Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaromir Jagr

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

no ked uz upozornit Reddawna,tak uz potom aj Big Peteho.nechcem nejako moc rypat do tejto aj tak dost chulostivej temy(SVK-CZE),ale nemyslim si,ze by reddawn napisal nieco horsie o Cechoch ako BP o Slovakoch,napriklad to ze Marian Hossa je nic moc,tak to bola dost provokacia(nebolo to v tejto teme,neviem teraz presne v akej)

Reddawn si tu narobil dobre meno. najprv ho obvinili ze je protislovensky teraz zas proticesky :D . Inak suhlasim s Lidstromom ako najlepsim europanom.

excelent - precital som si to tak zbezne o co tam islo a nevidim tam jediny naznak ze by nejak ohovaral neopodstatnene ceskych hracov a snazil sa vyprovokovat hadku. Takze to co pises v tej reakcii je sorry ale blbost. Pokial clovek pouziva argumenty, nepouziva rozne urazky tak moze mat nazor aky chce. A reddawn tam dal cisla aby podporil Lidstroma oproti Jagrovi. Touto reakciou si podla mna prestrelil.

kajo píše:no ked uz upozornit Reddawna,tak uz potom aj Big Peteho.nechcem nejako moc rypat do tejto aj tak dost chulostivej temy(SVK-CZE),ale nemyslim si,ze by reddawn napisal nieco horsie o Cechoch ako BP o Slovakoch,napriklad to ze Marian Hossa je nic moc,tak to bola dost provokacia(nebolo to v tejto teme,neviem teraz presne v akej)
Proč si všechno hned musíte tak brát.... Gaborík je pro repre rozhodně lepší hráč než hossa, on se hossa možná v nhl trošku prosadí protože je tam uzké kluziště a je potřeba velkej chlap s tvrdou přesnou střelou , kterej nemusí být zase tak obratnej a to hossa je, v evrope je široký kluziště kde se hraje rychlej kombinační hokej a je celekm jedno jestli má utočník 170 nebo 190, jasně gaborík má určitě přes 180 nebo nějak tak ale není to žádný obr, naopka je rychlý a obratný což je potřeba hossa v repre není fakt nic moc.
Jo a prosím nesemelte mě zase tím, že z mého příspěvku vyznelo že hossa je naobratnej - určitě je obratnej určitě bude ubratnější i než já a to mám 176 cm - což je docela ideální výška pro obratnost, ale tady hodnotím světovou extratřídu tedy hráče jako Kariya, Sullivan, St.Louis, Havlát, jágr, demitra atd....

pro kajo a debil pokud někdo napíše,že cituji z příspěvku Reddawna
....haha Kaberle nikdy nedokaze to co Lidstrom lebo na to nemam ten uz aj tak tazil z toho ze zanho robil spinavu robotu Svehla a potom Mc Cabe ... a prezradim ti JAgr nikdy nebol ,nebude a nie je lepsi ako Thornton , pretoze mu chyba bojovnost a hra telom a nikdy nebol ani taky leader jak Thornton...
Tak to rozhodně férové není a těžko to bude někdo tolerovat v sekci pro České hráče v NHL.

Vzhledem k situaci která zde v minulé době nastala a došlo k několika konfliktům které přešli v urážky členů fora byli stanoveny pravidla fora kde jsou tyto opravdu velice citlivé věci řešeny Adminem a to dost jasně.

excelent - Reddawn povedal dva nazory podporene argumentami. Toto je uplne standardny postup pri diskusii. Tymto u mna cela tato "afera" konci. Bodka. Kazdy si moze prezentovat nazor aky chce ak ho podpori argumentami a neuraza.

Ty mu ten jeho nazor mozes vyvratit lepsimi argumentami alebo vyvratit tie jeho ale robit tu z toho akusi aferu je nezmysel. Diskusie su aj o tom ze sa tam riesia temy kde ludia maju opacny nazor a davaju proti sebe argumenty. O tom to je. Nie je zmyslom fora stav ked kazdy s kazdim vo vsetkom suhlasi.

Ja som tu svojho casu silne kritizoval mariana hossu. pouzil som pri tom argumenty pre moje tvrdenia. Ihned sa na mna zhrklo niekolko reakcii. pokial sa vsak taketo nezhody nazorov vedu stylom argument-protiargument-atd tak je to uplne v poriadku.

Jejda kašlete na to.... je to jeho názor, já ho chápu. On je lidstrom zajímavej hráč, ale jarda s haškem to bylo, a u jardu ještě snad i trochu je, něco jinýho. Já se s ním hádat nechci a ani to už nemám zapotřebí, klidně bych s ním šel na kafe nebo na pivo, prostě to je jeho názor a jestli si myslí že thornton byl vždycky lepší než jarda, tak je to jeho názor, ale myslím že teda jágra tak v letech 1997-2000 moc nesledoval a jen mě strašně mrzí že nevydržel dele s lemiuexem protože kdyby byl Mario celý ty roky zdravej tak se dotáhne na gretzkyho a jarda by možná za celou kariéru nahrál 2000 bodů ale bohužel bylo to jak bylo aspon má zase hodně art tross trophy a v tom ho ještě dlouho dlouho žádnej evropan nepřekoná stejně ajko lidstroma v počtu norisovek, ale nutno říct že utočníci jsou lepší hokejsité než obránci...

debil rozhodně nic nemám proti výměně názorů a pokud jsem nevhodně zareagoval omlouvám se ,ale zkušenosti s debatou na takové téma tady nemám dobré tak proto jsem se takto vyjádřil.

Ok vpoho. Ak by tu niekto s niecim takym zacal ja prvy ho splachnem kritikou.

Mne je to uplne jedno kludne mi dajte ban pani , asi preto ze newankujem nad ceskymi hokejistami ako vasi komentatori, a redaktori casakov . Moc sa ospravdlnujem myslel som ze toto je forum o hokeji ,ze vas zaujma hokej a nie prechvalovanie vlastnych hracov ale v poriadku to je cesky trend ..... admin ma zacne abusovat ze som si dovolil povedat ze Kaberle nema na Lidstroma no to je nefer teda z mojej strany ..nech si pozre statistiky .. a to ze Jarda je menej komplexny hrac ako Thornton alebo Forsberg to je jasne kazdemu kto pozera hokej je medzi nimi asi taky rozdiel ako medzi Lemiuxom a Gretzkym ...Gretzky bol dric a makal vzdy , Lemiux mal mozno vacsi talent ale nemakal .. v zapasoch kde prehravali sa Lemiux na to vykaslal ale Gretzky makal dalej .... Ale vas trend je inde snazite sa vyniest hrubo priemerny hracov do nebeskych vysin .. typu Hejduk ktory len tazil z akcii ktore mu vypracoval niekto , to iste Michalek ... ,vecni talent Hudler ktory sa nie a nie presadit, Havlat co mi tu vravi momentalne naj europan ? haha kedy naposledy odohral plnu sezonu.. Kaberle ,akoze spickovy obranca vsetky dirty veci a hru telom zanho riesily iny.. Kuba dalsi prechvalovany hrubo priemerny hrac .. v Minnesote dobre vedeli preco sa ho zbavili... Zidlicky .. jedna dobra sezona a dalej len priemer ..

Koci to je ten velky talent ceskeho hokeja :D chlapec zaspal dobu v zapase hraje 5 minut a nazbiera x trestnych bitkar v novej NHL musi ovladat aj ine veci ale skoda slov,Hemsky 53 bodov za sezonu no co ine k tomu povedat ako hruby priemer ,Erat 57 bodov no ti su fakt jedinecni... a mozem pokracovat dalej ale naco vsak vy sa na to aj tak neviete pozret realnym pohladom, vy nevidite inych hracov len svojich , ja fakt nemozem z toho .. ale to ze niekto tu tvrdi ze obrancovia su kopyta atd a ze nemaju na utocnikov to su samozrejme a Jarda je najlepsi dokola to su fer nazory , nech si Pete da obklad a pozre sa kto vyhrava dovednosti co sa tyka rychlosti za poslednu dobu presnosti a tvrdosti strelby , samy utocnici asi... sak obrancovia su nepodstatny.. vety ako tech par norissoviek co to je.. vyplakavacky kanadsky a americky hraci to maju lahsie a tak to su nazory ktore si myslim ze na solidne fora nepatria...ale nazor ako nazor ,ale byt persekuovany adminom za to ze som si dovolil vyjadrit iny nazor to som este nezral.......

A este jedna vec konkretne k veci ktorej sa tema tyka , Jarda nikdy nebol leader , nikdy to psychicky nezvladol , nikdy nezvladol to co Thornton ,Primeau , Sundin , Marlau , Iginla ,Yzerman a mnoho dalsich , a to v play off ked sa nedari zavelit do utoku a dat za kazdu cenu gol ,nehladiec an rany utrzene pred brankou ,a ked to inak nejde tak dotlacit ten puk zo vsetkymi hracami stojacimi v ceste vratane brankara do branky a preto pre mna nikdy nebude najlepsi hrac aj keby vedel podrzat puk 3 krat dlhsie a dat 5 krat vic golov akovsetci spominany v tom kritickom momente ho vzdicky vymazali nemal tu potrebnu agresiu ,nezlomnost , silu vole a srdce....

Samozřejmě s těmito pomluvami na české hráče v NHL nesouhlasím a musím uznat,že autor si dal opravdu hodně záležet,aby české fandy NHL hodně naštval.

Reddawn - tak ja som sa ta tu vcera zastal v ramci slobody nazoru dufajuc ze to bola skor nahoda ze si skritizoval niekolkych hracov ktori boli zhodou okolnosti cesi. Dakujem ti velmi pekne ze si hned na to urobil to najlepsie co si mohol a prilial si poriadne olej do ohna. Vazne super. Tieto tvoje posledne prispevky uz vazne prestavaju byt iba vyjadrenim nazoru a argumentovanim ale vidim za tym aj akysi posmesny ton a toto presne to je co povazujem ze detske a traopne. Ak niekto dookola opakuje vsetky mozne zle vlastnosti ceskych hracov tak to uz nema nic spolocne s hokejovou diskusiou ale zavana to uz niecim inym. Ja osobne napriklad s tebou aj suhlasim v tom ze jagr nie je dobry lider. To ale neznamena ze to budem ako male dieta pisat v kazdom prispevku a radovat sa nad tym ako to fanusikov jagra nahnevalo. A presne o tomto zacinaju byt tvoje prispevky. :evil:

rede taky souhlasím že jarda není moc dobrej lídr, ale máme lepší lídry stejně jako slováci atd. Ale když všichni naši hráči v NHL jsou takový kopyta - dá se říct že žádnej není ani nadprůmernej, za to kanadani to jsou hvězdy že:-) - prakticky dobří všichni hokejisti jsou kanadani že + Sundin a Lidstrom, tak jakto, že když se hraje mezinárodní zápas tak to tak nevypadá? A nebudu tu brát Čechy - my máme v NHL docela dost hvězd, ale vezmu třeba Finy - když nepočítám brankáře tak tam jsou jen Jokinen, Koivu, Timonen, Sellene, tedy 4 hráči kteří se v NHL nějak vyrazně prosadili, navíc ten Brodour je taky určitě lepší než Kipprusoff s Bäckstromem dohromady že...:-), tak jak mohli být Fini na olmypiádě před kanadou - to fakt je jako porovnání našich a němců - my máme na jejich poměry mužstvo plné hvězd... oni mají jen tak 4 hráče kteří ani nedosahují té hvězdnosti našich ( Sturm, Hecht, Goc, Erhoff ) navíc ten náš Vokoun je taky jiná třída než Kölzig co:-) - no tady to možná platí protože snad až na world cup 1996 nebo kdy jsme vždy byli před Němci a vždy jsme je nadrtili, ale Kanada úpřed Finskem? - to je spíš tak na střídačku.
A když ještě mluvíš o srdci, tak fakt nevím jak moc hrají kanadani srdcem - to jim chybí uplně, jsou to jenom hnusní provokatéři, kteří si mediálně udělali že oni budou nejlepší na světě a slabé osobnosti jako ty jim to žerou.

Debil :
no sorry ,ale precitaj si to cele od zaciatku debaty ja som nebol ten kto si stale tvrdil svoje , ja narozdiel od inych uznam kvality hociktoreho hokejistu mne nezalezi na narodnosti, a ked sa niekomu zdalo ze moje nazory su nefer ,tak v pohode ja nepotrebujem aby sa ma niekto zastaval debil na to mam svoju hubu ale aj tak dik ...a to o tom Jagrovi ze to pisem v kazdom prispevku nie tak jak oni dokola pisu o jeho geniealite hokejovej ,atd. ja som oponoval ze mu nieco chyba , ale vidim ze sem nepatrim ,to je forum pre ludi ako Pete , nechapem ze sa niekto nepozastavi nad jeho fundovanymi nazormi , ze norrisovky su nic , obranci su kopta , kanadania a USA maju vsetko lahsie ,Kabelka by dokozal hento by dokazal tamto ...

A ked beres toto ako provokaciu bavime sa o svetovom hokeji a vsimaj peteho povie ze ok ale obratom doda aj tak mame lepsich ako SVK .. to je provokacia lebo o slovenskych hokejistoch tu nebolo ani slovo a hned na to utoci....+ samozrejme dodava osobne urazky ze som slaba osobnost no to je solidne vedenie debaty podla teba debil ????

A ja som vzdicky dodal ku kazdej veci preco si to myslim a nazorny priklad ci uz zo statistik hernych situacii atd... ale reakcie su .. autor provokuje a nsuhlasim z pomluvami..ake pomluvy by som rad vedel nech vypichne jednu vec ktora nebola pravda.. to ale diskutujuci tunak nedokazu a budu si dalej tvrdiet svoje....

Reddawn nesĂşhlasĂ­m s tebou, hlavnĂ˝ rozdiel medzi nami a ÄŤechmi je v tom, Ĺľe ÄŚesi moĹľno nemajĂş tĂ˝ch najlepších hráčov lepších, ako my, ale majĂş ich oveÄľa viac, je rozdiel, keÄŹ je v muĹľstve 5 hviezd a 10 hviezd + Jágr, ktorĂ˝ podÄľa mĹ

Ale když všichni naši hráči v NHL jsou takový kopyta - dá se říct že žádnej není ani nadprůmernej, za to kanadani to jsou hvězdy že
To som nikdy netvrdil mate dost nadpriemernych hracov , napr Elias,Jagr,Hasek, Vokoun .......
tak jak mohli být Fini na olmypiádě před kanadou
No ako asi podali lepsi vykon ,tak to chodi v hokeji... neviem co ja na tom divne a podla man je Kipper lepsi ako Brodeur neviem co to malo byt za narazky z tymi finmi...... K tym finom vravis zeje to len
Jokinen, Koivu, Timonen, Sellene , no podla mna je ich ovela viac spomeniem uz len Kapanena ,Lehtinena , Jussiho Jokinena je ich dost...
ale hokej nie je o menach a o hviezdach ja si skor vsimam hracom ktori to tvoria ktory forcekuju ,vybojuvavjaju puky ktory odvadzaju celoplosne dobru hru a nie len tych co davaju goly
A když ještě mluvíš o srdci, tak fakt nevím jak moc hrají kanadani srdcem - to jim chybí uplně, jsou to jenom hnusní provokatéři, kteří si mediálně udělali že oni budou nejlepší na světě a slabé osobnosti jako ty jim to žerou.
Ano tomu ver ze hraju ,vacs srdciari su snad len amici vsimaj si to , vsimaj si tu volu , ten tah , ziaden puk nepokladaju za strateny .. bojuju na tom lade naplno ,to sa mi lubi to vidim u tych hracov ,to vidim na lade nie v mediach , nevravim ze europania tak nevedia zabojovat.. ale je to u nich vidiet menaj casto...... , hnusni provokateri .. hmm k tomu len tolko najprimitivnejs provokaciu aku som videl za poslednu dobu na ms alebo oh predviedol Vokoun ,ked sa Heatlymu vysmieval ze zabil spoluhraca ..ale to je ok ,to ti zli kanadania ....

http://www.youtube.com/watch?v=arUchKnm2sg
mrkni se na to video, pokud si už nevzpomínáš proč to bylo... myslím, že dopadli ještě dobře, když jen Vokoun řekl sice hnusnou pravdu ale pravdu heatleymu. Myslíš, že by tenkrát nedokázal Jirka Fisher Smythe přizabít, myslíš že tenkrát bychom jim nedokázali oplatit MS 1997? Ale nejsme takový hovada a nechali jsme si to docela líbit, protože zlato v tu dobu bylo jistý jenže to ti užasní kanadani neunesli.
Jedinej způsob jak dokážou kanadani otářet zápasy je tento http://www.youtube.com/watch?v=RBfHD7cGVDo
Jo tenkrát jsme na ně bohužel asi neměli, ale v roce 2005 by zase neměli oni na nás... taky jsme jim mohli toho Heatleyho zmrzačit jak oni nám Vůjtka....
Nebo jsou to takovýhle ubožáci
http://www.youtube.com/watch?v=IJw96V10Irs

No neviem neviem ci tie reakcie Smytha neboli az po slovnom utoku Vokouna na Heatlyho pred tym... ale je mi to jedno stane sa ,Kanada tiez niekedy neovladne svoju premotivovanost, a vyvolat bitku za nepriazniveho stavu natom nevidim nic zle ,chcu nabudit team a trosku vyprovokovat malokedy robia zakerne zakroky .. ze si niedermayer (1.85m,90kg) dovoli na jardu (1.91m,111kg) to nepovazujem za neferovost a zakernost.... ale spominam si na kopec aj ceskych primitivizmov, zakernych zakrokov, atd.. proste nikdy to nie je o tom jakto vidis ty ,ze cesky narodak je skvely, ferovy a po vsetkych strankach moralne najlepsi... ,NEMAS OBJEKTIVNY NAZOR a TAZKO TI BUDEM NIECO VYSVETLOVAT na polovicu mojich veci ktoe ukazuju ze si sa mylil NERESPONSUJES takze zbytocne pokracovat s niekym takym ako ty v debate , pretoze mas SILNE OBMEDZENY POHLAD ......

Reddawn píše:No neviem neviem ci tie reakcie Smytha neboli az po slovnom utoku Vokouna na Heatlyho pred tym... ale je mi to jedno stane sa ,Kanada tiez niekedy neovladne svoju premotivovanost, a vyvolat bitku za nepriazniveho stavu natom nevidim nic zle ,chcu nabudit team a trosku vyprovokovat malokedy robia zakerne zakroky .. ze si niedermayer (1.85m,90kg) dovoli na jardu (1.91m,111kg) to nepovazujem za neferovost a zakernost.... ale spominam si na kopec aj ceskych primitivizmov, zakernych zakrokov, atd.. proste nikdy to nie je o tom jakto vidis ty ,ze cesky narodak je skvely, ferovy a po vsetkych strankach moralne najlepsi... ,NEMAS OBJEKTIVNY NAZOR a TAZKO TI BUDEM NIECO VYSVETLOVAT na polovicu mojich veci ktoe ukazuju ze si sa mylil NERESPONSUJES takze zbytocne pokracovat s niekym takym ako ty v debate , pretoze mas SILNE OBMEDZENY POHLAD ......
já neříkal, že čeký národák je nejmorálnější atd..., ale Kanada je nejmín morální, nejhnusnější atd.... A podle mě je hokej o krásných akcích, o krásných golech, rychlé kombinační hře, ne že tam nějaký tupý, obrovský hovado někoho zmrzačí, protože prohrává..... náš národák je dost morální, ale určitě ne nejmorálnější, ale jeden z těch nej jo....

toto k nicomu nevedie.odteraz uz k teme :arrow: Jagr :wink:

No este k tomuto videu sa vyjadrim
http://www.youtube.com/watch?v=IJw96V10Irs
no ked ma takyto nazor nejaky jednoduchy krcmovy fanusik to berem ale ked to vravi profesional tak to je fakt smutne pete....
A Jirka Sleger to mal byt coho priklad :D primitivizmu najhrubsieho zrna v hokejovom svete je len malo takych slaboduchych , podlych ludi ako on .. viz v ceskej extralige pri podavani ruk po zapase ,nepoda ruk namiesto toho drbne do ksichtu.. na to nenachadzam ani dalsie slova ....

Ted k Jagrovi. Mne se libi, jak ho vsichni srovnavaji s jinymi hraci, a pokazde reknou, ze ten druhy hrac je lepsi. Faktem ovsem je, ze Jagr v tom srovnavani nejlepsiho hrace zustava porad a meni se jen ti ostatni hraci ve srovnani.
A taky Jagrovou velkou devizou je, ze kam prijde, tam to okamzite poblaznil - Kladno, Omsk, New York... Tohle moc hracu nedokaze.

Sorry, Crab trochu jsem ti zkrátil příspěvek :wink: Nemá smysl kvůli jednomu :censored: házet všechny do jednoho pytle.Doporučuji přestat na něho reagovat.Díky za pochopení. Exo

je jednoznacne najlepsi hrac

Teď jsme silnější, pochvaluje si Jágr nové posily Rangers

Kapitána New York Rangers Jaromíra Jágra potěšil příchod elitních útočníků Scotta Gomeze a Chrise Druryho, které klub získalo jako volné hráče. Česká hvězda však lituje, že se vedení nepodařilo udržet Michaela Nylandera, jehož spolupráci v uplynulém ročníku NHL si Jágr pochvaloval.

Jágr již nebude nejlépe placeným hráčem Rangers do čela platové tabulky týmu se dostal Scott Gomez.
168 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA