Doufal jsem že to Mikeovi vyjde a držel jsem mu palce. Je to budoucnost zadních řad jak Was tak také kanadské reprezentace. Když si teď představím obranný pár Phaneuf-Green tak mi jde mráz po zádech.....
!!!! Náramně si při premiéře počínal i mladý Neuwirth - pěkná noc pro Capitals.........
!!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak zatial velmi rychli zapas, ja som to miestami nestihal ani sledovat, nechapem, ako to dokazu tak rychlo hrat. Pred zapasom som chvilu sledoval na stv odpiskane a ked som videl tu hru, kludne by som sa nechal ukecat, ze to hraju nejaki skolaci v juniorkach. Zatial Flo mozno aj lepsia..podla mna maju fazonu, vidiet, ze si veria, celkom by som im to PO doprial.
Kua ten Ovca je naozaj sebec dakedy..tak Semin naskoci z trestnej..isli dvaja na brankara, namiesto toho aby nahral Seminovi to cele zabrzdil, obranca sa stihol vratit tak radsej vystrelil. Uz 2x dnes radsej vystrelil zo zlej pozicie, ako by nahral daleko lepsie stojacemu spoluhracovi
Asi bol nasraty, ze predtym netrafil prazdnu branku, tak sa to snazil odcinit, ale toto nieje sposob.
myslim ,ze Ovie sa v PO spamata,ked si ho vezmu na musku taky obrancovia ako Markov...Hamrlik.Urcite nedostane od supera tolko priestoru na jeho finticky,ako teraz ,ked sa v podstate hraje o
.Ked bude strelecky vymazany,tak mu nic ine neostava ,ako vytvarat sance pre svojix spoluhracov.V PO sa neda hrat naseba.Vid Rangers po minule sezony hviezdami nabity tym.....v zakladne casti sa im ako tak darilo,ale ked prislo PO nastali problemy.Viazla kombinacia a potom to skusali individualne....a vieme ako to vacsinou dopadlo.Ale ja viem,ze nam sa to nestane.Vsetci budu hrat ako jeden hrac a tahat za jeden povraz.Sebectvo pojde bokom
Ty vole..tak tie nase oslabenia su tragicke..toto je najvacsi kamen urazu. Ak na tom s Brucom riadne nepopracuju, nemaju ziadny narok v PO. Presne ako hovoril Babcock, so zlymi oslabovkami sa daleko nedostanete. Je vobec mozne, aby sme s priemerne presilovky hrajucim MTL dostali 3 goly zo 4 oslabeni

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/D_OaHMY2hQU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/D_OaHMY2hQU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
kua drat, taky som nasraty..v noci som nechcel pozerat, lebo som u frajerky, ze si pozrem reprizu rano o 9-tej a zrovna teraz nemaju signal
Tak som si kukol vysledok a vobec nelutujem, ze som siel spat. Za ten prvy gol by som tym obrancom riadne vycistil zaludky..toto je fakt na zamyslenie sa. Hej..hrame niekedy v celku dobre..ale mame dve velke slabiny, co tymi pred nami a aj za nami nemaju..absolutne ziadna hra do tela..kde mozno len Ovca znesie tvrde kriteria fyzickej hry..ostatni ci uz utocnici, ale najma obrancovia vyrazne zaostavaju (z coho vyplinul aj prvy gol Col..ved neni mozno aby utocnik 4 sec dorazal hokejkou do brankara a obrancovia stojaci vedla sa s nemim uzasom prizerali..toto vazne nerozumiem) a druhou su oslabovky, kde sme neskutocne tragicki. Ako mame teda uspiet v PO, ked nasa obrana je v celku dost priepustna, boji sa fyzickej hry a hra v oslabovkach je jedna z najhorsich v NHL? No a pri 4 gole s nas spravili malych chlapcov..dnes jednoznacne zasluzene vitazstvo Col
Na zápas jsem se díval a naši hráli tragicky.....
Připadalo mi to, že je to trenink a taky to tak vypadalo...
Hráli tak na čtvrt plynu, jako by měli pořád dost a dost času.....
Když ve třetí třetině přišli na to, že by se mohli pokusit vyrovnat, tak zabrali, ale bohužel dostali třetí gól a potom taky čtvrtý..
Zdálo se mi, jako by se šetřili na našeho velkého rivala Pittsburgh...
Doufám, že to tak je....
Připadalo mi to, že je to trenink a taky to tak vypadalo...
Hráli tak na čtvrt plynu, jako by měli pořád dost a dost času.....
Když ve třetí třetině přišli na to, že by se mohli pokusit vyrovnat, tak zabrali, ale bohužel dostali třetí gól a potom taky čtvrtý..
Zdálo se mi, jako by se šetřili na našeho velkého rivala Pittsburgh...
Doufám, že to tak je....
Kua...niekedy ma vedia hraci tak nasrat...preco nehraju kazdy zapas tak ako tento....zapas s Coloradom a LA to bola tragedia.
Dnes sme vyhrali zasluzene....Pens nemali narok ani na bodik..hoci ten kkt rozhodca nepiskal tvrde zakroky na nasix.Ten zakrok na Brasheara ...tusim to bol Orpik...tak to malo byt jednoznacne narazenie na mantinel....ale sudi to nejako podozrivo nevidel....kua to Pens su nedotknutelny....staci ze sa niekto z nasix krivo pozrie na Crosbyho a uz mame 2 minuty.
Boha s takymi rozhodcami....dufam,ze v PO si uz taky nepisknu!!!
Ale dolezite ze sme sa o5 priblizili k Bruins ...dufam,ze ix do konca ZC predstihneme.
Dnes sme vyhrali zasluzene....Pens nemali narok ani na bodik..hoci ten kkt rozhodca nepiskal tvrde zakroky na nasix.Ten zakrok na Brasheara ...tusim to bol Orpik...tak to malo byt jednoznacne narazenie na mantinel....ale sudi to nejako podozrivo nevidel....kua to Pens su nedotknutelny....staci ze sa niekto z nasix krivo pozrie na Crosbyho a uz mame 2 minuty.
Boha s takymi rozhodcami....dufam,ze v PO si uz taky nepisknu!!!
Ale dolezite ze sme sa o5 priblizili k Bruins ...dufam,ze ix do konca ZC predstihneme.
Myslím si, že Nylander bude vyměněný. Dneska už druhý zápas po sobě nebude hrát a to i přes to, že je zdravý.
Zkušeného centra shánějí v Columbusu, který má poprvé šanci zahrát si play off. Mám takové tušení, že Nylander skončí právě tam. Ale koho za něj získáme, to netuším. Možná jen volby v draftu, nebo nějakého mladého hráče, který ještě nehrál NHL. Protože pochybuji, že by se Blue Jackets chtěli zbavit nějaké hvězdy... Uvidíme...
Zkušeného centra shánějí v Columbusu, který má poprvé šanci zahrát si play off. Mám takové tušení, že Nylander skončí právě tam. Ale koho za něj získáme, to netuším. Možná jen volby v draftu, nebo nějakého mladého hráče, který ještě nehrál NHL. Protože pochybuji, že by se Blue Jackets chtěli zbavit nějaké hvězdy... Uvidíme...
Spekulace: Wild možná vymění brankáře Niklase Backstroma. Dva nejmenované zdroje informovaly deník Sun o tom, že se chystá jeho výměna. GM Doug Risebrough se snaží s jednatřicetiletým brankářem dohodnout na nové smlouvě, ale zároveň sonduje, co by za něj mohl získat. Největšími zájemci jsou prý Capitals.
Tak neviem co k tomu dodat...naco nam je dalsi brankar...mame Neuwirta a Varlamova,ktorym by som dal od novej sezony viac prilezitosti a nesmieme zabudnut ani na Brenta.Theo poslednu dobu xytal dobre...ale dnes v 1. tr. uz 4 kusky kua
...nevravim,ze Backstrom je zly brankar,ale nebudeme mat v kadry pretlak golmanov? Backstrom je uz hotovy brankar a urcite nebude lacny....taky Neuwirt s Varlamovom nas vyjdu pri novacikovskej zmluve na par $...a vek uz maju nato,aby sa v NHL uxytili.GM nex sa radsej poobzera po dobrom obrancovi kua...sak to uz nie je mozne jake kiksy robime v obrane.
Tak neviem co k tomu dodat...naco nam je dalsi brankar...mame Neuwirta a Varlamova,ktorym by som dal od novej sezony viac prilezitosti a nesmieme zabudnut ani na Brenta.Theo poslednu dobu xytal dobre...ale dnes v 1. tr. uz 4 kusky kua
Nylandera nie.J.R.-20 píše:Myslím si, že Nylander bude vyměněný. Dneska už druhý zápas po sobě nebude hrát a to i přes to, že je zdravý.
tak na zaciatku nas Michal drzal neskutocnymi zakrokmi, ale po prvej tr. sa mu prestalo darit. Myslim ze bude musiet viac popracovat na vrchu, lebo mu tadial slo vela golov, ale potencial a talent ma veliky..verim, ze to bude po dlhe roky nasa jednotka. Inak co dodat..zasa odflaknuty zapas, az ku koncu sa zacali snazit. Tiez treba spomenut pekny gol Semina z kolien..skoda ze na zaciatku netrafil prazdnu branku..to sa hadam ani nedalo netrafit..(treba kuknut) ale inak to bol nas najlepsi hrac (aspon podla highlightov)
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé