Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

NHLfanAVS píše:
wolf169 píše::thumbsdown: :thumbsdown: uz sa mu nejak nedari budy zobud sa
treba vidiet zapasy a az potom hodnotit... :|
videl som zostrihi
wolf169 píše:
NHLfanAVS píše:
wolf169 píše::thumbsdown: :thumbsdown: uz sa mu nejak nedari budy zobud sa
treba vidiet zapasy a az potom hodnotit... :|
videl som zostrihi
ok,zostrihy si videl,ale tam vsetko neni.....
tak neni ale co som videl tak zle to nebolo ale mohol chitat lepsie ale obrana bola nejaka moc slaba
ako moze chytat dobre, ked dostane 6 golov, neexistuje :!: a co pochytat aj nieco navyse, len tu nehovorte, ze tam pochytal dalsich 6 cistych golov :roll: mozno hra obrana tragicky, ale nezabudajme, ze obrana musi za sebou citit istotu, no zial :( alebo skor dobre tak :-P ako pre fandu divizneho rivala v Colorade sa to vezie jedno s druhym, hraci nepomahaju brankarovi trebars pri tych dorazkach a zase oni necitia v brankarovi tu potrebnu istotu vzadu...
tie statistiky su viac nez priserne :? ma to tazke, urcite tvrdo makal pred sezonou, mozno viac ako kedykolvek predtym, takze je to fakt pre neho momentalne velmi tazka situacia, takze dufam, ze sa to obrati vsetko na dobre, nezostava mu nic ine nez :cinka: :cinka: a :cinka:
Wildcelt,aj tebe mozem napisat,len to,ze treba vidiet cely zapas.A ci veris,alebo nie,tak asi v polke zapasu bolo na sance,nie na strely,ale na sance 12:6 pre CHI...z toho ak si dobre pamatam len 1 sanca bola,ze netrafil branu,ostatne boli zakroky.......Ale samozrejme to nic nemeni na tom,ze statistiky su hrozne,ale som presvedceny,ze sa z toho dostane..Ak bude chtat,tak prave proti vam :)
Noo tak tak chalani tiež som smutný z toho ze buddymu to nejako nejde a ešte k tomu je to moj oblubeny brankar v nhl a ešte je aj v mojom oblubenom tííme ...no treba len dufat že sa pozviecha a prejde aspon cez tu 90 percentu uspesnost a možno v polke sezony chytíí taku formu ako pred dvoma rokmi koncom sezony ked tahal snuru 10 abo 11 vitaztiev to si pamatam vtedy mu to šliapalo z 15 zapasov prehral asik len 3 a jeden po predlzeni ...vtedy skoro potiahol colorado do PO ...je dobry brankar a on sa ešte ukáže ja mu veríím len teraz mu to nejako nejde ale držim palce aby mu to začalo vychádzať ...tak drž sa peto a len a len dobre prajem ... :groupwave:
No niet teraz veľa čo chváliť buddyho za jeho vykony v tejto sezone ale rád by som tak pre zaujimavosť a na jeho podporu sem šupol zopár jeho matchov zo sezony 2006/2007 ked ako som už spomínal v predošlom príspevku tahal skvelu snuru zápasov....bolo to presne 17 posledných zápasov sezony 06/07 - takže 17 zápasov z toho 14 vyhier, 2 prehry po predlzení a jedna normalna prehra a dokonca je to ešte lepšie ako som spomenul v príspevku predchvíílou, takže čo dodať k tomu jeho vykonu zo sezony 06/07? len tolko že ma svoje kvality a momentalna situacia je taka aka je a proste v živote športovcov sa to stáva že niekedy to nejde tak ako by to mohlo isť a dakedy to ide perfektne takže buddy sa ešte chytíí a veríím že nadviaže na vykony zo sezony 06/07... tak nech sa páči zopar jeho zápasikov s nie lahkými supermi zo sezony 06/07:

9.1.07 - colorado vs. detroit 3:4 po nájazdoch na buddyho šlo 43 striel
13.1.07 - colorado vs. anaheim 3:2 pp na buddyho šlo 40 striel
15.1.07 - colorado vs. san jose 1:3 na buddyho šlo 42 striel
20.1.07 - colorado vs. detroit 3:1 na buddyho šlo 28 striel
30.1.07 - colorado vs. nashville 4:3 na buddyho šlo 37 striel
13.2.07 - colorado vs. anaheim 2:0 na buddyho šlo 39 striel a všetko pochytal :cool:

takže to je len páár zápasov z tej jeho užasnej série...dufam že som vam to tu trochu sprííjemnil :)
Ono to ozaj nie je z pohladu Peta dobre.Ale zle je natom najma obranna hra.Peto v poslednych zapasoch dostal naozaj vela golov,navyse nevyhrava a tak je to elmi zle.Ale schvalne pozeram cele zapasy a tie prehry nejdu na jeho vrub.Aj vcera.COL na zaciatku nevystrelilo na branu asi 10 min. a prehravalo 2:0.A zacali hrat az pri konci 2 tretiny.Ale to uz na super defenzivu Min nemohlo stacit.A navyse Wild maju Backstroma,ktory bol neskutocny.Cele muzstvo je v krize,ale sezona je dlha,tak sa to urcite zmeni,lebo COL ma dobre muzstvo,dokazali to na zaciatku sezony.....
Peto dostane sancu aj dnes proti NSH.Napriek prehram a hroznej statistiky dostava doveru nadalej.Len to treba uz prelomit.Ja verim,ze uz dnes..GL Peto!!!
Otče náš,ktorý si na nebesiach... :modlenie:
Uz to muselo prist.Peto nezabudol chytat!!!!Great job Peter!!!!!Gratulacia k shutoutu!!!
super zachytal je dobre ze ma od trenera doveru za ktoru sa mu dnes odvdacil :)
Tuším tá modlitba pomohla... :D
T.Kopecky píše:super zachytal je dobre ze ma od trenera doveru za ktoru sa mu dnes odvdacil :)
presne nato som aj ja myslel :) Budaj do toho :cinka:
super 1 hviezda zapasu len tak dalej :cool: :cool:
Mne sa zda,ze viac zapasov v rade odchytal v predminulej sezone,ked Avs dotahovali stratu na PO a muzstvo vyhravalo,Theo bol na striedacke,ale kolko to bolo presne neviem.Vtedy bol aj vyhlaseny za hviezdu mesiaca(asi marec)...No dufam,ze Peto dnes potvrdi zlepsujucu sa formu...A hraci AVs by mali pretrhnut strelecku mizeriu prave proti Mr. Perfectovi alias Luongo....
:winner1: hviezda duelu (1/32)
ObrázekObrázek
Vyborne Peter.Skely vykon.Na zaciatku to bolo aj so stastim,ked hraci Nucks zluftovali pred prazdnou branou,ale potom bol bezchybny a predviedol super zakroky.Uz to len udrzat a budo to ok...
Buddy,dúfam,že to vydržíš,že to nebola len taká "jednorázovka" :good:
Freddie92 píše:Buddy,dúfam,že to vydržíš,že to nebola len taká "jednorázovka" :good:
myslim ze to obdobie uz ma zasebou :) a ze uz zostane stala 1 v Colorade :) ....... to bude nieco ako Roy :D
dnes bomba aj zo svatosom sa ukazali .fakt super :good: :good: len tak dalej budy
V prvých 3 zápasoch sezóny dostal 13 gólov a čelil kritike. Potom získal ocenenie hviezda týždňa. Peter Budaj chytá v Colorade prvú sezónu v pozícii jednotky a zároveň bojuje aj o zmluvu na ďalšie roky. "Na budúcnosť musím zabudnúť," tvrdí 26-ročný slovenský brankár.

:?: Už ste sa vyrovnali so zlým začiatkom sezóny?
:arrow: Zlý začiatok sme síce mali - ale prvé tri zápasy sme prehrali len o jeden gól. Potom sme päť za sebou vyhrali. A potom zasa päť prehrali. Čo sa s tým dá robiť? Musíme robiť len to, čo robiť vieme. Makať na tréningu a čakať, že sa v zápasoch chytíme. Nehráme až tak zle, víťazstvo nad silným Vancouverom by nám mohlo pomôcť.

:?: Nedávno boli v USA voľby. Boli témou v šatni Colorada?
:arrow: Veľmi nie. To je niečo, o čom veľmi nechcem rozprávať. Týka sa to jednak len Američanov a najmä - politický názor je každého osobná vec.

:?: Jeden týždeň vás novinári ostro kritizovali, v druhom ste dostali ocenenie hviezda týždňa. Vplýva na vás kritika?
:arrow: Keď odchytám zlý zápas, kritika prísť musí. Samozrejme, registrujem ju. Reprezentujem seba, svoju rodinu, svoj tím - záleží mi na tom, aby všetci vedeli, že - tu sa tomu povie "I care". Že sa snažím.

:?: Záleží vám na tom, čo píšu noviny, alebo viac dáte na vlastný pocit?
:arrow: Mať zo seba dobrý pocit pomáha. Ale záleží aj na názore trénerského tímu a klubu - brankára posilní, ak vidí, že stoja za ním.

:?: Keď sa brankárovi nedarí - ako je lepšie reagovať? Viac trénovať, alebo skôr na hokej zabudnúť?
:arrow: Najlepšia je asi kombinácia oboch. Aspoň myslím. Trénovať čo najtvrdšie, ale súčasne, ak sa dá, nemyslieť na hokej. Treba sa vedieť aj psychicky zodvihnúť, odpočinúť si. Ak ste nervózny, obráti sa to na ľade proti vám.

:?: Hovorí sa, že brankár je taký úspešný, akí dobrí sú obrancovia pred ním. Mohla by obrana Colorada hrať lepšie?
:arrow: Nejde až tak o to, ako hráte. Ide o to, či vyhrávate. Samozrejme, brankár to sám nemôže zaručiť, ale, ako sa hovorí, musí dať tímu šancu vyhrať. Výhry dosahuje tím. Všetci od brankára cez útočníkov až po trénera.

:?: V Colorade hráte o zmluvu na ďalšie roky. Myslíte na to?
:arrow: Pred zápasmi určite veľmi nie. Vtedy je prvoradé sústrediť sa na to, aby som čo najviac pomohol tímu vyhrať. Na budúcnosť sa nedá úplne nemyslieť, ale musíte na ňu vedieť aj zabudnúť.

:?: Mužstvo zmenilo pred sezónou trénera. Zmenila sa aj hra tímu?
:arrow: Každý tréner je aspoň v niečom trochu iný, každý je iná osobnosť. Tony Granato vie podržať mužstvo, keď sa mu nedarí, a súčasne mať primerané nároky.

:?: Videli ste sa vlastne s trénerom Joelom Quennevilleom, odkedy odišiel?
:arrow: Keď sme nedávno hrali v Chicagu, ktoré teraz koučuje, prišiel nás po zápase pozdraviť. Bolo to príjemné, v NHL to nie je úplne obvyklé.

:?: Zachovali ste si dobré vzťahy aj s bývalým rivalom v bránke Jose Theodorom?
:arrow: Jasné, už sme sa spolu niekoľkokrát rozprávali. Vždy sme sa voči sebe správali férovo, tak nebol problém ostať v kontakte. (pravdask)
Dufam,ze Peter uz potiahne dobre vykony na dlhsiu dobu...GL Boods!!!!!
No najma vdaka Petovi dnes brali AVs 2 body z Edmontonu.Mal tma skvele zakroky a neraz podrzal muzsto.Z 35 striel inkasoval 2krat v najazdoch len raz z 5tich.....Zaujimave je,ze bol vymenovany "len" za druhu hviezdu.1 hiezda bol Rolie :sad2: :?: :!:
Ale to je jedno...Good job Boods,len tak dalej!!!!
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES