Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:
Obrázek 4:3 Obrázek :(

zapas zial nebol v TV net ponuke a tak som to pri radio prijimaci zabalil po uvodnej tretine, po ktorej svietil na ukazovateli nerozhodny stav 1:1 a tesil sa na ranne hajlajty, ktore mi vsak vela radosti nepriniesli..nasu svätynu chranil navratilec Manny Fernandez (26/22), ktory sa blysol niektorymi zakrokmi, no mal som pocit, ze niektory z golov mohol, mal chytit..to na strane druhej mal urcite viac prace Backstrom (37/34)
Obrázek

z porazky si beriem pozitiva a to, ze sme supera prestrielali v pomere 37:26, strelecky sme sa cinili najmä v zaverecnej tretine 12:5..co logicky vyustilo do znizenia stavu z 4:1 na 4:3, chalani to nezabalili a to je pozitivne konstatovanie..presadila sa nasa 1 lajna Axellson (0+2) - Savard (2+0) - Ryder (0+2) a zda sa, ze chalani si budu coraz viac rozumiet :thumbsup: Ryder mi do tejto chvile prinasa radost :yes:

:x jooj skoda, ze sudi oddelil crtajuci sa :box: suboj Chara - Nolan, Zee bol riadne nabruseny a Nolan by si podla vsetkeho musel napravat face :D

fuu, najbliizsie na nas caka Montreal Canadiens :x
No a Boston nezklamal ... věřil jsem Minnesotě, takže úúúúúúplná spokojenost :lol2: :thumbsup: :frajer2:
Tak přesto že se Savard jakožto ryzí nahrávač 2x střelecky ak pro Bruins 0 bodů, ale ono v Min je to těžké, myslím že fandové Bos mohou být po 2 venkovních zápasech celkem spokojeni, jak s hrou, tak sočtem bodů !!!!
cepi píše:Ryder mi do tejto chvile prinasa radost :yes:
nazor jedneho z fanusikov Habs

..Ještě jsem chtěl jen zmínit výkony RYDERA v Bostonu.....může mi někdo vysvětlit proč všichni hráči, kteří od nás odejdou, hrají úplně odlišně a patří mezi lídry svých nových týmů??? :))

jeho premierovy gol v drese mackov
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dY2XzS0rfss&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dY2XzS0rfss&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
z novou sezonou som aj ja spat :good: , posledna sezona bola super tak ocakavam este lepsiu sezonu 08/09.
K prvemu zapasu v Colorade ma potesila ma vyhra len mi bolo trochen luto budaja ale dva bodiky pre medvedikov mi to vsetko vynahradili, k druhemu zapasu len tolko ze skoda druhej tretiny inak by sme maly dalsie bodiky. dalsi zapas s habs bude tazky a hlavne ked si spomeniem na minulorocne zapasy v zakl. casti
jedino co mi zostava je drzat silno palce
:clap: :clap: :clap: go bruins go :clap: :clap: :clap:
thornton19snv píše:z novou sezonou som aj ja spat :good:
vitaj macko :thumbsup:

jedna dresova zaujimavost v pripade Bergyho :) nevierm ci ide z jeho strany o nejaky ritual, al. nahodu, ale vsimam si uz nejaky ten zapas, ze Bergy stale riesi za zadami vyhrnuty dres :) ako na fotke (celkom nalavo), ktora je este z minuleho rocnika, no pocas 2Z v tejto sezone je to u neho rovnako vyhrnute :yes: zaujimave co :D
Obrázek
Zapas s MIN som nevidel cely, zial som videl prave tu najhorsiu cast ked sme inkasovali 3 goly. Manny nas nepodrzal, 1. gol a gol od Bergeron-a mal jednoznacne kryt... snad sa dostane do lepsej formy. Asi ako kazdeho fanusika Bruins aj mna tesi zatial az prekvapujuco produktivna formacia P.J.-Savard-Ryder... Snad konecne P.J. v tejto sezone umlci vsetkych "odbornikov" ktori ho stale hodnotia ako defenzivneho kridelnika do 3. ci 4. formacie. Mne je osobne velmi sympaticky a uplne zasluzene si ho Julien vybral za jedneho z asistentov kapitana. Takisto potesitelne je ze Marc Savard viac striela na branu a skoruje.

Ak sa bude sezona aj nadalej vyvijat tak ako sa zacala tak na jar bude v Bostone velmi veselo :)
Wow, tak tu mame TRADE!

Alberts ide do Flyers za Ned Lukacevic a volbu v 4. kole draftu 2009 (ak Alberts predlzi zmluvu s Flyers tak to bude 3. kolo).

Zaujimava vymena... Lukacevic je pre mna totalna neznama, asi skor ide o uvolnenie penazi zo strany Bruins na pripadnu posilu v priebehu rocnika.
Takze podla nhl.com je to lave kridlo, r. 1986 cize mladik a do PHI prisiel z LA Kings... na 99% hned poputuje na farmu do Providence.
k Axemu..ma pred sebou zrejme posledny rocnik v drese Bruins, ale ak by sa mu zadarilo, mohol by zaväsit svoje medvedie labky na klincek prave u nas :) tiahne to s nami uz pekne dlhy cas a je fajn, ze ho Claude vytiahol "hore", kde urcite herne pookreje, nakolko v spominanom 3, resp. 4 utoku sa stracal, stagnoval..ma sikovne rucicky, i nozicky :D a jeho cierna robotka je neocenitelna :thumbsup:

k vymene..no nech sa paci :roll: Alberts bol rieseny v zmysle, ze nic moc, takze zrejme logicke vyustenie; tak ako spominas kowi, pre nas zaujimavejsia vec, v suvislosti s usetrenymi peniazkami (1.400 riesil Alberts a po skoncnei sezony v statuse UFA) a "Chia" urcite kuje nejake tie prestupove cachre_machre :yes:
Vraj Carolina Hurricanes ma zaujem o Schaefer-a... ale Bruins nechcu zobrat naspat hraca s podobnym platom takze zrejme z toho nic nebude... osobne neviem ake su pravidla pri hracovi ktory presiel cez waiver do AHL pretoze keby ho chceli povolat do NHL Bruins tak riskuju ze ho niekto zoberie cez re-entry waiver za 50% platu a Bruins by mali 50% plat zaratany do platoveho stropu pre tuto aj buducu sezonu... ak by podobne pravidlo platilo aj pre pripad vymeny do ineho klubu tak by Hurricanes obrovsky riskovali ze ho stratia a budu musiet platit aj tak 50% jeho platu.
Podla podrobnych vysetreni ktore Kobasew absolvoval v Boston-e by mal chybat 3 tyzdne. GM ho umiestnil len na regularnu listinu zranenych takze jeho plat pocas zranenia sa pocita do platoveho stropu.
:arrow: Bostonu sa na 3 roky upisal utocnik Jordan Knackstedt (20), ktory riesi farmu v Providence
Updated salary breakdown

Forwards

Marc Savard, $5 million
Patrice Bergeron, $4.75 million
Michael Ryder, $4 million
Marco Sturm, $3.5 million
Blake Wheeler, $2.825 million
Chuck Kobasew, $2.33 million
Phil Kessel, $2.2 million
P.J. Axelsson, $1.85 million
Glen Murray, $1,383,333 million
David Krejci, $883,000
Petteri Nokelainen, $850,000
Milan Lucic, $850,000
Vladimir Sobotka, $750,000
Stephane Yelle, $750,000
Shawn Thornton, $517,000

Defensemen

Zdeno Chara, $7.5 million
Dennis Wideman, $3.875 million
Aaron Ward, $2.5 million
Andrew Ference, $1.4 million
Mark Stuart, $1.3 million
Shane Hnidy, $757,000
Matt Hunwick, $750,000

Goalies

Manny Fernandez, $4.33 million
Tim Thomas, $1.1 million

Current cap hit: $55,957,499.

The Bruins are $742,501 under the $56.7 million cap ceiling.
Obrázek Obrázek Obrázek

- :roll: a mame to tu, nasa nocna mora z Habs Street :lol2:
- domaci hraci riesia 2V-1P-0PP, mackovia 1V-1P-0PP
- povedzme si uprimne, favorit je viac menej jasny, ale som 101%ne presvedceny o tom, ze minula sezona, resp. vysledky s tymto timom sa opakovat nebudu..!!!..samotne PO to len potvrdilo, cize do Montrealu s hlavou hore :yes:
- v domacej kleci by sa mal predstavit Carey Price, na strane hosti snad Tim Thomas
- stretnutie bude specificke pre macka Michaela Rydera, ktory by mohol pozdravit fanusikov Habs nejakym tymi golovymi pridelmi :cool: do 1 timu Bruins sa vracia Vladimir Sobotka
- nezabudame na divizny HF suboj montry Obrázek cepi a spol.
- doterajsie vzajomne zapasy (687) Bruins vs. Habs

Bruins -) 257
Habs -) 330
X -) 103

LINEUP:
Obrázek
P.J. Axelsson - Marc Savard - Michael Ryder
Marco Sturm - Patrice Bergeron - Phil Kessel
Milan Lucic - David Krejci - Blake Wheeler
Vladimir Sobotka - Stephane Yelle - Nokelainen/Thornton

Zdeno Chara - Aaron Ward
Andrew Ference - Dennis Wideman
Mark Stuart - Shane Hnidy

Tim Thomas
Manny Fernandez

Obrázek
Andrei Kostitsyn - Tomas Plekanec - Alex Kovalev
Alex Tanguay - Saku Koivu - Guillaume Latendresse
Tom Kostopoulos - Robert Lang - Sergei Kostitsyn
Steve Begin - Maxim Lapierre - Mathieu Dandenault

Andrei Markov - Mike Komisarek
Roman Hamrlik - Ryan O'Byrne
Josh Gorges - Patrice Brisebois
Carey Price
Jaroslav Halak
GO HABS GO!!! Nešetřete ty medvídky!!! Bude to hračka, tak do nich!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Tak dnes Bruins opat caka predzapasovy ceremonial kedze dnesny zapas je pre Montreal prvy na domacom lade a navyse tento rok slavia 100-rokov klubovej historie. Buly sa ocakava okolo 7.45pm lokalneho casu (1.45am CET).

Svoj prvy zapas sezony bude mat Georges Laraque, ktory uz je 100% fit... mozno sa to dnes bude poriadne iskryt na lade :box:

V drese Bruins dostane prilezitost Sobotka takze mimo ladu ostava Nokelainen a Hunwick. V brane nastupia Thomas a Price.

Z mojho pohladu bude klucove udrzat Montreal na distanc najma prvych 10-15 minut zapasu ked budu isto divakmi hnani do utoku a druhym klucovym momentom bude minimalizovat nase vylucenia.

Let's Go Bruins!
No tak to bol zapas! S vynimkou poslednych 5 minut 1. tretiny boli Bruins jednoznacne lepsim timom a zasluzene ziskali 1 bod- aj ked vyrovnavajuci gol bol vysledkom stastnej nahody, ale ako sa hovori stastie sa casto priklana k snazivym a lepsim :)

Ako sa dalo cakat Laraque dlho necakal a rozdal si to s Thorntonom uz v uvode 1.tretiny. Zlom 1. tretiny nastal v 15. minute ked Wideman neudrzal nervy na uzde a oplacal cross-check-om na drzanie. Z presilovky Habs ihned skorovali a do konca tretiny este pridali gol v oslabeni aj hre 5-5.

Druha tretina priniesla opat dobry vykon Bruins a aj niekolko dobrych zakrokov Thomas-a. Ako prvy sa do listiny za Bruins zapisal Krejci ktory skoroval len niekolko sekund po skonceni nasej presilovej hry presne mierenou strelou.

V tretej tretine Bruins pokracovali v snazivej hre ale skorovat sa podarilo az pocas presilovej hry ked sa opat presadil Savard- temu to zatial sype do brany ako obavanemu strelcovi :) Pre upresnenie treba dodat ze gol padol len tesne po uplnynuti presilovky 5 na 3 a hrac Habs este nestihol dokorculovat do obrannej zony. Gol padol po Zdenovej strele a Savard uz nemal velky problem odrazeny puk strelit do poloodkrytej brany. Vyrovnavajuci gol patril opat Savard-ovi ktory zuzitkoval stastne odrazeny puk a zasunul ho do prazdnej brany. Puk pri hre bez brankara nahodil Ryder za branu kde ho chcel Price spracovat a rozohrat dalej, avsak puk sa odrazil do opacnej strany a Marc bol v spravnom case na spravnom mieste aby ho zasunul do brany.

Celkovo zapas z mojho pohladu hodnotim vysoko pozitivne: podarilo sa udrzat uvodny napor Habs, s vynimkou Wideman-a sme nemali hlupe vylucenia, a aj napriek 3 golom pocas necelych 5 minut na konci 1. tretiny sa hraci nevzdali ale ani nepanikarili ale pokracovali v poctivej hre ktora nakoniec s davkou stastia priniesla zasluzeny bod.

Z jednotlivcov by som pochvalil: Thomas, Krejci, Savard, Bergeron, Chara.

Mierne ma sklamali: Wideman- najma za ten jeho hlupy faul, Hunwick- snazil sa ale bolo vidno ze este nie je na urovni NHL.
po tom priebehu v prvej tretine myslim ze z bodikom mozme byt spokojny :thumbsup2: , zo Savyho sa nam stava nejaky sniper, nech mu to sype ajnadalej aj ked mna je sypatickejsi ako nahravac :D
Fuuu..tak Thomas sa vam za 1,1 naramne vyplaca, btw..nechcete sa zbavit Fernandeza? Za takeho Theodora :D :bitka3:
Kower píše:Ako sa dalo cakat Laraque dlho necakal a rozdal si to s Thorntonom uz v uvode 1.tretiny
Obrázek<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UU_ir-veRp4&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UU_ir-veRp4&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

paradicka :good: bodik na pôde Habs sa rozhodne pocita :yes: obzvlast, ked to uz s nami po tej uvodnej tretine nevyzeralo prilis ruzovo..vychadzal som zial len z hajlajtov, ale aj tie za to stali a oplati sa na ne mrknut...hity, zakorky, goly, sn, proste zapasy medzi Habs a Bruins sa musia pacit...hity od Charu, Widemana, ci ina golova supa Krejciho to bolo neco :roll: Savvy, no nech sa paci, tomu to ide jedna radost :thumbsup: a opät klobucik dolu, ze sme sa dokazali pozviechat za tak nepriazniveho stavu :poklona2: Tim Thomas, toho je uz zbytocne hodnotit :)

uvodne vhadzovanie zaobstarali Chara - Koivu za asistencie Habs legiend Lach / Bouchard
Obrázek
Kessel vs. Price
Obrázek
neuspesny realizator sn Michael Ryder
Obrázek
jeho naprotivok Tanguay bol zial uspesnejsi :(
Obrázek
XruC píše:Fuuu..tak Thomas sa vam za 1,1 naramne vyplaca, btw..nechcete sa zbavit Fernandeza? Za takeho Theodora :D :bitka3:
:fucker:
cepi píše:..vychadzal som zial len z hajlajtov, ale aj tie za to stali a oplati sa na ne mrknut..
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/BAhgcw7zulM&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/BAhgcw7zulM&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
Mám ten zápas v PC a musím povedať, že v niektorých chvíľach sme mohli ďakovať Timimu, inak by to s nami vyzeralo bledo. Najviac sa mi páčil výraz Pricea pri vyrovnávajúcom góle, bol z toho absolutne šokovaný. :D
OTTAWA Senators Obrázek BOSTON Bruins

- dnes na mackov caka divizny suboj so senatormi z Ottawy a v tomto supereni som bodovym optimistom :yes:
- do zostavy senatorov by sa mal vratit nebezpecny Alfie, nam pre zmenu bude absentovat Kobasew
- v branke domacich Martin Gerber, comu som upimne rad, nakolko v Auldovi vidim vyssiu kvalitu a pre neho samotneho by to bol urcite sepecificky duel, kedze v minulej sezone hajil este medvedie farby..na strane hosti znacka spolahlivosti:Timothy Thomas
- Ottawa (2-1-1) / Boston (1-1-1)
- po tomto zapase opustame klziska superov, na ktorych sme pobudli 4x a vraciame sa do domaceho medvedieho brlôzka :yahoo: kde v uvodnom domacom zapase privitame Crosbyho a spol. :cinka:
Bodovým optimistom som aj ja. V sezóne 2007/2008 bola bilancia 4-2-0, verím, že túto sezónu bude ešte lepšia. Zo senátors strach nejde, tak ako to bolo v minulosti, takže bod(y) by mali byť isté. Dúfam, sa dostane aj na pästiarsky súboj Thornton-Neil. :D
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES