myslím NHLSkorpion píše:A aky hokej sledujes ked si este nevidela bit sa dvoch Slovakov?Freddie92 píše:Toto som ešte nezažila...aby sa pobili dvaja slováci...Nepáči sa mi to...pripadá mi to čudné...ved sme slováci,nemali by sme sa byť nedzi sebou...
Skus obcas extraligu, napr. Liptovsky ked hral Nitre.
Raz sa pobili aj Satan so Stumpelom, aj ked nic vazne... (videl som len foto).
Dajte uz pokoj s tym, ze su to Slovaci! Kazdy hra za svoj tym a robi to co ma! Tam nejde o nenavist, obaja so profesionali! To jako povedat, ze Gaborik by nemal dat gol Budajovi, lebo je to tiez Slovak! Uz ma s tym nestvite!![]()
Update: cepi, opravene![]()
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BOSTON BRUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja som to tak aj pochopil, len mi nie je jasne aky je rozdiel v tom, ci sa pobiju doma, alebo v Amerike. Teoreticky, keby bola zasa vyluka v NHL a Valabik s Charom hraju v extralige za ine tymy a pobiju sa. Je v tom rozdiel?Freddie92 píše: myslím NHL
Este poznamka k tej bitke: stranka bruins.hnl.com to oznacila ako "najvacsiu" bitku v historii NHL, kedze sa proti sebe postavili dvaja hraci, ktori patria k najvyssim a najtazsim. Pozrel som sa na statistiky hracov NHL v tejto sezone a uplne "najvacsia" by to bola, keby si to rozdali Derek Boogaard (203cm a 117kg) z Minnesoty a Mitchell Fritz (203cm a 117kg) z Islander. Nie je to az take nerealne, obaja si drzia priemer zhruba 2TM na zapas. Pre porovnanie este parametre nasich borcov: Chara: 206cm a 116kg, Valabik: 201cm a 109kg.
paci sa pre tych, ktori krutili ocami a pozastavovali sa nad touto :pleaseantry:
:pleaseantry: odpoved toho najpovolanejsieho -) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 50#p141950 :frajer2:
novinky od medvedovMarco Sturm bol jedným z 8 hracov Bruins, ktory dnes rano riesil dobrovolny trening....Marco robi pokroky, je povazovaný za DTD, aj ked vzhladom k povahe jeho poraneneho krku, neexistuje ziadna zaruka, ze bude pripraveny na stvrtkovy zapas proti Leafs
Aron Ward sa dnesneho rozkorculovania nezucastnil, kazdopadne, jeho poraneny clenok sa ubera spravnym, hojivym smerom, no treneri nechu nic uponahlat
v oboch pripadoch vsak nastava zlepsenie, tak hadam ich coskoro uvidime v zostave
chalani si pocas volnych dni nasli cas aj na charitativne zalezitosti
Boston Medical Center
Tim Thomas, Dennis Wideman, Vladimir Sobotka
Children's Hospital
P.J. Axelsson, Patrice Bergeron, Manny Fernandez, Aaron Ward
Floating Hospital/ Tufts NEMC
Milan Lucic, Stephane Yelle, Matt Lashoff
Franciscan Hospital for Children
Petteri Nokelainen, Shane Hnidy, Marco Sturm, Blake Wheeler
Massachusetts General Hospital
Phil Kessel, Michael Ryder, Shawn Thornton
Spaulding Rehabilitation Center
Marc Savard, Andrew Ference, David Krejci
Shriners Hospital for Children
Matt Hunwick, Mark Stuart, Zdeno Chara
Maco Sturm je zda sa fit a zalezi len na nom samotnom ci to dnes proti listkom skusi. al. si da este 1 zapasovu pauzu...ak by to skusil, riesil by na "rozohratie" 4 lajnu, ak nie pripraveny je Vladimir Sobotka / Ward bude pauzovat.. v branke zrejme Fernandez Sturmy nech sa neponahla, navyse, Sobotka sa môze ukazat..
[li]padne bradaty domaci rekord?
bude Kessy pokracovat v bodovej serii v rade?[/li]
[li]padne bradaty domaci rekord?
bude Kessy pokracovat v bodovej serii v rade?[/li]
no ty vogo
zajtra privitame prijatelnych hurikanov vo vybornom eu case (19:00) no tentokrat dostava prednost SteelArena a sk repre v nej
Zial Marco kratko po streleni golu pocas oslabenia utrpel dalsie zranenie (zrejme lave koleno) a do hry sa uz nevratil... po Ward-ovi je to dalsi "neuspesny" kratkodoby navrat zraneneho hraca... ale utok Sturm- Bergeron- Kobasew bol pocas toho kratkeho casu viac ako aktivny a treba len verit ze sa uz coskoro objavia opat v tomto zlozeni v zapase.cepi píše:Marco Sturm sa po vyse mesacnej pauze vracia na ladovu plochu a po 36s sa zapisuje do streleckej listiny \
ale aby sa nepovedalo, aj listky riesili vymenu brankara![]()
Leafs riesili pocas zapasu dokonca 2 VYMENY
Wardo sa snad v zostave objavi uz coskoro., pocitam, ze buduci tyzden na beton a jo, Ferencovi by sa to uz malo kratit
hehe, paci sa mi, paci, ked superovi brankari sa tak pekne rotuju, Thrashers, Leafs, kto bude dalsi..? :biglol:
dodatocne 3 golove kusky v podani Davida Krejciho

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]
fuu, este ze tak, Sturmyho koleno by nemalo byt v zlom stave, dnesny zapas sice vynechava (zastupi ho Vladimir Sobotka) zrejme aj ten s bluesmanmi, ale bude to dobre a hadam sa bude opät takto vytesovat ako proti listkom

Wardo + Nokia pocitaju hodiny do navratu
v branke Manny

GO! Bruins GO! 

<object width="480" height="295"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ej_kWQvnDc8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="295"></embed></object>[/youtube]

fuu, este ze tak, Sturmyho koleno by nemalo byt v zlom stave, dnesny zapas sice vynechava (zastupi ho Vladimir Sobotka) zrejme aj ten s bluesmanmi, ale bude to dobre a hadam sa bude opät takto vytesovat ako proti listkom

Wardo + Nokia pocitaju hodiny do navratu
v branke Manny

cepi píše:![]()
![]()
![]()
13 vitazstvom v rade v domacom brlôzku prekonavame rekord zo sezony 82/83
![]()
![]()
![]()
Okrem toho v tazeni pokracuje aj Kessel, ked si pripisal 1A a uz ma aspon bod 17 zapasov v rade. Je to najdlhsia seria od sezony 1997-98, kedy sa to 20-krat podarilo Adamovi Oatesovi a zaroven 5. najdlhsia v historii Bruins. Lucic uz bodoval v 6 zapasoch, ale aby sa dotiahol na Kessela, este sa musi vela snazit
Bruins maju v 3rd jersey bilanciu 4-0-0
A trocha neprijemnejsie: Bergeron opustil lad v druhej tretine po zrazke s hurikanom Seidenbergom. Marco Sturm bol zapisany na listinu dlhodobo zranenych a z AHL bol povolany Martin St. Pierre. Marco bude mimo na neurcito.
A este rekapitulacia zranenych:
Teraz nas caka 5 zapasov vonku (Blues, Devils, Hurricanes, Thrashers, Penguins) a potom 6 doma (Penguins, Sabres, Wild, Senators, Hurricanes, Canadiens).
Skorpion píše:A ideme dalej! Boston - Carolina 4:2. (P.S.: cepi, toto bolo to 13.) Aby sme prekonali absolutny klubovy rekord v pocte domacich vitazstiev bez prerusenia, musime vyhrat este 7x! Pred nami su nasledujuce vitazne serie: 20, 19, 16 a 15 zapasov, vsetko spred roku 1976 (vtedy bola 16 zapasova)
takto, nechcem predbiehat, alebo byt nejako moc nad vecou, ale tym panom z prohokeja, ktori riesil opät ten svoj Bruins PO rebricek by som odporucil nejaky ten relaxacno_regeneracny pobyt v Bardejovskych kupeloch
Martin -) Thornton a v zalohe Lucic uplne staci, aj ked je zrejme, ze Lucic sa nam viac bodne na lade ako na
inak aj 4 formacia je v pohode a na margo obrany, suhlaism, resp. nebol by som proti jej posilneniu, ale napr. mame mimo 2 klucovejsich obrancov Warda + Ferenca a ide nam to na

ceski kluci opät potesili

a mali sme vypredane aj vdaka tymto santaclausom
to je v prdeli toto...toho som sa obaval, aby si Bergy neprivodil nejake opätovne zranenie hlavy po tom brutalnom minulorocnom otrase..samozrejme, clovek sa stretom v NHL sotva vyhne, ale v pripade Bergyho hlavy to uz nie je sranda...ani spoluhracom to nebolo jedno, ked tak prinom klacali
tak som zvedavy..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/9pIZh2CjxBs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Bergeron bol prevezeny do nemocnice s podozrenim na otras mozgu. Lekari jeho stav zatial neoznamili.
UPDATE: Patrice je zatial vedeny ako day-to-day... Jeho navrat sa ocakava najskor 1. januara, takze by mal vynechat 5-zapasovy trip na ihriskach superov. Zatial vsetko len dohady. Bruins nic nepotvrdili. :ja_neviem:
UPDATE: Patrice je zatial vedeny ako day-to-day... Jeho navrat sa ocakava najskor 1. januara, takze by mal vynechat 5-zapasovy trip na ihriskach superov. Zatial vsetko len dohady. Bruins nic nepotvrdili. :ja_neviem:
Druha tretina pokracovala tam kde prva skoncila. Vysledkom bol gol Yana Stastneho. Bruins vsak v polovici zapasu golom Rydera opat viedli a zvysenu aktivitu korunoval Marc Savard po prihravke Kessela. Velmi dobre hraju mladici Wheeler a Krejci
Posledna tretina zu bola v podani Bruins viac-menej o braneni. Podarilo sa nam vsak aj strelit poistujuci gol a mohli sme dohrat v klude.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé