Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:k Ryderovi, ten predsa len absolvoval chirurgicky zakrok, mudrejsi budeme po zajtrajsom vyjadreni GM
Ryder bude out 2-3 tyzdne :|
Tak najlepší tím ligy by nemal mať problém sa s tým vysporiadať ;-) Dneska Dva naj. tímy hej? Normálne rozmýšľam, či si nejdem pospať a pred VAN:STL si nepozriem aj tento zápas :yes:
Vidím to reálne.
Cepi chceš môj tip? :-D
daj :D
ja to vidim na doost vyrovnany match :yes: tipujem to na remizku :) a tu by som urcite bral :thumbsup: dôlezitu ulohu budu zohravat golmani, na nasej strane Timmy, na strane zralokov Nabby..nezabudnutelny ex_macko Joe Thornton sa vracia na svoju niekdajsiu medvediu hrudku.. :roll:
ja tento zapas zial budem musiet ozeliet, jedine ak by som sa pocas noci necakane prebudil a omrkol priebezny stav :) rannajsie hajlajty to vsak kazdopadne istia :frajer2:
:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Určite bude ten match stáť za to aniečo z neho mrknem aj ja, aspoň 3. tretinu :yes:
Samozrejme že víťazstvo by som prial viacej Chárovcom, ale dnes to nebude ľahké. Držím palce :taptap: :povzbudzovanie:
nuž medvede paradoxne vedia zahrať so silnými mužstvami a so slabšími niekedy zahrajú zápas až oči bolia, dnes očakávam víťazstvo BOS po peknom výkone a veľmi vyrovnanom zápase 4:3 v riadnom hracom čase, tak sám som zvedavý nakoľko sa trafím...
:(
Škoda no, Boston to mal rozbehnuté dobre, ale tretia tretina, to bol skrátka uragán :hmm:
Čo to dnes bolo zo Savardom? :bitka: Také šance ...
Nevadí, každopádne to nebolo až také zlé, tretiu tretinu nerátam. Som zvedavý na ďalšie zápasy, začína sa nám to tu byť zaujímavé.
"Oni jsou zatraceně dobrý tým, pravděpodobně jeden z nejlepších, proti kterým jsme letos hráli,“ chválil soupeře jejich bývalý kapitán Joe Thornton. „Kdyby jejich přesilová hra byla lepší, mohl to být úplně odlišný zápas,“ narážel Thornton na fakt, že Bruins nevyužili ani jednu ze čtyř přesilovek. „Je to ale dobrý tým.“

hehe, Joe urcite nezabudol kde odohral peknych par rokov, takez tie jeho gesta beriem s rezervou :) ale nie, dobre sa to pocuva, aj napriek pre nas dost krutej porazke, vzhladom k 40 minutam zapasu...tie nase presilovky, ach jaj, boleli ma pri nich oci, riesili sme 5 presiloviek, nie 4 (jednu kratku 5:3) a vystrelili sme na Nabbyho dokopy mozno 6 krat, pricom slo skôr o take propagacne strely.. :thumbsdown: samozrejme, vyzdvihujem oslabovkovu hru Sharks, tak ako aj cely ich tim.. :yes:

„Medvědům“ se v zápase zranili Chudl Kobasew a Petteri Nokelainen, druhý z jmenovaných kvůli zranění oka. „Je to zranění oka a já si nemyslím, že by vypadalo dobře,“ přibližoval jeho zdravotní stav kouč Bruins Claude Julien.

fasa, Ryder, Chuck, Nokia...ehm inak som bol dost vytoceny kvôli tomuto zakroku na Nokiu...evidentna hra vysokou hokejkou, krv na tvari, 4 minuty ako facka...doteraz nechapem ich rozhodnutie nevylucovat... :nasraty:

„Pro nás je hrozně prospěšné vrátit se sem a ve třetí třetině odehrát takový zápas,“ pochvaloval si trenér Sharks Todd McLellan.

„Hráli jsme jenom 40minut, to je rozhodující faktor,“ litoval Marc Savard nevydařené třetí části, ve které domácí dostali čtyři branky. „Posledních 20 minut jsme nehráli a oni jsou příliš dobrým týmem na to, aby to nevyužili.“

prva tretina bola neskutocna, mal som pocit, akoby som sledoval zapas PO, my sme hrali vyborne, zralokov sme prakticky k nicomu nepustili a naopak Lucic to za Nabbym 2x rozbalil...v II.tretine sa hra vyrovnala, no bola to tretina brankarskych zakrokov a ta zaverecna, to bol zly sen..inkasovali sme prilis skoro a do kolien nas definitivne polozil "korculovy" gol Big Joea..stastny to gol, no platil aj po zhliadnuti videozaznamu, tam nebolo co riesit, neslo o umyselne kopnutie..za vykon v III.tretine si body bez debatky zasluzili...nepustali nas k absolutne nicomu, jednoducho ukazkovy obrat, ale nesmutim, aj takato prehra ma svoje plus, este mame co dohanat, takze nic sa nedeje slapeme dalej :yes:

este jeden povsimnutia hodny faktor, z ktoreho som sa dost zlostil :nervy2: buly...to bolo nenormalne, ako nas v nich robili..3:13 / 10:25 / 16:33 ..v jednot. tretinach..v takejto doost dôlezitej cinnosti je tento ukazovatel priepastny :roll: fajn, zabudnime na zralokov, cakaju na nas pekelne nebezpecni diablici :cert:
No ta prehra so san jose ma dost mrzi ale co sa da robit :cry: :cry:
Prehrou s NJD sme vyrovnali nas negativny rekord sezony - dva zapasy bez bodu v rade a 3 prehry :( . Povazlivo sa nam "minaju" prave kridla. Zostal len Kessel, ktory je mimo formy, ked v poslednych 3 zapasoch si nepripisal ani bod. Rovnako je na tom aj dvojica Krejci - Wheeler. Axelsson dokonca nebodoval uz v 9 zapasoch! Thomasova supesnost zasahov klesla na 88,9% za posledne 3 vystupenia.

Teraz trocha lepsie spravy. Zostava nam 4-zapasovy trip a cakaju nas celkom "prijatelny" superi: Predators, Huricanes, Panther a Lightnings. Tu musime nazbierat aspon 6 bodov!

Po tejto snure hrame do konca sezony 2/3 zapasov doma, co by nam mohlo pomoct k udrzaniu si prveho miesta na vychode a snad aj v celej NHL.
co sa to s bostonom deje???dalsia prehra s NSH mame aspon jeden bod
Driver 521 píše:co sa to s bostonom deje???dalsia prehra s NSH mame aspon jeden bod
Ty jsi si myslel že jsou asi neporazitelní viď :wink: ?? Ale 1. místo na východě již máte asi jisté, to by se muselo stát já nevím co......... !!!!
2 prehry v rade, kto to kedy videl, tusim bostonska najdlhsia snura prehier :12:
yzy19 píše:2 prehry v rade, kto to kedy videl, tusim bostonska najdlhsia snura prehier :12:
Styri prehry :(
Skorpion píše:
yzy19 píše:2 prehry v rade, kto to kedy videl, tusim bostonska najdlhsia snura prehier :12:
Styri prehry :(
ach jaj zabudol som na Phillu a Žralokov zo sj, tak to je fakt smutne :eek2:
Hmm, mít Philly tolik bodů a takové skóre tak bych byl z této mini šňůrečky, která navíc není ani bez bodů fakt špatný....... :lol2: :wink: :frajer2: !!!!
pohodka :ciga: nic sa nedeje, 4P v rade ale z toho 2PP :wink: cize ak tu niekto spomina nejaku :pleaseantry: krizu :pleaseantry: tak :roll: navyse ziadne debakle sa nekonali

Boston - Philadelphia: 3:4pp: viedli sme 3:1 nakoniec puk,puk v pp..
Boston - San Jose: 2:5: po II tretinach 2:1..
New Jersey - Boston: 1:0: strelecka prevaha na nasej strane 18:31, Clemmensen bol proti..
Nashville - Boston: 3:2pp: nas vyrovnavajuci gol a bodik padol v case 58:44..pocas predlzenia nepremenil Kessy sn

takze absolutne nic sa nedeje, cakame na uzdravenie Rydera + Kobasewa, coskoro k nam zamieri nejaka ta posila a pak to opät rozjedem :cinka:
este pohlad na nas konferencny naskok :arrow: 11
od nasho najpovolanejsieho, pana GM "Chiu" mame definitivne potvrdene, ze na jeho prestupovom zozname sa nachadza 8 mien :roll: konkretne mena logicky neuviedol, no fanusikovia si myslia nasledovne:

Kaberle
Kuba
Tkachuk
Leopold
Antropov
Cole
Liles
Moore

ja osobne by som z tohto zoznamu mile rad privital: Kaberleho, Kubu, Leopolda, Lilesa ale aj Tkachuka :yes:
môj prestupovy medvedi tip: Leopold - Tkachuk :)
Ako som pisal davnejsie, najradsej by som videl v nasom tyme Kubu a Tkachuka. Ale aj Leopold by mohol byt... Len si neviem predstavit, koho by sme "obetovali" :hmm:
ak by ste za lea ponukli tolko co dali habs za schneidera tak by som vam ho poslal aj s velkou maslou okolo krku (aj ked je to tuto sezonu jeden zo svetlejsich zjavov nasej obrany)
Par sprav:
:arrow: Kobasew pravdepodobne nastupi proti Caroline: "Hovoril som s nim pred treningom a povedal, ze sa citi omnoho lepsie. Nevidim dovod aby nenastupil" - Julien - "Momentalne sme v takom stave, ze musime hracov povolavat spat o trocha skor ako sme boli zvyknuti. Ale zasa nie s rizikom, ze by sa im zranenie mohlo obnovit."
:arrow: Ryder zacal s treningom. Vyfasoval juniorsky chranic tvare.
:arrow: Kessel a Wheeler si v nasledujucom zapase prehodia miesto vo formaciach za ucelom zlepsit chabu strelecku bilanciu Bruins
Skorpion píše:Par sprav:
:arrow: Kobasew pravdepodobne nastupi proti Caroline: "Hovoril som s nim pred treningom a povedal, ze sa citi omnoho lepsie. Nevidim dovod aby nenastupil" - Julien - "Momentalne sme v takom stave, ze musime hracov povolavat spat o trocha skor ako sme boli zvyknuti. Ale zasa nie s rizikom, ze by sa im zranenie mohlo obnovit."
:arrow: Ryder zacal s treningom. Vyfasoval juniorsky chranic tvare.
:arrow: Kessel a Wheeler si v nasledujucom zapase prehodia miesto vo formaciach za ucelom zlepsit chabu strelecku bilanciu Bruins
Dúfam, že Wheeler skóruje, lebo som ho tipol v HP (Hokejových puškách :D)
Tak trener riadne poprehadzoval zostavu:

Lucic-Savard-Wheeler
Axelsson-Bergeron-Kobasew
Sobotka-Krejci-Kessel
Thornton-Yelle-Bitz
Chara-Ward
Ference-Wideman
Stuart-Hnidy
Thomas
Fernandez

Krehci, Wheeler a Axelsson pretrhli bodove suchoty :thumbsup: , Kessel nie :thumbsdown: . Najvyssi ice-time z utocnikov patril Krejcimu so 17:20 a najnizsi Bitzovi s 10:12, co je vyrovnana hra 4 formacii.

Teraz treba vitazstvo potvrdit na lade rozbehnutej Floridy. Tampa by snad nemala robit vacsie problemy. Potom mame Panterov opat, ale pre zmenu doma.
no a vsetky tie zmeny vo formaciach maly zmysel :clap: :clap:
Obrázek
prave som si dopozeral reprizku na NASN (ziadne zapasove reklamky :thumbsup: samozrejme, bez toho aby som o vysledku vedel :) a :clap: :clap: :clap:

niekto by napisal, Bruins vitazstvom nad Canes pretrhli 4 zapasovu seriu prehier...ja to napisem tak, ako som to videl aj predtym..Bruins po 2 prehrach a 2 remizach zaknihovali dalsie vitazstvo :good: 40 v poradi...a to absolutne pohodove...hurikani sa ako tak drzali v uvodnej tretine, aj to uz pocas svojej uvodnej presilovky mohli inkasovat, Wheeler resil len zrdku, no od II.tretiny bolo na lade len jedno muzstvo :yes: za zmienku stoja presilovky i oslabovky na oboch stranach...hurikani mali zalostne presilovky, 1x tycka na ich strane, 1x inkasovali zasluhou Davida Krejciho Obrázek a to v zavere, ked riesili zaverecnu presilovku opät inkasovali od Bergyho, no tento gol sa uz ako oslabovkovy neriesil, kedze Ward bol medzitym na striedacke...domaci za tie 4 presilovky vystrelili dokopy tak 3x...to nase presilovky boli opät viac ako slusne zahrate :thumbsup:

Kessel :plus: Bergeron -) tito 2ja sa mi mooc pozdavali..Kessy sa sice strelecky trapi, nepadol mu opät sn, ale po boku ceskeho dua ho bolo vidiet :yes: Bergy odklial 5 trefou do prazdnej strelecke suchoty, ale to nebolo podstatne...presilovky, oslabovky, hitik, uspesne vhadzovania, skvely vykon, jeho i celeho timu, ktoremu sa podarilo ako prvemu timu dostat na hranicu 40V :oslava:
:arrow: 11
Podla ankety na NHL.com si skoro 52% hlasujucich mysli, ze brankarom cislo 1 USA tymu by mal byt Tim Thomas :good: . Nasleduje Ryan Miller s necelymi 32% a Di PIetro s takmer 8%.

Podla clanku je v nominacii brankarov v podstate jasno. Americky dres by mali obliect tito traja hraci. Thomas ma za sebou ucinkovania na roznych svetpvych sampionatoch, ale este nikdy nebol brankarom cislo 1.
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS