Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
CALGARY FLAMES
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
velmi zaujimavy a atraktivny zapas. pani mozu predviest ci sa iba tak momentalne flakali alebo nie su az tak dobri ako tabulka naznacuje. Uz je tu aj isty mensi tlak po dvoch prehrach.
Som zvedavy a dufam ze sa mi podari vstat nadranom kedze budem po oslave narodiek
. Bude to tazke vstat.
Som zvedavy a dufam ze sa mi podari vstat nadranom kedze budem po oslave narodiek
Tak co Mitchi,viděl jsi něco?Tip v KTL(jako jeden z mála) mi vyšel na jedničku,věřil jsem,že na Jestřáby nebudou Flames stačit.....debil píše: alebo nie su az tak dobri ako tabulka naznacuje. .
Musel to být ale super zápas,alespoň z highlights to tak vypadá ...
[nhltv]20082009,2,770[/nhltv]
Po potoce chodila na kačeny volala,
po potoce chodila na kačeny volala,
kač kač kač kačena,
nasypu ti zeleneho jačmena.
Takto spolu so znamou ludovou piesnou zaciname sobotny podvecerny program. Fanuskovia Flames dostali konecne darcek v podobe vecerneho zapasu. Dnes uvidime o 21.00 zapas Calgary Flames 30-17-4 a Anaheim Ducks 26-24-5.
Jedlo a pivko nakupene, mozeme sa posadit a sledovat zaujimavy zapas, ktory snad skonci priaznivym vysledkom. Flames prehrali 3 zapasy po sebe. Nevadi, stane sa, sezona je dlha. Je vsak potrebne odpovedat tak ako ma tim co chce vyhrat diviziu odpovedat. Seriou vyhier. A zacat by sme mali hned dnes!
po potoce chodila na kačeny volala,
kač kač kač kačena,
nasypu ti zeleneho jačmena.
Takto spolu so znamou ludovou piesnou zaciname sobotny podvecerny program. Fanuskovia Flames dostali konecne darcek v podobe vecerneho zapasu. Dnes uvidime o 21.00 zapas Calgary Flames 30-17-4 a Anaheim Ducks 26-24-5.
Jedlo a pivko nakupene, mozeme sa posadit a sledovat zaujimavy zapas, ktory snad skonci priaznivym vysledkom. Flames prehrali 3 zapasy po sebe. Nevadi, stane sa, sezona je dlha. Je vsak potrebne odpovedat tak ako ma tim co chce vyhrat diviziu odpovedat. Seriou vyhier. A zacat by sme mali hned dnes!
Zapas nebol zrovna najlepsi, flames nevedeli moc toho vymysliet po tom co dostali gol aby vyrovnali. Sice ten jeden gol dali ale rozhodla velka a hlupa chyba obancu flames.
V pondelok hrame doma s montrealom. Vyhra je uz teraz nevyhnutnostou.
Toronto sun predviedlo klebetu o bliziacom sa trejde: Hamhuis - obranca Nashvillu za centra Lobradiho. No asi takto, Hamhuis je celkom dobry aj by som ho chcel ale stratime slusneho a rychleho centra Lombardiho. Ja teda neviem. Tie mena su tak rovnake a navyse sa narusi zohratost, kto bude hrat centra?
V pondelok hrame doma s montrealom. Vyhra je uz teraz nevyhnutnostou.
Toronto sun predviedlo klebetu o bliziacom sa trejde: Hamhuis - obranca Nashvillu za centra Lobradiho. No asi takto, Hamhuis je celkom dobry aj by som ho chcel ale stratime slusneho a rychleho centra Lombardiho. Ja teda neviem. Tie mena su tak rovnake a navyse sa narusi zohratost, kto bude hrat centra?
tie highlighty najdes na nhl.com alebo clagaryflames.cz, no a samozrejme ma tesi vyhra s montrealom sak uz bolo na caseTorri píše:Yees. Potlesk Jarkovi, samozrejme, bez neho by sme to nevyhrali
Ale ne.. 6-2 doma s Montrealom.. Celkom dobrý výsledok.. A teraz vonku Ducks a Kings... UvidímeAle výhry by určite nikomu nevadili
(Btw. highlighty aspoň by sa niekde nenašli?)
Bože jaké fajné góly..
Chalani hrali ozaj fajne..
Halák. Nejaký dobrý zákrok tam bol, ale radšej mal po štvrtom góle rezignovať a pustiť chytať toho na lavičke
.
(A dostávať góly vo VLASTNEJ presilovke.. Habs by mohli o sebe začať trošku uvažovať
)
No a kačičky.. Síce vonku, ale majú smolu
Btw. Fotky zo zápasu s Canadiens
Chalani hrali ozaj fajne..
Halák. Nejaký dobrý zákrok tam bol, ale radšej mal po štvrtom góle rezignovať a pustiť chytať toho na lavičke
(A dostávať góly vo VLASTNEJ presilovke.. Habs by mohli o sebe začať trošku uvažovať
No a kačičky.. Síce vonku, ale majú smolu
Btw. Fotky zo zápasu s Canadiens
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF