Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no radost sa prebudzat rano a vidiet vysledky mackov,
na Lucica by mali bucat na kazdom stadione vtedy asi hraje najlepsie
s tym dresom a prechadzkou po Motreale dobry napad rad sa pridam k tebe :D
T.Kopecky píše:cepi: Da sa niekde pozriet cely zapas na nete???????
mal si na mysli kopi,zapasy po pp..?..ak jo Cell tu nieco take supol ttp://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=62&t=3370
cepi píše:Laraque hned v uvode ocividne vyzyval Lucica na :box: suboj no ten sa mu nan vykaslal :-P este aj minutku pred koncom tretiny pri vhadzovani, riesili asi minutovu debatku (Laraque to ocividne nenechava :D
Obrázek Milan to ma totalne na haku :fucker: a obzera si zrejme na Royov dres :lol: :lol:
Wheelerov najazd bol :good:
„Možná bych to měl cvičit a zjistit, co funguje, ale já sázím na to, co bylo úspěšné v minulosti,“ komentoval svůj zásah Wheeler.
Obrázek
Obrázek
k Timmymu, nie je co..
ObrázekObrázek
Tolko stastia ma tento tym ze az to neni pekne jednoznacne sme lepsi nez tyto medvedici len nahoda je nahoda no :thumbsdown:
michal225 píše:Tolko stastia ma tento tym ze az to neni pekne jednoznacne sme lepsi nez tyto medvedici len nahoda je nahoda no :thumbsdown:
tolko stastia mame ze sme s poslednych 14 zapasoch bodovali 13 krat , z tych 13 bolo 12 vyhier a jedna prehra po predlzeni tak fakt to je len stastie a k tomu byt prvy v konferencii to nastve :-P a ked mate lepsi tym tak ste tie dva vzajomne zapasi mali vyhrat a nenechat sa z fuknut ako listy z javora na jesen :smile03:
Tak po dlhšom čase som tu opäť. Na NHL.com som našiel jeden článok v blogu.
The 2008-09 Stanley Cup winner will be...
Friday November 21, 2008 @ 03:48 AM EST

This just in. It is November 21, 2008 and I am predicting that the winner of the 2008-2009 Stanley Cup will be…(drum role please)…THE BOSTON BRUINS! Yes folks that’s right, old time hockey is truly back in bean town and in a major game seven upset against the San Jose Sharks(just in case you were wondering), the Boston Bruins will win. “Sure they are having a good season so far, but why the BRUINS?” you may be asking. Sit back and enjoy the inevitably true ranting of canesfan1…

Reason #1 why the Bruins will win the Stanley Cup: They are the most legitimate threat in the Northeast Division. For all intent and purposes, just go ahead and cut Toronto and Ottawa out of the picture. They were done before it got started (read earlier posts if you don’t believe me). That leaves the Bruins, the Sabres, and the Canadiens. So far the Bruins have posted a 6-1-2 record against Northeast Division teams. Only one team has a better record and that is the Canadiens with 4-2-1. Despite the great offense of the Canadiens in Koivu, Tanguay, Markov, and Kovalev, there is no solid long term goal keeping for Montreal. Buffalo has the makings of a great team with Miller, Pominville, Vanek and Roy, but right now they are slipping out of contention. Lindy sent the team a message today after their loss to, you guessed it, Boston. Fix the mistakes or take a seat he told the team. That’s not to say that they have already been written out of contention, but at best this is 5th or 6th seed team. Buffalo is just that team that’s always the bridesmaid, never the bride. Overall by winning the Northeast and capturing one of the top three seeds, most likely second overall, they will pair against a lower ranked seed which will help them move further into the playoffs with what should be easy wins.

Reason #2 why the Bruins will win the Stanley Cup: The “no-name” roster. Look at their goaltending thus far into the season. Timmy Thomas is 7-2-3 with a .944 sv% and a goals allowed of 1.78. He leads the NHL in both of those categories. His backup Manny Fernandez is no slouch. 5-1-1 with a .910 sv% and gaa of 2.55. Marc Savard is an assistant machine with 18 and an additional 7 goals for 25 points, good enough for third best in the league. Savard is in the top five in the categories of points (25), assists (18), and plus/minus (12). There is plenty of support for Savard as Phil Kessel, Marco Sturm, Milan Lucic, and Patrice Bergeron are all in the double digits in points. Most importantly with the exception of Andrew Ference, the team is healthy. Ference could be back after the All-Star break (fractured tibia) and will be ready to go for the push to the playoffs. He will complete a well balanced defense of Chara, Wideman, and Stuart.

Reason #3 why the Bruins will win the Stanley Cup: From now until the New Year, the Bruins have a pretty soft schedule that will propel them ahead in the points. They play the sub-.500 Panthers (2), Islanders (1), Lightning (2), Thrashers (3), Leafs (1), and Blues(1). They have winning records against the Canadiens who they play once. The only real competition till 2009 is in the form of the defending Stanley Cup champion Red Wings and the Pittsburg Penguins who they play once apiece. In fact, the schedule follows suit in the New Year with big games coming against the Rangers (3), Penguins (2), and Wild (1). And the Bruins play in the East which is considered by some experts to be the easier of the two Conferences. So the Bruins will take the East and let the West beat up on each other, and then steal the cup come June.

Reason #4 why the Bruins will win the Stanley Cup: There is no competition in the East outside of the top three teams. By in large the only real contenders in the East are the Rangers, Hurricanes, Penguins, and Canadiens. Here is my prediction on how the playoffs will set up.
1. Pittsburg
2. Boston
3. Hurricanes
4. Montreal
5. New York
6. Washington
7. Buffalo
8. New Jersey
So Pittsburg, Boston, Washington, and New York advance. New York will choke after the first round as usual and Washington will succumb to the mighty Pens. Leave it to the Bruins to sneak in under the radar and take one from Sid the kid and Pittsburg

Reason #5 why the Bruins will win the Stanley Cup: It is written in the stars. It’s a common know fact that Ursa Major or the Great Bear is most prominent in April and in May in the Northern hemisphere. Is it consequence that this the time that the NHL playoffs occur?… Besides that, GM Peter Chiarelli and coach Claude Julian have made significant leaps and bounds with this team taking them from a down and out bottom dwelling team to a contender by blending youth and experience with finesse and a hard working blue collar mentality. Like the slogan on the homepage says ‘We want it as bad as YOU’. Its time for this team to return to glory and for this city to be recognized for more than baseball. Pittsburg almost did the exact same thing last year, why can’t Boston go all the way this year?
The 2008-09 Stanley Cup winner will be...
Myslím ak si udržíme stávajúcu formu, tak to môže byť veľmi reálne.
:clap: Go Bruins Go :clap:
no bolo na case Cell :roll: hehe, tak v tomto som inak veelmi opatrny ako priklad uvediem Buffalo, ktore zo zaciatku slapalo brutalne a tet puk,puk,puk ale na strane druhej bol som presvedceny o tom, ze mame kvalitnejsi kader ako sable a aj vo svojom (ne)postupovom rebricku som ich daval pod ciaru postupu..vyzera to skutocne tak, ze mame nakrocene do velkej sezony, PO je ale zaklad, v to bez akejkolvek diskusie verim a vyzera to tak, ze by sme sa v nom pripadne mohli konecne vyhnut Habs, aj ked v tejto sezone je to s nimi absolutne v pohode, co sa tyka vzaj. zapasov a dufam, ze sa v rebricku umiestnime co najvyssie, aby sme rozhodujuce zapasy riesili v domacej arene, v ktorej momentalne tahame 7 zapasovu vitaznu snuru..predsa len na tom zapade kraluje Wings + Sharks, cize naoazj realna sanca dostat sa hore..pocas trade dead line nam Chia urcite nieco prichysta (obranca? :) a potom sa na to vrhneme :cinka : klop,klop,klop len nech klape to zdravicko..
pre mna vysnivane finale pre tuto sezonu je Bruins-Red Wings, mimochodom kedy sa posledny krat stretli vo finale stanley cupu muzstva z original six?
edit:
tak uz som si to nasiel bola to sezona 1978/79 finale sa stretli Habs s Rangers, Skoncilo to 4:1 pre Habs, na lavickach vtedy stali Scotty Bowman(MON) a Fred Shero(NYR), vitazny gol dal Jacques Lemaire (1:02, 2nd)
1rd Period (shots on goal 12:9)

[li]09:18 :verysad: Dere Roy po hrubke Krejciho v obrannom pasme bez problmov prekonava Timmyho..zbytocna stahovacka pred Timmym,nasledna strata puku a rychla, golova reakcia Roya[/li]
[li]18:37 :verysad: Derek Roy strelou svihom pod vinkel pise svoj 2 gol v zapase[/li]
v prvom rade..boooze komentuje to ten BUF lolek :x ja z neho nemôzem :roll: no nic, tiseme zvuk a jdeme na to..absolutne zasluzene vedenie domacich..jedna z najslabsie prevedenych uvodnych tretin ake som zhliadol v doterajsiom priebehu sezony, aj ked na strane druhej domaci hned od uvodu hyria aktivitou a zamestnavaju nasich obrancov..my z casu na cas podnikame vypady, ale nejaku extra golovku sme neporiesili..skoda takych zbytocnych golov, 1 po chybe, 2 tesne po vyprsani trestu, pricom do konca tretiny zostavala taka minutka a pol a od Timmyho ramena sa ten puk sklzol za jeho chrbat..raz nas zachranila zrdka a raz Timmy, pocas spominanej oslabovky previedol lapackovy zakrok noci...videorozhodca a nasledne rozhodca musel bez akejkolvek diskusie rozpazit..

2rd Period (shots on goal 6:14)

[li]04:31 :yahoo: Matt Hunwick z dorazky takym tukesom pod hornu zrdku Millerovej branky vracia medvede do zapasu..A Kobasew + Krejci[/li]
[li]05:01 :verysad: Jochen Hecht v oslabeni unika po kridle a razantnou strelou prekonava Timmyho..[/li] zlepsena hra, ktora vyustila do kontaktneho golu, zial, toto by sa nam nemalo stavat, sanca v presilovke na vyrovnanie a namiesto toho zbytocne inkasujeme :nasraty: Hechtova strela bola riadna, ale Timmyho lapacka nezafungovala tak ako v uvodnej tretine..skoda, bolo to chytatelne..ani 2 presilovku pred koncom tretiny sme nevyuzili (sanca bola) a tak mame co robit..

3rd Period (shots on goal :)

[li]04:31 :yahoo: Phill Kessel zasuva do odkrytej branky..viac ako kuriozny gol, neviem kto tam ako prvy strielal, tusim Savard, polamal hokejku no nejakym zazrakom sa puk doslova dokotulal pred dlasieho hraca bruinst en este minul, no Kessy si pockal a upratal nezbedny puk..A Savard + Lucic[/li]
bolo ? casu kedy zaknihujeme prehru, stalo sa, ide sa dalej..je vsak potesitelne, ze aj ked uvodna tretina patrila domacim, vo zvysnych 2, najmä tej zaverecnej sme boli lepsim timom my, takze je na com budovat :yes:
cepi píše:boooze komentuje to ten BUF lolek :x ja z neho nemôzem :roll:
Rick Jeanneret ?
tak to je jednoznacne najlepsi komentator. Ten pan ked jeho tim znizi na 6:1 krici ako keby prave vyhrali zapas a ked naozaj vyhra buffalo zapas tak krici ako keby prave vyhrali siedmy zapas finale.
Fortune píše:
cepi píše:boooze komentuje to ten BUF lolek :x ja z neho nemôzem :roll:
Rick Jeanneret ?
fuu Fortune, netusim o koho ide, radsej som po nom nepatral :D
debil píše:tak to je jednoznacne najlepsi komentator. Ten pan ked jeho tim znizi na 6:1 krici ako keby prave vyhrali zapas a ked naozaj vyhra buffalo zapas tak krici ako keby prave vyhrali siedmy zapas finale.
ako mne neprekaza jeho vytesovanie sa, to je podla mna :thumbsup: len ten hlas ako taky :yes: uz sme to niekde spominali, pri predstave ze hra BUF finale SC.. :lol:

inak vcera mi na tu poznamku prikyvol aj XruC :)
"ti poviem Cepi ze ked komentuje ten mongolik tak vypinam zvuk, to je horsie jak zle, fuj..to :fucker: uz skor nasich, je toho hlupaka z duse neznasam, z duse"
:lol3:
cepi: Rick Jeanneret ti vadí? Keby to bol Mishkin tak pochopím, ale Jeanneret? Ten sa do toho tak vie vžiť. Hlas sa mi vôbec nezdá zlý. A porovnanie s našimi komentátormi nie je namieste. Asi ich XruC dlho nepočul :), najmä po návrate Iča :). Debil to povedal excelentne. Škoda, žu už nehrá Pat LaFontaine. Chýba mi to La-la-la-la-la-la-laaaaaa-fooooon-taaaaaaaine.

Našťastie ja také problémy nemám. Náš Southsportský "soccerový" JP Dellacamera vôbec nie je nejaký emotívny a dá sa v pohode počúvať. Len tento rok ich je dosť málo zo South Sport.
podla mna je to v pohode typek ten Rick co som ho parkrat pocul, a to ze sa tesi z golu na 1-6, no boze su horsie veci, napriklad nasi komentatori... :D

to ze to preziva tak je snad jasne, tu mame komentatorov co komentuju zapasy vsetky, on komentuje zapasy Buffala, jednak to robi dlho, jednak dobre a fandovia z Buffalo ho miluju :)
ako som spominal jeho prezivanie golov mi absolutne nevadi, ale ten hlas mi proste nijako nesedi :roll2: skkkkkkkkkkkoooooooooooooooooooooors a tak chraplavo to proste poda :doh: :D
to s nasim komentatorom som maximalne, maximalne spokojny :good: a nevravim vôbec o nejakej zaujatosti, nakolko sa mi moc rata aj komentator od Rangers :yes: :thumbsup:
Obrázek

(2)Obrázek Obrázek Obrázek(11)

- a mame to tu, mackovia sa nam dnes vo skvelom case 18:00 predstavia v 3 alternativnych dresoch :good:
- po 10 zapasovej bodovej serii, ktora bola pretrhnuta hracmi z Buffala na ich pôde sa mackovia vracaju do domaceho brlôzka, kde privitaju v posl. case nebezecnych ostrovanov z New Yorku, ktorych bilancia z posl 7Z cini 5V-2P..aj napriek vzostupu formy ostrovaniov, ktora nastala po vymena trenera je povinnostou bodovat a ziskat spät 2 stratene body z Buffala
- Bruins 14-4-4
- Isles 9-11-2
- vzajomna bilancia z minuleho rocnika 3-1
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 22Z - 28B (8+20)
- najproduktivnejsi hrac NYI Dough Weight 22Z - 22B (5+17)
- Obrázek BOS Tim Thomas
NYI Joey MacDonald
- Milan Lucic nastpuje na 100 zapas v profilige
- pri absencii DiPietra sa do Bostonu vracia MacDonald, ktory v minulosti obliekal dres Bruins..cepi uprednostnil tento prenos pred stretnutim sk extraligy Kosice-Zilina:D

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
pripomenuli si ho uvodnou minutou ticha
kvalita prenosu :thumbsup: prenos riesi NESN s nasim Bruins komentarom :good: :good: no a v nasej kleci dostava prednost Manny, co znaci, ze zajtra proti Wings Timmy :)

1rd Period (shots on goal 7:9)

[li]01:46 :verysad: Nate Thompson byvaly hrac Bruins osamostatneny z kridla strelou pod vinkel nedava Mannymu sancu[/li]
uvodna tretina bola taka rozharana, ostrovania atakuju v nasom obrannom pasme casto 2 hracmi a robia nam problemy pri rozohravke..hned v uvodnych minutach sme 2x nebezpecne pohrozili, ale pykali sme, prva strela Isles medzi zrde a bolo vymalovane..aktivitou najmä co sa tyka hitov hyri Milan Lucic, ktory pri svojom 100 starte v NHL tuzi zrejme zaznamenat 100 aj co sa tyka hitov :cool: zatim stoji na cisle 94 :thumbsup:

2rd Period (shots on goal 16:9)

[li]03:28 :yahoo: Chuck Kobasew pocas presilovej hry pretlaca puk za MaCov chrbatik a vyrovnava..A Axelsson + Savard[/li]
[li]15:16 :yahoo: Michael Ryder po hrubke jedneho z hracov hosti strelou svihom prekonava MaCa po 2x..skvelu cloniacu pracu odviedol Krejci a Ryder sa po dlhociznej odmlke konecne presadzuje[/li]
vyborne, obrat v skore zrealizovany, uz len to nejakym spôsobom ukocirovat :) hned je vidiet zvysenu aktivitu v pocte striel na branku..opomeniem 2 sitaucie, ktore stoja za povsimnutie: skvela individualna akcia Wheelera, ktorej chybalo len golove vyvrcholenie a takmer vlastenec brankara Isles :) puk skackal po lade, MaCi to chcel poriesit lapackou a ups, vela nechybalo..Manny chyta do tychto chvil vyborne a bude dôlezite, aby sme sa hned v uvode zaverecnej tretiny ubranili v poradi 2 presilovke hosti

3rd Period (shots on goal 16:6)

[li]06:48 :yahoo: Blake Wheeler v protiutoku 2:1 prekonava MaCa po 3x..nedas dostanes..Manny chyta sn Guerina a v zapäti protiutok s golovou koncovkou..A Krejci + Stuart[/li]
[li]06:58 :yahoo: David Krejci 10 sekund na to skvelou individualnou akciou definitivne pochovava sance ostrovanov na bodovy zisk..MaC opusta klec hosti a mam pocit ze svoju NHL brank. premieru zaziva, Mannino...A Wheeler + Chara[/li]
[li]09:10 :yahoo: Denis Wideman strelou pod vinkel krsti jeho brankarsku premieru .A Hunwick + Kessel[/li]
[li]11:23 :verysad: Richard Park v presilovej hre pomedzi Mannyho betony koriguje[/li]
[li]15:32 :yahoo: Michael Ryder opät strelou zapästim zyvsuje na 4 golovy rozdiel..dalsia vyuzita presilova hra...A Hunwick + Wideman[/li]
[li]17:27 :yahoo: Phill Kessel KO pre hosti..1,2,3 alebo Lucic-Savard-Kessel..k tejto golovej akcii su akekolvek poznamky zbytocne..Savvyho nahravky su z inej planety...paradna akcia..A Lucic + Savad[/li]

:taptap: :taptap: :taptap: neskutocna zaverecna tretina :cool: ktora bol to NAj pozvankou na zajtrajsi hokejovy sviatok v TD BankNorth Garden proti Red Wings..arena dnes hlasila fuul house a zajtra sa to zopkauje na 101% :yes: caka nas zapas, v ktorom nemame co stratit :good:
Voe, skončilo sa to ako jasný zápas pre Bruins, ale keby Guerin vyrovnal sám proti Mannymu na 2:2, kto vie ako by sa to vyvíjalo :shock: Inak, prenosy na adthe sú fakt paráda, s mojim hrozným netom išla kvalita výnimočná... :good:
tha to bola super 3 tretina len tu som videl ale stala za to :cool:
arXes -) ehm to som ani netusil, ze sa zapas nakoniec riesil aj cez adthe :roll: ale SopCast mi slapal OK cize pohodka :good: a veru, veru suhlasim, klucovy moment nepremeneny sn Guerina a ihned z protiutoku gol na 3:1
kopy -) tak to si urobil to NAJ, uvodne 2 tretiny nestali za nic, ta zaverecna nemala chybu :cool:
pobavil som sa inak pri 5 gole Widemana pocas ppg, 4 hraci sa vytesuju a 1 hrac mi v klbku radosti chybal :hmm: no jasne Milan Lucic, ktory hned po gole riesil :box: suboj :lol:
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
[nhltv]20082009,2,323[/nhltv]
ten Krejčího gól na 4:1 bol super, podobne to dáva u nás Rudo Huna, lahôdkový klip :good:
cepi píše: caka nas zapas, v ktorom nemame co stratit :good:
na temto zapas sa ja velmi tesim ale netvrdim ze namame co stratit myslim si vo forme v akej hrajeme pojdu kridla domov z dlhym nosom bodaj by to tak bolouz som pred tym spominal ze vysnivane finale je prave toto tak som zvedavy ako sme na tom v porovnani s Red Wings
ivan23 píše:ten Krejčího gól na 4:1 bol super, podobne to dáva u nás Rudo Huna, lahôdkový klip :good:
mne sa pacil ten Kesselov gol kombinacia ako z vesmiru
nuž áno, vyšlo im to efektne, troška so šťastím, ale cool... no a zabudol som na zákrok brankára za stavu 2:1, ten betón dohora nemal chybu :shock:
(2)BOSTON Bruins Obrázek DETROIT Red Wings (1)

- po 7 golovej nadielke na ucet ostrovanov, k nam v noci priletia cervene kridelka..zapas old six, zapas 2 poprednych timov NHL, timov, ktore kraluju v uspesnosti presiloviek (BOS – 3 / DET -1), zapas, ktory by mal uspokojit aj toho najnarocnejsieho hokejoveho fanusika
- v tejto sezone sa s tymto nadupanym timom stretavame prvy a zaroven posledny krat..v sezone 06/07 sa na pôde Wings zrodil zaujimavy vysledok v pomere 3:6 pre Bruins, v sezone 07/08 sa z vitazstva na lade Bruins tesili hraci Wings 1:3
- domace medvede caka zaverecny suboj v tomto mesiaci a do tychto chvil sa môzu pochvalit skvelou novembrovou statistikou 10-1-1..najblizsi match odohraju na pôde Tampy Bay 4.12.
- domaci sa predstavia opät v 3 dresoch a predpoklada sa, ze Milan Lucic sa prehupne cez 100 hitovu hranicu v tejto sezone
- Bruins 15-4-4
- Wings 15-3-4
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 22Z - 30B (8+22)
- najproduktivnejsi hrac DET Marian Hossa 22Z – 26B (13+13)
- Obrázek BOS Tim Thomas
DET Ty Conklin
- velice zaujimave HF suboje na nas dnes cakaju Alex,baffyk,barrki Obrázek cepi a spol.

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
No podobne ,ako na dnesny zapas som sa tesil aj na zapas proti MTL a bol som dost sklamany.Aj co do vysledku,ale aj hry samotnej.Dnes dufam sa take nezopakuje a budeme vidiet super hokej.....Dnes som si uz predpripravil "americky" vecer(pizza,chipsy,cola)...OMFG :)
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS