Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

k Bergymu, fuu to som rad, ze to takto dopadlo :thumbsup: :thumbsup: nevyzeralo to spociatku takto optimisticky..
ObrázekObrázek
Obrázek
Milan Lucic opät :box: zauradoval a bluesmanko si moc nepipol :cool:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/N069cUbvPdU&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/N069cUbvPdU&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Kessy, uz ma prestava bavit ta jeho bodova snurka :D ale nie no, pise 18 8-)
Obrázek
a na zaver ta Wheelerova golova ceresnicka, vedel som o tom, ze Blake ma sikovne rucicky, ale to ako v oslabeni (jeho 2 gol v oslabeni) tetno 21 rocny mladik vyskolil bluesmanov :lol3: no on si z nich spravil slalomove branky Obrázek :cool:
Obrázek
krásný gol, krásná podívaná :good:
jinak snad ještě lépe než Vám se nyní daří Bostonu v NBA....lidi v Bostonu musí být po sportovní stránce nadmíru spokojeni :yes:
ObrázekObrázek
dalsie oslavno vitazne ody na adresu mackov :ejha: ti su fakt sileni :D co dodat, 6 vyhra v rade, dohaname zralokov zo SanJose a budujeme si idealnu vychodiskovu poziciu smerom k PO :cool:
k zapasu som sa po prespani dostal v uvode III.tretiny, unikol mi vsak Lucicov gol hned v jej uvode..Zdenova strela bola tecovana, odrazila sa k volnemu Lucicovi a ten uz nemal problem so skorovanim..dablici sa pak pokusali o vyrovnanie, nastrelili tycku Thomasovej branky, no na strane druhej po poistovacom gole volala Savardova individualna akcia..golovy poistovak navsitivil Clemmensenovu uz opustenu svätynu minutku pred koncom zapasu, aby mu oznamil autora golovej poistky, David Krejci sa o nu postaral a rozhodol tak o 25 vyhre Bruins v tomto rocniku a celkovom 54 bode :roll: :roll: :roll:
inak Kessyho seria bola ukoncena na cisle 18 (14+14) a môze zacat pisat dalsiu :cool:
Obrázek
v stretnuti sa opät predstavil dalsi cesky hracik Vladimir Sobotka
Obrázek
a samozrejme, na zaver :winner1: hviezda zapasu tzv. roletkova Tim Thomas (0/25) Timmy v priebehu zapasu vykuzlil zakrok noci, ked svojou brankarkou vo vzduchu zastavil puk smerujuci do jeho odkrytej branky..Patrik Elias urcite nechapal Obrázek
Obrázek mackovia moji, dakujem Vam touto cestou za sprijemnenie tohtorocnych Vianoc Obrázek
cepi píše:ObrázekObrázek
dalsie oslavno vitazne ody na adresu mackov :ejha: ti su fakt sileni :D co dodat, 6 vyhra v rade, dohaname zralokov zo SanJose a budujeme si idealnu vychodiskovu poziciu smerom k PO :cool:
k zapasu som sa po prespani dostal v uvode III.tretiny, unikol mi vsak Lucicov gol hned v jej uvode..Zdenova strela bola tecovana, odrazila sa k volnemu Lucicovi a ten uz nemal problem so skorovanim..
Obrázek
dablici sa pak pokusali o vyrovnanie, nastrelili tycku Thomasovej branky, no na strane druhej po poistovacom gole volala Savardova individualna akcia..golovy poistovak navsitivil Clemmensenovu uz opustenu svätynu minutku pred koncom zapasu, aby mu oznamil autora golovej poistky, David Krejci sa o nu postaral
Obrázek
a rozhodol tak o 25 vyhre Bruins v tomto rocniku a celkovom 54 bode :roll: :roll: :roll:
inak Kessyho seria bola ukoncena na cisle 18 (14+14) a môze zacat pisat dalsiu :cool:
Obrázek
v stretnuti sa opät predstavil dalsi cesky hracik Vladimir Sobotka
Obrázek
a samozrejme, na zaver :winner1: hviezda zapasu tzv. roletkova Tim Thomas (0/25) Timmy v priebehu zapasu vykuzlil zakrok noci, ked svojou brankarkou vo vzduchu zastavil puk smerujuci do jeho odkrytej branky..Patrik Elias urcite nechapal Obrázek
"Bol to jeden z tých zápasov, keď musíte byť veľmi trpezliví, dobre pracovať s pukom a minimalizovať počet chýb. Je to pekné víťazstvo," vyhlásil kouč Bostonu Claude Julien.
Obrázek
Obrázek mackovia moji, dakujem Vam touto cestou za sprijemnenie tohtorocnych Vianoc Obrázek
cepi píše:Timmy v priebehu zapasu vykuzlil zakrok noci, ked svojou brankarkou vo vzduchu zastavil puk smerujuci do jeho odkrytej branky..Patrik Elias nechapal Obrázek
:clap: <object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LIAmeqU-sYA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LIAmeqU-sYA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube] :clap:
klobúk dole medvedi, naozaj som neveril, že u diablov zvíťazia, škoda, takto mi ušiel tip.
tak boston je znova nezastavitelny toto sa neda ani velmi okomentovat :biglol: som stastny a aj ked ottawa prehrala tak som rad, skoda ze kessel prerusil seriu bodov ale ako cepi spomenul mozme sa tesit na novu snuru tak mu prajem este dlhsiu ako teraz, timmy predviedol krasny kusok :good:... a ceresnickou na torte bola nula na konte a 1. hviezda zapasu a chara asistencia tak super super
cepi píše: :clap: <object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/LIAmeqU-sYA&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/LIAmeqU-sYA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube] :clap:
"Langebrunner vyslal dobru strelu na dorazku a snazil som sa ju neodrazit priamo k nemu, ale vela som s tym spravit nemohol. Skoncilo to priamo na hokejke Patrika.", hovori Thomas. "Bol to skratka reflex a trocha stastia. Pamatam si tu akciu, pamatam si aj co sa dialo okolo mna, ale uz si presne napamat, ako som to chytil."

No hlavne ze chytil :) :good:
10. Jeremy Jacobs (vlastník Bostonu Bruins, věk 68 let, loni 7.)
.
.
.
84. Andrew Ference (hokejista Bostonu Bruins)

No Jeremy si trocha pohorsil. To asi bude tym vekom :D .
Parada! Dalsie vitazstvo! Wheeler dva goly! :clap:
je radosť pozerať sa na hru Bostonu, paráda... :good:
uz by som masl byt zvyknuty na vyhra ale kazdej vyhri mam :good: super pocit
1rd Period (shots on goal 10:14)
[li]19:45 :verysad: Bryan Little v protiutoku 2:1 otvara skore duelu..v tomto pripade :censored: pravidlo nedas dostanes dava o sebe vediet...domaci plne 2 minutky riesia vyhodu presilovej hry 5:3 ( :penalty: Sobotka + Chara) bez goloveho efektu, trestnu lavicu opusta macko Sobotka, brejk 3:2, Lehtonen vytahuje golovy zakrok, aby ihned v zapäti sa pozabudlo na zadne vratka, pre zmenu protiutok 2:1 a cervene svetielko zasvietilo za Mannyho zadami[/li]
tak tomu sa povie smolna tretina..domacich sme prakticky nepustali do vylozenej sance, no par sekund pred klaksonom inkasujeme smolny gol..nase 2 uvodne presilove hry sme odohrali mizerne, tak snad sa zobudime v dalsom priebehu zapasu..na domacich urcite mame..
jak ked som videl ze nedali gol z toho precislenia tak si hovoril len zeby z protiutoku nedostali a stalo sa :verysad: ale nevadi este musia medvedikovia vyhrat ved Trashers uz niekolkokrat v sezone zdolali ak sa nemilim
T.Kopecky píše:ved Trashers uz niekolkokrat v sezone zdolali ak sa nemilim
mame proti nim 100%nu bilanciu 3Z - 3V :)
aby som nezabudol [li]01:43 :yahoo: Phill Kessel(22) po par zapasovej golovej odlmke dava opät osebe vediet a jeho smrtiacou strelou svihom vyrovnava skore duelu..A Savard + Wideman (zaujimavost, Wideman pocas svojej kariery skoroval 34x z toho 22x to bolo pocas power play..)[/li]
nooo II.tretina znesie podstatne prisnejsie kriteria ako ta uvodna, korculuje sa hore dole, sance na jednej i druhej strane, postavami zapasu muzi v maskach Lehtonen - Fernandez..zvlast Manny tam zlikvidoval zo 3 tutovecky domacich..je to stary dobry "ex_divoch" :yes: v zostave mackov sa nam uz objavil Aaron Ward :thumbsup: (mam ho aj vo svojom fantasy timr, tak hadam sa este predvedie, aj ked z rozohorvu ktory poskytoval pocas prestavky mal dost :D no bude to este drama, jasne beriem aj bodik, pak mi je to uz jedno :)

3rd Period (shots on goal 12:4)

[li]13:56 :yahoo: Michael Ryder(14) tazi z vybornej prihravky Davida Krejciho a nachadza golovu skulinku..A Krejci + Wheeler[/li]
fuu, no ak mam byt uprimne nestranny, Atlanta si nezasluzila prehrat..posledne II.tretiny odohrala vyborne, my sme v tej zaverecnej vytazili da sa povedat z minima maximum :roll: a samozrejme, za vitazstvo dakujeme muzovi zapasu Manny Fernandez bez akejkolvek diskusie :yes: :yes:

[li]Bruins tahaju snuru 8 vitazstiev v rade..naposledy tomu tak bolo v roku 1993..[/li]
[li]David Krejci boduje v 8 zapase v rade[/li]
[li]Bruins maju odohratych 36Z - trpkost prehry v zakladnej hracej dobe okusili 5x..[/li][/size][/b]
Vyhraaaaaa! :taptap: Prva 8 zapasova snura vyhier od roku 1993 :good:
a nezabudnite na nasu decembrovu bilanciu: 12 zapasov 11 vyhri 1 prehra a este nas caka zapas s tucniakmi :yahoo:
niet čo dodať, forma medveďov je neskutočná, ja som ale čakal viac gólov dnes...
Videl som len prvú tretinu, potom som dal prednosť mladíkom. Škoda, išiel som pozerať juniorov s dobrým pocitom, ale nakoniec zápas skončil inak. Ale čo hovoria hlasy po zápase, tak vraj prvá tretine z pohľadu výkonu Atlanty bola najhoršia. Dokazujú to i štatistiky. V tretej tretine dokonca Boston mal riadne pasívnu bilanciu striel - 4:12

Tak vyzerá to na šťastíčko Bostonu, zas ale nechcem znižovať jeho kvality. Ale vždy po úspechu prichádza vytriezvenie, takže "obávam sa", že raz Boston padne na hubu. A pritom ako teraz valcuje súperov to tipujem, že to bude dosť veľký pád :yes: .
Dolezite je, pred tym pripadnym padom, nazbierat si dost bodov, aby sme v klude doplavali do play off aj s pripadne vypnutim jednym motorom.
nuž neberiem Thrasherovi jeho pocity, ale toho sa neobávam. V tíme je dostatok skúsených borcov a aby došlo k poklesu formy všetkých naraz je veľmi nepravdepodobné. BOSTON je vážnym favoritom aj na PO.
ThrashersFan píše:Videl som len prvú tretinu, potom som dal prednosť mladíkom
spravil si inak dobre Jakube...lebo byt v zaverecnych II.tretinach fandom Thrashers, resp. byt jeho fandom v samom zavere zapasu, asi by som vysmaril pocitac von oknom :pc: ak by si omrkol zyvsne II.tretiny, nechapal by si..tato prehra musi byt pre Vas maximalne frustrujuca, pretoze môzem to absolutne s cistym svedomim napisat, ze 2 body by ste si za zvysne II.tretiny zasluzili..samozrejme, nechcem znizovat nas vykon, 2 zapasy po sebe sme zvladli opät na :good: a k tak potrebnemu stasticku sa pridal famozny Manny Fernandez: "Bola to velka bitka. Pri niektorych zakrokoch som mal kopec stastia,"
ivan23 píše:BOSTON je vážnym favoritom aj na PO.
Ivane miesto PO nemal tak nahodou svietit :cup: :D ale nie, to len haluzim, ale PO je nasou povinnostou, ja si uz budem pomalicky vyberat supera don :lol2: :frajer2: (klop,klop,klop, :wink:
Skorpion píše:Dolezite je, pred tym pripadnym padom, nazbierat si dost bodov, aby sme v klude doplavali do play off aj s pripadne vypnutim jednym motorom.
:good: :good: niet co dodat...samozrejme, ze dostaneme na hubu, ved nie sme stroje, pokles formy skôr ci neskôr pride, staci ak bude len vykonnostny, vysledkovy moc nemusi byt :D ale tieto fantasticky pozbierane body nam uz nik nevezme a ku koncu sezony bodnu viac ako idealne :yes: :yes:
Už sa tešíte na zápas? Práve robím PREVIEW, čakám na zostavy:D. Viete vlastne v akej zostave nastúpite?
Pravdupovediac prilis som dnes vo vyhru neveril, o to viac potesila :clap:
Chcel som sa dívať na zápas. Aj som sa o pol druhej v noci zobudil, ale opäť ma "skolila" únava :D
7928 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS