Aha, nič sa nedeje, už vieš. Ja už nemám v NHL nikoho takého obľúbeného ako bol Steve Yzerman, teraz skôr len mám obľúbencov ako tímy.mt-svk píše:Yzy nemuselo znamenať len Yzerman. I keď tá 19 vedľa mohla niečo napovedať. Ale napríklad mojím obľúbeným hráčom je Sergej Fjodorov, ktorý nehrá za Columbus (síce určitú dobu hral, ale to na moje fandenie nemalo vplyv). Okrem toho som nevedela, že máš dva obľúbené tímy, respektíve si mal.kanter píše:JJ, veru je to priam logické, prečo mením pôsobisko fandeniayzy19 píše:
To som si všimol podľa tvojho nicku :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARIZONA COYOTES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Na azcentral.com se objevilo vyjádření majitele klubu, proč "prodal" tým do Kanady... kdo se o aktuální problém Kojotů zajímá, a sleduje dění okolo tohoto klubu a jeho případného prodeje, mohl by ho názor majitele Yots Jerry Moyese zajímat:
http://www.azcentral.com/sports/coyotes ... 15-CP.html
Víc jak samotný článek, jsou však mnohem zajímavější příspěvky od fanoušků Yots ... toto je jeden z nich:
http://www.azcentral.com/sports/coyotes ... 15-CP.html
Víc jak samotný článek, jsou však mnohem zajímavější příspěvky od fanoušků Yots ... toto je jeden z nich:
unforgivable !! ... Už jenom proto pevně doufam, že Yots žádné stěhování nečeká... neboť by bylo smutný, kdyby v tak prestižní soutěži bylo možné, aby jeden člověk byl oprávněn sám provéct tak zásadní změnu.....Translation: I thought I could parlay my trucking fortune into a lucrative deal whereby owning a sports franchise earned me an unlimited public subsidy to ensure my profit margin. However, the truth is that I must manage the business on my own, without the assistance of public funding. That can't happen here, so I'll take the best offer I can get - even if it means unethically relocating the franchise to Hamilton.
co poviete na toto:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 96#p179696
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6 ... 96#p179696
http://www.nhl.cz/CZ/19277/gretzky_muze ... hanic.html
Četl jsem si tenhle článek a dost mi překvapilo kolik Gretzky bere. O jeho trenérských kvalitách by se dalo diskutovat a přesto dostává víc než třikrát tolik, než druhý nejlépe placený kouč:shock: . Zvlášť divný je to u klubu, kterej je na pokraji bankrotu
Četl jsem si tenhle článek a dost mi překvapilo kolik Gretzky bere. O jeho trenérských kvalitách by se dalo diskutovat a přesto dostává víc než třikrát tolik, než druhý nejlépe placený kouč:shock: . Zvlášť divný je to u klubu, kterej je na pokraji bankrotu
Jo a nejhorší na tom je, že jeho trenérské schopnosti ani zdaleka nenaplňují ani desetinu tohodle platu....Spirit píše:http://www.nhl.cz/CZ/19277/gretzky_muze ... hanic.html
jak se dočtete snad v každém druhém příspěvku na azcentral.com, ke kterému se bohužel musim přiklonit:
IMHO Gretzky skončí ať už se stane cokoliv..... v tak prestižní lize světa neni možné aby byl někdo v tak prestižní funkci jenom za zásluhy (nebo aspoň doufam)Best player ever, worst coach ever.... FIRE GRETZKY!!!
upřimně nezávidím opravdovým fans srdcařům Phoenixu Coyotes,vím co ted prožívaj,je to hodně těžké a stresujicí,taky jsem to zažil,když měl ve Znojmě skončit hokej...ale nakonec díky bohu zůstal.
jsem za to aby ve Phoenixu NHL zůstala,nechápu jak někdo může rozdělovat hokejové a nehokejové města...v každém městě se najdou opravdoví fans kteří pro ten jejích hokej žijí...
jsem za to aby ve Phoenixu NHL zůstala,nechápu jak někdo může rozdělovat hokejové a nehokejové města...v každém městě se najdou opravdoví fans kteří pro ten jejích hokej žijí...
Podla mna to nie je az tak horuce. NHL nie je nadsena myslienkou stahovania a Balsilieho pre tuto jeho snahu vo vedeni NHL nemaju moc v oblube. Pravdupovediac stahovat to chce do kanady v podstate len on. Stahovanie nastane ak je ten klub na tom velmi zle (co presne nevieme) ze sa ho majitel bude chciet silne zbavit a zaroven jedinym riesenim bude balsilie s jeho stahovanim do kanady. Dovtedy ale bude prebiehat jednanie, hladanie moznosti ci uz zlepsenia biznisu klubu alebo predaja niekomu kto bude mat zaujem o zotrvanie vo phoenixe, a moze sa kde co zmenit. Phoenix by potreboval jeden vecsi uspech. To je akvizicny nastroj a prilaka kopu novych fanuskov, ktory uz po tom od toho hokeja uplne neodidu.
Bohuzial suhlasim. Wayne proste neuspel. Ale ani manazer ziadna slava. Ale teda aspon predali Jokinena a uvolnili priestor pre nejakeho lepsieho elitneho hraca.Wanic píše:Jo a nejhorší na tom je, že jeho trenérské schopnosti ani zdaleka nenaplňují ani desetinu tohodle platu....Spirit píše:http://www.nhl.cz/CZ/19277/gretzky_muze ... hanic.html
jak se dočtete snad v každém druhém příspěvku na azcentral.com, ke kterému se bohužel musim přiklonit:
IMHO Gretzky skončí ať už se stane cokoliv..... v tak prestižní lize světa neni možné aby byl někdo v tak prestižní funkci jenom za zásluhy (nebo aspoň doufam)Best player ever, worst coach ever.... FIRE GRETZKY!!!
jj přesně tak... úspěch je klíč..... btw. pokud se týmy do 22. června nedohodnou, definitivně rozhodne soud... a jelikož je mi jasný, že jednání budou probíhat až do posledního možnýho dne.... tak je teďkon chvilku pauza...
jnk. souhlasim... o tom NHL je... o tradici... když se týmy budou měnit každejch pár let... kam nakonec liga dospěje... Zaplať pánbůh že existuje Garry... doufam, že člověk kterej ho jednou nahradí bude mít na NHL stejnej názor......
ad náš GM:
Těžko hodnotit jestli si vede dobře nebo špatně... Když se kouknu na tým před příchodem Maloneyho, tak byly kupovaný staří veteráni a hráči se měnili rok co rok... to sice zatim zůstalo, ale teďkon už alespoň tvoříme na mladých hráčích, což je podle mě krok kupředu, i když je pravda, že k úspěchu to zatim nevedlo... Ale směr, který Maloney zvolil je podle mě dobrej, otázka je, jestli přinese tížené ovoce. Samozřejmě jestli ne, tak myšlenka může bejt jaká chce, ale je k ničemu. Jestli jo, tak ho budu uctívat
))) Podle mě až tenhle rok a maximálně rok po tom ukáže, jestli byly tahy Maloneyho správné... Ale tohle neni věc, která by byla daná, to je jenom o názoru...takže vám to nikomu nebudu vyvracet..... otázka je, jakej názor si udělá nový majitel....
jnk. souhlasim... o tom NHL je... o tradici... když se týmy budou měnit každejch pár let... kam nakonec liga dospěje... Zaplať pánbůh že existuje Garry... doufam, že člověk kterej ho jednou nahradí bude mít na NHL stejnej názor......
ad náš GM:
Těžko hodnotit jestli si vede dobře nebo špatně... Když se kouknu na tým před příchodem Maloneyho, tak byly kupovaný staří veteráni a hráči se měnili rok co rok... to sice zatim zůstalo, ale teďkon už alespoň tvoříme na mladých hráčích, což je podle mě krok kupředu, i když je pravda, že k úspěchu to zatim nevedlo... Ale směr, který Maloney zvolil je podle mě dobrej, otázka je, jestli přinese tížené ovoce. Samozřejmě jestli ne, tak myšlenka může bejt jaká chce, ale je k ničemu. Jestli jo, tak ho budu uctívat
dúfam, že túto záležitosť vyriešia čo najskôr, hlavne kvôli fans :
http://www.hokej.sk/nhl/clanok62439-Bal ... a_juna.htm
najviac ma zaujala veta : "S tým však nesúhlasí vedenie NHL, ktoré zadĺženému klubu poskytovalo finančnú pomoc a dovoláva sa práva rozhodovať o jeho budúcnosti."
Tak Moyes tam rozdrbal 300 mil. dolárov a tak sa zdá, že nakoniec nebude mať ani možnosť rozhodnúť o tom, kto ho aspoň, ako tak dostane z toho problému. Konkurzný sudca nariadil, aby sa dohodol s vedením NHL, kto bude mať kontrolu nad dianím v bankrotujúcom klube.
Mňa by len zaujímalo prečo sa podobné problémy neriešili, keď sa tento klub sťahoval v roku 1996 z Winnipegu do Phoenixu..?
najviac ma zaujala veta : "S tým však nesúhlasí vedenie NHL, ktoré zadĺženému klubu poskytovalo finančnú pomoc a dovoláva sa práva rozhodovať o jeho budúcnosti."
Tak Moyes tam rozdrbal 300 mil. dolárov a tak sa zdá, že nakoniec nebude mať ani možnosť rozhodnúť o tom, kto ho aspoň, ako tak dostane z toho problému. Konkurzný sudca nariadil, aby sa dohodol s vedením NHL, kto bude mať kontrolu nad dianím v bankrotujúcom klube.
Mňa by len zaujímalo prečo sa podobné problémy neriešili, keď sa tento klub sťahoval v roku 1996 z Winnipegu do Phoenixu..?
hh co že? Tohle nejsou kuželky..... Tohle je klub NHL a jeden člověk ve vedení klubu nemůže (což brzy potvrdí i soud) mít moc měnit mapu NHL.... Co kdyby se vlastník Toronta zbláznil a prodal tým třeba někam do Kalifornie.... To byste byly rádi? Finanční sitiace byla jenom záminka prodeje, skutečnost že byl tým prodán jednom jednim člověkem by mělo mnohem horší dopad na celou NHL a ne jenom na ni... Mohlo by to mít dopad na všechny Americké sporty, pokud by se tenhle trend začal rozšiřovat (což není úplně vyloučeno).... Lidi přemejšlejte trochu... jsme v NHL!!!ivan23 píše:dúfam, že túto záležitosť vyriešia čo najskôr, hlavne kvôli fans :
Tak Moyes tam rozdrbal 300 mil. dolárov a tak sa zdá, že nakoniec nebude mať ani možnosť rozhodnúť o tom, kto ho aspoň, ako tak dostane z toho problému. Konkurzný sudca nariadil, aby sa dohodol s vedením NHL, kto bude mať kontrolu nad dianím v bankrotujúcom klube.![]()
Ohledně trhu: V Arizoně je velice perspektivní trh pro cokoliv, je to 5. největší město v USA a už 3 sporty se tu chytili výborně. Bohužel se zatím nedostavují potřebné úspěchy, které by naplnili halu.... V tom vidim největší problém Coyotes, jež ještě od svého přestěhování do Arizony, nevyhráli ještě ani jednu sérii play off..... pokud by přišli 2 - 3 úspěšné sezóny, věřim že s návštěvností nebude problém.....
Mno a k soudu:
Rozhodne se 12 června, přicemž obě strany můžou soudu posílat své dopisi a pokusit se ho definitivně přiklonit na svou stranu do 7. června.... Pokud se tým přestěhuje... pak už si ty další data moc nepamatuju.. ale pokud tým zůstane ve Phoenixu... tak aukce, která rozluští kdo bude vlastnit Phoenix v příští sezóně by měla být až 10. září....
ale Wanic preboha, to myslíš vážne..? Tak si spočítaj koľkokrát sa už tá mapa NHL menila. V koľkých mestách sa už musel klub sťahovať..? Práve sťahovanie Winnipegu do Phoenixu bolo asi najparadoxnejšie, pretože to zďaleka nebolo hokejové mesto, ale utriaslo sa to a pohoda, teraz sa situácia možno zopakuje, ale v opačnom garde, tak prečo by to mal byť tak nepochopiteľný ťah..? Veď celé NHL je jeden veľký biznis, kde ide v prvom rade o peniaze.
Takže počkajme si, ale sa to celé vyvinie. A neber to tak, že si neprajem, aby vo Phoenixe už NHL nebola, ale že to sťahovanie beriem ako vcelku pochopiteľnú možnosť, vzhľadom na viacero prípadov z histórie. Ponuka prípadného nového majiteľa je seriózna a transparentná, čo je zaujímavé. Hrá od začiatku otvorenú a fér hru, aj keď pre fans kojotov, nie veľmi prijateľnú...
Takže počkajme si, ale sa to celé vyvinie. A neber to tak, že si neprajem, aby vo Phoenixe už NHL nebola, ale že to sťahovanie beriem ako vcelku pochopiteľnú možnosť, vzhľadom na viacero prípadov z histórie. Ponuka prípadného nového majiteľa je seriózna a transparentná, čo je zaujímavé. Hrá od začiatku otvorenú a fér hru, aj keď pre fans kojotov, nie veľmi prijateľnú...
len na doplnenie : http://www.hokej.sk/nhl/clanok62518-Bal ... iltone.htm
tu je vidieť, že plány tohto chlapíka sú zaujímavé a podľa mňa stoja za zamyslenie.
bolo by to zaujimave keby sa Coyotes prestahuju z Phoenixu do Hamiltonu popripade Winnipegu koli nasledujucemu
mozno by nastali aj zmeny v zlozeni divizii
miesto Phoenixu v Pacifickej divizii by zaujalo Colorado a miesto Colorada v Severozapadnej divizii by zaujal Hamilton/Winnipeg
miesto Phoenixu v Pacifickej divizii by zaujalo Colorado a miesto Colorada v Severozapadnej divizii by zaujal Hamilton/Winnipeg
To ivan23:
Už jsem to jednou psal někam jinam a znova se mi to psát nechce... ale na nhlpro vyšel nádhernej článek skvěle popisující danou situaci....
za zmínku také stojí komentář v diskuzi Martina Peška... doporučuju přečíst
)
http://www.nhlpro.cz/clanek/15079-proc- ... ni-coyotes
Už jsem to jednou psal někam jinam a znova se mi to psát nechce... ale na nhlpro vyšel nádhernej článek skvěle popisující danou situaci....
za zmínku také stojí komentář v diskuzi Martina Peška... doporučuju přečíst
hh ... úplně stejně by bylo zajímavé, kdyby se Minnesota přesunula do Nevady... Dallas by musel do centrální a pak by se vidělo kdo by z centrální putoval do Severozápadní.....WildCelt píše:bolo by to zaujimave keby sa Coyotes prestahuju z Phoenixu do Hamiltonu popripade Winnipegu koli nasledujucemu
V tom prípade buď Columbus alebo Detroit.Wanic píše:hh ... úplně stejně by bylo zajímavé, kdyby se Minnesota přesunula do Nevady... Dallas by musel do centrální a pak by se vidělo kdo by z centrální putoval do Severozápadní.....WildCelt píše:bolo by to zaujimave keby sa Coyotes prestahuju z Phoenixu do Hamiltonu popripade Winnipegu koli nasledujucemu
![]()
![]()
V prospech Detroitu:
časté divízne stretnutias Bostonom, Montrealom, Torontom a konferenčné s Philadelphiu a Rangers - členmi Original Six + tímami ako Pens a Caps.
v neprospech Detroitu:
Detroit je najlepším tímom Západnej konferencie a jeho dlhoročnou stálicou, jeho odchodom by ZK stratila časť kvality, okrem toho by Detroit ohrozoval častú účasť Pens vo finále SC a všetci vieme že reklama je reklama.
v prospech Columbusu:
Columbus je v NHL je krátko, zatiaľ nezaznamenal výrazný úspech, takže jeho strata by na Západ nemala źiadny vplyv.
v neprospech Columbusu:
nič
suma sumárum: COLUMBUS
viem priateľu, čítal som... ale je to tak isto iba názor a troška iný pohľad na vec, ako majú ľudia, ktorí sú za presťahovanie. Mne je takmer jedno, ako to dopadne, ale skôr sa prikláňam k možnosti klub presťahovať, to je všetko. Ak zostane a budú ho dotovať, bude mi to aj tak jedno, ale nepríde mi to veľmi rozumné.Wanic píše:To ivan23:
za zmínku také stojí komentář v diskuzi Martina Peška... doporučuju přečíst)
Doufam, že světlá budoucnost (za pár let) přesvědčí všechny kritiky, že Arizona byla správná volba...ivan23 píše: viem priateľu, čítal som... ale je to tak isto iba názor a troška iný pohľad na vec, ako majú ľudia, ktorí sú za presťahovanie. Mne je takmer jedno, ako to dopadne, ale skôr sa prikláňam k možnosti klub presťahovať, to je všetko. Ak zostane a budú ho dotovať, bude mi to aj tak jedno, ale nepríde mi to veľmi rozumné.
To: mt-svk
hm hm hezká úvaha... jenom jí doplnim o nepatrné: "Phoenix by vyhrál Stanley Cup"... a pak už bude nějakej západ nebo východ úplně ukradenej
Ja by som vám to, napriek tomu, źe som fanúšikom Columbusu, dopriala. Samozrejme, ak by ste v postupe za SC nemali vyradiť Jackets.Wanic píše:Doufam, že světlá budoucnost (za pár let) přesvědčí všechny kritiky, že Arizona byla správná volba...ivan23 píše: viem priateľu, čítal som... ale je to tak isto iba názor a troška iný pohľad na vec, ako majú ľudia, ktorí sú za presťahovanie. Mne je takmer jedno, ako to dopadne, ale skôr sa prikláňam k možnosti klub presťahovať, to je všetko. Ak zostane a budú ho dotovať, bude mi to aj tak jedno, ale nepríde mi to veľmi rozumné.
To: mt-svk
hm hm hezká úvaha... jenom jí doplnim o nepatrné: "Phoenix by vyhrál Stanley Cup"... a pak už bude nějakej západ nebo východ úplně ukradenej))
a tu je ďalší názor a to nie hockoho, ale šéfa hráčskej asociácie. Celkom zaujímavé čítanie :
http://www.nhlpro.cz/clanek/15091-paul- ... ixu-odejit
http://www.nhlpro.cz/clanek/15091-paul- ... ixu-odejit
No tak, na azcentral vyšel článek, že Phoenix by měl mít 4 nabíkdy na koupi pokud by zůstal v Glendale.... Což jsou skvělé zprávy. Pokud soud rozhodne pro Kojoty, bude z čeho vybírat...
Celý článek najdete zde:
http://www.azcentral.com/sports/coyotes ... l#comments
V článku je zmíněný i plán škrtů... a to:
Což (pokud by se povedlo zrealizovat) sníží ztrátu Phoenixu na polovinu. Což by byl hezký start (Coyotes v tomto roce prodělali 29 milionů dolarů)... Snížení zahrnuje i snížení platu Wana Gretzkyho (nebo snad konečně propuštění.... no nezbývá než doufat), kdyby se k tomu přičetla zvýšená návštěvnost v celkovém průměru o 1000 lidí.... a počítalo se stejnými náklady... tak tu máme rázem ztrátu pouze 10 milionu dolarů (a nutno dodat, že kapacita arény má i tak ještě 3 000 lidí rezervu)... Tudíž kdyby bylo na každý zápas vyprodáno... Phoenix nemusí být vůbec ztrátovou organizací, ba naopak, kdyby se povedlo udělat play off a vyprodat jeden a čtyřicetkrát halu, Phoenix začne profitovat.....
Je jasný, že takhle krásný průběh asi nenastane, nicméně už jenom snížit ztrátu na 1/3 je myslim docela solidní úspěch, pokud přibude i úspěch na ledě, přibudou i fanoušci = další přísun do pokladny....
We have our faith. We have our plan. There is only question in the air. Are we able to make things like they have to be done? Are we able to make success? Only future can answer....
Celý článek najdete zde:
http://www.azcentral.com/sports/coyotes ... l#comments
V článku je zmíněný i plán škrtů... a to:
i přesto, že má Phoenix 2. nejmenší výdaje na výplaty hráčů, tak výdaje na provoz celé organizace jsou 4. nejvyšší v celé lize. V této oblasti by se měli udělat škrty a smazat tak deficit 15 milionu dolarů
Což (pokud by se povedlo zrealizovat) sníží ztrátu Phoenixu na polovinu. Což by byl hezký start (Coyotes v tomto roce prodělali 29 milionů dolarů)... Snížení zahrnuje i snížení platu Wana Gretzkyho (nebo snad konečně propuštění.... no nezbývá než doufat), kdyby se k tomu přičetla zvýšená návštěvnost v celkovém průměru o 1000 lidí.... a počítalo se stejnými náklady... tak tu máme rázem ztrátu pouze 10 milionu dolarů (a nutno dodat, že kapacita arény má i tak ještě 3 000 lidí rezervu)... Tudíž kdyby bylo na každý zápas vyprodáno... Phoenix nemusí být vůbec ztrátovou organizací, ba naopak, kdyby se povedlo udělat play off a vyprodat jeden a čtyřicetkrát halu, Phoenix začne profitovat.....
Je jasný, že takhle krásný průběh asi nenastane, nicméně už jenom snížit ztrátu na 1/3 je myslim docela solidní úspěch, pokud přibude i úspěch na ledě, přibudou i fanoušci = další přísun do pokladny....
We have our faith. We have our plan. There is only question in the air. Are we able to make things like they have to be done? Are we able to make success? Only future can answer....
PHOENIX COYOTES ZŮSTÁVÁ V NHL!!!
sport.cz píše: Soud zamítl stěhování zadluženého hokejového klubu z Phoenixu
Finančními problémy sužovaný hokejový klub Phoenix Coyotes se stěhovat nebude. Rozhodl o tom soud, který tak zamítl nabídku kanadského milionáře Jima Balsillieho, který za klub zámořské NHL nabízel 212,5 miliónu dolarů.
Podmínkou šéfa společnosti BlackBerry však bylo přestěhování týmu do Hamiltonu a uzavření transakce do konce června. Podle soudce Redfield T. Baum ale nebylo možné vyřešit včas všechny otázky kolem přesunu, proto stěhování klubu zamítl.
Rozhodnutí soudu je vítězstvím vedení NHL, které nechtělo dát k přesunu Coyotes do Kanady svolení. "Jsme rádi, že soud se postavil na stranu pravidel soutěže a uznal naši schopnost je rozumně použít," citovala agentura AP zástupce komisionáře NHL Billa Dalyho.
Balsillie si však nemyslí, že by verdikt výrazně ovlivnil jeho šance na koupi Phoenixu. Pouze připustil, že nyní bude muset zaplatit poplatek za případné přestěhování klubu, což před rozhodnutím soudu odmítal. "Podali jsme vedení NHL žádost o přestěhování a čekáme, co na to řeknou a jakou budou chtít za stěhování částku," řekl Balsillieho mluvčí Bill Walker.
O novém majiteli Coyotes musí být rozhodnuto do 30. června, aby mohl být klub zařazen do základní části NHL pro sezonu 2009/2010.
hh Balsillie je, ale optimista.... Tým zůstává v Arizoně......:Mike:. píše:PHOENIX COYOTES ZŮSTÁVÁ V NHL!!!sport.cz píše: Soud zamítl stěhování zadluženého hokejového klubu z Phoenixu
Finančními problémy sužovaný hokejový klub Phoenix Coyotes se stěhovat nebude. Rozhodl o tom soud, který tak zamítl nabídku kanadského milionáře Jima Balsillieho, který za klub zámořské NHL nabízel 212,5 miliónu dolarů.
Podmínkou šéfa společnosti BlackBerry však bylo přestěhování týmu do Hamiltonu a uzavření transakce do konce června. Podle soudce Redfield T. Baum ale nebylo možné vyřešit včas všechny otázky kolem přesunu, proto stěhování klubu zamítl.
Rozhodnutí soudu je vítězstvím vedení NHL, které nechtělo dát k přesunu Coyotes do Kanady svolení. "Jsme rádi, že soud se postavil na stranu pravidel soutěže a uznal naši schopnost je rozumně použít," citovala agentura AP zástupce komisionáře NHL Billa Dalyho.
Balsillie si však nemyslí, že by verdikt výrazně ovlivnil jeho šance na koupi Phoenixu. Pouze připustil, že nyní bude muset zaplatit poplatek za případné přestěhování klubu, což před rozhodnutím soudu odmítal. "Podali jsme vedení NHL žádost o přestěhování a čekáme, co na to řeknou a jakou budou chtít za stěhování částku," řekl Balsillieho mluvčí Bill Walker.
O novém majiteli Coyotes musí být rozhodnuto do 30. června, aby mohl být klub zařazen do základní části NHL pro sezonu 2009/2010.
Ohledně článku na Sport.cz .... dřív jsem bral tenhle servr jako seriózní médium, ale jak čtu úryvek z tohodle článku ... tak tohle je vysloveně fraška.... protože pointou článku se mi zdá, že ještě o případu neni jasno, což je nesmysl. Soud rozhodl jasně a nic víc než soud tým do Hamiltonu poslat nemohlo... takže koho tenhle článek zmátl a stále věří že Phoenix se bude stěhovat, doporučuji pročíst si články na Azcentral.com .... PHOENIX ZŮSTÁVÁ V ARIZONĚ!!
Přece si nemyslíte,že tu ztrátu a především dluhy klubu v Americe někdo odpustí??????!!Tu bude muset klub zaplatit a pokud NE,tak bude muset sám klub vyhlásit bankrot,nebo ho pošlou do konkursu věřitelé!!!!!!!!
Pokud vím tak oblast Arizony je sice sedmý největší trh v Americe,ale z hlediska diváckého zájmu o hokej je to tady hodně mizerné/je velký problém naplnit halu a prodat potřebné dvě třetiny celoročních pernamentek -tušim,že se to ani nikdy nepovedlo a ani s hlediska sponzoringu to není takové,jako na jiných místech v NHL/
Podíl z provozu televizních práv sám o sobě na chod klubu nestačí!!! Klub je v červených číslech a další ztráty ho posílají každým rokem víc ke dnu.
Z ekonomického hlediska je to pro hokej silně prodělečné místo a je to proto obdivuhodné ,že Balsillie neztratil ani po všech těchto překážkách o klub zájem!!!
Vysvětluju si to pouze tak,že doba platnosti rozhodnutí soudce je časově omezená a v následujících letech bude možné toto rozhodnutí změnit!!!!!Tím netvrdím,že tím místem bude opět zmiňovaný Hamilton,kterému se NHL tak brání z důvodu blízkosti působení jiného klubu v oblasti/ Buffalla Sabres/ a jeho zmenšení vlivu na trhu v okolí!!!
Podle mne pokud klub alespoň nezastaví ztrátu,tak se stejně za nějaký čas bude stěhovat!!!!Pouze se to rozhodnutím soudce Bauma na čas oddálilo!!!
Razim heslo,že sebelepší podnikatelský nápad bez patřičného finančního krytí s nulovým ziskem se ztrátovým hospodařením je k ničemu a vede pouze k dluhům a bankrotu!!!!
Vás fanoušky Coyotes dobře chápu.Také bych nebyl rád,kdyby se Montreal měl stěhovat,někam do Ameriky.Tomu rozumim!!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF