"Oni jsou zatraceně dobrý tým, pravděpodobně jeden z nejlepších, proti kterým jsme letos hráli,“ chválil soupeře jejich bývalý kapitán Joe Thornton.
„Kdyby jejich přesilová hra byla lepší, mohl to být úplně odlišný zápas,“ narážel Thornton na fakt, že Bruins nevyužili ani jednu ze čtyř přesilovek.
„Je to ale dobrý tým.“
hehe, Joe urcite nezabudol kde odohral peknych par rokov, takez tie jeho gesta beriem s rezervou

ale nie, dobre sa to pocuva, aj napriek pre nas dost krutej porazke, vzhladom k 40 minutam zapasu...tie nase presilovky, ach jaj, boleli ma pri nich oci, riesili sme 5 presiloviek, nie 4
(jednu kratku 5:3) a vystrelili sme na Nabbyho dokopy mozno 6 krat, pricom slo skôr o take propagacne strely..

samozrejme, vyzdvihujem oslabovkovu hru Sharks, tak ako aj cely ich tim..
„Medvědům“ se v zápase zranili
Chudl Kobasew a
Petteri Nokelainen, druhý z jmenovaných kvůli zranění oka.
„Je to zranění oka a já si nemyslím, že by vypadalo dobře,“ přibližoval jeho zdravotní stav kouč Bruins Claude Julien.
fasa, Ryder, Chuck, Nokia...ehm inak som bol dost vytoceny kvôli tomuto zakroku na Nokiu...evidentna hra vysokou hokejkou, krv na tvari, 4 minuty ako facka...doteraz nechapem ich rozhodnutie nevylucovat...
„Pro nás je hrozně prospěšné vrátit se sem a ve třetí třetině odehrát takový zápas,“ pochvaloval si trenér Sharks Todd McLellan.
„Hráli jsme jenom 40minut, to je rozhodující faktor,“ litoval
Marc Savard nevydařené třetí části, ve které domácí dostali čtyři branky.
„Posledních 20 minut jsme nehráli a oni jsou příliš dobrým týmem na to, aby to nevyužili.“
prva tretina bola neskutocna, mal som pocit, akoby som sledoval zapas PO, my sme hrali vyborne, zralokov sme prakticky k nicomu nepustili a naopak
Lucic to za Nabbym 2x rozbalil...v II.tretine sa hra vyrovnala, no bola to tretina brankarskych zakrokov a ta zaverecna, to bol zly sen..inkasovali sme prilis skoro a do kolien nas definitivne polozil "korculovy" gol Big Joea..stastny to gol, no platil aj po zhliadnuti videozaznamu, tam nebolo co riesit, neslo o umyselne kopnutie..za vykon v III.tretine si body bez debatky zasluzili...nepustali nas k absolutne nicomu, jednoducho ukazkovy obrat, ale nesmutim, aj takato prehra ma svoje plus, este mame co dohanat, takze nic sa nedeje slapeme dalej
este jeden povsimnutia hodny faktor, z ktoreho som sa dost zlostil

buly...to bolo nenormalne, ako nas v nich robili..3:13 / 10:25 / 16:33 ..v jednot. tretinach..v takejto doost dôlezitej cinnosti je tento ukazovatel priepastny

fajn, zabudnime na zralokov, cakaju na nas pekelne nebezpecni diablici