Tak k sestavě - docela ses trefil, jenom A.Kosticyn teď už v druhém zápase nastupuje v útoku s Koivem a Tanguayem, D´Agostini hraje s Plekym a Kovaljovem (minule tam hrál místo D´Agostiniho Pacioretty). Brisebois nehraje z výkonnostních důvodů a Bouillon je zraněný, měl by však být k dispozici v druhé polovině března. Price včera až tak dobrý výkon nepodal, dost puků mu vypadávalo, párkrát ho zachránili bránící hráči a třetí gól byl jeho. Já jsem 100% pro, aby v příštím zápase chytal Halák, ale jak tu bylo psáno, teď za Gaineyho to bude ještě těžší

. Jinak v zápase byli po většinu času lepší hosté z Edmontonu, chvílemi nás přehrávali až hrozivě a i proto je ten konečný výsledek tak trochu zázrakem. Ale na to se už nikdo ptát nebude...[/quote]

Dík Míro za info.Jsem rád,že jsem se koukal pozorně a celkem jsem tu sestavu podle highlighty určil,až na jednu malou chybu.Tak si to zopakujeme :
V bráně podle nálady Boba Price nebo Halák.
obrana
Komisarek/přesilovka Schneider/ - Markov
O´Byrne - Hamrlík
Schneider - Gorges
Útoky
D´Agostini - Plekanec - Kovaljov
A.Kosticyn -Koivu- Tanquye
Higgins -Lapierre -Kostopoulos
Dandenault - Metropolit -Stewart
Pouštěl jsem si to několikrát a všiml si i té Tanquyeovi strašné chyby ve středním pásmu,kdy jsme tak,tak nedostali gól.
No,budeme sledovat,jestli alespoň jeden další zápas naše sestava zůstane ve stejném složení pohromadě.Je už nejvyšší čas,aby se to ustálilo!!!!
Koukal jsem,že už se zase vrátil Komisarek od Hamrlíka k Markovovi.To je dobře!!!!

Divil jsem se,že Carbonneau to před tím rozházel.Byl to divnej pokus.
Chápu,že se občas nějaká změna udělat musí,ale celou sezónu to různě prohazovat, se mi zdá málo účinnné.Vždyť si na sebe nemohou hráči ani pořádně zvyknout.Teď už jen očekávám,že až se vrátí po zranění Latendresse,vystřídá Dandenaulta.Případně uzdravený Laraquye Stewarta.To by měla být zřejmě naše nejsilnější sestava.

Bouillon je tedy zraněný říkáš.Hm,nikde jsem to nečetl,ale myslel jsem si to.To je bek,který se mě osobně líbí.Škoda jen,že mu chybí trochu centimetry.Ale jinak pohyblivej a kupodivu i docela tvrdej bek.Až bych to do něho neřekl.Žádný třasořitka!!!!

Brisebois má zenit výkonnosti za sebou.Už v předešlých zápasech jsem si všiml,že dělá chyby.Několikrát vybouchnul při bránění rychlých soupeřových útočníků,kdy nebyl vůbec schopen reagovat rychlostně na pohyb protihráče .Ten se kolem něj prohnal bez nejmenších potíží a Patrice jen příhlížel.Taky chyboval několikrát při rozehrávce a dostali jsme z toho zbytečné góly.Po jeho návratu už tolik netoužim!!!!
Jsem rád,že si nestěžuješ na O´Byrneho a že zápas zvládl se ctí.Osobně si taky myslim,že musí potrénovat bruslení a obratnost a v týmu je jen proto,že vypadl zraněný Bouillon.Také bych řekl,že zatim patří na farmu!!!

Možná bych raději uvítal v týmu Yannicka Webera z farmy.Reference o něm jsou velice příznivé a doufám,že je potvrdí i v Canadiens.Rozhodně počítám,že příští sezónu se v sestavě Canadiens usadí natrvalo.
Jsem rád i zato info o golmanu Pricem.Říkáš,že byl nejistý,no tak snad už konečně Haláka Gainey pustí do brány.Je nejvyšší čas,aby to zase zkusil!!!

Třeba Bobovi pouze křivdíme a spolu s Mellansonem si Priceho chyb všimli a Jardovi dají znovu zelenou.Neviděl bych to tak tragicky!!!!