Moc tady nespamuj!Fans Debils s takovýma poznámkama nemaj v naši témě co pohledávat!!!begbeee píše:
Tak tento obrázok vyzerá ako celý Pittsburgh - TRÁPNE!
Nechtěl jsem to dat najevo, ale ten tvůj avatar se mi zdá dost trapný,takže
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak s tím kdo postoupí jsem od Tebe Atlantiku ani neočekával že dáš PHILLY, to je jasná věcAtlantik píše:Pittsburgh vs. Philadelphia muze klidne byt nejkvalitnejsi serie 1.kola playoffs. Dva kvalitni tymy, rivalita, ofenzivne ladene styly, oba tymy hraji hodne fyzicky... Letci ovsem v zaveru ZC nepodavali buhvijake vykony. Meli na nas obrovsky naskok, ale pak byla forma jednoznacne na strane Pens. Verim, ze Pittsburgh hned od uvodu Phillu potresta za zbytecne ztracenou vyhodu domaciho prostredi a hned v prvnim utkani Letce poradne vyuci a tim nastoli trend teto serie.
Subjektivni hodnoceni (od 1 do 10, 8 je uz velmi dobra kvalita) :
Utok:
Pittsburgh 9 vs. Philadelphia 8,5
Obrana:
Pittsburgh 7,5 vs. Philadelphia 7,5
Brankar:
Pittsburgh 8 vs. Philadelphia 7
Pittsburgh by tedy mel mit o neco navrch, v kombinaci s domacim ledem to vidim na vitezstvi Penguins max. v pomeru 4-2.
Neda sa nic ine len suhlasit.mt-svk píše:bla bla bla
toto do naši témy nepatří kua!!!!mt-svk píše:Čo sa týka play-off, vidím to skôr na Phillu. Tu sú dôvody:
1/. hrá výborne oslabenia, dokonca z nich dáva dosť gólov,
2/. ani presilovky nie sú jej slabinou,
3/. má vyrovnané 3 útoky, Briere a Giroux, ktorí hrajú v treťom útoku by mohli kľudne hrať v prvom (Briere), prípadne druhom (Giroux),
4/. krídla nie sú závislé na centroch tak, ako v Pens (akonáhle sa odstavia Crosby s Malkinom, väčšinou nastáva patália),
5/. Carter a najmä Richards vedia zahrať osobku a zablokovať svojho hráča, okrem toho im nerobí problém "dať a prijať",
6/. Philla má kompaktnejšiu obranu (aspoň podľa môjho názoru), hráči ako Timmonen, Carle, Jones, Coburn, Alberts a Parent mi viac sedia ako Eaton, Hill, Scuderi, Gončar, Letang a Orpik,
problémový sa mi zdá brankár.
Philla by si mala dať pozor na Jordana Staala, ktorý je typický hráč na play-off a ja by som ho k nám brala všetkými desiatimi. Otázkou by bolo, koho by Pens chceli, pravdepodobne niekoho z dvojice Voráček/Filatov.
V prvom rade, je to 2 - 3, čo je v p. Malkina normálne, na dôvažok z Goligoskiho môže vyrášť výborný obranca. V druhom rade, ani Huselius ani Vermette nezlepšili našu presilovku, ktorá je najhoršia v NHL. Okrem toho je Malkin extratrieda, za ktorú sa musí zaplatiť. A buď si istý, že nikoho nezaujíma, či jeMartinFC píše:Majorov na první lajnu nemá!!!! A kdoví jetli někdy bude mít na tu druhou. Taková výměna by byla úplná blbost. Měli bychom sice Malkina, ale když vyměňujem svou ikonu klubu, tak trejd dva za tři???? Rick Nash doufám a věřím zůstane v Columbusu, takže se nakonec ani nebude o čem bavit
Otázkou je, dokedy bude chcieť hrať Malkin s Crosbym, nezabúdaj, sú to dvaja kohúti na jednom ihrisku a Žeňa sa večne prispôsovať Crosbymu nebude chcieť. Pens majú výborného centra č. 2 v Jordanovi Staalovi (je to dokonca hráč do prvého útoku), je zbytočné ho dávať do tretieho útoku. A na dôvažok, Pens potrebujú kvalitných krídelníkov.MartinFC píše:Další důvod proč Rick Nash za Malkina nemůže odejít: Takoví hráči jako Malkin se prostě nevyměňují "jen" proto, aby Pens získali někoho jiného. Jeho trejdu prostě nevěřím, ten odehraje celou kariéru v Pittsburghu nebo se bude stěhovat jedině při nepodepsání nové smlouvy. Ta druhá je zajímavá, ale pořád platí to, co si myslím o malkinovi...
Kanter, najprv trochu štatistiky (nezabúdaj, že sme silne defenzívny tím s tragickou presilovkou):kanter píše:Ako vtipmt-svk píše:Malkin, Goligoski - Huselius, Vermette, Voráček, Klesla, ale reálne to nie je
.
Poviem ti to takto, viacej špekulácií sa ukázalo ako nepravdepodobných. ďalej, odkiaľ máš, že sa Klesla nehodí do základu? Voráček "wild card" nie je, už ukázal svoj potenciál. Som skutočne zvedavá, dokedy sa Jevgenij Malkin, prípadne Jordan Staal uspokoja so svojou úlohou. A Rick Nash? Ak by sme nehrali tak defenzívne a mal lepšieho centra v útoku ako Manny Malhotra (je tohráč do maximálne tretieho útoku a ani tam mu nedôverujem), buď si istý, źe jeho štatistiky by sa pohybovali v iných číslach. A ak si myslíš, źe Columbus má tak zlých hráćov, tak potom ti trošku pripomeniem niektorých:Atlantik píše:To jsou uplne uletene spekulace. Nevim, kde ty mt-svk na takove veci chodis, ale Malkina nevymenime snad ani za cely tvuj Columbus. Na co by nam asi byl proboha treba Klesla, kdyz by si u nas nezahral ani v zakladu??? Huselius podle me taky ma nejlepsi roky za sebou, Voracek je "wild-card", vubec jeste neni jasne, nakolik se prosadi. Zatimco Malkin je zarukou uspechu na dalsich 15 let, neverim ze Ray Shero v nejblizsich minimalne 10 letech pusti Malkina nebo Crosbyho. Staal podepsal koncem sezony smlouvu na 4 roky za 16 milionu a hraje hodne(kolem 19-20 minut za zapas), takze muze byt celkem spokojeny. Jordan Staal sice nema tolik bodu, ale je to jeden z nejlepsich defenzivnich utocniku v NHL a v kombinaci s Kennedym vytvareji utok, ktery je nazyvany "treti formace" jen formalne. Jinak je to plnohodnotna formace, ktera dostava stejne prostoru jako treba Malkinova rada. V playoffs byli Staal s Kennedym a Cookem nasazovani na nejlepsi hrace Philadelphie a nejenze ich ubranili, oni je dokonce pravidelne uzavirali v jejich pasmu a poradne je tocili. Je s nimi v Pittsburghu momentalne velka spokojenost. Kdyz uz by jsme meli nekoho menit za Nashe(jako ze nebudeme), mohlo by to byt teoretvky duo J.Staal, Goligoski. Goligoski je mlady hrac, ktery uz letos ukazal potencial a urcite na NHL ma. Pripadne namisto Goligoskiho Kris Letang, ale to uz by bylo na hrane i za Nashe, protoze Kris Letang je skvely obrance uz ted a roste z neho pravdepodobne skutecne spickovy bek, jeste tak 2-3 roky...
Jinak Pittsburgh muze vyresit problemy na kridle, kdyz uvolni Sykoru a Satana, ziska tim prostor 6 milionu a pak uz se da neco delat. Navic mlade kridelniky mame i na farme a v nizsich ligach: Luca Caputi, Casey Pierro-Zabotel, Tangradi jsou urcite velmi nadejni hraci a neco z nich urcite bude.