Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Skorpion píše:
Freddie92 píše:Toto som ešte nezažila...aby sa pobili dvaja slováci... :? Nepáči sa mi to...pripadá mi to čudné...ved sme slováci,nemali by sme sa byť nedzi sebou... :?
A aky hokej sledujes ked si este nevidela bit sa dvoch Slovakov? :wink: Skus obcas extraligu, napr. Liptovsky ked hral Nitre. :wink: Raz sa pobili aj Satan so Stumpelom, aj ked nic vazne... (videl som len foto).

Dajte uz pokoj s tym, ze su to Slovaci! Kazdy hra za svoj tym a robi to co ma! Tam nejde o nenavist, obaja so profesionali! To jako povedat, ze Gaborik by nemal dat gol Budajovi, lebo je to tiez Slovak! Uz ma s tym nestvite! :evil:

Update: cepi, opravene :good: :D
myslím NHL
Freddie92 píše: myslím NHL
Ja som to tak aj pochopil, len mi nie je jasne aky je rozdiel v tom, ci sa pobiju doma, alebo v Amerike. Teoreticky, keby bola zasa vyluka v NHL a Valabik s Charom hraju v extralige za ine tymy a pobiju sa. Je v tom rozdiel?

Este poznamka k tej bitke: stranka bruins.hnl.com to oznacila ako "najvacsiu" bitku v historii NHL, kedze sa proti sebe postavili dvaja hraci, ktori patria k najvyssim a najtazsim. Pozrel som sa na statistiky hracov NHL v tejto sezone a uplne "najvacsia" by to bola, keby si to rozdali Derek Boogaard (203cm a 117kg) z Minnesoty a Mitchell Fritz (203cm a 117kg) z Islander. Nie je to az take nerealne, obaja si drzia priemer zhruba 2TM na zapas. Pre porovnanie este parametre nasich borcov: Chara: 206cm a 116kg, Valabik: 201cm a 109kg.
paci sa pre tych, ktori krutili ocami a pozastavovali sa nad touto :pleaseantry: :box: :pleaseantry: odpoved toho najpovolanejsieho -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 50#p141950 :frajer2:
Tak kdy se vrátí Bos tam kam patří, tedy do středu ligy? Na jednu stranu klobouk dolů před jejich prozatím celoročními výsledky, ale stranu druhou jsou velice nadstandarní, když si vezmu složení jejich hráčského kádru...... !!!!
kde ma snapisane ze musi mat tym hviezdy aby sa slnil na vrchole ligy staci tymova praca vyrovnane vykony a pod.
Obrázek novinky od medvedov

Marco Sturm bol jedným z 8 hracov Bruins, ktory dnes rano riesil dobrovolny trening....Marco robi pokroky, je povazovaný za DTD, aj ked vzhladom k povahe jeho poraneneho krku, neexistuje ziadna zaruka, ze bude pripraveny na stvrtkovy zapas proti Leafs

Aron Ward sa dnesneho rozkorculovania nezucastnil, kazdopadne, jeho poraneny clenok sa ubera spravnym, hojivym smerom, no treneri nechu nic uponahlat

v oboch pripadoch vsak nastava zlepsenie, tak hadam ich coskoro uvidime v zostave :yes:

chalani si pocas volnych dni nasli cas aj na charitativne zalezitosti :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Boston Medical Center
Tim Thomas, Dennis Wideman, Vladimir Sobotka

Children's Hospital
P.J. Axelsson, Patrice Bergeron, Manny Fernandez, Aaron Ward

Floating Hospital/ Tufts NEMC
Milan Lucic, Stephane Yelle, Matt Lashoff

Franciscan Hospital for Children
Petteri Nokelainen, Shane Hnidy, Marco Sturm, Blake Wheeler

Massachusetts General Hospital
Phil Kessel, Michael Ryder, Shawn Thornton

Spaulding Rehabilitation Center
Marc Savard, Andrew Ference, David Krejci

Shriners Hospital for Children
Matt Hunwick, Mark Stuart, Zdeno Chara
Maco Sturm je zda sa fit a zalezi len na nom samotnom ci to dnes proti listkom skusi. al. si da este 1 zapasovu pauzu...ak by to skusil, riesil by na "rozohratie" 4 lajnu, ak nie pripraveny je Vladimir Sobotka / Ward bude pauzovat.. v branke zrejme Fernandez Sturmy nech sa neponahla, navyse, Sobotka sa môze ukazat..
:idea:
[li]padne bradaty domaci rekord?
bude Kessy pokracovat v bodovej serii v rade?[/li]
[li]Marco Sturm v zostave..!..predstav isa v 4.lajne po boku Yella + Thorntona[/li]
[li]v brane Tim Thomas[/li]
[li]:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:[/li]
Gratuluji Krejčímu k hattricku. :clap:
Tak to co musel byt za zapas.....OMFG!!!! :sad2: :good:
:plus: :plus: :plus: :plus: 13 vitazstvom v rade v domacom brlôzku prekonavame rekord zo sezony 82/83 :oslava: :oslava: :oslava:
:plus: :plus: :plus: Phill Kessel (2+1) nepretrzite boduje po 15x v rade :oslava: :oslava:
:plus: :plus: po 32Z dosahujeme hranicu 50B :oslava:
:plus: David Krejci riesi premierovy hattrick v kariere :good: odporucam zhliadnut jeho 2 gol :roll: :roll:
:plus: Marco Sturm sa po vyse mesacnej pauze vracia na ladovu plochu a po 36s sa zapisuje do streleckej listiny :good:
:plus: Marc Savard potvrdzuje svoju prihravkovu genialitu - 3A + 1G navyse :good:
:plus: 4 presilovkove goly

:minus: za stavu 5:1 malo byt po zapase..nemiesto toho 5:4..pak 6:5 a zbytocna drama :dup:
:minus: slabsi den Tima Thomasa (po 5 inkasovanom gole Manny Fernandez)

no ty vogo :roll: vypredana arena musela mat dost :cool: v II tretine padlo 8 golov, po 4 na oboch stranach..21:28 / 22:03/ 24:21/ to bola bostonska golova seria a "hajlajt komentator" po tom 3 Kessyho gole spomenul this is basket game :cool: skoda, ze som zapas neomrkol, ale zrejme by som mal dost pri tom znizovani listkov...dost dôlezitym momentom bolo striedanie Timmyho, po nom Manny za stavu 5:4 vytiahol dost klucovy zakrok...ale aby sa nepovedalo, aj listky riesili vymenu brankara :) na takuto laxnost, suverenitu si ale musime davat pozor..!..Claude uz dvihal varovny prst po zapase s Bolts...je vsak potesitelne, ze sme pri dotahovani Leafs dokazali zvysit obratky a pozitivny vysledok sa nakoniec dostavil :yes:
zajtra privitame prijatelnych hurikanov vo vybornom eu case (19:00) no tentokrat dostava prednost SteelArena a sk repre v nej :yes: snad to mackovia zvladnu aj bez mojej live podpory :clap:
cepi píše:Marco Sturm sa po vyse mesacnej pauze vracia na ladovu plochu a po 36s sa zapisuje do streleckej listiny \

ale aby sa nepovedalo, aj listky riesili vymenu brankara :)
Zial Marco kratko po streleni golu pocas oslabenia utrpel dalsie zranenie (zrejme lave koleno) a do hry sa uz nevratil... po Ward-ovi je to dalsi "neuspesny" kratkodoby navrat zraneneho hraca... ale utok Sturm- Bergeron- Kobasew bol pocas toho kratkeho casu viac ako aktivny a treba len verit ze sa uz coskoro objavia opat v tomto zlozeni v zapase.

Leafs riesili pocas zapasu dokonca 2 VYMENY :) haha Toskala padal z brany hned po prvych 2 goloch a do brany sa opatovne vratil v 3. tretine.
:( tak to mi je Sturmyho luto..urcite sa nevedel dockat navratu na lad, tak sa vytesoval zo streleneho golu a pak toto..ale zdalo sa mi divne, ked si hned v uvode zapisal gol, bolo 1:0 padlo dalsich 7 kuskov a jeho meno nikde..tak snad to nebude nic zavazneho..
Wardo sa snad v zostave objavi uz coskoro., pocitam, ze buduci tyzden na beton a jo, Ferencovi by sa to uz malo kratit :thumbsup: predsa len, potrebujeme obranu vystuzit skusenymi borcami a tito 2ja nam pekne helfnu :yes:
hehe, paci sa mi, paci, ked superovi brankari sa tak pekne rotuju, Thrashers, Leafs, kto bude dalsi..? :biglol:
VYBORNE! :clap: :clap: :clap: Skoda len tolkych golov v domacej brane...
dodatocne 3 golove kusky v podani Davida Krejciho
Obrázek
<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]Obrázek
fuu, este ze tak, Sturmyho koleno by nemalo byt v zlom stave, dnesny zapas sice vynechava (zastupi ho Vladimir Sobotka) zrejme aj ten s bluesmanmi, ale bude to dobre a hadam sa bude opät takto vytesovat ako proti listkom :)
Obrázek
Wardo + Nokia pocitaju hodiny do navratu :)
v branke Manny
Obrázek
:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Budete nebezpeční, máte vyrovnané 3 formácie a to je veľká devíza v PO. Len by ste mali získať nejakého bitkára äkvalitného) a obrancu.
cepi píše: :plus: :plus: :plus: :plus: 13 vitazstvom v rade v domacom brlôzku prekonavame rekord zo sezony 82/83 :oslava: :oslava: :oslava:
:clap: A ideme dalej! Boston - Carolina 4:2. (P.S.: cepi, toto bolo to 13.) Aby sme prekonali absolutny klubovy rekord v pocte domacich vitazstiev bez prerusenia, musime vyhrat este 7x! Pred nami su nasledujuce vitazne serie: 20, 19, 16 a 15 zapasov, vsetko spred roku 1976 (vtedy bola 16 zapasova).

Okrem toho v tazeni pokracuje aj Kessel, ked si pripisal 1A a uz ma aspon bod 17 zapasov v rade. Je to najdlhsia seria od sezony 1997-98, kedy sa to 20-krat podarilo Adamovi Oatesovi a zaroven 5. najdlhsia v historii Bruins. Lucic uz bodoval v 6 zapasoch, ale aby sa dotiahol na Kessela, este sa musi vela snazit :)

Bruins maju v 3rd jersey bilanciu 4-0-0 :good: . Asi by sme ich mali nosit stale!

A trocha neprijemnejsie: Bergeron opustil lad v druhej tretine po zrazke s hurikanom Seidenbergom. Marco Sturm bol zapisany na listinu dlhodobo zranenych a z AHL bol povolany Martin St. Pierre. Marco bude mimo na neurcito.
A este rekapitulacia zranenych:
:arrow: Petteri Nokelainen (C/W) - zranenie ruky (day-to-day)
:arrow: Aaron Ward (D) - zranenie nohy (day-to-day)
:arrow: Andrew Ference (D) - zranenie pravej nohy (navrat zaciatkom januara - IR)
:arrow: Marco Sturm (LW) - zranenie dolnej casti tela (na neurcito - IR)

Teraz nas caka 5 zapasov vonku (Blues, Devils, Hurricanes, Thrashers, Penguins) a potom 6 doma (Penguins, Sabres, Wild, Senators, Hurricanes, Canadiens).
Skorpion píše::clap: A ideme dalej! Boston - Carolina 4:2. (P.S.: cepi, toto bolo to 13.) Aby sme prekonali absolutny klubovy rekord v pocte domacich vitazstiev bez prerusenia, musime vyhrat este 7x! Pred nami su nasledujuce vitazne serie: 20, 19, 16 a 15 zapasov, vsetko spred roku 1976 (vtedy bola 16 zapasova)
:roll: :roll: :roll: napadlo by Ta, Vas pred sezonou, toto, ze budeme riesit napr. rocnik 1976...?... :eek2: ved vtedy som ani na svete nebol :lol3: ako :respect: :respect:
takto, nechcem predbiehat, alebo byt nejako moc nad vecou, ale tym panom z prohokeja, ktori riesil opät ten svoj Bruins PO rebricek by som odporucil nejaky ten relaxacno_regeneracny pobyt v Bardejovskych kupeloch :lol: nech priste nepisu take kraviny :fucker: :fucker: :fucker:
Martin -) Thornton a v zalohe Lucic uplne staci, aj ked je zrejme, ze Lucic sa nam viac bodne na lade ako na :penalty: inak aj 4 formacia je v pohode a na margo obrany, suhlaism, resp. nebol by som proti jej posilneniu, ale napr. mame mimo 2 klucovejsich obrancov Warda + Ferenca a ide nam to na :good: co potom, ak sa nam vratia..?.. :D :wink:
:thumbsup: skorpione dik za zdravotne info...nieco pozitivneho, nieco menej pozitivneho..tesim sa na Ferenca :yes: a do :censored: toto uz nechcem vidiet..Bergy...
Obrázek
:? „Může to být zranění hlavy nebo krku. Zatím nám k tomu lékaři nic víc nesdělili. Mluvil jsem s Patricem, byl viditelně otřesený,“ uvedl kouč Bruins Claude Julien. „Nejednalo se o zákeřný střet. Byl to klasický hit, po kterém se Bergeron udeřil hlavou o led,“ dodal
Obrázek
ceski kluci opät potesili :thumbsup:
ObrázekObrázek
a mali sme vypredane aj vdaka tymto santaclausom :cool:
Obrázek

..ako mam dost z toho co momentalne predvadzame..inak povedane, nechapem :wink:

:arrow: http://www.nhlpro.cz/clanek/13614-mozne ... ne-2003-04
to je v prdeli toto...toho som sa obaval, aby si Bergy neprivodil nejake opätovne zranenie hlavy po tom brutalnom minulorocnom otrase..samozrejme, clovek sa stretom v NHL sotva vyhne, ale v pripade Bergyho hlavy to uz nie je sranda...ani spoluhracom to nebolo jedno, ked tak prinom klacali :| tak som zvedavy.. :sad2:
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube] :neja: :sorry:
Bergeron bol prevezeny do nemocnice s podozrenim na otras mozgu. Lekari jeho stav zatial neoznamili.

UPDATE: Patrice je zatial vedeny ako day-to-day... Jeho navrat sa ocakava najskor 1. januara, takze by mal vynechat 5-zapasovy trip na ihriskach superov. Zatial vsetko len dohady. Bruins nic nepotvrdili. :ja_neviem:
17.1.2009 1:05 WASHINGTON - BOSTON
31.1.2009 19:05 BOSTON - NY RANGERS
:good:

dnes vecer Blues vs. Bruins na STV :good:
Ta situacia vypadala uplne nevinne, bergeron ako keby nemal dolieceny predchadzajuci otras mozgu, aj ked u silneho otrasu je tazko hovorit o dolieceni.
STL - BOS 3:6

Zaciatok prvej tretiny patril nam, ale potom Blues minimalne vyrovnali, ak neboli aj trocha lepsi. To co predviedol Wheeler pri gole v oslabeni bolo perfektne! Vynikajuco vyskolil 4 :!: hracov Blues a aj brankara! :good: Zapas je zatial trocha divoky: 1 gol pri 5na5, 2 goly v presilovkach a 2 goly v oslabeniach :roll:

Druha tretina pokracovala tam kde prva skoncila. Vysledkom bol gol Yana Stastneho. Bruins vsak v polovici zapasu golom Rydera opat viedli a zvysenu aktivitu korunoval Marc Savard po prihravke Kessela. Velmi dobre hraju mladici Wheeler a Krejci :good:

Posledna tretina zu bola v podani Bruins viac-menej o braneni. Podarilo sa nam vsak aj strelit poistujuci gol a mohli sme dohrat v klude.
Bergyho stav sa cez noc vyrazne zlepsil a bol prepusteny z nemocnice. Datum jeho navratu na lad vsak zatial nie je znamy.

A este druhy gol Wheelera v zapase proti Blues
paráda, neskutočný gól, preukázal zdravú drzosť, páčilo sa mi to :good:
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA