výhry s Devils a Rangers, když na Floridě ztratíme všechny body s našimi přímými konkurenty v boji o osmičku :thumbsdown: . Už mě tahle výsledková houpačka přestává bavit, navíc teď jedeme do Ottawy, která je řádně rozjetá a reálně nám při takových výkonech hrozí debakl...
ty vole ani jeden gol..to je spatne velmi spatne :?
Popradcan píše:"Ked nebudes hrat so srdcom,ostan doma,nepotrebujeme ta tu." to su dost tvrde slova co povedal Markov Priceovi :shock:
Na stránke TSN sa dokonca pred stredajším zápasom Montrealu s Tampou (0:3, v bránke Price) rozprúdila panelová diskusia odborníkov na túto tému. "Skutočne mám pocit, že pre trénerský štáb a manažment Montrealu je Price ich človekom," konštatuje Keith Jones. Aj hokejový novinár Bob McKenzie súhlasí: "Problém napätej situácie je v tom, že v Canadiens ani na chvíľu nechcú dať prácu jednotky Halákovi a posadiť Pricea na lavičku, čo je vidieť aj podľa toho, že po každej prehre Halák v ďalšom zápase zostane sedieť na striedačke."

Pre 22-ročného Pricea hovorí podľa odborníkov najmä jeho strmá kariéra. V roku 2005 bol prvou (celkovo 5) voľbou Montrealu, v roku 2007 sa stal brankárom roka v CHL, juniorským majstrom sveta v drese Kanady, víťazom seniorskej AHL s Hamilton Bulldogs a najužitočnejším hráčom play-off. V nasledujúcej sezóne bol v nováčikovskom tíme hviezd a zahral si aj v Zápase hviezd v Montreale. V nasledujúcich dvoch sezónach však jeho štatistiky pomaly ale isto vädli. O dva roky starší Halák začal v zámorí oveľa menej nápadne. Draftovaný bol v roku 2003 až v 9. kole z celkového 271. miesta. V nasledujúcich sezónach nikdy neodchytal viac ako 34 zápasov, či už pôsobil v ECHL, AHL alebo NHL. Na medzinárodnom fóre na neho čaká prvý významný míľnik až vo februári, kedy by mal byť na ZOH vo Vancouveri jednotkou slovenskej reprezentácie.

"Montrealskí fanúšikovia si myslia, že keď Halák na jeseň požiadal o výmenu do iného tímu, mali mu hneď vyhovieť. No on si len povedal, že chce byť brankárskou jednotkou v NHL, a keď to nepôjde v Montreale, tak to chce skúsiť niekde inde. Šancu byť jednotkou v Canadiens nedostáva, takže má na to právo," konštatuje Bob McKenzie.

Ďalší analytik TSN Darren Dreger považuje za hlavný problém samotný do hokeja zbláznený Montreal. "To je jednoducho Montreal. Minulý týždeň vyhodili uprostred platného kontraktu Georgesa Laraqua. Jeho emocionálna reakcia na tento fakt bola hlavnou správou všetkých športových spravodajstiev bez ohľadu na jeho súčasnú výkonnosť. Všetko, čo robí Carey Price, okrem chytania pukov, je pre médiá nesmierne zaujímavé. Halák ich tak neťahá." (hokejsk)
jj je to tak.. myslim ze pre klud kazdeho by ho uz mohli vytradovat.. nafarme mame dost kvalitnych brankarov..
nie ze by som sa Careyho zastaval, ale chalanisko to nema vôbec jednoduche a veru nezavidim mu jeho ""1tkovu poziciu""..ak mu ti zhora zahlasia, Carey ides do branky, co ma na to chlapec povedat..."oh sefinko, prepacte, ale Jarkovi ide teraz lepsie, prednost by mal dostat urcite on"... :haha3: urcite sa mu nechyta jednoducho, ked ten umelo vytvoreny Roy tlak :roll: nan dolieha z kazdej strany a Jaro si popritom pocina ako stary mazak (klop,klop,klop)...
to vedenie je v Montreale proste nejako divne, resp. samotny pan Bob...
maro píše:jj je to tak.. myslim ze pre klud kazdeho by ho uz mohli vytradovat.. nafarme mame dost kvalitnych brankarov..
Myslíš Haláka?...Já bych řekl, že větší dusno dělá Price...Já osobně mu navíc vůbec nevěřím a myslím, že jeho "hvězda" bude dál pomalinku pohasínat...Je dobře, že se čím dál víc lidí přiklání k Halákovi...
ale houby.. za halaka by sme mohli nekoho kvalitneho ziskat..
price potrebuje za sebou dvojecku ..a ne nekoho kdo sa trepe na jeho mesto..
Za Haláka niekoho lepšieho nezískaš kamoš. Treba si uvedomiť a) aj b). Halák je pre Habs OVEĽA cennejší naproti tomu aká je jeho cena na trhu NHL.
begbeee píše:Za Haláka niekoho lepšieho nezískaš kamoš. Treba si uvedomiť a) aj b). Halák je pre Habs OVEĽA cennejší naproti tomu aká je jeho cena na trhu NHL.
No to taky hodně záleží na tom, jaký klub se o něj bude zajímat, ne? Když bude mít zájem klub, který nutně potřebuje kvalitního gólmana, tak jeho cena nebude nijak malá...
nuž jednotku budú určite potrebovať v DAL, odkiaľ pôjde preč Marty Turco, tí by mohli ponúknuť Krysa Barcha a Steve Otta :hmm: (to je zrejem aj lepšia ponuka, než môže dať STL :? )
ivan23 píše:nuž jednotku budú určite potrebovať v DAL, odkiaľ pôjde preč Marty Turco, tí by mohli ponúknuť Krysa Barcha a Steve Otta :hmm: (to je zrejem aj lepšia ponuka, než môže dať STL :? )
kazdy si ai uz z mtl robi srandu..
myslim ze z dalaska ziskame akurat tak ribeira..strateny syn sa vrati domov
habs píše:jeho cena nebude nijak malá...
Čo je to malá?
Ja to tipujem tak na 4 obrancu, 2 kolo draftu alebo horšie hráč druhého útoku/lepší hráč tretieho. Samozrejme nie všetko dokopy ale niečo na ten spôsob.
Prajem si aby isiel Halak do Dallasu ( Moze byt aj iny team) no a ako tu spomenul begbee na trhu ziskaju viac za Price

Ak by ste boli generálnym manažérom Montrealu Bobom Gaineym, ako by ste riešili brankársku situáciu? Vymenili by ste Pricea, vymenili by ste Haláka, alebo si ich udržali oboch? Na túto otázku odpovedalo trio kanadských odborníkov z TSN.

Keith Jones: Vymenil by som Pricea. V ére platového rozpočtu je podľa mňa fajn mať jedného brankára. Urobte si svoje rozhodnutie; pre mňa je Halák brankárom číslo jedna a vo Východnej konferencii sú k dispozícii posledné štyri postupové miesta. Za Careyho Pricea dostanete viac. Videli ste ho ako voľbu v prvom kole draftu. A vo výmene? Price prinesie viac. Prinesie cenné aktívum, možno špičkového obrancu a niečo, čo Montreal veľmi potrebuje.

Bob McKenzie: Ponechal by som si oboch. Dôvod, veľmi jednoduchý, je, že Halák hrá príliš dobre na to, aby bol teraz vymenený. Avšak, okrem jedného štartu nemá žiadnu skúsenosť z play-off. Ďalšou vecou je, že ak by sa Pittsburgh vzdal Marc-Andre Fleuryho tak rýchlo, ako ľudia chcú, aby sa Canadiens vzdali Careyho Pricea, kde by teraz Penguins boli?

Darren Dreger: Hovorím, vymeňte Careyho Pricea. Myslím, že medové týždne skončili. Ako všetci vieme, história ukazuje, že v Národnej hokejovej lige nie je taká vec ako mať dvoch štartujúcich brankárov, dve jednotky. Halákove čísla sú lepšie, takže je evidentne lepším brankárom. slovakNHL
5198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2002 GOTEBORG