Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Peter Budaj

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

sice si Peto pripisal vitazstvo,ale statistiky su uz dost alarmajuce...Chcelo by to uz fakt zlepsit % uspesnost,ale ked dostane z 13tich striel 2 goly,tak si to skor zhorsuje.Snad uz v dalsich zapasoch to bude okrem vitazstva aj uspesnost min. nad 90 % a v idealnom pripade shutout...GL!!!
8) hm no tak s Petom Budajom som sa uz viac krat stretol osobne ma korene z nedalekej dediny ako ja da sa povedat ze v tej istej dediny ako ja :D mam uz aj par karticiek od neho aj s podpismi a tak som sa snim uz aj fotil je to v pohode clovek aj brankar :clap:
ludia Peter Budaj to je moj brankar na celej zemi !!!....ja ho uplne zeriem a cele jeho Colorado.....proste skoda ze dnes prehrali ale tak ja som to videl Peter podaval prekrasne zakroky len zase smola ze colorado malo branilo a nedarilo sa im presadit v utoku dufam ze dnes proti LA to uz niako zvladnu :)
Peto dnes nastupi proti CBJ...uz by bolo dobre zabrat naplno,lebo v COL sa uz nahlas rozobera brankarsky post...Obaja brankari su medzi poslednymi,tak by to chcelo zlepsit...Dnes proti CBJ je to idealne.Petovi sa proti CBJ dari,tak ten shutout by padol vhod.....Tak GL...drzim palce
no tak Petovi neslo proti CBJ inkasoval 5 golov co je dost zle si myslim aspon ja neviem co je to snim :sad2: a uz som sa docital na jednej NHL stranke ze colorado hlada brankara ze mozno bude Peto Budaj vymeneny len to nie :!:
ja v tom nevidím tragediu čo ak ho hodia do lepšieho tímu..nemusí za jeho výkony len sam možno to je j velka čiastka tímu...a obrana colorada je dosť kritizovana...ale fakt ta percentna uspešnosť mu moc nepomaha a ked to nepojde rýchlo hore tak sa nanho asi tak zabudne ako na Aebichera
no tak ak ho vymenia, tak by ho mohli do takeho timu, kde by mohol byt jednotkou. Napada mi LA, ale ti sa asi ani do PO nedostanu :thumbsdown:
38 zo 40 brankarov v % uspesnosti. Aj ked obrana koloreda tiez nie je bohvieco a to dokaze dost ovplyvnit brankarove cisla. napriklad Thomas mal minuly rok slabe cisla ale chytal velmi dobre a tie slabe cisla boli dost kvoli obrane.
debil píše:napriklad Thomas mal minuly rok slabe cisla ale chytal velmi dobre a tie slabe cisla boli dost kvoli obrane.
trafeny klincek po hlavicke Mitch..kazdopadne, Buddy ma daleko od minulo sezonnej formy..
No zrejme minulu sezonu hrali obrancovia lepsie ako tuto kedze buddy hral v minulej lepsie ako teraz .. a to nemyslim srandovne toto teraz ... napr. liles hra tuto sezonu dajak slabsie ako minulu a to je jeden z naj obrancov v colorade ak nie naj ...

hej chalani a dievcata vedeli by ste si prdstaviť Buddyho v Detroite ? :groupwave:
coloradcan píše:hej chalani vedeli by ste si prdstaviť Buddyho v Detroite ? :groupwave:
shutout roletka by sa zatahovala kazdym druhym zapasom :cool:
No po dlhsej dobe som o5 tu ...

V poslednej dobe sa Petovi velmi nedari. Ak bol jednotkou, tak ho mal trener podrzat na tom poste dlhsie a nie stale striedat ...minule bol druhou hviezdou proti Sharks, no aj tak AVS prehrali.

AVS ma strasne deravu obranu ...myslim, ze pre neho by bolo radostou chytat v defenzivnych timoch typu Predators.

Ostava verit, ze v AVS vymenia aspon trenera :biglol:
to s tou obranou je pravda,ale Peter niekedy pusti lacne goly...Proti CBJ podla mna prave goly Nasha isli na jeho vrub...a to potom co sa dialo,tak mna normalne pichalo pri srdci..komentatori sa tam rozplyvali,ze aky fantasticky zapas a ja som uz vytacal zachranku 8) ....No som dost sklamany zatial z tejto sezony,ale stale verim,ze sa to zlepsi....Drzim palce

Apropo,Buddyho v DET by som si naozaj nevedel predstavit...Ja som rad,ze je tam Hasek..... :sad2: 8)
a jak sa hovorilo o posile Hannana do obrany a Smytha...no Smyth mal ostať podla mna v edmontone a obrana mala byť posilnena niekým iným...čo sa týka Budhyho...už to nie je to čo to bolo...ktovie či by mu vobec vymena prospela ale za Colorado chytať to mu moc neprospieva
Je toto mozne toto?:(

19 sekund od shutoutu....Tusil som,ze dnes to bude super a dufal som aj v ciste konto,ale takto prist o nulu...sere ma to.No nic,Peter bol fantasticky a dufam,ze toto bol novy zaciatok a hlavne ovela uspesnejsi,jak doterajsia sezona....

Buddy samozrejme 1.hviezda zapasu..Gratz.. :good:
Peter Budaj predvádal po celý čas fantastické zákroky, ktoré privádzali predátorov k šialenstvu. V záverečnej desaťminútovke sa musel poriadne obracať a často predvádzal zákroky ako Dominik Hašek - v pozícii na ľade a bez hokejky nechal čarovať svoju lapačku. Tak tomu bolo aj v 52. minúte, keď zlikvidoval tutuovku Davida Legwanda. Ten od šťastia už takmer dvíhal ruky, no puk bol pod Budajom.
Nashville sa predsalen dočkal, keď sa 21 sekúnd pred koncom stretnutia presadil ruský útočník Radulov. Predators zacítili šancu a snažili sa aj o vyrovnanie, no pred Budajom osamotený Dumont minul v poslednej sekunde prihrávku Arnotta. "Bolo by pekné vychytať shutout, ale podstatné je, že sme vyhrali," povedala prvá hviezda duelu Budaj.

bolo na case :thumbsup:
Dnes je na programe odveta s NSH..Bolo by pekne,aby Peter potvrdil dobry vykon z NSH a dokazal,ze by to mohol byt trvalejsi stav....GL!!!!
Peter potvrdil super vykon z NSH a opat zaziaril.Najma jemu moze dakovat COL za vitazstvo!!!Inkasoval len raz,pripisal si 31 uspesnych zakrokov,na konte ma aj asistenciu a stal sa 1 hviezdou zapasu..... :good: :good: :good: Len tak dalej,len tak dalej!!!! :wink:
no tak dnes :cool: :cool: mu to vislo este takto 2 zapasi a otazka brankarskej jednotki je viriesena
Pri pomere striel 16:32 je brankarasky vykon zretelny.
debil píše:Pri pomere striel 16:32 je brankarasky vykon zretelny.
tak, tak Mitch..teraz len od Buddyho potrebujeme, aby mu vysli nielen 2 zapasy, ktore ma zdatne za sebou, ale aj nasledujuce, aspon 2-3..neraz to dopadlo tak, ze Peter 2x zahviezdil a v 3 zapase puk, puk, puk..toto budem pozorne sledovat a to uz z pondelka na utorok live na SPORT1 LAK - COL..
cepi píše:neraz to dopadlo tak, ze Peter 2x zahviezdil a v 3 zapase puk, puk, puk
nestalo sa a Buddy (2/21) pise 3 vyhru v rade! :good:

uvodnu tretinu som nezachytil, ale podla koment. ohlasov v nej nemal vela prace, za to v II tretine sa prezentoval viac ako spolahlivymi zakrokmi, skoda uvodu III tretiny, ked Blake nekompromisnou strelou pochoval shutout vyhliadky, ale bola to tazko chytatelna strela, pricom Petrovi tam clonili zo 2 hraci..2 gol padol pocas oslabovky LAK, ked v precisleni sa k puku dostal Miso Handzus a strelou zapästim to tam Petrovi pekne umiestnil..Buddy predviedol spolahlivy vykon a ze by opät blikalo na 1tkove casy..?.. :wink:

Obrázek

jeho momentalny stats -) 2,69 pr. / 89,84%
Je to super ale kazda seria raz skonci bohuzial :cry: ale nech to taha co najdlhsie :biglol: potom može jeden zapas prehrat a zase aspon 10 za sebou vyhrať :clap: chlapec sa nam rozbehol tak nech sa drži :good:
Hoci statistiky nema tutti fruti ale dolezite su vitazstva :D
tak aspon Budy nam robi momentalne radost. Inak je tato sezona z pohladu Slovakov biedna. Minule tam pekne vychytal Kopitara ked sa prespikoval obranou Avs.
Peter podal spolahlivy vykon aj proti LA,aj ked si to pokazil tym lacnym golom od Handzusa,ale pri pohlade na jeho chytanie mam pocit,ze nemoze dostat gol,dobre vykryva priestor a je rychly aj pri presuvani,prajemu aj stastie(to bez toho nejde) a tak sa mu celkovo dari.Pridala sa zlepsena obranna hra AVS hned je to lepsie...Dnes su na rade Ducks,mali by to Avs zvladnut,ANA sa moc nedari a hraju druhy zapas za sebou..Tak Peter GL!!!
993 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS