Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pred zapasom by som bod bral ale teraz som trocha sklamany ze nam to takto tesne uslo.
ach jaj, jeden dôlezity hrac sa zo zlomeniny vystrabi, druhy ju riesi.. :| presne si spominam,kedy sa mu to prihodilo..v zavere II tretiny, ked Habs riesili presilovku, bol za Timmyho brankou, nespominam si o aky zakrok slo, ala za brankou zaskyntal , pokusal sa vstat, kedze Habs riesili presilovku dalej, aj sa mu to na nejaky 2 pokus podarilo, pridal sa do oslabovkoveho rozostavenia a po vyhodeni puku odskyntal na striedacku..2 mesiace je dlha doba, ale rychlo to zbehlo pri Chuckovi, tak podobne to zbehne aj v pripade Andrewa... :yes: v zostave ho nahradil Hunwick, proti jazdcom riesil 15:13 pripisal si 1+ bodik, cize vydarena premiera...jednou vetou k Zeemu, odvadza opät nesmierne penzum prace, mal som dost, ked „schmatol“ puk v nasom obrannom pasme a dostal sa s nim az do obranneho pasma Rangers, vravim si, kto je to rychlonohy Kessy?, len sa mi zdal ponekud privysoky :D skvela praca

ako som bol byval spominal, zapas som riesil az od III tretiny a nepriniesol som mackom stastie :( kolko chybalo..Zee to nemyslel zle, takym oblucikom posielal puk na stranu Rangers, celkom logicke, odpalovat ho nechcel, kedze by sa piskalo a vhadzovalo v nasom pasme, no akurat tam bol jeden z hracov Rangers, tusim Dubinsky ten sa rychlo zorientoval, poslal puk na volneho Näslunda a inak opät spolahlivy Timmy bol bez sance...Timmy si nasledne vybil svoju zlost na konstrukcii branky, resp. brankarke, ktora to nevydrzla :) v sn naopak Lundqvist podrzal svoj tim a pomohla mu aj zrdka po Savvyho strele, ten nam opät sympaticky zaasistoval (2x) a sn to je uz loteria...inak sn nespominam si kedy si musel rozhodca 2x pomôct videorozhodcom :cool: pri 1 najazde Rangers som mal dost, takto sa vie poskladat v branke jedine Timmy a ani 15 kamier by nemalo sancu spozorovat puk :D bez sance..pri Bergyho najazde, resp. opakovacke bolo vsetko jasne, tycka bola proti aj napriek tomu bodik beriem, ved tesne po vyrovnani kryl Timmy golovu snacu Rangers a to dokonca zostavalo par sekund..slapeme dalej a pokusime sa najblizsie sfuknut listky :-P
cepi> Ference vtedy blokoval strelu... bola dost silna takze to kost nevydrzala :(
bodik beriem aj ja ved sa neda furt vyhravat aj ked na take by som si rad zvykol :D
Kower píše:Neprijemnu spravu oznamil pred zapasom GM... Ference ma zlomenu nohu a pondelok sa podrobi operacii na spevnenie kosti a urychlene liecenie ale aj tak bude chybat cca 8 weeks :(
“Byl to náš nejlepší obránce. Hrál velmi dobře, byl silný na puku. Andrew nám bude hodně chybět,” uvedl GM Bruins Peter Chiarelli

doposial sme po MIN inkasovali najnizsi pocet golov spomedzi vsetkych timov :roll: snad si v tomto :thumbsup: ukazovatel moc nepohorsime ani pri absencii Andrewa..proti Rangers to obrana zvladla, ale nebolo by zle, ak by sme sa pocas prestupoveho obdobiapoobzerali po nejakom kvalitnom zadacikovi, pre pripad zraneni..
to je dost silna strata . Ference je alebo nedavno bol piaty v +/- celej ligy.
debil píše:to je dost silna strata . Ference je alebo nedavno bol piaty v +/- celej ligy.
veru je, sam ho ako tak "poznas" a z toho trejdu mam radost dodnes :yes: hehe, akurat ma napadlo..Kobasew + Ference niekdajsi hraci Flames a oboch postihla zlomenina :hmm: :roll: k Ferencovi, absolutne bezchybny v zadu, tazko odstavitelny od puku, bude chybat to bez debatky..podstatne je, aby bol fit na PO :D
Já myslel že nejlepší je Chára :sad2: :sad2: - viz. prohlášení GM - být Chárou tak se docela urazím !!!!
Come on ENGLAND píše:Já myslel že nejlepší je Chára :sad2: :sad2: - viz. prohlášení GM - být Chárou tak se docela urazím !!!!
to je presne o tom ako si to kto prelozi..(hore spomenute - nhlpro.cz)
"Bude nám veľmi chýbať, patrí medzi našich najlepších obrancov. Odohral solídne zápasy, bude dlho mimo hry," povedal Chiarelli (hokej.sk)
dnes riesi Andrew operaciu, good luck :thumbsup:
[li]
dnes bez zbytocnych reci sup za dalsim superom z divizie..medvede si skrizia hokejky s listkami..prenos prostr. http://atdhe.net/live-tv-593.html to isti :thumbsup:
[/li]
LINEUP:
Obrázek

Lucic – Savard – Kessel
Axelsson – Bergeron – Ryder
Sturm - Krejci – Wheeler
Nokelainen – Yelle – Thornton

Chara – Ward
Hunwick – Wideman
Stuart – Hnidy

Thomas? / Fernandez?
1rd Period (shots on goal 9:9)

- 09:40 :yahoo: Phill Kessel po prihravke od Savarda unika po pravej strany a strelou zapästim prekonava Toskalu a otvara skore duelu..tato strela sa rozhodne dala kryt, kazdopadne puk si nasiel cestu medzi Toskalove betony..A Savard+Lucic
Obrázek
Obrázek
Obrázek

- 13:18 :yahoo: Matt Hunwick(23) Obrázeksvojim premierovym golom v profilige posiela medvede do 2 goloveho vedenia..skvela Lucicova prihravka nasla volneho Hunwicka a ten nikym a nicim nekryty na 2x prekonava bezmocneho Toskalu..A pise opät Savard
- 17:51 :verysad: Jason Blake vracia listky golom 2 minuty pred koncom tretiny do zapasu..strelou z uhla sa mu podarilo prekonat Thomasa, ktory ocakaval prihravku na druhu stranu, kam sa uz pôvodne presuval

sledujeme vyrovnany match, tak ako sa dalo predpokladat..nas taha 1 utok v zlozeni Lucic - Savard - Kessel ktory sa podielal na oboch doteraj. goloch..Savvy pise dokopy 15A :thumbsup: uvodna tretina sa zaobisla bez :penalty:

2rd Period (shots on goal 11:7)

- 14:11 :yahoo: Michael Ryder v prieniku, rozhodol sa pre strelu svihom, ked tesne pred tym takou stahovackou poriesil pred nim braniaci sa listok a z Toskalu sa do 3tice stava statista..A Ward
Obrázek

pokial sa a uvodna tretina obisla bez vyluceni, v prostrednej casti hry sa nam uz vylucovalo, avsak len na strane hosti :evil: 3x sme pykali, no 3x sme sa ubranili :thumbsup: 20 sekund mali dokonca domaci vyhodu 5:3, ked nechapem za co si siel Krejci sadnut..Thomas kryl puk, piskalo sa a David si tam pred Timmym robil len nevyhnutne poriadky a ze vraj Roughing :beee: treba dodat, ze pocas oslabovky vycaroval Timmy opät nejaky ten paradny zakrok a v 1 pripade si dobre postavil aj tycku...ups vlastne vo 2 zhruba minutu pred klaksonom mu este pomohla..
ObrázekObrázek

v uvode sa riesila este :box: vymena medzi Mayers a Thorntonom, ktora vyznela trosku komicky, kedze Thorntonovi sa nejako zamotala prava ruka v drese, tak velmi si zaboxovat nemohol :D ak som dobre zychytil debatu nasho GM tak Andrew Ference by nam mal chybat nie 8, ale 6 tyzdnov :ja_neviem: spät do hry, 2 golovy naskok do zaverecnej tretiny viac ako nadejny, len ho nepremrhat ako v zapase s jazdcami..

3rd Period (shots on goal 8:4)

- 08:53 :verysad: Mikhail Grabovski dava domacim nadej..unik jedneho z hracov Leafs, ktory bez problemov obisiel Hunwicka,ten v zapäti fauloval a pri avizovanom vyluceni listok skoroval

fuuu to bola drama v zavere...hra bez brankara este k tomu vylucenie ale podarilo saaa :yahoo: tak vazeni tady bilancia z posl. 12Z Bruins 10-1-1 :cinka: :cinka: :cinka: :respect: :respect: :respect:
cepi ako to, že už nemáš stránku o Bruins

moja "stranka" o Bruins je tu :frajer2:
(2)BOSTON Bruins Obrázek BUFFALO Sabres (7)

- po vitaznom apetite v podobe triumfu 3:1 nad listkami by si dnes mackovia radi pochutnali na dalsom diviznom superovi, sablickami z Buffala
- v poslednom zapase hranom cca 2 tyzdne spät sme si s nimi poradili 3:1 a v pripade dnesneho zabodovania, by slo uz v poradi o 7 bodovy zapis v poradi..v mesiaci november Bruins nepoznaju chut porazky v zakl. hracej dobe a to sa nam uz pise 19.11..
- Bruins 11-3-4
- Sabres 9-5-3
- najproduktivnejsi hrac BOS Savard 18Z - 21B (6+15)
- najproduktivnejsi hrac BUF Vanek 17Z – 16B (3+13) / 13Z - 10B (4+6)
- Obrázek BOS Manny Fernandez
BUF Ryan Miller
- v time domacich mimo provozu Ference (out 6-8 tyzdnov); na strane hosti out Connoly + Kotalik
- pozor na presilovky Sabres, 3 v ramci vsetkych timov (87,3%)
- macko Kobasew nastupuje na svoj 300 zapas v NHL / Patrica Bergerona deli 1 bod od 200 bodovej hranice
- prenos vysiela SPORT1 so zaciatkom o 01:00

:povzbudzovanie: GO! Bruins GO! :povzbudzovanie:
Tak dnes nam bude chybat asi aj Sturm- nespecifikovane zranenie hornej casti tela. V brane nastupi Fernandez a dufam ze poda vykon ako vo svojom poslednom vystupeni a dnes vyhrame.

Inak vsimli ste si dalsie uplatnenie pre P.J.? Po zraneni Ferenca hra v pozicii obrancu v nasej 2. presilovke a celkom mu to ide. Teraz by som chcel pocut tych "fanusikov" co ho uz niekolko rokov pasuju na vymenu ako nepotrebneho pre Bruins.
Kower píše:. Teraz by som chcel pocut tych "fanusikov" co ho uz niekolko rokov pasuju na vymenu ako nepotrebneho pre Bruins.
pre mna je Axelson jeden z tych hracov bez ktorych si zostavu Buins neviem predstavit, keby odisiell tak by ma to nastvalo rovnako ked nie viacej ako ked odisiel Big Joe
Manny v zapasoch v ktorych nastupil nesklamal, prave naopak, hadam mu to dnes opät klapne :yes: Sturmyho skoda, ale nasa spociva v kolektive, nie individualitach, takze pohodka

:oops: priznam sa, Axeho som uz odpisoval aj ja :hanba: resp. odpisovali ho predosli treneri..je to nedoceneny pracant na tu "najspinavsiu", resp. neviditelnu a pritom tak potrebnu robotku :thumbsup:
Tak po shlédnutí první třetiny už vím co to znamená ,,reklama na hokej,, :good: :cool: :clap:
1. tretina bola po obrannej stranke otrasna ale goly potesili :)

2. tretina sa viac paci... no ale snad uz napadne v 3. tretine vela golov lebo po tolkom zapijani uz zacinam mat dost :pivo:
"Na začátku zápasu jsme se dostali do potíží a šance, které jsme soupeři darovali, pro nás rozhodně nebyly charakteristické,“ řekl trenér Bruins Claude Julien. „Během dvaaosmdesát zápasů trvající sezóny budou také vydřená vítězství, ale my je rozhodně bereme.“
Daleko nadšeněji mluvil Marc Savard: „Zdá se, že momentálně dokážeme vyhrát jakýmkoli stylem,“ řekl Savard, jehož Bruins mají z posledních dvanácti zápasů statistiku 10-1-1. „Minulý rok jsme střelecky produktivní zápasy příliš nevyhrávali. Letos se to dokážeme. Rozhodně tohle není náš styl. Děláme pouze cokoli, abychom vyhráli. Raději bychom vyhrávali 2:1.“

3 stars:
:winner1: Marc Savard (1+3)
:winner2: Zdeno Chara (2+0)
:winner3: David Krejci (1+2)

jejda, jejda to bolo divoke :roll: prenos som si poriesil na kazetku a rano vychutnaval :) ehm, nebolo mi vsetko jedno, ked si Manny poriadne nesahol na puk a uz ho 3x vytahoval zo svojej svätyne :x nastastie, ani Miller nebol vo svojej kozi, pricom mu obrana pomahala asi tak, ako ta nasa..7 golov v uvodnej tretine dost na 2 zapasy :roll: ale rataju sa aj puta goly a na tie sme mali stesticko..kuriozitou večera bol vyrovnávajúci gól Chucka Kobasewa z 3. minúty, ten si dovolil na Ryana Millera bezočivý kúsok. Stojac za bránkou mu napálil puk rovno do nohy a ten sa odrazil do siete. "Mal som len šťastie. Raz za čas to skúšam, keď to vyjde, vyjde. Ak aj nie, vždy je tam šanca, že sa to odrazí k nejakému spoluhráčovi," povedal šťastný strelec
pri zakopnuti Rangers, je uz len otazkou casu, kedy sa vyhupneme do cela Vych. Konferencie :good:

:minus: nekoncentrovanost v uvode zapasu
:minus: absencia Ferenca

:plus: 2 nasobny obrat v skore (1:3; 2:4)
:plus: 4 body Marca Savarda
:plus: 2 presilovkove goly (Zdena Charu)

[li]Chuck Kobasew si 300 jubileum v pocte startov v NHL osladil 2 golovymi trefami :thumbsup:[/li]
[li]Marca Savard sa prehupol cez 600 bodovu hranicu v NHL[/li] :thumbsup:
[li]Patrice Bergeron zaznamenal 2A a prehupol sa cez 200 bodovu hranicu :thumbsup:[/li]
[li]z posl. 8Z 7V – 1PP[/li]
[li]z posl 8Z skore 31:14[/li]
No tak toto bol zapas...,ale hlavne,ze macovia vyhrali :good:
1rd Period (shots on goal 14:9)

[li]02:31 :yahoo: Phill Kessel po nezistnej prihravke v podani Marca Savarda nabera rychlost, unika obrancom Floridy a nedava Vokounovi najmensiu sancu..A Savard + Wideman[/li]
Obrázek
Obrázek
[li]08:01 :verysad: David Booth unika po kridle a riadnou supou nedava Timmymu sancu..gol bol bol uznany, az po zhliadnuti videozaznamu[/li]
[li]10:02 :yahoo: Patrice Bergeron o necele 2 minutky odpoveda golovym tecom..Hunwick od modrej vysiela strelu na branku Panthers a vsadebol Bergy jenmyn tecom usmernuje puk za Vokounov chrbat..A Hunwick + Ryder[/li]

2rd Period (shots on goal 21:13)

[li]07:43 :yahoo: David Krejci sa po chybe jedneho z hracov FLA a naslednom avizovanom vyluceni dostava do uniku v doprovode dalsich 2 mackov a malicko so stastim zvysuje na 3:1..Krejci prihrava na Kobasewa, ten pali z prvej, no nastreluje len obrancu hosti, no puk sa dostava k nekrytemu Krejcimu..Vokoun bezmocny..Kobasew[/li]
[li]09:26 :yahoo: Marc Savard pocas presilovej hre Bruins strelou do odkrytej branky hosti zvysuje na bezpecny, 3 golovy rozdiel...A Bergeron + Axelsson[/li]

3rd Period (shots on goal 4:10)

[li]05:05 :roll: domacou arenou sa nesu :groupwave: vlny :cool:[/li]
[li]08:44 :verysad: Ville Peltonen dorazkou osamoteny pise svoj premierovy gol v sezone a znizuje na 2 golovy rozdiel[/li]

SUMMARY (shots on goal 39:32)
povinne 2 bodiky v brlôzku a 30 bodova hranica padla :good: panteri boli prakticky bezzubi, s presilovkami boli na tom podobne (to nase inak golovo "smrdeli"), v zaverecnej tretine sa prakticky dohravalo, ocividine sme setrili sily na sobotnajsi zapas s Habs.. Riso Zednik ako jeden z mala hyril aktivitou, Timmy ho tam 2x vychytal, Voki sa mohol v branke aj poskladat, aj tak bolo len otazou casu, kedy naporu mackov neodola..good job Bruins!

3 stars:
:winner1: Marc Savard (1+1)
:winner2: Patrice Bergeron (1+1)
:winner3: Phill Kessel (1+0)

:!: posl. 10Z :arrow: 9V - 1PP :respect: :respect: :respect:
zacinam si zvykat na tieto vysledky a inak uz sme No.1 vo vychodnej konferencii
Looch dal opät o sebe vediet :fight: Boynton mimochodom byvaly hrac Bruins.. :)
Obrázek<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/W4YTT1nrXZQ&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/W4YTT1nrXZQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
1rd Period (shots on goal 8:7)

uvodne 2 minutky patrili hracom hosti, ktori 2x nebezpecne pohrozili, Price bol na mieste; hra sa postupne vyrovnavala, Timmy to vsak v zadu opät spolahlivo isti; pred zapasom boli spomenute dosti tragicke presilovky Habs a to sa pocas ich 1 presilovej hry v zapase potvrdilo..tusim jedina strela, aj to viac menej propagacna putovala na Timmyho a ich presilovkovu bezradnost dokumentuje fakt, ze pro strate hokejky jedneho z hracov Bruins nevymysleli domaci nic..v zavere tretiny sa v golovke ocita Bergy, Price kryje..samozrejme, na zaver som si nechal hadam to najpodstatnejsie, kedze goly nam v 1 casti hry nepadali Milan Lucic..ten sa u domacich priaznivoch tesi mimoriadnej oblube :cool: pri kazdom jeho dotkyu, resp. pobytu na lade zborove bucanie, ktore sa este zintenzivnilo potom, co Laraque hned v uvode ocividne vyzyval Lucica na :box: suboj no ten sa mu nan vykaslal :-P este aj minutku pred koncom tretiny pri vhadzovani, riesili asi minutovu debatku (Laraque to ocividne nenechava :D a zrazu sa tam medzi nimi objavil Savard a nieco Laraquovi dohovaral :) ze by si Savvy dohovaral :box: vymenu..?.. :lol2: napadlo ma, navliect si na seba Lucicov dres a zavitat s nim do Montrealu, ina odvaha :D

2rd Period (shots on goal 8:11) :)

[li]01:31 :verysad: Andrei Kostitsyn 3 golovou trefou v sezone otvara skore duelu..nahodeny puk na Timmyho, ktory ho vyraza pred nekryteho Kostitsyna, ten bez problemov skoruje[/li]
[li]11:11 :yahoo: Milan Lucic po perfektnej individualnej akcii Philla Kessela zasiela golovy pozdrav Laraquovi...A Savard + Yelle[/li]

v II casti hry mi pridu domaci hraci menej aktivni, resp. nebezpecni..nevyuzili ani 2 moznost presilovej hry, na strane druhej sme sa ani my v tejto cinnosti nepochlapili (inak mame 4 naj presilovku spomedzi vsetkych timov..)..nas 1 utok je opät najviditelnejsi a co sa tyka golovej akcie Kessela, malokto ma taketo sikovne rucicky ako prave on :yes: Lucic to musel supnut aj na slepo..tak fajn, do zaverecnej casti hry vsetko otvorene :thumbsup:

3rd Period (shots on goal ?:?)

[li]11:11 :yahoo: Matt Hunwick strelou z prvej po precisleni dostava medvede do 1 goloveho vedenia..A Krejci + Kobasew[/li]
[li]16:55 :verysad: Tom Kostopoulos ani sam nevie ako vyrovnava..nahodeny puk, ktory sa tusim od chrbta Kostopoulosa odraza takym lobom za Timmyho chrbat..za III tretinu si vsak Habs bod zasluzia[/li]

rychlo na pp v nich gol nepadol, paci sa sn

[li]Wheeler - :yahoo: ze by po vzore Kessela, mis mas a sup ho tam[/li]
[li]Kovalev - strela, Timmy kryje[/li]
[li]Kessel - tentokrat to Kessymu nevyslo, Price jeho pokus zneskodnuje[/li]
[li]Markov - skusal taku finticku na Timmyho, Timmy pozorny[/li]
[li]Bergeron - Price likviduje jeho strelecky pokus[/li]
[li]Koivu - Timmy lavym betonom kryje a dviha ruky nad hlavu :clap:[/li]
"Charovci "nasadli" na vitazny vlak, keď nicia supera za superom"
:cinka: :cinka: :cinka:
cepi: Da sa niekde pozriet cely zapas na nete???????
7924 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA