Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Marian Gaborik
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
a stal sa prvou hviezdou zapasu aj vecera
. Ja som este tie goly nevidel, ale kuknem si ich, tesim sa 
edit:
no uz som ich videl. Ten prvy gol bol perfektny, tam ukazal svoju rychlost, parada
. Pri druhom zasa pekny prienik Walza a Gabby tam tusim uz len dorazal. Len skoda ze nevyuzil aj ostatne svoje sance, mohol byt aj hattrick 
edit2:
tak nie, nedorazal, Walz mu ten puk pekne nastavil na strelu
edit:
no uz som ich videl. Ten prvy gol bol perfektny, tam ukazal svoju rychlost, parada
edit2:
tak nie, nedorazal, Walz mu ten puk pekne nastavil na strelu
Uz len z highlightov sa dalo vidiet,v akej pohode je Gabby.Prvy gol bolo nieco uzasne,ako zrychlil a obranca akoby stal pri Marianovom sprinte.Druhy gol bol tiez pekny,hlavne ta nahravka Waltza(ak sa nemylim).A mal tam aj dalsie super akcie...Skvele Gabby,len tak dalej.Robis nam radost!!!!
opät jedna perfektne odvedena robotka
goals higlight rychlik menom Gaborik
Gaborikova dorazka
co chybalo k hattricku
goals higlight rychlik menom Gaborik
skoda, ze bol zraneny ...v ALL STARS time by urcite nechybal ...
navyse skill competition, konkretne sutaz o najrychlejsieho korculiara uz raz vyhral (2004) ...
ked som videl ako posledne ukazal obrancovi Chicaga (Barker - 25) chrbat, myslim ze by s casom pod 14sekund nemal problem...
dufam, ze coskoro sa dozvieme o dalsej nadielke, ktoru Gabby rozdal
navyse skill competition, konkretne sutaz o najrychlejsieho korculiara uz raz vyhral (2004) ...
ked som videl ako posledne ukazal obrancovi Chicaga (Barker - 25) chrbat, myslim ze by s casom pod 14sekund nemal problem...
dufam, ze coskoro sa dozvieme o dalsej nadielke, ktoru Gabby rozdal
Ĺľe tvoja láskaWildCelt píše:Presne tak, dnes na Valentinka ma moja "laska" Gabby 25 rokov![]()
![]()
![]()
A verim :modlenie: , ze v noci proti Vancouveru, proti ktoremu sa mu zvykne darit to oslavi prvym hattrickom v sezone![]()
A hlavne mu zelam kopu zdravia![]()
GO GABBY GO
Keby ti poslal aspon 1% z jeho platu, šak čo s toho máš
Gabby je momentalne snad najlepsi strelec v lige, co sa tyka golov v poslednych zapasoch, tak myslim, ze urcite
Ale co je dolezitejsie je to, ze dava velmi dolezite goly, z 18-ich golov co dal, 10 znamenalo vyrovnanie v zapase, ci vedenie divochov
Ved aj ten posledny bol vitazny
a zapas predtym znamenal bod... A goly budu urcite pribudat, pretoze s Demom si vytvaraju velke mnozstvo sanci, len nech im obom vydrzi zdravie :modlenie:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

oslavuje tento slovensky hokejovy klenot svoje 25 narodeniny