Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Marian Gaborik

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

Majo Gaborik je jednĂ­m z najlepsich hracov nhl len je to taky smoliarsky typ no co uz nebudme smutny gaborik je spat a s nim aj skvela utocna hra minesoty ako velky fan klubu verim v skore a hlavne velke vyhry 8) 8) 8) 8)

po zraneni v 3 zapasoch 5 golov to len potvrdzuje

Marian hra tak, ako pred zranenim. V 6 zapasoch 5+1 ( teda, ak sa nemylim )

majo sa zasa velmi podielal na vytazstve svojho timu
3:0 a stych troch golov dal 2 parada proste skvely hraac :cool: :cool: :cool:

a stal sa prvou hviezdou zapasu aj vecera :) . Ja som este tie goly nevidel, ale kuknem si ich, tesim sa 8)

edit:
no uz som ich videl. Ten prvy gol bol perfektny, tam ukazal svoju rychlost, parada :cool: . Pri druhom zasa pekny prienik Walza a Gabby tam tusim uz len dorazal. Len skoda ze nevyuzil aj ostatne svoje sance, mohol byt aj hattrick 8)
edit2: :D
tak nie, nedorazal, Walz mu ten puk pekne nastavil na strelu

Uz len z highlightov sa dalo vidiet,v akej pohode je Gabby.Prvy gol bolo nieco uzasne,ako zrychlil a obranca akoby stal pri Marianovom sprinte.Druhy gol bol tiez pekny,hlavne ta nahravka Waltza(ak sa nemylim).A mal tam aj dalsie super akcie...Skvele Gabby,len tak dalej.Robis nam radost!!!! :cool:

opät jedna perfektne odvedena robotka :thumbsup:

goals higlight rychlik menom Gaborik :arrow: Gaborikova dorazka :arrow: co chybalo k hattricku

mne sa pacila najma ta jeho prva nepremenena sanca,ked si obrancu krasne obhodil :cool:
skoda, ze bol zraneny ...v ALL STARS time by urcite nechybal ...

navyse skill competition, konkretne sutaz o najrychlejsieho korculiara uz raz vyhral (2004) ...

ked som videl ako posledne ukazal obrancovi Chicaga (Barker - 25) chrbat, myslim ze by s casom pod 14sekund nemal problem...

dufam, ze coskoro sa dozvieme o dalsej nadielke, ktoru Gabby rozdal :D

Tak Gaby opat raz spolu z Demom uradoval aj ked skoda ze na ukor Budyho ale co uz.
Gaby 2+1
demo 0+2

Tak tentokrat vysiel zo subaja(GABBY-BUDDY) vitazne Gabby....HMMM,ako sa hovori vsetko zle je nanieco dobre!!!!

No Gabby na neho vyslal az 9 striel, a presli len 2 :roll:

marian gaborik je skvely hrac....co dokazuje aj vykonnost po zraneni....ma vysoku akceleraciu,rychlost a strasnu bombu zapastim...tieto prednosti ho radia na vysoke priecky v nhl medzi obavanimi utocnikmi :!:

..a ak by bol fit od zaciatku sezony, to by bola podivana, aj na NAJvyssie individualne (statisticke) priecky..

cepi píše:..a ak by bol fit od zaciatku sezony, to by bola podivana, aj na NAJvyssie individualne (statisticke) priecky..
tak tak som si isty ze by si z Demitrom v Minnesote skvele rozumeli ... a brazdili by horne priecky :D

dnes 14.02.´07 na Valentinka Obrázek oslavuje tento slovensky hokejovy klenot svoje 25 narodeniny

vsetko NAJ :!: Obrázek

Obrázek

sicko najlepsi hoci to neuvidi :( :cool:

Všetko NAJ! :thumbsup2: Dúfam že formu si udržíš aj naďalej!

cepi píše:dnes 14.02.´07 na Valentinka Obrázek oslavuje tento slovensky hokejovy klenot svoje 25 narodeniny

vsetko NAJ :!: Obrázek

Obrázek

Presne tak, dnes na Valentinka ma moja "laska" Gabby 25 rokov :oops: :hufi: :hufi: :hufi:
A verim :modlenie: , ze v noci proti Vancouveru, proti ktoremu sa mu zvykne darit to oslavi prvym hattrickom v sezone :twisted:
A hlavne mu zelam kopu zdravia :wink:

:fan: GO GABBY GO :fan:

o Wild tak to si ma sklamal :lol: :lol: tvoja laska:D no dnes bz mohol dat taky ten hattrick nepohneval by som sa a nech mu na tie goly prihra demo

Tak tak Vsetko NAJ a nech ta nevidime na MS ale vo finale SC :D

zasa 1+1 ej to proste super ked hra gabo tak sa aj rad pozeram na tewletext lebo som si isty ze tam bude jeho meno len tak dalej

WildCelt píše:Presne tak, dnes na Valentinka ma moja "laska" Gabby 25 rokov :oops: :hufi: :hufi: :hufi:
A verim :modlenie: , ze v noci proti Vancouveru, proti ktoremu sa mu zvykne darit to oslavi prvym hattrickom v sezone :twisted:
A hlavne mu zelam kopu zdravia :wink:

:fan: GO GABBY GO :fan:
že tvoja láska :lol: len to neprežen, on ani nevie že si :lol: :lol: :lol:
Keby ti poslal aspon 1% z jeho platu, šak čo s toho máš :)

Gabby je momentalne snad najlepsi strelec v lige, co sa tyka golov v poslednych zapasoch, tak myslim, ze urcite 8) Ale co je dolezitejsie je to, ze dava velmi dolezite goly, z 18-ich golov co dal, 10 znamenalo vyrovnanie v zapase, ci vedenie divochov :cool: Ved aj ten posledny bol vitazny :roll: a zapas predtym znamenal bod... A goly budu urcite pribudat, pretoze s Demom si vytvaraju velke mnozstvo sanci, len nech im obom vydrzi zdravie :modlenie:
453 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES