Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Viděl jsem ten zápas COL-BOS a byla to katastrofa!! Vůbec do té brány neměl lézt!! Takhle to dál nepůjde Petere!! Ale držím ti palce!
Tak ten treti gol,to berem spat.Bola to tec(dokonca od korcule)...na to sa neda reagovat,jedina sanca brankara je ked ho to trafi.....
Akosi ma sklamal,myslela som si že teraz,ked je n1 svoj tím podrží...
asi sa zľakol,že je toho na ňom veľa a nedarí sa mu... :(
Ja Petovi verim a dufam,ze uz dnes v CGY otoci tu zlu seriu a zacne chytat,tak ako si to predstavujeme....GL Buddy!!
Buddy (35/30) je mimo; ten 2 inkasovany gol :doh: v dalsom zapase to vidim jednoznacne na Raycrofta
Obrázek
Tak Buddy sa urcite riadne :oops: cervenal po tom 2 gole co dostal. Ale zase na druhej strane aspon nebol sam, lebo aj Kiprusov sa urcite riadne cervenal. :oops:
Buddy, nech ti dalsi zapas vyjde.. :thumbsup:
Tak hrozostrasny vstup do sezony.Az mi je ho luto.Zapas s CGY som nevidel,tak moc nemozem hodnotit,ale podla highlightov bolo jasne vidiet na com Buddy je.Extremy spojene v jednom zapase.Fantasticke zakroky s lacnymi golmi....V prvom zapase podla mna za goly moc nemohol,v druhom jeden a dnes 2 goly boli jeho.Je tam vela pozitiv v chytani,ale zial su tam aj negativa,ktore prehrami su este viditelnejsie.Buddy potencial ma a podla mna je toto len mala kriza a dostane sa z toho,ale zial trpezlivost vedenia nebude vecna a doera sa moze lahko stratit.A potom bude navrat tazsi.Rozdiel jednotky a dvojky v muzstve je jasny,teraz Peto predvadza vykony dvojky......Som presvedceny,ze to zvladne.....
Dnes v Stample centre by do brany Avs opat nastupit Buddy.TAk dufam,ze dnes si statistiky vylepsi(pokazit sa to moc ani neda :D )....Peter potrebuje vydareny zapas,ako sol.Som presvedceny,ze potom sa chyti bude oporou Avs.(dnes chyta aj Jaro) :good:
Vstup do sezóny Banskobystričan nemal najlepší. Z troch zápasov nevyhral ani jeden. Navyše jeho výkony označil komentátor denníka Denver post za tragické a ohodnotil ich štvorkou. Podľa školského známkovania. Horšia je len päťka.

Pred sezónou hodnotil Denver post, že Budaj v minulosti ukázal dobré brankárske zákroky. No nie je to príliš často.

„Zatiaľ svoj tím v rozhodujúcich chvíľach nevie podržať,“ napísal Denver post.

V prvých troch zápasoch novej sezóny dostal Budaj 13 gólov a má veľmi nízku úspešnosť zásahov (82 %). Napriek tomu tvrdí tréner Granato, že ostáva v bránke jednotkou.

„Peter je stále hráč, ktorý pre nás získa veľa víťazstviev. Spoliehame sa na neho,“ povedal Granato pre Rockymountain news (smesk)
Obrázek
Ono tie hodnotenia novinarov su niekedy skreslujuce.Keby vychytal nulu,tak bude ten pravy na svojom poste.Spominam si na hodnotenia,ked tahali pred dvoma sezonemi na PO seriou xy vitazstiev.tedy bol ten pravy.A navyse je len zaciatok,proste tie zapasy neboli idealne,ide sa dalej.....GL Budik!!!!
No tak normalne mi odlahlo.Konecne vyhra.Buddy zachytal dobre,aj ked ten prvy gol bol lacny(zasa medzi nohy z rohu klziska :( )
Statisticky to stale neni idealne,ale hlane sa potreboal chytit vyhrou.Uz to bude len lepsie.....
ObrázekObrázek
Peter sa dufam "prebudil" definitivne.Dnes si pripisal opat vitazstvo,tentokrat aj % uspesnost bola nad 90%....25/26.....pri tom gole nemal narok....len tak dalej.... :good:
tak dnes very good konecne zacal chitat tak ako ma
a uz je zase najlepsi, ach boze a stale o tom istom je to v tomto topicu, to ani citat nemusim, lebo vzdy viem co tu bude napisane :D
WildCelt píše:a uz je zase najlepsi, ach boze a stale o tom istom je to v tomto topicu, to ani citat nemusim, lebo vzdy viem co tu bude napisane :D
ja som nepovedal ze je najlepsi ale len to ze good chytal
Peter Budaj je asi definitivne spat.Dnes vychytal vitazstvo proti BUF v najazdoch.Najme ten zakrok v 4 serii.So stastim,ale bol super....1/30....... :good:
Buddy,skvelý výkon,drž sa,ukáž im,kto je n1! :good:
Obrázek
ObrázekObrázek
Peto Budaj bol vyhlaseny za druhu hviezdu tyzdna!!!! :good: Tak je to prijemna naplast na ten hororovy zaciatok......
Boože len nech to nezakryknu :|
skoda, ze si to Buddy (3/30) v zavere pokazil..vyzeralo to na roletku..na inkasovane goly sa musim este mrknut
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Skoda tej poslednej 10minutovky.Ale podla ohlasov chytal dobre...Mozno ten druhy gol bol trocha zbytocny.Na dalsie dva nemal narok...Ked uz nevyhral,aspon si nepohorsil stats.....
:thumbsdown: :thumbsdown: uz sa mu nejak nedari budy zobud sa
presne tak Dado.Videl som oba zapasy a Peto chytal dobre,ale az hrozou som sledoval co stvarali obrancovia....Asi je to odplata za uvodne zapasy,ked muzstvo hralo dobre,len Petovi to neslo :) .
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES