sice si Peto pripisal vitazstvo,ale statistiky su uz dost alarmajuce...Chcelo by to uz fakt zlepsit % uspesnost,ale ked dostane z 13tich striel 2 goly,tak si to skor zhorsuje.Snad uz v dalsich zapasoch to bude okrem vitazstva aj uspesnost min. nad 90 % a v idealnom pripade shutout...GL!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Peter Budaj
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
ludia Peter Budaj to je moj brankar na celej zemi !!!....ja ho uplne zeriem a cele jeho Colorado.....proste skoda ze dnes prehrali ale tak ja som to videl Peter podaval prekrasne zakroky len zase smola ze colorado malo branilo a nedarilo sa im presadit v utoku dufam ze dnes proti LA to uz niako zvladnu
Peto dnes nastupi proti CBJ...uz by bolo dobre zabrat naplno,lebo v COL sa uz nahlas rozobera brankarsky post...Obaja brankari su medzi poslednymi,tak by to chcelo zlepsit...Dnes proti CBJ je to idealne.Petovi sa proti CBJ dari,tak ten shutout by padol vhod.....Tak GL...drzim palce
ja v tom nevidím tragediu čo ak ho hodia do lepšieho tímu..nemusí za jeho výkony len sam možno to je j velka čiastka tímu...a obrana colorada je dosť kritizovana...ale fakt ta percentna uspešnosť mu moc nepomaha a ked to nepojde rýchlo hore tak sa nanho asi tak zabudne ako na Aebichera
No zrejme minulu sezonu hrali obrancovia lepsie ako tuto kedze buddy hral v minulej lepsie ako teraz .. a to nemyslim srandovne toto teraz ... napr. liles hra tuto sezonu dajak slabsie ako minulu a to je jeden z naj obrancov v colorade ak nie naj ...
hej chalani a dievcata vedeli by ste si prdstaviť Buddyho v Detroite ?
hej chalani a dievcata vedeli by ste si prdstaviť Buddyho v Detroite ?
No po dlhsej dobe som o5 tu ...
V poslednej dobe sa Petovi velmi nedari. Ak bol jednotkou, tak ho mal trener podrzat na tom poste dlhsie a nie stale striedat ...minule bol druhou hviezdou proti Sharks, no aj tak AVS prehrali.
AVS ma strasne deravu obranu ...myslim, ze pre neho by bolo radostou chytat v defenzivnych timoch typu Predators.
Ostava verit, ze v AVS vymenia aspon trenera :biglol:
V poslednej dobe sa Petovi velmi nedari. Ak bol jednotkou, tak ho mal trener podrzat na tom poste dlhsie a nie stale striedat ...minule bol druhou hviezdou proti Sharks, no aj tak AVS prehrali.
AVS ma strasne deravu obranu ...myslim, ze pre neho by bolo radostou chytat v defenzivnych timoch typu Predators.
Ostava verit, ze v AVS vymenia aspon trenera :biglol:
to s tou obranou je pravda,ale Peter niekedy pusti lacne goly...Proti CBJ podla mna prave goly Nasha isli na jeho vrub...a to potom co sa dialo,tak mna normalne pichalo pri srdci..komentatori sa tam rozplyvali,ze aky fantasticky zapas a ja som uz vytacal zachranku
....No som dost sklamany zatial z tejto sezony,ale stale verim,ze sa to zlepsi....Drzim palce
Apropo,Buddyho v DET by som si naozaj nevedel predstavit...Ja som rad,ze je tam Hasek.....
Apropo,Buddyho v DET by som si naozaj nevedel predstavit...Ja som rad,ze je tam Hasek.....
Je toto mozne toto?:(
19 sekund od shutoutu....Tusil som,ze dnes to bude super a dufal som aj v ciste konto,ale takto prist o nulu...sere ma to.No nic,Peter bol fantasticky a dufam,ze toto bol novy zaciatok a hlavne ovela uspesnejsi,jak doterajsia sezona....
Buddy samozrejme 1.hviezda zapasu..Gratz..
19 sekund od shutoutu....Tusil som,ze dnes to bude super a dufal som aj v ciste konto,ale takto prist o nulu...sere ma to.No nic,Peter bol fantasticky a dufam,ze toto bol novy zaciatok a hlavne ovela uspesnejsi,jak doterajsia sezona....
Buddy samozrejme 1.hviezda zapasu..Gratz..
Peter Budaj predvádal po celý čas fantastické zákroky, ktoré privádzali predátorov k šialenstvu. V záverečnej desaťminútovke sa musel poriadne obracať a často predvádzal zákroky ako Dominik Hašek - v pozícii na ľade a bez hokejky nechal čarovať svoju lapačku. Tak tomu bolo aj v 52. minúte, keď zlikvidoval tutuovku Davida Legwanda. Ten od šťastia už takmer dvíhal ruky, no puk bol pod Budajom.
Nashville sa predsalen dočkal, keď sa 21 sekúnd pred koncom stretnutia presadil ruský útočník Radulov. Predators zacítili šancu a snažili sa aj o vyrovnanie, no pred Budajom osamotený Dumont minul v poslednej sekunde prihrávku Arnotta. "Bolo by pekné vychytať shutout, ale podstatné je, že sme vyhrali," povedala prvá hviezda duelu Budaj.
bolo na case
Nashville sa predsalen dočkal, keď sa 21 sekúnd pred koncom stretnutia presadil ruský útočník Radulov. Predators zacítili šancu a snažili sa aj o vyrovnanie, no pred Budajom osamotený Dumont minul v poslednej sekunde prihrávku Arnotta. "Bolo by pekné vychytať shutout, ale podstatné je, že sme vyhrali," povedala prvá hviezda duelu Budaj.
bolo na case
tak, tak Mitch..teraz len od Buddyho potrebujeme, aby mu vysli nielen 2 zapasy, ktore ma zdatne za sebou, ale aj nasledujuce, aspon 2-3..neraz to dopadlo tak, ze Peter 2x zahviezdil a v 3 zapase puk, puk, puk..toto budem pozorne sledovat a to uz z pondelka na utorok live na SPORT1 LAK - COL..debil píše:Pri pomere striel 16:32 je brankarasky vykon zretelny.
nestalo sa a Buddy (2/21) pise 3 vyhru v rade!cepi píše:neraz to dopadlo tak, ze Peter 2x zahviezdil a v 3 zapase puk, puk, puk
uvodnu tretinu som nezachytil, ale podla koment. ohlasov v nej nemal vela prace, za to v II tretine sa prezentoval viac ako spolahlivymi zakrokmi, skoda uvodu III tretiny, ked Blake nekompromisnou strelou pochoval shutout vyhliadky, ale bola to tazko chytatelna strela, pricom Petrovi tam clonili zo 2 hraci..2 gol padol pocas oslabovky LAK, ked v precisleni sa k puku dostal Miso Handzus a strelou zapästim to tam Petrovi pekne umiestnil..Buddy predviedol spolahlivy vykon a ze by opät blikalo na 1tkove casy..?..
jeho momentalny stats -) 2,69 pr. / 89,84%
Peter podal spolahlivy vykon aj proti LA,aj ked si to pokazil tym lacnym golom od Handzusa,ale pri pohlade na jeho chytanie mam pocit,ze nemoze dostat gol,dobre vykryva priestor a je rychly aj pri presuvani,prajemu aj stastie(to bez toho nejde) a tak sa mu celkovo dari.Pridala sa zlepsena obranna hra AVS hned je to lepsie...Dnes su na rade Ducks,mali by to Avs zvladnut,ANA sa moc nedari a hraju druhy zapas za sebou..Tak Peter GL!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé