Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

[li]:-O tak to vyzera na Bergyho navrat uz dnes.. :roll: to kridlo by mohlo byt realne...Lucic + Ference v zostave! :thumbsup: Ryder si predsa len dava pauzu..mozna zostava[/li]

LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kobasew
Wheeler – Krejci - Bergeron
Axelsson - Yelle – Thornton
Hunwick - Nokelainen – Bitz

Chara – Ward
Ference – Wideman
Stuart – Hnidy

Thomas

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Mne sa zda, ze by sa mal vratit aj Rider..ci nie? Asi som si to zle prelozil. Tak dnes vam zelam vyborne vykony nech vas obchadzaju a snad puknete..bol by som rad :D

- inak tie vase prve dva utoky vyzeraju velmi dobre + treti vyzera byt vyborna checking line + obrana na cele s Charom a + skvela brankarska dvojica..mate fakt dobry tym.
Ryder nevyzeral dobre podla trenera :?
Po zapase s Caps:

Krejci: "Mal som stastie. Trafilo to obrancu a padlo to tam. Nechcel som to tak urobit. Snazil som sa len najst Marca (Savarda). Thomas mal skvele zakroky. Je to velmi dobry brankar. Dnes to dokazal opat. Citime sa sebavedomo ked je v brane."

Julien: "Evidentne to nebol nas najlepsi vykon. Ale vsetko je to o sposobe najst cestu k vitazstvu a to sa nam podarilo. Ludia povedia, ze sme odohrali par slabych zapasov. Aj napriek tomu sme mali vzdy sancu zvitazit (zrejme myslel, ze to neboli debakle - pozn. skorp.). Hraci dodrzuju nas herny plan a to je dobra defenziva a nepustanie supera do striel z blizka. Samozrejme sa musime zlepsit. Snad to bude mat na tretningoch uz trocha vacsiu stavu.(...) Ked uvazime kolko bol Bergeron mimo hry a este k tomu hral na kridle, myslim, ze zapas zvladol skvele. Milan mal niekolko dobrych hitov a Andrew je velmi rozumny hrac, ktory vie rozhadzova puky."

Ference: "Vratit sa hned po All-Star bolo dobre. VSetci maju totiz par dni volna a zvycajne ten prvy zapas nie je taky "ostry". Nebol to dnes najlepsi zapas, ale vitazstvo je vitazstvo a s radostou berieme aj taketo proti tak skvelemu superovi. Vela hracov nemalo dobry pocit z nasej hry po druhej tretine. Ale bolo slvele, ze sme sa vzchopili a spravili par dobrych striedani v tretej tretine."
Odborníci sa zhodujú: Chára je najlepším obrancom
Autor: SlovakNHL.sk

Trio hokejových odborníkov športovej televízie ESPN sa zhodlo v tom, že by tento rok mal Norris Trophy, cenu pre najlepšieho obrancu sezóny, získať slovenský obranca Zdeno Chára.

Koho by ste zvolili za víťaza Norris Trophy?

Scott Burnside: Zdeno Chára, Boston Bruins. Tento veľký muž je jedným z hlavných dôvodov, prečo sú Bruins na čele Východnej konferencie. Je to tvrdý obranca s dobrými ofenzívnymi schopnosťami, ktorý dokáže zastaviť tých najlepších útočníkov. Ďalší hráči k zváženiu: Dan Boyle, Shea Weber, Andrei Markov, Brian Rafalski a Mike Green.

Pierre LeBrun: Zdeno Chára, Boston Bruins. Položme si takúto otázku: Ak by bol v NHL v strede sezóny rozptylový draft pre všetkých 30 tímov, ktorý obranca by podľa vás išiel ako prvý? Áno, aj my si to myslíme... Čestné uznanie patrí Boylovi, Weberovi a pánovi Mr. Norrisovi, Nicklasovi Lidstromovi.

EJ Hradek: Zdeno Chára, Boston Bruins. Budú tam iní hráči, ktorí budú mať viac bodov alebo lepšiu štatistiku plus/mínus, ale tento hráč mení hru Bostonu a aj jeho súperov. Finalista: Lidstrom. Ďalší kandidáti: Boyle, Green a Weber.

Do konca sezóny však ostáva ešte niekoľko mesiacov a tímy musia odohrať ešte takmer polovicu základnej časti. Ako to nakoniec skončí a či bude Chára ďalším Slovákom po Pavlovi Demitrovi s individuálnou trofejou v rukách, ukáže až čas.
vyhrá to buď Chára alebo Lidstrom. Prekvapiť môže aj Boyle.

Cepi ako fanúšik Bostonu by dal koho, jedine Cháru :D
kanter píše:vyhrá to buď Chára alebo Lidstrom. Prekvapiť môže aj Boyle.

Cepi ako fanúšik Bostonu by dal koho, jedine Cháru :D
Verím,že to vyhrá Chára,aj keď aj Lidstrom samozrejme skúsenosti a kvality.Nie nadarmo ho mnohí prehlasovali za najlepšieho Európana v histórii NHL.Ja si myslím, že Chára je najlepším obrancom NHL a zaslúži si Norris Trophy.Každopádne o tom nerozhodne nikto z nás.

Aj keď Lidstrom dosiahol toho veľa, mám pocit, že veľa hráčov z NHL bolo lepších (Bondra, Pálffy, Jágr,Lemieux a podobne)Anketu však vyhral Lidstrom
Kessel dnes hra!!! :clap:

Kouc dal Kesselovi zelenu dnes rano. "Dufal som, ze sa tak stane.", povedal Kessel po rannom rozkorculovani. "Uz pred par dnami som tvrdil, ze sa citim dobre a tesil som sa na navrat."

Asi mesiac pred diagnostikovanim mononukleozy sa necitil vo svojej kozi, ale podla vlastnych slov je to uz zasa stary-dobry Kessy. "Citim sa znova dobre, tak ako obycajne. Doteraz to tak nebolo, ale uz som spat."

Najhorsie na celej veci nebolo to ochorenie, alebo bolest, ale to, ze nemoze byt na lade. "Uplne nenavidim sledovanie zapasov. Vzdy pri tom chcem byt na lade, pomoct tymu. Nie je to vobec zabavne."

Hoci Kessel posiloval a cvicil pocas absencie, ale to, ze behral 6 zapasov moze ovplyvnit jeho schopnosti na lade. "Na to sme sa snazili zamerat na poslednych treningoch - popracovat trocha na jeho zrucnosti a palicovej technike.", povedal Julien, ktory dufa, ze Kessel rychlo prekona toto prechodne stadium, aby bol zasa ten hrac, s ktorym musi super pocitat. "Ak spravne vyuziva svoju rychlost, dostava superov do uzkych a ked ho este Marc najde prihravkou v plnej rychlosti....v tom je jeho sila. Ma velmi rychlu strelcu a casto nachyta brankarov nepripravenych, tak snad nam to opat dnes vecer predvedie."

Kessel: "Budem sa snazit tymu pomoct akymkolvek sposobom. Sice som posiloval, ale treba sa do toho znova dostat. Tesim sa na hru, bude to opat zabava."

Juline sa tesi z navratu zranenych hracov. Opat moze pocitat s Patriceom Bergeronom, Andrewom Ferenceom a Milan Lucic, ktori sa vratili na lad v utorok a teraz aj s Phillom Kesselom a Michaelom Ryderom.

Julien: "Chalani zvladli nepriazen osudu dobre. Neboli to vzdy najlepsie zapasy, ale stale nasli sposob ako vyhrat. Dufam, ze dnes zuzitkujeme navrat nasich zranenych hracov."
Julien s novinarmi pred zapasom:

:arrow: hra NJD sa prilis nezmenila. Maju velmi silne 4 formacie a dobrych brankarov. Nejake nedostatky na tomto tyme nebadat
:arrow: Kessel je "ready to go"
:arrow: Ryder by mal hrat tiez, dnes sa citil omnoho lepsie
:arrow: NJD beru tento zapas ako test, chcu sa vytiahnut proti prvemu tymu na vychode, ale my to berieme podobne. NJD hraju v poslednej dobe perfektne. Bude to pre nas velka vyzva.
:arrow: formacia Savard - Kessel - Lucic by mala opat hrat spolu. Zmeny su mozne, bude zalezat ako sa bude zapas vyvyjat
:arrow: Kessel by nemal mat problemy s kondiciou, absolvoval dost treningov
:arrow: Timmy dnes chyta. Nabity program mozno da sancu aby sa do brany postavil aj Rask, momentalne sa vsak sustredime na tento zapas, ale myslime aj na to, ci nebude Thomas prilis unaveny. Zatial nie je jasne, ci Rask v nasledujucich zapasoch nastupi.
:arrow: to, ze hra za NJD Shannahan pre nas nebude znamenat nejaky rozdiel, musime sa sustredit na cely tym
:arrow: Ferenceov navrat bol perfektny, urobil kus roboty. Je to velmi nedoceneny hrac. Ma skvely prehrad, prihravku aj strelu. Bol velkym pozitivom posledneho zapasu
:( prehra 3:4ot

Claude Julien po zapase: "Hraci spravili kus prace, aby sa dokazali vratit znova do zapasu. Bol to zapas, v ktorom sa na kazdy gol strasne narobite. A prto ich mnoho nebolo peknych." (hraci odchadzali po prehre 3:4ot do satne evidentne nastvani) "Dufam, ze su dostatocne nastvani, aby ich to vyburcovalo k lepsiemu vykonu v dalsom zapase. Myslim, ze to bol pre nas dobry test. Hrali sme proti tymu plnom veteranov. Ak sa pozriete na supisku, tak zistite, ze najmenej skuseny hrac - David Clarkson - ma za sebou dva roky v NHL. Pozrite sa na Lucica, Kessela, Wheelera, Krejciho, spominam len par mien - to su hraci, ktori hraju v nasich TOP utokoch. Urcite bolo dobre, ze sme hrali proti takemu tymu a zvacsej casti sme to zvladli dobre. Dufam, ze sa na zaklade tejto skusenosti zlepsime."

Stephane Yelle: "Mame pred sebou tazke zapasy. Musime sa pozerat dopredu a snad sa poucime aj z tejto skusenosti. Hrali trpezlivo. Snazili sme sa vzdorovat a zvitazit. Niektore zapasy su skratka take, ze sa musite doslova prebojovat aby ste nasli cestu k vitazstvu."

Aaron Ward: "Ukazalo nam to ako sa hra play-off. Su velmi disciplinovani v sposobe hry. Odohrali velmi dobry zapas a nasli sposob ako strelit goly. Nezalezi na tom, ako to tam padlo, skratka to tam padlo. Mozeme si teraz lizat rany a tvrdit, ze to boli nestastne goly, ale aj take sa pocitaju. Dufam, ze aj nam sa bude darit strelit aspon take, pretoze musime davat goly. Musime nastrelit puky na branu a z kazdej z nich moze byt sanca na gol. Bavili sme sa o ich "druhom vzkrieseni", ale oni sa dokazali postavit na nohy aj po treti krat. Su nezlomni. Vedeli sme, ze maju solidnu obranu a ze musime zuzitkova vsetky nase sance. POdarilo sa nam to v tretej tretine, ale malo to prist uz skor."

Brent Sutter (trener NJD): "Bolo tam mnoho divnych golov. Bol to dobry zapas, obcas vsak trocha cudny."

Langenbrunner: "Je to tym, s ktorym sa chce kazdy porovnat. Maju skvely rok a chceli sme zistit, ci s nimi dokazeme hrat. Myslim, ze sme si dokazali, ze ked hrame naplno ,dokazeme ich zdolat."

- Savard bodoval v siestom zapase v rade.
- Pred touto sezonou mal brankar NJD Clemmensen na konte len 8 vitazstiev, z toho vsak dve proti Bruins. Okrem toho Garden pozna velmi dobre, lebu tu hraval ked studoval na Boston College.
:!: Krejci vynechal trening. Podla Juliena to bola len preventivna volba. V dalsom zapase by mal nastupit.
:!: Takisto Fernandez netrenoval
:!: Petteri Nokelainen utrpel blizsie nespecifikovane zranenie v zapase proti Caps. Na treningu sa ale objavil A to na pozicii Davida Krejciho. Dokonca zostal na lade dlhsie a daval si sprinty. V dalsom zapase by mal nastupit, ak bude treba.
Brian Duff’s Blog: Aky cenny je Tim Thomas?
thn.com

Tim Thomas tento rok vyhra Vezina Trophy. Aj ked to mozno nie je originalna myslienka, je cas, aby sa vyslovovala nahlas. Lahko sa pozera na statistiky, s ktorych sa da zistit, ze sa dostane minimalne medzi finalistov. Ale cisla nehovoria vsetko.

Sledujte ho. Pocuvajte ho. Citte ten respekt, ktory si ziskal od svojich spoluhracov, trenerov a vsetkych, ktori sa pohybuju pri tyme. Jeden z najkrajsich Thomasovych momentov prisiel, pre mna osobne, 13.januara ked odveky rival, Canadiens, zavitali do Garden. Bostonsky Aaron Ward bol zozadu zvalcovaly Andrejom Kosticinom a ked si to zamieril popred branu, stretol sa tam s kroscekom Tima Thomasa. Kosticin dostal 5 minut za naraz zozadu, Thomas 2 minuty za hrubost a Bruins opat porazili Canadiens.

POcas All-Star vikendu v Montreale Thomas uputal pozornost ked pri zrebovani hracov na samostatne najazdy vymenil Kovalcuka za Kovaleva. Chcel sa totiz opat zucastnit Boston - Montrealskej rivality a fungovalo to. Hoci Kovalev prvy najazd premenil, druhy sa mu uz nepodaril a Thomas vyrazdil kapitana vychodu zo sutaze.

V nedelnajsom All-Star zapase premenil posmesky fanusikov (z dovodu, ze je z Bruins) na velke ovacie za obdrzane ciste konto a chytenie velkej sance Jarome Iginlu v nastavenom case. Ironicky prave tento zakrok pomohol Kovalevovi k oceneniu Najuzitocnejsi hrac zapasu a zabezpecilo Thomasovi vitazstvo v All-Star Game.

Coskoro 35-rocny rodak z Michiganu vytiahol jeden z najkrajsich zakrokov noci hned vo svojom prvom zapase po All-Star, ktory taktiez dospel do predlzenia. Thomas predviedol bleskuryhly zakrok pravym betonom a zmaril sancu Backstroma, ktory takmer rozhodol. O 5 sekund neskor Bruins vybojovali presilovu hru, v ktorej rozhodli. Bruins maju teraz sancu vyhrat Prezidentovu Trofej prvykrat od roku 1990.

Thomas sa stane po tejto sezone neobmedzenym volnym hracom. Aka je jeho cena? A na kolko rokov?

Je to velmi zaludna situacia pre Bruins, pretoze bezohladu na to, ako dobre chyta, jeho vek bude hrat velku rolu. Ak sa jeho hra zhorsi na zaciatku mnohorocneho kontraktu, Bruins ho nebudu moct vykupit, pretoze bude mat viac ako 35 rokov. A treba brat v uvahu, ze akakolvek chyba v rozpocte moze byt niekolkonasobne vacsia v tomto ekonomicky nelahkom obdobi. Bude akykolvek kontrakt kratsi nez 3 roky znamenat, ze by sa mohol obzerat po angazma za hranicami Massachusetts? Treba mat totiz napameti, ze toto je Thomasova posledna sanca na dobry kontrakt.

Vyzera to tak, ze GM Peter Chiarelli ponukne Thomasovi predlzenie zmluvy uz coskoro. Kedy to bude?
:good: dik skorpiku :thumbsup:

k Timmymu som sa uz vyjadroval v topicu kontrakty, spekulacie (tam coskoro capnem aj veci okolo Bruins) tak strucne k nasim 2 predoslym zapasom: 3 body berieme :thumbsup: absolutne trefne to bolo poznamenane v blogu, ked autor spomenul totozny Timmy save pocas AllStars a pocas zapasu s Caps..hned som si na ten save spomenul..v zapäti protiutok a padla 2 bodova trefa..remizka s Jersey, tvrde vybojovana, co dodat, cely zapas dotahujeme, stav 1:3 zhruba 10 minut do konca, na strane druhej vo famoznej forme hrajuci dablici a my to otocime :thumbsup: skoda toho vyrovnavajuceho golu minutu a pol pred koncom zapasu, ale remizka bola spravodliva a ten obrat v skore svedci o paradnej sile nasho timu :yes:

nedalo mi nevsimnut si ako si v oboch zapasoch pocinali nasi navratilci
- Bergy - 2A
- Ference - 1A
- Lucic - 1A
- Kessy - ten nastupil len proti Jersey a hned si pripisal 2A..
nie vsetko je o bodoch, ale tito hraci priniesli do timu opät vitaznu euforiu :thumbsup:

caka nas nas medvedi TV vikend :clap: dnes 19:00 Rangers :cinka: zajtra 20:00 Habs :bitka3: som presvedceny o tom, ze v jednom z tychto matchov sa predstavi Tuukka Rask pochybujem o tom, ze Timmy bude chytat v 2 po sebe iducich zapasoch a ja osobne by som sa velmi potesil toho sezonnho debutu Tukyho :yes: môj tip: proti Rangers nasadit Tukyho, proti Habs Timmyho :frajer2: zo spominaneho 2 zapasu beriem pohodove 2 bodiky :yes:

Obrázek
hadam sa taketo Timmy pozicie budu objavovat v co najmensom vydani :) ale ktohovie, mozno si len Timmy poteboval odpocinut :D ma toho uz urcit dost :)
S Habs vyhrajú,snívalo sa mi to! :wink:
A neviem prečo ale pamätám si že v tom sne hned v prvej minúte strelil gól Eliáš :lol2: :lol: A videla som tam aj Cháru postávať :lol2: Ale kedze tam Eliáš nehrá,dá gol Krejčí :lol2: Ja verím svojmu snu :D
Freddie92 píše:S Habs vyhrajú,snívalo sa mi to! :wink:
A neviem prečo ale pamätám si že v tom sne hned v prvej minúte strelil gól Eliáš :lol2: :lol: A videla som tam aj Cháru postávať :lol2: Ale kedze tam Eliáš nehrá,dá gol Krejčí :lol2: Ja verím svojmu snu :D
:) Raději děvče,,nesnívaj!!!!" :D
Nemáme jinou možnost,ale poté mizerii musíme medvědy porazit a porazíme je!!!!A pokud jde o to číslo dresu 46,které jsi ve snu děvče viděla a dalo gól - souhlasim!!! :yes: Akorát,že jsi sledovala hráče v červeném dresu.Ten se jmenuje Andrej Kosticyn a hraje za Montreal Canadiens. :D
take to sny Sveti prijimam :yes: :) hadam sme im dali aspon o takych 5 :D ehm, mam obavy, ze realita bude ina = narocnejsia a dramaticka...Habs su v krize, doma s kralmi to budu povinne 2 body a namlsani vitazstvom budu chciet bodovo zlikvidovat svojho uhlavneho "nepriatela" bude to zaberacka :cinka: kazdopadne my sme v absolutnej bodovej pohode, takze môzeme hrat s kludom :ciga:
cepi píše:som presvedceny o tom, ze v jednom z tychto matchov sa predstavi Tuukka Rask pochybujem o tom, ze Timmy bude chytat v 2 po sebe iducich zapasoch a ja osobne by som sa velmi potesil toho sezonnho debutu Tukyho :yes: môj tip: proti Rangers nasadit Tukyho, proti Habs Timmyho :frajer2:
je to tak! Tuukka Rask nam v tejto sezone debutuje :thumbsup:
remiziek z nasej strany v posl. dobe uz bolo dost, tak skusme poriesit pohodlnejsie 2 bodiky :cinka:

brrr uvodne II.tretiny z oboch stran :thumbsdown: ak mam byt spravodlivo kriticky ani jeden tim by si nezasluzil bod :-P kazdopadne :yahoo: skore duelu otvoril 20 sekund pred II.tretinovym klaksonom Marc Savard tecom po Widemanovej nahodenej strele..Henrik sice reklamoval vysoku hokejku, ale tam nebolo co riesit, videorozhodca nemusel prilis spekulovat :yes: inak jazdci si môzu spytovat svedomie, hrubka v pasme..pri takomto vyvoji zapasu to môze zohrat rozhodujucu ulohu, ale aspon sa trosku otvori hra a bude sa hrat aky taky hokej

inak malo vidana kuriozitka sa odohrala pocas presilovej hry Rangers..pocas plynucej presilovej hry, sa v klasickom presilovkovom rozostaveni predstavilo 6 hracov NYR :doh: :D samozrejme, jeden z nich pak putoval :penalty:

[li]Marc Savard bodoval v 7 zapase v rade a pre zaujimavost, draftovany bol prave NYR r.1995 v 3 kole z 91.miesta[/li]
[li]Zdenovi Charovi chyba 1 bod k 300 bodovej NHL mete a pre zaujimavost, svoj 1 bod v NHL dosiahol prave proti jazdcom[/li]
Paradny zapas Raskov 1 nhl shutout :clap:
Gratulacia Tuukkovi. Paradny tohtosezonny debut!

Raask: "Nechcete zlyhat, lebo ak zlyhate, neviete kedy zasa dostanete sancu. Ak vsak odvediete doru pracu, dokazete ostatnym, ze ste schopny chytat na tejto urovni."

Savard: "Ten chalan si slavu zasluzi. Cakal na sovju prilezitost a naplno ju vyuzil. Je to brankar pre NHL. Vsetci to vieme. Jeho cas este len pride, ale uz teraz nam velmi pomohol."

Wideman: "Je evidentne, ze to je velmi sikovny brankar a dodal nam sebavedomie ked sme videli, ako dobre vlada svoju pracu. Ci sme tusili, ze predviedie dnes cosi podobne? Nie a to je na nom skvele."

Fernandez by sa mal objavit v drese Bruins v pondelok (v sobotu uz korculoval), co znamena, ze Rask poputuje spat na famru v Providence. Rask posle puk rodicom do Finska.

Ward: "Pozname ho z minuleho roku a vieme co dokaze. Teraz mame troch skvelych brankarov."

Julien: "Myslim, ze hral skvele. Rovnako cely tym pred nim odvadzal dobru pracu."
[li]podme sa mrknut na nase 4 mesacne zapasove obdobie od zaciatku rocnika..prave vcerajsim vitaznym zapasom s Rangers sme absolvovali ten 4[/li]
:arrow: 5-3-3
:arrow: 10-1-1
:arrow: 10-1-0
:arrow: 8-3-2

[li]kym v minulom rocniku som udaval pocet bodov, ktore potrebujeme k postupu do PO, resp. aky mame naskok pred prenasledovatelmi, tentokrat sa budeme zameriavat prakticky az do zaveru zakl. casti aky bodovy naskok mame pred 2 celkom Vychod.konferencie..samozrejme, akousi prioritou bude udrzat si divizne prvenstvo, ale kedze tam mame pomerne luxusnejsi bodovy naskok (16) to Vych. celo je pre nas momentalne zaujimavejsie..[/li]
:arrow: 11
[li]bilancia Bruins proti Habs v tejto sezone 4-1 :roll:[/li]
[li]Savvy dosiahol 20 golovu hranicu a boduje v 8 zapase v rade :thumbsup:[/li]
[li]dosiahli sme 80 bodovu hranicu :roll: a nas konferencny naskok cini moment. 12 bodov :good:[/li]
Tim Thomas opat prvou hviezdou :good: :winner1:
Skorpion píše:Tim Thomas opat prvou hviezdou :good: :winner1:
na zapasy s Habs sa uz musi vyslovene tesit :cool: co zapas s nimi, to :winner1: hviezda zapasu :cool:
Blake Wheeler odpoveda:
- najlepsie obleceny hrac: Wideman a Axelsson
- klubovy didzej: Savard
- ktory veteran ti pripravil "najtazsie" chvile: Axelsson, ktori sedi v satni hned vedla
- proti ktoremu hracovi by si nechcel hrat: Zdeno Chara. Hral by 60 minut keby mu dovolili.
- Gretzy, alebo Orr: tazko povedat
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS