Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak som si kukal aspon higlight a podla toho sme neboli uplne bez sance, ale neda sa povedat, ze by Theo chytal vylozene zle, ale myslim ze jeden z tych poslednych dvoch golov sa dal chytit, nam to zacalo padat az v samom zavere, kde uz nebolo dostatok casu na nejaky zvrat..skoda, ale aspon vidime, ze nie sme taki dobri, ako si niektori mozu mysliet..
cital som to na fore Caps, Schultz vypadol na niekolko tyzdnov, tusim zloeny prst, Erskin nedohral, ale neviem, ake vazne je jeho hranenie, mozno nastupi na dalsi zapas, netusim..a pri tom tretom, uz si nepamatam, ci to bol Gordon, al. Bradley, cital som to na rychlo v skole..
Podla casu straveneho na lade to bude zrejme Gordon ....odohral len nieco viac ako 3 minuty.No tak to je smola....nejako sa nam rozpada team.Mame pred sebou zapasy doma,v kt. musime bodovat naplno.Hraci ako Fehr,Bradley,Steckel budu travit viac casu na lade ako doteraz.....maju moznost sa ukazat co v nix je.Cital som,ze Fedorov by sa mal vratit do zostavy,tak uvidime,ci proti Panthers nastupi.Horsie to je s obranou.Teraz by sa nam fakt hodila ta vymena Nylandera za obrancov.Som zvedavy ,koho povolaju z farmy...a ci vobec niekoho povolaju.
Tak to ti napisem hned - Lepisto, celkom dobry tah, je to nadejny obranca, z Hershey ma lepsie statistiky ako Alzner, ktoreho kvoli platovemu stropu nemohli povolat, trejd je momentalne nevyhnutny, mame hadam polku tymu na marodke a nemozme nikoho zavolat, lebo strop nepusti. Z obrancov su zatial zraneni: Pothier, Erskine, Green, Schultz, cize velmi pekne, otazne je, ci sa Greenovi a Erskinovi nepodari v najblizsom zapase nastupit, bolo by to viac nez super..
Mrkni se tadyNocnyVlcik píše:No celkom tomu nerozumiem.Platovy strop tvoria len hraci,ktori maju len jednocestnu zmluvu ??? A co ak je hrac zapisany na listine zranenyx...napr. taky dlhodobo zraneny Pothier.Tiez sa pocita do stropu? A kolko tam mame este miesta vobec ?
http://www.nhlnumbers.com/overview.php? ... eason=0809
he he he..dnes si to chcem kuknut, zatial mame na dnesny zapas nahlasene 2 obranne lajny. Supiska vyzera asi takto:
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-V. Kozlov
21-Laich, 16-Fehr
14-Fleischmann, 92-Nylander, 17-Clark
87-Brashear, 39-Steckel, 10-Bradley
Washington Defensemen
3-Poti, 89-Sloan
26-Morrisonn, 23-Jurcina
zraneni: Washington
Defenseman Brian Pothier is out.
Defenseman Jeff Schultz is out 4-6 weeks.
Defenseman John Erskine is day-to-day.
Defenseman Mike Green is day-to-day.
Center Sergei Fedorov is day-to-day.
Center Boyd Gordon is day-to-day.
Left wing Alexander Semin is day-to-day.
uvidime..mam pocit, ze niekto, asi Feds, al. Semin, al. obaja budu musiet nastupit a z obrancov typujem na Greena, al. Erskina, update bude neskor..
Washington Forwards
8-Ovechkin, 19-Backstrom, 25-V. Kozlov
21-Laich, 16-Fehr
14-Fleischmann, 92-Nylander, 17-Clark
87-Brashear, 39-Steckel, 10-Bradley
Washington Defensemen
3-Poti, 89-Sloan
26-Morrisonn, 23-Jurcina
zraneni: Washington
Defenseman Brian Pothier is out.
Defenseman Jeff Schultz is out 4-6 weeks.
Defenseman John Erskine is day-to-day.
Defenseman Mike Green is day-to-day.
Center Sergei Fedorov is day-to-day.
Center Boyd Gordon is day-to-day.
Left wing Alexander Semin is day-to-day.
uvidime..mam pocit, ze niekto, asi Feds, al. Semin, al. obaja budu musiet nastupit a z obrancov typujem na Greena, al. Erskina, update bude neskor..
Uvidime ako si budu mladici pocinat.Z tejto stvorice si pamatam na Bourqua,,kt. v pripravnyx zapasox 4 krat skoroval,ale nakoniec sa do hlavneho tymu pri nasej utocnej sile Caps neprebojoval.Clark ma tuto sezonu sklamal a dost sa trapi.Z 20tix zapasox ziskat len 2A je dost malo na skuseneho borca a kapitana s platom viac ako 2,5 melona. Ved kapitan by mal byt muzstvu prikladom.Nesmie poznat strax,musi byt odolny proti tlaku a byt dusevne silny,aby dokazal po dobu celej sezony motivovat svoje okolie.A v tomto rocniku to tak rozhodne nie je.Mozno by ho bolo dobre zbavit tejto funkcie....mozno by ten tlak nejako opadol a vratil sa do staryx kolaji.A ak nie....tak trejd....a kapitanske C-cko Fedorovovi.To je osobnost na lade,aj mimo neho.
tak tak..ja to s Clarkom vidim blede, u mna by to bol jasny trejd. Z tych hracov si pamatam Lepista, ktory hral na minulorocnych MS za Finsko a jeho gol (tusim ze) v predlzeni posunul Finov medzi stvorku. Alzner je velka nadej do buducna, nas najlepsi obranca v zalohe, ale aj Lepisto. Uvidime..dnesny zapas si nenecham ujst, ked uz tam uvidim tolko novych tvari
Tak mladi chlapci skolia Atlantu, take prihravky co si davaju som uz dlho nevidel, dost prudke, vdaka tomu ma nasa hra uzasnu rychlost a odporucam kazdemu kuknut druhy gol, ale v spomalenom zabere, lebo to bola parada, takto sa ma hrat precislenie 3 na 1, absolutne ziadny narok..
Tak koukám jako blázen.... :o :o :o
Naši zatím skvěle....
Ovie je zase při chuti a střílí mu to.......
Ale ten druhý gól, tak to byla paráááááááááááááda....
Podle mě gól měsíce, možná roku......
Mladý Alzner hraje jak starý mazák, Lepista jsem viděl už loni...
Přál bych moc gól mladému Bourqeovi..
Ale velice dobře hraje taky Fleischmann....
Naši zatím skvěle....
Ovie je zase při chuti a střílí mu to.......
Ale ten druhý gól, tak to byla paráááááááááááááda....
Podle mě gól měsíce, možná roku......
Mladý Alzner hraje jak starý mazák, Lepista jsem viděl už loni...
Přál bych moc gól mladému Bourqeovi..
Ale velice dobře hraje taky Fleischmann....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé