Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
Tak hrozostrasny vstup do sezony.Az mi je ho luto.Zapas s CGY som nevidel,tak moc nemozem hodnotit,ale podla highlightov bolo jasne vidiet na com Buddy je.Extremy spojene v jednom zapase.Fantasticke zakroky s lacnymi golmi....V prvom zapase podla mna za goly moc nemohol,v druhom jeden a dnes 2 goly boli jeho.Je tam vela pozitiv v chytani,ale zial su tam aj negativa,ktore prehrami su este viditelnejsie.Buddy potencial ma a podla mna je toto len mala kriza a dostane sa z toho,ale zial trpezlivost vedenia nebude vecna a doera sa moze lahko stratit.A potom bude navrat tazsi.Rozdiel jednotky a dvojky v muzstve je jasny,teraz Peto predvadza vykony dvojky......Som presvedceny,ze to zvladne.....
Vstup do sezóny Banskobystričan nemal najlepší. Z troch zápasov nevyhral ani jeden. Navyše jeho výkony označil komentátor denníka Denver post za tragické a ohodnotil ich štvorkou. Podľa školského známkovania. Horšia je len päťka.
Pred sezónou hodnotil Denver post, že Budaj v minulosti ukázal dobré brankárske zákroky. No nie je to príliš často.
„Zatiaľ svoj tím v rozhodujúcich chvíľach nevie podržať,“ napísal Denver post.
V prvých troch zápasoch novej sezóny dostal Budaj 13 gólov a má veľmi nízku úspešnosť zásahov (82 %). Napriek tomu tvrdí tréner Granato, že ostáva v bránke jednotkou.
„Peter je stále hráč, ktorý pre nás získa veľa víťazstviev. Spoliehame sa na neho,“ povedal Granato pre Rockymountain news (smesk)
Pred sezónou hodnotil Denver post, že Budaj v minulosti ukázal dobré brankárske zákroky. No nie je to príliš často.
„Zatiaľ svoj tím v rozhodujúcich chvíľach nevie podržať,“ napísal Denver post.
V prvých troch zápasoch novej sezóny dostal Budaj 13 gólov a má veľmi nízku úspešnosť zásahov (82 %). Napriek tomu tvrdí tréner Granato, že ostáva v bránke jednotkou.
„Peter je stále hráč, ktorý pre nás získa veľa víťazstviev. Spoliehame sa na neho,“ povedal Granato pre Rockymountain news (smesk)
Ono tie hodnotenia novinarov su niekedy skreslujuce.Keby vychytal nulu,tak bude ten pravy na svojom poste.Spominam si na hodnotenia,ked tahali pred dvoma sezonemi na PO seriou xy vitazstiev.tedy bol ten pravy.A navyse je len zaciatok,proste tie zapasy neboli idealne,ide sa dalej.....GL Budik!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé