Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Cena za Prongera byla dost vysoka, podle me uz ma prece jen zenit za sebou. Ale jinak je to porad skvely hrac, do Philadelphie se navic extremne hodi. Do budoucna jednoznacne vydelal Anaheim, ze strany Philly mi to ale prijde jako zrejmy signal k utoku na SC. Ted se proti nim bude hrat jeste omnoho hur (jakoze zadna sranda to nebyla ani predtim :D ). Ja osobne mam Prongera dost v oblibe, proste se mi jeho styl velmi libi. No jo, a souboje Pittsburghu s Flyers budou jeste tezsi a zajimavejsi, tesim se na to! Je to vyzva i pro nas :yes:
já jsem ho zrovna moc rád neměl,ale co už,lepší s námi,než proti nám...s Orpikem si budou náramně rozumět při přesilovkách a oslabeních,celkem se těším :lol3: :oslava: :cinka: :cinka: :cinka:
Crosby sa u teraz tesi na Prongera,ktoreho stretne na lade 6x za sezonu :lol:
Asi začnem mať Prongera rada. :D Ale cena je prehnaná.
Tak já jsem nadmíru spokojený, přímo nadšený - Prongy je ve Philly a mě se splnil sen ve který jsem již ani nedoufal :clap: :clap: :clap: :clap: . Prongy je přesně ten bek který nám hlavně v letošním PO max. chyběl, je to přesně ten hráč do obrany který se do Philly hodí více než-li dobře, stejným hráčem je již pouze Dion Phaneuf. Čekal jsem že se pokusíme spíše o Bouwmeestera, ale toto řeší ve Philly naprosto vše, nyní již jen podepsat Knubliče a 1 gólmana a jsme kompletní, jestli ovšem Holmy ještě něco nevymyslí. Do 2. či 3. lajny počítám s Girouxem a van Riemsdykem, The Ludra Briere nám holt asi zůstane na krku, no nic, na PP je dobrý, tím to ale bohužel končí. Základních 6 beků, pokud se nic nezmění ja famózní a určitě patří mezi 4 nejlepší obrany v lize - Tim, Cob, Pro, Car, Jon a Par - to je prostě paráda. Co se týče toho co jsme za Prongyho museli obětovat tak to je si myslím v poho, na ty drafty házím bobek, mladíků máme habakuk, Sbisa byl sice talentovaný, ale mladé a talentované máme Carlea, Coburna a Parentyho takže to bych také neřešil, no a Lupy, tak jeho odchodu je mi líto, je to rozený střelec, ale jestli to bude jako loni pálit Jeffíkovi i nadále, tak sniperů máme také dost.
Zkrátka skvělý trejd který mi neskutečně zvedl náladu a budu se těšit jak to Philly bude příští rok v obraně řezat (v útoku jsme tak činili již letos, až na PO).............. :yes: :yes: !!!!
Come on ENGLAND píše:Prongy je přesně ten bek který nám hlavně v letošním PO max. chyběl, je to přesně ten hráč do obrany který se do Philly hodí více než-li dobře, stejným hráčem je již pouze Dion Phaneuf.

Tak Sbisy je sice možná škoda,ale bek Prongerova kalibru za to stojí,takže parádička! :oslava: :good:
Baffyku,to ti Kachny poslaly k narozeninám :oslava: :lol3: :oslava: :scare:
Pronger je hráč,který svým stylem hry perfektně zapadne do týmu Flyers...Jak je tu psáno,Sbisy je škoda=velký talent ale Pronger je kvalita a minimálně 4 nebo 5 let by mohl ještě v dresu Flyers řádit...
Come on ENGLAND:Mám dotaz.Proč jsi na Birona tak vysazený?když se podívám na statistiky nevypadájí vůbec špatně...Ptám se proto,protože z několika zdrojů vyšla zpráva že Avalanche budou Bironova první volba po otevření trhu s volnými hráči...a zdá se že vedení Avs o něj taky mají zájem a já budu taky rád když s námi podepíše...Vidím ho jako spolehlivou brankářskou jedničku,která když chytne navíc formu chytá velmi dobře a bez výkonostních výkyvů.Tak jestli můžeš tak mi to vysvětli jak se věci mají...Díkes
Biron je kvalitní golman, ale často má velké výkyvy formy a pouští hodně laciných golů v nejméně vhodnou dobu, což často rozhodne zápas....
Tak Neis mě Přémo předběhl tak dokonale, že k tomu již nemám skoro co napsat :) :wink: . Jak jsem psal výše, tak Birona považuji za průměrného gólmana. Což o to, chytat umí, o tom žádná, ale ta jeho průměrnost vyplývá z toho, že kvalitní resp. výborný gólman zachytá, když to tým potřebuje. Biroňák předvede sérii skvělých zákroků, všechno je v poho a najednou udělá zbytečný kiks, špatně rozhraje atd. a většinou je to v tu nejméně vhodnou dobu, což tým potopí. Letos v PO Philly vůbec nepodržel a také ten poslední zápas s Pit jsme prohráli hlavně kvůli němu.
Zkrátka jestli ho podepíšete dobře, získáte gólmana který sice chytat umí, ale na kterého není spoleh a když je to nejvíce potřeba tak nepodrží, to je můj názor...... :yes: :yes: !!!!
Hm...Vyčerpávající odpověď...uvidíme jak to tedy dopadne...
pre philadelphiu snad neexistuje lepsi trejd ktory by viac zvysil ich sance na pohar. Ci uz crosby, malkin alebo oveckin, Pronger to tam bude mydlit jedna radost.
přesně,takového obránce bylo na ty panenky potřeba už dávno,musím jen stihnout do začátku sezóny naučit se mít ho rád :oslava: :lol3:

a možná udělá z Carleho nového Niedermayera :D
No nevím Gogo nakolik jsi to s tím Carlem myslel vážně :wink: , ale já si toto opravdu myslím, tedy to, že by Prongy mohl Carleho vyzdvihnout na ještě vyšší level, tento chlapec na to potenciál rozhodně má - moc by se mi líbily obranné páry Tim-Cob, Car-Pro a Jon-Par, tedy naprosto vyvážené obranné dvojice jak dozadu tak dopředu a právě Matt Carle by se ve dvojici s Prongym mohl stát opravdu skvělým ofenzivním bekem, který si ale také bude kvalitně plnit skutečné povinnosti beka, tedy Scott Nie a jak vystřižený :good: :good: ........ :yes: :yes: !!!!
Až na golmany máme papírově extra silný tým a to se konečně dočkáme VanRiemsdyka. Hodně se těším na začátek sezony;)
jj,myslel jsem to vážně do té míry,jak jsi to napsal sám.Je jasné,že ze to nebyl Pronger,kdo udělal ze Scotta hokejistu,ale kdyby Chris Matta naučil jen polovině z toho co hráli s Niederem/jde hlavně o zkušenosti/ pak se máme rozhodně na co těšit
Souhlasím pánové, tento tým vypadá velice silně a to nejen na následující řekněme 1-2 sézóny, ale viděl bych to tak na 1 dekádu :yes: :yahoo: . Nyní je nejdůležitější podepsat 1 kvalitního gólmana, Niitty by se mi velice zamlouval, snad se s ním Holmy dohodne, dále pak podepsat Knubliče, s Prongym se nejpozději do Vánoc dohodnout na podepsání nového kontraktu a aby se dařilo Jamesovi, od kterého očekávám strašně moc :clap: :clap: .Loni byla také skvělá sezóna, ale vše dobré bylo následně v PO znehodnoceno :thumbsdown: :thumbsdown: , to se v té následující již nesmí stát. Je skvělé že Stevy jde ve stopách Clarkyho a v ZČ to řežeme a hrajeme pěkně od podlahy, zkrátka snažíme se jít ve šlépějích starých dobrých Broad Street Bullies (alespoň tedy co současná pravidla povolují :wink: ), ale chce to vytrvat, spíše ještě přidat v PO a ne jako ty 2 poslední. Prongy nám toto přinese do defenzívy kde to krutě scházelo, Richie a Hartnny to za beky vzadu dělat nemohou. V tomto směru více očekávám zejména od Braydona.......... !!!!
A chlapi nechcete mi někdo říct, jak se vejdem do stropu. Asi nikdo z nás moc nevěří, že se povede vyměnit Briera. Právě proto ani nevěřím, že podepíšem Knubla zvlášť, když ještě nemáme brankáře.
já bych Briera vyměnil i s tím,že bych ještě přidal výběr v draftu a nic za to :lol3: ,jen aby ho někdo zchramstnul
To Gogo - no problém je v tom že ho ani tak nikdo nechce :lol2: , asi nám holt The Ludra Briere zůstane na krku no..... !!!!

To Dejf - No žádná sranda to nebude, ale Knubliče pod ten strop snad ještě nějak nacpem :wink: , loni bral tuším nějakých 2,5 mil., nyní bych mu dal tak 2,2, klidně zase na ty 2 roky, svoji práci odvádí pořád parádně. Jak se to vyvrbí s těmi gólmany uvidíme, v nejhorším případě bych to viděl na trejd Jonese....... !!!!
Takový Harding by se hodil,ale ten bude asi drahý,viděl jsem ho pár krát v akci,neprůstřelný jak Anderson :D ...počkáme,uvidíme,pokud budeme inkasovat,o to víc musíme dát,no :oslava:
Moc sem nepisu, ale diskuzi sleduju. Je treba si to ujasnit - Prongera vymenili uz jednou z Edmontonu do Anaheimu za kopec hracu a drafty - Lupul, Smid atd. Tenkrat to menil Brian Burke, ktery je asi jeden z nejrespektovanejsich manazeru. Myslim, ze vedel, jakou ma Pronger cenu. Stejne to vedel i ted Holmgren. Shrneme si fakta - koupil jednoho ze 3 nejlepsich obrancu ligy na vrcholu kariery - Pronger je typ, ktery bude jeste minimalne 5 let hrat stejne dobre - je to 2. Scott Stevens - zaplatil za nej preplacenym hracem, ktery nasbira kolem 40-50 bodu, ale 4 sezony bude brat 4,25 mil USD, k nemu pribalil perspektivniho mladika (nebyl takovym uz Joni Pitkanen? a kde je ted? jak hraje?). Takovych mladiku je milion deset, muzou se vyvinout a nemusi, je ztratou, ale ne nijak ohromujici, draft je sazka do loterie, muze a nemusi se vyplatit. Takze sme ziskali hotoveho hrace, ktery nas pekne nakopne a dotlaci k Stanley Cupu.

jeste shrnu situaci na jednotlivych postech
- utok - tam se neni ceho bat, Carter, Gagne, Richards, Giroux, Hartnell, to jsou hraci, kteri budou strilet goly a vyhravat zapasy. Drici jako Carcillo, Asham, Powe, Ross, Nodl se budou jiste hodit. Cote je odepsany, po prichodu Carcilla pro nej neni jiz misto. Je to sice houzevnaty bitkar, ale porad prohrava, je na nic.
- obrana - neni o cem, Timonen-Pronger, Coburn-Carle, Jones-Parent. Carle s Coburnem vedle Prongera dorostou. Jinak Jonese se doufam zbavime, mel 1 zivotni sezonu a pokud se letos nijak zvlast neprosadi, pryc s nim.
- brankari - Emery je sazka, podle meho nezklame a bude chtit ukazat, ze Ottawa se hodne mylila, bude chtit vyhrat Stanley Cup. Je potreba podepsat nekoho jako je Ty Conklin.
- vymena - k vymene bych se chystal s Brierem - klidne za drafty (Montreal hleda centra po moznem a avizovanem odchodu Koivua, Vancouver by chtel jiste nekoho misto Sundina), pak jiste s Jonesem, misto nej privest nejakeho drice typu Montador, Strudwick, Nycholat. Uvolnene penize bych si nechal na podpis Luonga na pristi rok :)
suhlasim s thunderom. mladikov a drafty ziskavas preto aby sa raz z jedneho z nich stal pronger. ale nie naopak ze predas prongera za nejakych mladikov z ktorych sa mozno ano mozno nie stanu dobri hraci.
však z fandů Flyers nikdo ani nenaříká :lol3: ,to jsou jen hlasy z druhé strany barikády,že jak jsme prodělali a nevím co.Dneska nějaký výběr v draftu nemá skoro žádnou hodnotu,pokud se nejedná o první místa v prvním kole a dát dva dobré hokejisty za jednoho špičkového beka který je schopen hrát v každém týmu stejně dobře,je myslím dobrá výměna :D
Pronger bude urcite prinosom. Taky hrac sa hodi proste do kazdeho timu, len ma trochu hneva, ze do najoblubenejsieho timu prestupil prave on, ktoreho moc nemusim. Ako napisal gogo: "musím jen stihnout do začátku sezóny naučit se mít ho rád" , pod to sa podpisujem.

A co sa tyka protihodnoty: Philka ma utocnikov dost, cize Lupyho je skoda, ale nie je nenahraditelny. Taky Giroux by v druhom utoku sancu dostat mohol. Navyse na svoju sancu caka este van Riemsdyk. Sbisa je prospect, Pronger hotovka. A tie prve vybery budu aj tak na nic, kedze Philly skonci dost vysoko, predpokladam.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA