Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SAN JOSE SHARKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
urcite jeden z NAJ zapasov ake som v tomto rocniku zhliadol
obzvlast tie prve II.tretiny za to stali, aj ked pre fandov Sharks skôr ta tretia
nalakal ma prenos NASN a aj napriek porazke nelutujem..uz, uz to zacinalo dychat takym tym PO nabojom, ehm, ked to PO skutocne vypukne, to budu ine nervy pred obrazovkou
k San Jose, ak nezlomia to PO prekliatie v tomto rocniku, tak uz neviem..
k San Jose, ak nezlomia to PO prekliatie v tomto rocniku, tak uz neviem..
Ja dneska potrebujem prehru SJS
A aj im ju prajem, dúfam, že nenastúpi Nabokov, ak bude niekto o tom niečo vedieť, šup to sem
:smile03:
___
ivane na tejto stranke sa stale dozvies kto nastupi -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=3585
___
ivane na tejto stranke sa stale dozvies kto nastupi -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=3585
Keďže v tomto topicu nieje veľa fanúšikov tohto skvelého tímu rozhodol som sa rozšíriť ich rady. Tento klub patrí medzi moje najobľúbenejšie už dlhšiu dobu. Keď som sa rozhodoval pre jeden jediný tím ktorý mi je najbližší, zistil som že sú to práve Sharks. V dnešnom zápase im držím palce a dúfam že vyhrajú.
úte 30. čer 2009 15:29
The team signed the 39-year-old defenseman to a one-year deal that will pay him $3.5 million next season, according to a team source. Blake would have become an unrestricted free agent on Wednesday.
Rob Blake podpisal jednorocny kontrakt za 3.5 mil na sezonu...
Rob Blake podpisal jednorocny kontrakt za 3.5 mil na sezonu...
Claude Lemiux končí
Čtyřiačtyřicetiletý Claude Lemieux znovu ukončil svou kariéru. Při svém návratu (19. ledna 2009) tedy odehrál pouze 18 utkání, ve kterých si připsal jednu asistenci. Díky zranění čelisti vynechal celkem 18 zápasů.
(Asi už bylo na čase, pro příští sezónu by podle mě nebyl pro San Jose platnej hráč.....)
------------
Ale o San Jose se už docela dlouho nikde nemluvilo... a jak koukam na jejich sestavu a na jejich platy, tak podle mě budou mít docela problém uspořádat za stávajících podmínek 4. řadu....
Po skončení sezóny se hovořilo o prodeji jednoho z dvojice Marleau, Thornton, ale zatím oba dva zůstavaj a sestava vypadá úplně stejně jak minulej rok (což je na jednu stranu docela pochopitelný, protože vyhráli President Trophy), ale na druhou stranu nevim jak se s tim chtějí vejít do platového stropu....
Zatím není podepsanej druhej golman, a 4 útočníci (aby jich bylo alespoň 12) a to i kdyby všichni brali minimální plat (450 000), tak se stejně nakonec nevejdou do stropu, kde jim zbývá 1.649 a potřebovali by i jenom na tohle 2.250 .... Takže u San Jose podle mě stále můžem čekat možná i nějakou zásadní výměnu.... Chceeco, Marleau, Thornton, bude se někdo z nich pakovat? a který tým bude ten šťastnej že ze stávající situace Sharks bude profitovat? .....
Mimo to Jeremy Roenick pokud mě pamět neklame také ještě nikde nepodepsal..... Tohle léto bude u Sharks zajímavé....
Čtyřiačtyřicetiletý Claude Lemieux znovu ukončil svou kariéru. Při svém návratu (19. ledna 2009) tedy odehrál pouze 18 utkání, ve kterých si připsal jednu asistenci. Díky zranění čelisti vynechal celkem 18 zápasů.
(Asi už bylo na čase, pro příští sezónu by podle mě nebyl pro San Jose platnej hráč.....)
------------
Ale o San Jose se už docela dlouho nikde nemluvilo... a jak koukam na jejich sestavu a na jejich platy, tak podle mě budou mít docela problém uspořádat za stávajících podmínek 4. řadu....
Po skončení sezóny se hovořilo o prodeji jednoho z dvojice Marleau, Thornton, ale zatím oba dva zůstavaj a sestava vypadá úplně stejně jak minulej rok (což je na jednu stranu docela pochopitelný, protože vyhráli President Trophy), ale na druhou stranu nevim jak se s tim chtějí vejít do platového stropu....
Zatím není podepsanej druhej golman, a 4 útočníci (aby jich bylo alespoň 12) a to i kdyby všichni brali minimální plat (450 000), tak se stejně nakonec nevejdou do stropu, kde jim zbývá 1.649 a potřebovali by i jenom na tohle 2.250 .... Takže u San Jose podle mě stále můžem čekat možná i nějakou zásadní výměnu.... Chceeco, Marleau, Thornton, bude se někdo z nich pakovat? a který tým bude ten šťastnej že ze stávající situace Sharks bude profitovat? .....
Mimo to Jeremy Roenick pokud mě pamět neklame také ještě nikde nepodepsal..... Tohle léto bude u Sharks zajímavé....
Hmm, sice dvojice Hea-Tho může být hodně produktivní atd., ale ztráta Chee a Mich bude hodně citelná, nevěřím že SJ předvede něco podobného jako loni. Tento tým jsem nikdy moc nemusel, hráč morálních kvalit Heatleyho tam pasuje. Bude to tam stát na pár hráčích, jakékoliv zranění bude pro SJ neřešitelná věc !!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé