Ale kdyĹľ všichni naši hráči v NHL jsou takovĂ˝ kopyta - dá se Ĺ™Ăct Ĺľe žádnej nenĂ ani nadprĹŻmernej, za to kanadani to jsou hvÄ›zdy Ĺľe
To som nikdy netvrdil mate dost nadpriemernych hracov , napr Elias,Jagr,Hasek, Vokoun .......
tak jak mohli být Fini na olmypiádě před kanadou
No ako asi podali lepsi vykon ,tak to chodi v hokeji... neviem co ja na tom divne a podla man je Kipper lepsi ako Brodeur neviem co to malo byt za narazky z tymi finmi...... K tym finom vravis zeje to len
Jokinen, Koivu, Timonen, Sellene , no podla mna je ich ovela viac spomeniem uz len Kapanena ,Lehtinena , Jussiho Jokinena je ich dost...
ale hokej nie je o menach a o hviezdach ja si skor vsimam hracom ktori to tvoria ktory forcekuju ,vybojuvavjaju puky ktory odvadzaju celoplosne dobru hru a nie len tych co davaju goly
A kdyĹľ ještÄ› mluvĂš o srdci, tak fakt nevĂm jak moc hrajĂ kanadani srdcem - to jim chybĂ uplnÄ›, jsou to jenom hnusnĂ provokatéři, kteřà si mediálnÄ› udÄ›lali Ĺľe oni budou nejlepšà na svÄ›tÄ› a slabĂ© osobnosti jako ty jim to Ĺľerou.
Ano tomu ver ze hraju ,vacs srdciari su snad len amici vsimaj si to , vsimaj si tu volu , ten tah , ziaden puk nepokladaju za strateny .. bojuju na tom lade naplno ,to sa mi lubi to vidim u tych hracov ,to vidim na lade nie v mediach , nevravim ze europania tak nevedia zabojovat.. ale je to u nich vidiet menaj casto...... , hnusni provokateri .. hmm k tomu len tolko najprimitivnejs provokaciu aku som videl za poslednu dobu na ms alebo oh predviedol Vokoun ,ked sa Heatlymu vysmieval ze zabil spoluhraca ..ale to je ok ,to ti zli kanadania ....