Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

neviem ako to nakoniec skonci, ale ja silno dufam v A
Já doufám v C
XruC píše:neviem ako to nakoniec skonci, ale ja silno dufam v A
:modlenie: XruCi má slova,taky věřím v Ačko...... :frajer2:
Baffy píše:
myslim ze by sa tu mal otvorit aj nejaky antipenguins kruzok..ludi by sa naslo vcelku dost :roll:
XruC píše:
Baffy píše:
myslim ze by sa tu mal otvorit aj nejaky antipenguins kruzok..ludi by sa naslo vcelku dost :roll:

mi otvoríme anticapsflyersredwings krúžok a tu by sa tiež našlo veľa ľudí (predseda by Miki :D)

Ja silno dúfam v C :modlenie:
Znovu ste vyhrali, gratulujem, vraciate sa k starším časom, cool :smile03:
tak určitě C. - PENS ve finále PO nesmí chybět!! :-P

- dnešek paráda 3:1 tak se mi to líbí.. :good:

..kanterku caps mi až tak moc nevadí....
jen ten posraný detroit a flyers jo a ještě chicago... :twisted: :D
.:Mike:. píše:tak určitě C. - PENS ve finále PO nesmí chybět!! :-P

- dnešek paráda 3:1 tak se mi to líbí.. :good:

..kanterku caps mi až tak moc nevadí....
jen ten posraný detroit a flyers jo a ještě chicago... :twisted: :D
no len Detroit by ti mal vadiť, vyzerá to, že Pens sa vracujú k forme, tak tých dvoch by mohli bez problémov vedieť poraziť
Chlapi
:arrow: Danny Richmond z PIT do STL, napíše mi niekto niečo o ňom, hral aspoň jeden dva dobré zápasy ... niečo :?:
Bluesman píše:Chlapi
:arrow: Danny Richmond z PIT do STL, napíše mi niekto niečo o ňom, hral aspoň jeden dva dobré zápasy ... niečo :?:
Richmonda sme získali z Chicaga a v aktuálnej sezóne za nás nenastúpil ani raz. Namiesto toho nastupoval za Wilkes-Barre/Scranton Penguins (farma PIT) za ktorú odhral 55 zápasov, v ktorých si pripísal 17 bodov a 108 trestných mniút. Takže som zvedavý či bude hrať v prvom tíme "bluesmanov",ale skôr si myslím, že bude hrávať za Peoriu Rivermen (farma STL).
kanter díky za snahu :lol: btw šiel na farmu takmer hneď ;-)
Atlantik píše:Stacili 3 zapasy na to, aby se stal Chris Kunitz oblibencem fanousku Pens, to se Whitneymu nepodarilo za celou dobu. Chris dela vsechno dobre, brani, hraje do tela, je aktivni a boduje, proste super hrac. Vyhrali jsme dalsi zapas venku, celkove 4.vyhra v rade a navic bez Crosbyho. Skvele ted hraje Fleury, to je zaklad. Uvidime co prinese deadline, ale vypada to, ze jeste posilime. Jinak opravdu nechapu na co GM Shero tolik cekal s Therrienem, kdyz bylo jasne, ze takhle to dal neslo. Prisel novy trener Bylsma a nas styl se viditelne zmenil a vyhravame jeden zapas za druhym.

Tak jak to vidite s Penguins?

A, Nepostoupi do PO
B, Postup do PO, ale tam nebudou stacit na vyse nasazeny tym
C, Penguins odehraji dobre PO a je nutno s nimi opet pocitat

Lets go Pens!!!
Tak to s tím Whitneyem je pěkný blábol, to se nedá jinak nazvat - jestli v loňské sezóně nebyl Whi oblíbencem fandů Pit tak to již fakt nevím. Jinak Kunitz se u Vás opravdu chytil, byl jsem zvědav jestli se mu tady bude dařit a on začal opravdu ve velké stylu.
Jinak včera přišel Guerin, stařík, který by Vám ale mohl pomoci a v případě postupu do PO kde dle mého názoru zcela jistě chybět nebudete bude jeho pomoc ještě markantnější - řekl bych obdoba Shanahana v NJ........ !!!!
Koho sme včera získali :?:

Bill Guerin (NYI to PIT)Obrázek 5.,4. alebo 3.KOLO draftu (PIT to NYI)

Obrázek

No tak som zvedavý, ako nám pomôže Guerin. Dúfam, že bude hrať dobre, keď v tejto sezóne zarobí 4,5 mil. USD :lol2:

Craig Adams (waiver to PIT)

Obrázek

Zháňali sme kvalitné krídlo a získali sme krídlo, ktoré odohrá za sezónu 40 zápasov. Adamsov plat je 600 tis. USD. :lol2:

Andy Wozniacki (STL to PIT)Obrázek Danny Richmond (PIT to STL)

Obrázek

29-ročný obranca, ktorý nastúpil v tejto sezóne za St.Louis Blues iba na jeden zápas. Oveľa viac zápasov si zahral na farme v tíme Peoria Rivermen, kde odohral 56 zápasov so 17 kanadskými bodmi. :lol2:
Bil Guerin je dobrá posila pro play off. Tedy pokud se tam vůbec Pens dostanou. Osobně si myslím že letos mají maximálně na 1. kolo play off. Dál rozhodně nepůjdou.
Bobby píše:Bil Guerin je dobrá posila pro play off. Tedy pokud se tam vůbec Pens dostanou. Osobně si myslím že letos mají maximálně na 1. kolo play off. Dál rozhodně nepůjdou.
dobrá posila pre PO :?: s platom 4,5 mega :?: to si robíš srandu, že :?: Stále neviem, prečo sme nekúpili niekoho mladšieho. A ináč toho miesta pod platovým stropom sa nám veľa uvoľnilo. :lol2:
kanter píše:
Bobby píše:Bil Guerin je dobrá posila pro play off. Tedy pokud se tam vůbec Pens dostanou. Osobně si myslím že letos mají maximálně na 1. kolo play off. Dál rozhodně nepůjdou.
dobrá posila pre PO :?: s platom 4,5 mega :?: to si robíš srandu, že :?: Stále neviem, prečo sme nekúpili niekoho mladšieho. A ináč toho miesta pod platovým stropom sa nám veľa uvoľnilo. :lol2:
Po sezóně se beztak vrátí do New Yorku! :D
Re: Come on England
Ty az tak detailne do Pittsburghu nevidis, ja jo. Takze, kdyz rikam, ze Whitney nebyl v Pittsburghu oblibeny, tak asi na tom neco je. Spatny hrac to nebyl, potencial mel uz delsi dobu na to, aby se stal elitnim bekem. Jenomze zatim ho vubec nenaplnil. Produktivita jeste jakz-takz, ale hra v obrane a spousta hrubych chyb to byl Whitneyho nejvetsi problem.

V minule sezone hral dobre(ale porad ne vyborne), ale taky mel hodne kritiku, protoze se od nej cekalo jeste vic. V porovnani s Goncharem(to je opravdu elita) byl hodne pozadu ve vsech aspektech. V teto sezone to byla od Whitneyho mizerie 25 zapasu, 2 goly a -15(!!!). Chris Kunitz byl presne ten hrac, co jsme potrebovali, navic Letang ted dostane vic prostoru a to je nas nejtalentovanejsi obrance. Hlavne technicky a bruslarsky je jasne lepsi nez Whitney. Je sice mensi, takze neni tak dobry fyzicky, ale i v tomhle smeru se Letang zlepsil. Navic kdyz Kris Letang nasadi solo do utoku ve stylu Brian Leetch, jsou z toho nadherne goly, posledne lahudka v Dallasu, tohle Whitney nikdy neumel.

Prichod Guerina prakticky zadarmo je OK, Bill urcite bude posilou, ale je uz prece jenom za zenitem. Doplatil nato Miro Satan, na nej jsem v teto sezone nadaval snad nejvic ze vsech nasich hracu. Ale paradoxni je, ze prave ted jede Satan na farmu, kdyz konecne zacinal neco hrat.

Sestava:
Fleury,Garon

Gonchar-Orpik
Eaton-Letang
Scuderi-Gill

Kunitz-Crosby-Guerin
Fedotenko-Malkin-Sykora
Dupuis-Staal-Cooke
Kennedy-Talbot-Adams/Godard/Satan(?)

Nevim na SC to nevidim, ale realne muzeme hrat tak 2.kolo PO resp. finale konference. Dnes na Floride proti rozjetym Panterum to bude tvrdy test, ale mame ted vybornou formu, tak uvidime.

Kanter: Guerin ma plat 4,5 mil., ale platime asi jen ctvrinu, po sezone se uvidi, Bill mozna zustane za mensi plat. Z prichodu k nam byl nadseny a citi podle vlastnich slov velkou sanci.
Atlantik píše:Kanter: Guerin ma plat 4,5 mil., ale platime asi jen ctvrinu, po sezone se uvidi, Bill mozna zustane za mensi plat. Z prichodu k nam byl nadseny a citi podle vlastnich slov velkou sanci.
viem, ale veľmi sa nám to pod Platovým stropom neuvoľnilo :hmm: .
U mna pens navždy skončili. :? nie preto že vyhodili šarkyho ale za to,ako :evil: dúfam že sa na tú farmu vybodne a príde na MS.Mohol by zatiaľ trénovať. :)
Freddie92 píše:U mna pens navždy skončili. :? nie preto že vyhodili šarkyho ale za to,ako :evil:
aj ja som poriadne nas****, ale čo už život ide ďalej :roll: .
Já jsem optimista takže doufám že jsme udělali dobrý kšeft... :roll:
ale s tím Mirem Šatanem mě to štve. :evil:
Potrebovali jsme posilit, ale v playoffs se platovy strop nebere v uvahu, takze Miro by teoreticky mohl v playoffs hrat a taky je to velmi pravdepodobne. Shero se vyjadril, ze si vsechno jeste promysli. Otazka je, jak to prijme samotny Miro.

Jinak dnes na Floride se vraci do sestavy Sid, naopak Gonchar vynecha utkani kvuli tomu, ze jeho manzelka bude rodit(2.dite). Namisto Sergeje Goligoski.
Zatim hrajeme famozni utkani na Floride. Ostry hokej jako v playoffs, 46. minuta a Kris Letang prave dava krasny gol na 3-1, strely 40-25 pro Pens!!! Fleury, Vokoun jsou skveli. Prohravali jsme 0-1 po golu Dvoraka z 38.minuty, pak ale naslapl obrovskou rychlosti Crosby a za 24 vterin srovnal! Bylo to pak hodne otevrene, az dal klicovy gol Tyler Kennedy, z niceho nic na 2-1. Panthers slapou opravdu na 110 procent a ted nas poradne sviraji, ale uz by jsme to nemeli pustit, Fleury je dnes skvely.

55.minuta, porad 3-1 Pittsburgh...Panthers vyvinuli opravdu drtivy tlak a jen Fleury a stesti nas ted drzi. Florida ma skvely tym, tady jen tak lehce nekdo nevyhraje. Nedas-dostanes, protiutok, ukazkove precisleni 2 na 1, Malkin nahrava a Kennedy do prazdne branky: 4-1!!!

Konec: FLA-PIT 1-4, strely 32-47(!)
vzkaz pro nasazene tymy: Teste se na nas v playoffs :clap:

Bilance za Bylsmu: 9 zapasu, z toho 7 venku: 7-1-1 :cool:
Atlantik píše:Zatim hrajeme famozni utkani na Floride. Ostry hokej jako v playoffs, 46. minuta a Kris Letang prave dava krasny gol na 3-1, strely 40-25 pro Pens!!! Fleury, Vokoun jsou skveli. Prohravali jsme 0-1 po golu Dvoraka z 38.minuty, pak ale naslapl obrovskou rychlosti Crosby a za 24 vterin srovnal! Bylo to pak hodne otevrene, az dal klicovy gol Tyler Kennedy, z niceho nic na 2-1. Panthers slapou opravdu na 110 procent a ted nas poradne sviraji, ale uz by jsme to nemeli pustit, Fleury je dnes skvely.

55.minuta, porad 3-1 Pittsburgh...Panthers vyvinuli opravdu drtivy tlak a jen Fleury a stesti nas ted drzi. Florida ma skvely tym, tady jen tak lehce nekdo nevyhraje. Nedas-dostanes, protiutok, ukazkove precisleni 2 na 1, Malkin nahrava a Kennedy do prazdne branky: 4-1!!!

Konec: FLA-PIT 1-4, strely 32-47(!)
vzkaz pro nasazene tymy: Teste se na nas v playoffs :clap:

Bilance za Bylsmu: 9 zapasu, z toho 7 venku: 7-1-1 :cool:
mne sekol obraz na Nova Sport, takže som nemohol dopozerať :( , ale aj tak sme vyhrali :D
môže to odmietnut???aby trenoval na MS :)
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES