Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Bodaj by to bol taký,ktorý nebude uprednostňovať len domáceho brankára :?
som zvedaví na tuto sezonu ta minula mu aj celkom visla ale dufam ze tato bude lepsia
Peter Budaj by mal vstúpiť do novej sezóny hokejovej NHL v pozícii jednotky v bránke klubu Colorado Avalanche.

26 ročný Banskobystričan vstupuje do svojej štvrtej sezóny v mužstve Colorada, tentoraz v jasnej pozícii. "Peter trénoval na túto šancu v posledných štyroch, piatich rokoch. Je na túto výzvu pripravený. Na tréningoch vždy urobí všetko, čo sa mu povie," povedal pre Denver Post generálny manažér Colorada Francois Giguere.

"Jeho kvality sme si už overili, keď sa pozriete dva roky dozadu, všimnete si, že tím dokáže podržať. Uvidíme, ako zvládne svoju pozíciu v dôležitých zápasoch," dodal. Budaj odchytal v poslednej sezóne za Avalanche 35 zápasov, z toho 16 víťazných a mal v nich 90,3 % úspešnosť zákrokov. (pravdask)

Obrázek
Drzim mu palce.Teraz to je naozaj len a len na nom.Som optimista a verim,ze tato sezona moze byt pre Buddyho hviezdna....
Hej,hej,už by mohol i náš zažiariť... :roll:
Obrázek
Obrázek

Buddyho nova maska :wink:
Ladí v barvách, ale motiv se mi nelíbí :sad2: :thumbsdown:
Peto odchytal prve dve tretiny proti Kings a dostal 1 gol z 22 striel.COL nakoniec prehralo po sn 4:3.
Z 22 striel je to podľa mňa fajn. :)
Peter aj proti DAL zacinal.Tentokrat odchytal polovicu zapasu a zo 17 striel inkasoval raz.Potom ho vystriedal Raycroft(1/9).COL vyhralo 4:2
Budaj zatial v dvoch zapasoch chyta tak ako by mal. Narozdiel od Halaka.
ObrázekObrázek
Obrázek
cepi píše:ObrázekObrázek
Obrázek
http://avalanche.nhl.com/team/app/?serv ... eryId=7294

aj tu su zaujimae fotky....
Celkom spokojní sú aj kritickí denverskí novinári: "V minulom roku chytal občas dobre, občas menej dobre. V tomto by mal byť vyrovnanejší," povedal o ňom stĺpčekár Denver Postu. "Dostal druhú šancu, myslím, že Avalanche s ním v bráne budú v poriadku. Má sa ešte v čom zlepšovať, ale má dosť talentu, aby ešte rástol a verí si."
Sa divím že pochválili nášho brankára :)
No teraz verííím že buddy sa ukáže v čo najlepšom svetle a keby tak doviedol COLorado do minimalne finale konferencie :roll: to by bola šupa hehe ...držim palce buddymu a samozrejme aj marekovi a celemu tíímu jeaaah :frajer2:
Peter pokracuje v skvelych vykonoch v priprave(dnes proti DAL 30/1-shutout tesne minul,ale bol 1 hviezda.)ESte tuto fazonu preniest aj do vacsiny sezony!!!Drzim palce
ObrázekObrázek
Obrázek
Obrázek
pekny pomer vyhry-prehry, mohlo by to tak byt aj v tejto sezone.
fuuha, docela husty preklep? na stranku akou je nhlpro..aj ked na nejake tie kiksy sme si uz zvykli, ale tak toto :eek2:

"Utkání se nepovedlo brankáři Avalanche Peteru Buranovi, který dostal pět branek" :doh: :wowo:

preklep?, umysel? (to hadam nie) tazko povedat, no haluz jak hrom :cinka:
No bol to naozaj cudny zapas,COL hralo dobre,ale BOS vyuzil kazdu chybu....Takto som si nepredstavoval vstup Peta do sezony.ALe je to len jeden zapas......
No takto si Peto post jednotky neudrzi.Neberm do uvahy statistiky(ktore su katastrofalne),ale to,ze podla mna ten vcerajsi zapas prehral COL prave on.Druhy a treti gol su jasne jeho.COL hralo dobre aj Peto nechytal spatne ,ale tie dva goly rozhodli.....Toto by sa jednotke nemalo stavat.Dufam,ze sa to uz coskoro zlepsi......drzim palce
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG