Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

zase skvely vykon super budy ides gogogogo
Darí sa ti,musím zaklopať o stôl :roll: Aby som nezakríkla... :roll:
Skvely Budaj,zial na vitazstvo to nestacilo!!!3/50.....Jedine pozitivum na hre Avs boli oslabovky a dobra hra pred branou(zabranenie dorazkam).Druha hviezda zapasu.....

Apropo aj Price celil 48 strelam(2/48) a Vokoun dokonca 52(3/52)!!!!
Mrzí ma, že Colorado hrá v útoku úplne bezzubo. Priemer strelených gólov je zúfalý, v takom prípade to má brankár o veľa ťažšie.
Peťo sa konečne chytil a už je s % úspešnosti zákrokov nad 90% :) ...musí však vylepšiť "rebound control" pretože často dostáva góly z následných dorážok.

Zatiaľ najväčšie pozitívum je pohyb, je oveľa rýchlejší ako predtým ...
Verím, že sa bude len zlepšovať :)
No Peto sa dockal aj vitazstva...Tentokrat inkasoval 3X,a druhy a treti gol boli dost lacne..Ale,to co bolo nocnou morou je teraz pre Peta silnou strankou..A to su najazdy....Este neprehral tuto sezonu....
Zapas proti ANA nebol moc podareny,takisto,ako dalsie ostatne COL.Peter vsak chyt dobre,za goly nemohol a dost ma zarazalo,ked som cital na slovenskych serveroch,ze po tretom gole bol vystriedany a ze mu nevysiel zapas.Tu vidime rozdiel,kto zapas vidi na vlastne oci a kto pise zo statistik pripadne highlightov.....Peter nebol vystriedany po 3 gole,ale po 2 tretine a urcite nie kvoli vykonu.....

Dnes proti Blues opat nastupi....Tak dufam,ze bude pokracovat vo vykonoch z poslenych 2-3 tyzdnov.....GL BOODS!!!
Peter proti ubohym kojotom podal dobry vykon.Taky standart brankarskej jednotky,ale na super tragicku koncovku Avs doplaca uz davnejsie.Opat prehra.Dnes asi bude chytat Raycroft.Uvidime,ale TB mi mali uz porazit....
:hmm: ked Buddy zachyta laviny väcsinou puknu, ked Buddy "nezachyta"(5/17) laviny triumfuju :roll:
ObrázekObrázek
Budaj sice nieje jeden z najlepsich brankarov v celej NHL, ale na to, ze je prvykrat brankarska jednotka svojho tymu je celkom dobry
Peter Budaj (1/24)
Obrázek
Obrázek
Podľa mňa dobrý výkon :)
NHLfanAVS píše:
Matt111 píše:Budaj sice nieje jeden z najlepsich brankarov v celej NHL, ale na to, ze je prvykrat brankarska jednotka svojho tymu je celkom dobry
toto si dam na stenu, fakt super :cool: :yes: :smile03:

Je to pravda mozno ked bude este 2-3 roky jednotkou tak sa urcite vypracuje medzi najlepsich brankarov NHL...Len nech sa mu dari....
jj pravdu maš a ešte keby mu vymenili predním dvoch obrancov za lepších (takeho višňu by som privítal v colorade :roll: ) tak vtedy by to bolo fajn :frajer2:
No presne nejake hviezdy....Ale keby tam dali hviezdy tak ba mozno nepresla ani jedna strela a by si nezachytal...
Caro Peta z najazdov pominulo,ale inak chytal dobre....ale COL pottebuje teraz hlavne vyhravat....tak drz sa Buddy!!!
Peter Budaj (1/30 - 96,67%)
ObrázekObrázek
Da sa povedat,ze lahke vitazstvo...spolahlivy vykon Peta.Za ten jeden gol by som ho nejak neinil...bol to pekne trafeny "teplomer",to sa kurwa tazko chyta.....Ale Peta spol. caka az teraz ozajstna skuska (CHI,DET)
No Peter preziva obdobie,ked sa mu moc nedari.Aj v minulych sezonach december a zapasy okolo sviatkov neboli vobec vydarene.Najviac sa mu dari po novom roku(konec januar,februar,marec)...teda vychadzam z doterajsej jeho kariery.....Snad ten december vylepsi....
Dnes opat bude chyta Raycroft.A je to dost logicke rozhodnutie.Ci aj sprane sa uvidi po zapase......Zial Peter stale ukazuje vykony,ako po celu svoju karieru....Ale som presvedceny,ze jeho cas dojde uz kazdu chvilu.....
Dufam,ze Petovi oddych pomohol a uz sa vrati vo forme a odpovie Rayzorovi na jeho utok na post jednotky.....Ma tusak,ze dnes by sa Petovi malo darit
18.1.09
Colorado 6-2 Calgary
Peter Budaj... 41/39 - 95,12% úspešnosť zásahov ... :winner3: star of the game :taptap: :thumbsup2: pekne Peťo konečne super match po dlhšom čase
Tak po katastrofe so St.Louis sa proti CGY vytiahol.A prave proti flames sa mu moc nedari...Tak snad uz to pojde bez vykyvov......
no co sa to s Petom deje... :sad2: opat vyhorel.
Podla mna je Peter uz za svojim "typickym" zlym obdobim(december,januar),v tomto obdobi,vzdy mal najlepsiu formu,tak ten cas prave nastal.COL bude opat potrebovat podobny finis,ako v predminulej sezone.....
Dnes dostal buddy 4 goly a prehrali 1-4 skoda :-O :-O ale za tie goly nemohol
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS