Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No uvidíme, každopádně hlavně na poslední den před trade deadline se hodně těším :good: :good: . Jako pozor, já letos Was hodně respektuji a domnívám se že ze čtverky PHILLY, Bos, Was a NJ bude letošní fin na východě, uvidíme kdo......... !!!!
Nevím no... Bouwmeestera bych v našem dresu strašně rád viděl, ale je to riskantní za něj obětovat kvalitní hráče, když může po sezoně odejít bez náhrady, ale stejně bude problém se stropem, takže by případný odchod hráčů nastane zřejmě i tak. Přemrštěný kontrakt bude mít kromě Briera i Lupul, u kterého mám takovou předtuchu, že bude vyměněn, což by mi nevadilo, jelikož letos hraje hodně pod svoje možnosti... uvidíme co Holmy vymyslí =)
Tak já očekávám že kdyby k nám Jay přišel tak by co nevidět byla podepsána nová dlouhodobá smlouva. Lupymu to moc nešlo ze začátku sezóny ale nyní jsem s ním již spokojen a hlavně celé lajně Har-Car-Lup to neskutečně šlape, takže bych ho určitě neměnil. Osobně se domnívám že útok nyní po návratu Bri již nic neschází a jestli se nikdo nezraní tak nevidím důvod dalšího příchodu. Co se týše obrany tak nyní po odchodu Ossiho je pravděpodobné že někdo přijde, osobně se domnívám že to bude někdo ze čtveřice Bouwmeester, Pronger, Kaberle a Öhlund. Pro příští rok bude klíčové podepsat kvalitní brankářskou dvojici, oba 2 gólmani budou bez smlouvy. Já bych ještě strašně rád viděl podepsaného Knubliče, ten na svůj věk hraje hodně nadstardardně a navíc by se k PHILLY měl již připojit van Riemsdyk, takže to vidím dobře.
Co se týče včerejšího domácího matche s Habs tak jsem s tím 1 bodíkem hodně spokojen, protože s Mon doma vždy prohrajeme, takže nyní z toho máme alespoň něco. Škoda té pekelné dvou minutovky, ale nedá se nic dělat. Jak říkám, nyní PHILLY hraje hokej přesně dle mého gusta, šéfuje tomu Mike "RICHIE" Richards a ještě k tomu sbíráme body, takže u mě max. spokojenost........ :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: !!!!!!!!
neis: Toto som nepochopil: enom doufám, že se nepustí vedení Flyers do tradu jako loni Pens s Hossou, to by mě hodně naštvalo....

XruC: Napísal si toto: takže to vidím na Bos-Phi..dúfam, ze so štastnejšim koncom pre Boston :roll: Si myslíš, že v prvom kole sa stretne Bos. vs. Phi. ? 4i v, ktorom kole? V prvom kole určitie nie, ale všetko je možné, ale skôr by som povedal, že Boston dostane prvé kolo súpera niekoho buď Carolinu, Buffalo, rangers.., tažko ešte povedať a vôbec nemusí Boston préjsť cez prvé kolo napr. ak dostane také Buffalo to celkom vie na nich zahrať, ale aj iné tými, ale PO je o niečom inšom.

A ešte prečo by capitals boli na PO príliš makký? No teraz hrajú dobre, ale v PO im nedávam veľké šance ani ja...
ak uz, tak Philku chcem vidiet proti nam co najneskôr...nezelam si ich moc skoro.. :ee:
ixo píše: XruC: Napísal si toto: takže to vidím na Bos-Phi..dúfam, ze so štastnejšim koncom pre Boston :roll: Si myslíš, že v prvom kole sa stretne Bos. vs. Phi. ? 4i v, ktorom kole? V prvom kole určitie nie, ale všetko je možné, ale skôr by som povedal, že Boston dostane prvé kolo súpera niekoho buď Carolinu, Buffalo, rangers.., tažko ešte povedať a vôbec nemusí Boston préjsť cez prvé kolo napr. ak dostane také Buffalo to celkom vie na nich zahrať, ale aj iné tými, ale PO je o niečom inšom.

A ešte prečo by capitals boli na PO príliš makký? No teraz hrajú dobre, ale v PO im nedávam veľké šance ani ja...
Ano..podla mna bude finale konferencie Phi-Bos, Buf mozno na Bos vie, ale ako si napisal, PO je o niecom insom a tam Bos Buffalo zmietne. To je moj nazor..nemusis s tym suhlasit, ale ja to vidim tak.
Tak dnes by měl Bri konečně nastoupit, sice ho moc nemusím, ale když ho již PHILLY platí tak chci aby sakriš něco předvedl za ty prachy. Povolán byl také jako 7. bek Nate Guenin, po chřipce by již mohl hrát Kimmo. Na farmu putoval Kukkonen, který již u nás nemá absolutně žádnou budoucnost, snad se ho ještě podaří někomu "udat". Z čeho jsem ale rozladěn, tak to je poslání na farmu Claudea Girouxe, to je opravdu škoda, protože i když jsem mu ze začátku příliš nevěřil, tak se ukázal jako nesmírně talentovaný a šikovný hokejista, který si velmi rozumněl ve 3. lajně s Upsym, navíc mohl letos nadále získávat tolik potřebné zkušenosti a být třeba již příští rok oporou. Doufám že u nás nedopadně jako STEVEE. Hodně zvědav jsem také na to, kam se Steevy pokusí Bri zařadit, určitě bude hrát PP, ale kde bude nastupovat při hře 5/5, to jsem zvědav.
Dnešní utkání v NJ bohužel neuvidím, moc mě to mrzí, je to v takový parádní čásek, ale bohužel pacovní povinnosti volají........... :cry: :cry: :cry: :cry: !!!! Snad to chlapci zvládnou i beze mě........ :thumbsup: :thumbsup: !!!!

Let´s go PPPPHHHHIIIILLLLLLLLYYYY !!!!!!!!
No,nevypadá to vůbec dobře-Devils hrají chytře a výborně brání :bitka: :bitka3: ! Posledních 20min,tak snad Letci alespoň srovnají... :cinka:

Tak nakonec 0:3 - no to je HNUS! :buch: :nervy2: :samovrazda:
No jo, prohrálo se to se stane, ale je to 1 zápas, o hodně naštvanější jsem z toho co jsem četl že Holmy udělal. Taková ko*otina - za Bou nabídl Flo Lupyho, to by ještě šlo, ale jako bonůsek jim nabídl Jamese van Riemsdyka - to snad ani není možné :shock: :shock: :cry: :evil: :evil: !!!! Naštěstí Martin odmítl a díky Bohu za to. Na Jamese se strašně těším, toho se nesmíme zkrátka vzdát, je to jediná dobrá věc která nás potkala v té zasraně nepovedené sezóně. A kdo by za nás hrál v útoku místo Lupyho by mě také zajímalo, zase tak moc Bou nepotřebujeme. Taková čůrákovina již nesmí Holmyho ani napadnout - James van Riemsdyk in PHILLY forever like Mike "RICHIE" Richards............... !!!!
Come on ENGLAND píše:No jo, prohrálo se to se stane, ale je to 1 zápas, o hodně naštvanější jsem z toho co jsem četl že Holmy udělal. Taková ko*otina - za Bou nabídl Flo Lupyho, to by ještě šlo, ale jako bonůsek jim nabídl Jamese van Riemsdyka - to snad ani není možné :shock: :shock: :cry: :evil: :evil: !!!! Naštěstí Martin odmítl a díky Bohu za to. Na Jamese se strašně těším, toho se nesmíme zkrátka vzdát, je to jediná dobrá věc která nás potkala v té zasraně nepovedené sezóně. A kdo by za nás hrál v útoku místo Lupyho by mě také zajímalo, zase tak moc Bou nepotřebujeme. Taková čůrákovina již nesmí Holmyho ani napadnout - James van Riemsdyk in PHILLY forever like Mike "RICHIE" Richards............... !!!!
No tak to mě taky nesralo a to neskutečně...podle mě je to jen další z desítek bludů ! Tohle by žádné Gmko při smyslech neudělalo! Už těch spekulací bylo dost... jako že chtěli za Bouwmeestera Lupyho,Carla a draft atd. Většina spekulací mě příjde padlá na hlavu, jelikož je pro jeden tým vždy extremně výhodná.... Bůh ví, kdo tyhle spekulace vytváří, jelikož jsou často hodně protichudné...asi taky něco vymyslím :D
No právě,to máš jako tutovku nebo spekulaci? Taky se mi moc nechce věřit,že by se Holmy pomátl :eek2: ,
ostatně nechápu,proč by zrovna Philla tak Bouwmeestera potřebovala,podle mě NE........ :ja_neviem: :12:
Jestli se ptáš Baffy mě, tak jsem to četl jako zprávu že to Martinovi včera nabídl, tedy ne jako spekulaci že by se tento trejd mohl uskutečnit či tak, ale že zkrátka Holmy Martinovi tuto nabídku udělal a on odmítl s tím, že ještě počká co nabídnou ostatní zájemnci o Bou. Takže já se domnívám že se to stalo a díky Bohu pro PHILLY to nedopadlo. Což o to, Bou by se nám do PO hodil, navíc počítám že by za chvilku podepsal dlouhodobý kontrakt, to by bylo v pořádku, protože nyní máme jen 6 beků, nepočítám Kuk se kterým se již nepočítá a při vší úctě k Albertsovi, který letos hraje moc dobře, tak v PO bych mu až tak nevěřil. Každopádně doufám že se Jamese nevzdáme za žádnou cenu........ !!!!
A kde jsi to četl ?

Na Albertse jsem hodně zvědavý, jelikož je to pro mě velké překvapení hraje fakt moc dobře !
na nhlpro to píšou v těch online přenosech o přestupech, objevilo se to tam včera večer
Tak tam jsem to četl taky, ale myslel jsem jaký zdroj, jelikož většina jsou prostě vymysly....
Ano mám to z nhlpro.cz, jestli tam píší nesmysli nevím, ale je to tam podáno jako že se to již stalo, tedy nikoliv spekulace že by se to mohlo stát. Zdroj tam uveden není. Já tomu tedy věřím a doufám že se o trejd Jamese Holmy již nepokusí........ :yes: :yes: !!!!
Taky se mi líbí Alberts, další řízný bek ve Flyers, hlavně teď proti NJ dal skvělého stroma Clarksonovi
Come on ENGLAND píše:Ano mám to z nhlpro.cz, jestli tam píší nesmysli nevím, ale je to tam podáno jako že se to již stalo, tedy nikoliv spekulace že by se to mohlo stát. Zdroj tam uveden není. Já tomu tedy věřím a doufám že se o trejd Jamese Holmy již nepokusí........ :yes: :yes: !!!!
Byl bych rad, kdyby se stalo tohle: Lupul s jeho platem 4,250 v dalsich sezonach bude uz moc drahy, a proto bych ho vymenil za nejakeho obrance (zdravim J-Bo) + k nemu nekoho pridal. Lupula nahradi Claude Giroux, ktery uz dorostl do parametru NHL. Dal bychom se meli zbavit Jonese 3,000 a Carlea 3,500, kteri budou prilis drahy - jeden J-Bo + Luca Sbisa je nahrandi. Kolik usporime na techto hracich, tolik muzeme dat Bouwmeestrovi a jednomu elitnimu brankari.

Takze od pristi sezony by nase rady mohly vypadat takto: Gagne-Richards-Knuble, Giroux-Carter-Hartnell, JVR-Briere-Nodl/Ross, Upshall-Powe-Cote, obranne dvojice JBo-Timonen, Coburn-Parent, Sbisa-Alberts, v brance treba Backstrom a nejaky Bckovy brankar (Aubin, Little)
vidim, ze fanusikovske zastupenie Flyers sa nam tu ponekud rozrasta :roll: :wink: tak co pani, dnes v noci to môze byt zaujimave... :frajer2:
cepi píše:vidim, ze fanusikovske zastupenie Flyers sa nam tu ponekud rozrasta :roll: :wink: tak co pani, dnes v noci to môze byt zaujimave... :frajer2:
Doufám že dneska nastoupí Timonen, protože jestli je srdce týmu Richards, tak mozek je Kimmo =)
Tak tentokrát Holmyho nechápu, dat Upshalla a draft ze bitkaře i když zábavného mi přijde strašně moc. Na druhou stranu po sezoně končí Scotiemu smlouva a asi by žádal kolem 1,8 - 2 mil na které by pod stropem nezbylo, pokud chceme udržet Knubla. Mclarena jsme dostali prakticky zadarmo, ale bude vůbec nějakým přínosem pro tým ??? :sad2: Celkově velké zklamání, čekal jsem, že do týmu dostaneme nějaké velké jméno a nic. Jeden bitkař a přeplacený farmář...
To já jsem teda pěkně nasraný,Scottie byl vynikající hráč,srdcař a bojovník,který na ledě nechal vždy všechno! :bitka3: :nervy2:
Na Carcilla jsem tedy ve Phille zvědav,ale mám obavy,že krom shazování rukavic,to nebude žádná sláva! :evil: :?
Ale uvidíme....teď jsem z toho trejdu ještě pořád zklamaný,možná Danny překvapí.... :ja_neviem: :verysad:
Hmm, zajímavé názory pánové, já jsem naopak s počínáním Holmyho velmi spokojen :thumbsup: :thumbsup: . Samozřejmě že odchodu Upsyho je mi líto, je to hráč který se snažil hrát velmi tvrdě a vždy bojoval, ale osobně se domnívám že šel pryč proto, že udělal ve 3. formaci pro příští sezónu volno van Rie, nyní za něj PHILLY dostala velice slušnou protihodnotu, takhle by s ním v létě jen nepodepsala a odešel by zadarmo. Takže naopak toto je geniální tah Holmyho. Co se týč Car tak na toho se hodně moc těším, jeho hra nemá chybu, to není jen bitkař, ale také dobrý útočník, který vloni když dostával dost prostoru také sbíral pěkně bodíčky, takže v tomto také spokojenost. A to nejlepší na závěr - příchod McLarena je pro mě balzám na duši, tento bek patří mezi mé nejoblíbenější beky v lize, hrajě neskutečně tvrdě, agresivně a obětavě, je to skvělá posila do PO, navíc s kupou zkušeností - nyní tedy máme sedmičku beků Tim, McL, Cob, Car, Jon, Par a Alb - výborné a není zde co řešit. K mé spokojenosti naštěstí neodešel Lupy - domnívám se tedy že útok na SC 09 může smněle začít............ :yes: :yes: :thumbsup: :thumbsup: !!!!
Ano,s tím McLarenem souhlasím,to by měla být slušná posila do play-off,pěkný macek,ten se bude hodit!
Ale Scottie mě mrzí......no co se dá dělat,Wayne s ním určitě bude maximálně spokojený,no a
Carcillo se snad vzpamatuje,loni hrál výborně,ale letos je zatím marný,usmolených 10bodů a -13,slabota :thumbsdown:
Uvolnit miesto pre Riemsdyka sa da predsa aj inak. Upshalla by som nechal, nizke utoky vyhravaju zapasy. Ale inak sa do toho prd rozumiem lebo to az tak nesledujem.

A inac dnes si dame zapas a vzhladom nato ze mam zajtra volno si to nenecham ujst. :good: Aj ked vypovedna hodnota toho zapasu po dost velkych zmenach u flames nebude nejak vysoka.
12423 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA