Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

CITÁT DNE

„Teď už mi objednali červenomodré betony. To je dobré znamení.“

Gólman Michal Neuvirth věří, že s ním ve Washingtonu do budoucna počítá.
Tak to je fakt dobre znamenie. :good:
ehmmm :| .....co je s Greenom :sad2:
Hmmm, tak ten Ovechkin mne opet jednou vytocil... Porad kazdy nadava, ze Crosby dava goly z dorazek a nevim co, ale Alex se opet a zas blysknul golem do prazdne branky. Uz v Pittsburghu jsem nadaval jak to jen slo, kdyz jsme mu ten gol do prazdne tak naivne umoznili a ted vidim dalsi zapas a dalsi empty-netter... No pekne, tak Alex letos asi uchmatne vsechny trofeje...
Alex si ty ceny ale zaslouží, je to hokejová mašina ;)
neis píše:Alex si ty ceny ale zaslouží, je to hokejová mašina ;)
přesně tak
Podla mna je zbytocne sa k tomu vobec vyjadrovat..ja som si to precital a s dobrym pocitom zavrel :-)
Mne osobne je uz uplne jedno, ci bodovanie vyhra Oveckin, alebo Crosby, kto streli viac golov, vychyta vias SO atd..ja chcem len SC, to ostatne nech si kludne rozdelia ini!!!
Atlantik píše:Hmmm, tak ten Ovechkin mne opet jednou vytocil... Porad kazdy nadava, ze Crosby dava goly z dorazek a nevim co, ale Alex se opet a zas blysknul golem do prazdne branky. Uz v Pittsburghu jsem nadaval jak to jen slo, kdyz jsme mu ten gol do prazdne tak naivne umoznili a ted vidim dalsi zapas a dalsi empty-netter... No pekne, tak Alex letos asi uchmatne vsechny trofeje...
Ja nenávidím Crosbyho a Ovechkina mám rád, no dnes, ako som videl ten jeho gól (keďže som fanúšik Phoenixu) proti Kojotom, tak ma dosť sklamal. Čakať pri modrej čiare, nebojovať o puk, len čakať kým to vyhodia obrancovia je dosť úbohé. A to má byť elitný strelec. :verysad:
yzy..ked chces byt taky perfekcionista..http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 2010,2,764 a daj si len ovieho gol a vsimaj si, kde sa nachadza, vystartoval, az ked videl, ze puk ma Semin. Ale ak su 2m od brankara cakanie na modrej tak potom sorry.
Boha jeho :D Vždyť to udělal velmi dobře. To že Ovečkin sežere hodně prázdných bran, to je taky o instiktu a i o tom, že je v týmu prostě priorita. Nevím čemu se v tomto případě divíte ?
neis píše:Boha jeho :D Vždyť to udělal velmi dobře. To že Ovečkin sežere hodně prázdných bran, to je taky o instiktu a i o tom, že je v týmu prostě priorita. Nevím čemu se v tomto případě divíte ?
OK, dejme tomu. Jen nevim, zda by si mel takovyhle "metr" i na nekoho jineho... Pro mne je ale gol do prazdne brany temer bezvyznamny a je jenom skoda, ze se pocita stejne jako napr. gol v prodlouzeni.
Myslim, ze aj to ma svoju vahu a nedanie takeho golu moze mat tazke dosledky..vid Edmontom a tusim Dallas (Hemsky-Stefan) a vsetci vieme, ako to dopadlo. Mozno by Atlantik rozpraval inak, keby sa to stalo Pit v PO a potom by lamentoval ako malo stacilo na poistovaci gol. Ale ako hovorim, je mi to vcelku ukradnute ci da Ovca 1-10 alebo 100 golov do prazdnej..radost mi to nezvedcilo a hlavne je aj tak vitazstvo.
A inak sa tu bavime o strastnej blbosti.
XruC píše:Myslim, ze aj to ma svoju vahu a nedanie takeho golu moze mat tazke dosledky..vid Edmontom a tusim Dallas (Hemsky-Stefan) a vsetci vieme, ako to dopadlo. Mozno by Atlantik rozpraval inak, keby sa to stalo Pit v PO a potom by lamentoval ako malo stacilo na poistovaci gol. Ale ako hovorim, je mi to vcelku ukradnute ci da Ovca 1-10 alebo 100 golov do prazdnej..radost mi to nezvedcilo a hlavne je aj tak vitazstvo.
A inak sa tu bavime o strastnej blbosti.
Nato sa neda zabudnut .. A Alex tam necakal az ked WSH mal puk na hokejke tak tam vykorculoval neviem co tu riesite
Atlantik píše:
neis píše:Boha jeho :D Vždyť to udělal velmi dobře. To že Ovečkin sežere hodně prázdných bran, to je taky o instiktu a i o tom, že je v týmu prostě priorita. Nevím čemu se v tomto případě divíte ?
OK, dejme tomu. Jen nevim, zda by si mel takovyhle "metr" i na nekoho jineho... Pro mne je ale gol do prazdne brany temer bezvyznamny a je jenom skoda, ze se pocita stejne jako napr. gol v prodlouzeni.
Bože, to jsou starosti...Když ti vadí, že Ovie srtřílí góly do prázdné branky a tak se vzdaluje "božskému" Sidovi, tak ať je střílí on taky, ne?...V čem je problém?...Když je to tak prosté a bezvýznamné...Tady někdo nemůže překousnout to, že je Ovie v současnosti nejlepším hráčem planety...Nj, s tím prd naděláš...
mmm..tak prave som si pozrel fakt zaujimave videa zo zakulisia draftov. Daco podobne som este nevidel, ide o nasho GM pri 2006 drafte ako obvolava GM STL, PIT, CHI ako spekuluju kto koho, tusim sa chceli vymenit aj s CHI, inak o Johnsona tam mal zalusk kazdy na prvych 4 miestach, ale keby sme sa posunuli pred CHI, tak chcel GM tahat Toewsa, nakoniec to dopadlo ako malo a bolo to fakt simbolicke, ze Nyclasa prisiel vyhlasit Alex. Odporucam hl. wsh fans, ale tiez kazdemu, kto chce aspon trochu vidiet, ako to tam chodi..inak to prve video mozte kludne vynechat, to sa venuje cisto Oviemu :-)

http://www.youtube.com/watch?v=FkGMUnyEi9E
http://www.youtube.com/watch?v=jmhCBiMb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Y-Hy5Dah ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=YiP9E60n ... re=related
mmm..tak Seminovi ide karta, pred chvilou predviedol pekny obranny zakrok a teraz gol..ja ho vlastne ani nechcem vymenit za Kovyho :) Len mam pocit, ze on chce zduchnut do Ruska, lepsie bude vymenit ho teraz, ako potom prist o neho bez nahrady. Hl. potrebujeme nejakeho tvrdeho obrancu.
:D no Alex bol pri vyhlasovani znacne nervozny.Xcel si to cim skor odbit a uz nex je prec :D ...urcite sa lepsie citi v drese ako v tesilackox
XruC píše:mmm..tak Seminovi ide karta, pred chvilou predviedol pekny obranny zakrok a teraz gol..ja ho vlastne ani nechcem vymenit za Kovyho :) Len mam pocit, ze on chce zduchnut do Ruska, lepsie bude vymenit ho teraz, ako potom prist o neho bez nahrady. Hl. potrebujeme nejakeho tvrdeho obrancu.
kazdopadne ma este na 1 sezonu zmluvu,takze teraz by bola somarina vymenit ho.Tak o rok by to uz bolo realistickejsie.Podla mna vyskusa volny trh....do ZSSR nepojde....na 100%.
uff..tak pozeram, ze sme v tedy boli velmi blizko dohode s medvedmi, ktori nam chceli dat za nasu 4 volbu ich 5+37 (daky Youri Alexandrov) A chceli Nyclasa.. :) Tak to som fakt rad, ze sa to v tedy neudialo, Ovi s Backim su ako dvojicky..neskutocne k sebe zapadli.
to je na psychiku co zatial Giguere pochytal..uz bol aj Ovi ku koncu z toho zufaly. Pomer striel moc o reale nevypoveda, toto je jeden utok za druhym..kua ANY postava v 5 pred brankarom a tam je uz maly priestor na manevrovanie, no a strely z dialky Giguere s prehladom pochyta.

Tak konecne sa to roztrhlo..uz som myslel, ze to bude jeden z tych zapasov, co sa mozes aj roztrhat a brankara neprekonas, ale nakoniec sme mali silnu dva a pol minutovku, kde sme supli 3 goly a treba povedat ze vyhravame fakt zasluzene.

A ANY tecu nervy :)
... tak som zvedavý ako dopadne Green, to koleno na koleno vyzeralo veľmi škaredo :-(
NDPCE..prisli sme o Greena, a podla mna toto bude na hodne dlho..ak to budu potrhane vezy, to moze byt aj do konca sezoy. Nech to nieje pravda :buch:

A Mike je spat :clap: :clap: Tak toto ma fakt potesilo, lebo vazne to nevyzeralo dobre
A zase ide spat do satne, ale chapem to skor ako preventivne opatrenie
XruC píše:NDPCE..prisli sme o Greena, a podla mna toto bude na hodne dlho..ak to budu potrhane vezy, to moze byt aj do konca sezoy. Nech to nieje pravda :buch:
nemaľujme čerta na stenu... aj keď to skutočne vyzeralo veľmi zle!
MaJes píše:
XruC píše:NDPCE..prisli sme o Greena, a podla mna toto bude na hodne dlho..ak to budu potrhane vezy, to moze byt aj do konca sezoy. Nech to nieje pravda :buch:
nemaľujme čerta na stenu... aj keď to skutočne vyzeralo veľmi zle!
"I assume he'll be playing Sunday," Boudreau said. "He came back out and felt fine, but we didn't want to take any chances. It was more of a charley horse than anything else.

Dúfajme, že sa Boudreauove slová naplnia!
:modlenie:
4066 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA