Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Jaroslav Halak

Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.

No skoda toho zapasu.Mal som aj obavy z tohoto zapasu,lebo Toronto hra vonku ovela lepsie,ako doma a pri sucasnej forme Habs bol dost pravdepodobne,ze to takto dopadne.A ani Jaro nebol najistejsi..... :( ....No nic,dalsi zapas bude isto lepsi....
:?: Cez leto ste podpísali s Canadiens jednocestnú zmluvu, ktorá vám otvorila nadobro dvere do prvého tímu historicky najúspešnejšieho klubu v NHL. Bolo ťažké v kempe obhájiť pozíciu v tom, že sa manažment nemýlil a vsadil na vás?
:arrow: „Myslím si, že kemp mi vyšiel celkom dobre a predtým som dúfal, že zostanem v prvom tíme. Cez leto som tomu všetko podriadil a veril, že sezónu začnem v drese Canadiens a nie niekde nižšie.“

:?: Post jednotky sa vám však neušiel a do bránky ste sa nedostávali tak často, ako váš mladý brankársky kolega Carey Price. Mohlo to byť aj tým, že Price je Kanaďan a v takom tradičnom klube, akým Canadiens je, musel dostať šancu práve on?
:arrow: „Začiatky každej sezóny sú vždy ťažké a každý hráč, špeciálne brankár si musí vybojovať svoju pozíciu sám.“

:?: Viac príležitostí vám priniesol až rok 2009, keď sa častejšie objavujete v bránke Habs a začiatkom marca ste boli dokonca aj brankárskou jednotkou!
:arrow: „Do konca základnej sezóny nám zostáva ešte pár zápasov a verím, že sa do bránky ešte dostanem.“

:?: Dostával sa v čase prehier celý tím na čele s vtedajším trénerom Guyom Carbonneauom pod tlak verejnosti, vedenia klubu, alebo médií?
:arrow: „V Montreale je hokej šport číslom jeden, preto sú očakávania vždy veľmi veľké. To napokon otriaslo aj pozíciou trénera Carbonneaua, ktorého vymenil generálny manažér klubu Bob Gainey. “

:?: Zamávala kabínou aj kauza okolo bratov Kosticynovcov v súvislosti s ich údajným prepojením s narkobarónom Mangiolom?
:arrow: „Nie, nijako sa to neprepieralo.“

:?: Pripomína vám toto obdobie čas, keď vás v sezóne 2006/07 povolali z farmy v Hamiltone a vy ste naskočili do ligy naozaj suverénne a takmer ste spolu s Canadiens vybojovali ešte play-off?
:arrow: „Trocha mi to pripomína tú situáciu, lebo musíme bojovať o každý jeden bod. Stále sme na hranici postupu do play-off. Bojovať budeme zrejme až do konca základnej časti.“

:?: Kým ste v posledných dvoch sezónach pendlovali medzi prvým tímom a farmou, museli ste v Montreali bývať v hoteli. Máte od tejto sezóny už iné bývanie?
:arrow: „Áno, prve dva roky som býval v hoteli, ale pred touto sezónou som si v meste už prenajal byt.“

:?: Máte vôbec počas sezóny čas na vlastné hobby?
:arrow: „Voľného času počas rýchlo za sebou idúcich zápasov nie je veľa, ale keď ho trochu mám, najradšej ho venujem svojej priateľke.“

:?: Montreal Canadiens je klub, ktorý dýcha históriou. Aké to je, nastúpiť na takmer posvätnom ľade pred takým búrlivým publikom?
:arrow: „Štadión je vždy vypredaný a hrať pred viac ako 21-tisíc fanúšikmi je obrovským zážitkom. To sa ťažko opisuje.“

:?: Máte to šťastie, že môžete porovnávať. Ktoré publikum v rámci celej NHL je najlepšie a kde sa naopak hrá zle?
:arrow: „Jednoznačne najlepšie je v Montreale. Ako najúspešnejší klub v histórii NHL máme priaznivcov v každom meste, takže neviem posúdiť, kde sú fanúšikovia zlí.“

:?: Boli ste sa aj pozrieť na januárovom zápase hviezd, ktorý sa hral práve vo vašej hale pri príležitosti osláv storočnice vášho klubu?
:arrow: „Nie. Zápas hviezd je jedinou pauzou počas nabitého ročníka a my s priateľkou sme sa rozhodli odcestovať za slnkom. Boli sme si oddýchnuť v Miami.“

:?: Po vydarenom zápase s Vancouvrom ešte na prelome februára a marca sa o vás Henri Richard, žijúca legenda Montrealu, vyjadril, že ešte nevidel taký brankársky výkon s výnimkou Jacquesa Planta, ktorý bol neuveriteľných 18 sezón jednotkou Canadiens. Dočítali ste sa to o sebe?
:arrow: „Vážne? Nie, nevedel som o tom.“

:?: Práve v tom zápase ste dokonca kryli neuveriteľných 46 striel! Pamätáte si na to, že by ste boli niekedy v takej palebnej permanencii?
:arrow: „V poslednom čase je tých striel na našu bránku viac ako obvykle.“

:?: Hráči sa v NHL neustále menia, vaše mužstvo nevynímajúc. Kto je vašim susedom v šatni?
:arrow: „Vedľa mňa nikto nesedáva, pretože je to miesto pre tretieho brankára.“

:?: Stále platí, že do kabíny prichádzate medzi prvými?
:arrow: „Áno, vždy sa snažím byť v šatni s dostatočným predstihom a v pokoji sa pripraviť na tréning alebo zápas.“

:?: Máte v mužstve „hriešnika“, na ktorého treba čakať?
:arrow: „Všetci sa snažia byť v šatni načas, ale občas sa stane, že niekto mešká.“

:?: Bolo by pekné získať Stanleyho pohár práve v roku storočnice klubu, nie?
:arrow: „To viete, že áno. Bolo by to určite skvelé!“

:?: Koho pasujete za najväčšieho favorita na zisk najcennejšej trofeje, o ktorú sa bije tridsať tímov?
:arrow: „To si netrúfam povedať. Budú to však náročné súboje, lebo špičkové tímy sú veľmi vyrovnané.“ (dennik sport)
Obrázek (Jardo s priatelkou :)
Jaro konecne zasiahol do hry.A konecne aj vyhral.Ale je treba povedat,ze MTL hral vcera skutocne dobre a Jaro to nemal njak zlozite.Aj ked pri konci zlikvidoval 2 najazdy,ale to uz o nic neslo...Inak spolahlivy vykon,az na ten gol.Ten nemusel dostat...Snad este dostane sancu pred PO....
:) Jarda chytal dobře a mnohokrát nás podržel,včetně likvidace nájezdů Thompsona a Smitha.
A ten gól co Jarda dostal?Pokud se podíváš pozorně na highlighty,tak Komisarek nejprve od Tambelliniho odjížděl a pak se k němu zase zpátky vracel a vůbec mu nebránil ve střele.
Poněkud se zapoměla v útočném pásmu celá Plekancova řada a nechala obránce napospas třem najíždějícím útočníkům Islanders.
Jarda určitě šilhal jestli si to mezi sebou náhodou neprohodí a na tu ránu už nestačil zareagovat.Rozhodně na tom gólu nenese vinu sám.tohle bych mu klidně odpustil.
Navíc to nic neřešilo,měli jsme čtyřgólový náskok!!!! :yes: Čili nic se neděje,stalo se!!!!!
Jasne,ze to nebola len jeho chyba.Ja som to spomenul,len preto,ze je skoda toho golu.Mohol to byt shutout!!! :wink:
Jaroslav zasa ukazal,ze je spolahlivy v brane habs.Ale skoda tych 2 golov za par sekund od Heatlyho.....Ale je to v celku uspesna sezona.....
Dúfam,že bude mať takú formu aj budúci rok :wink:
Kika píše:Dúfam,že bude mať takú formu aj budúci rok :wink:
Forma mu bude aj celkom naprd, lebo akonáhle mu v Montreale nevýjde jeden zápas, tak jedničkou bude vždy Price, ja by som mu prial aj nový klub, kde by si zachytal.
yzy19 píše:
Kika píše:Dúfam,že bude mať takú formu aj budúci rok :wink:
Forma mu bude aj celkom naprd, lebo akonáhle mu v Montreale nevýjde jeden zápas, tak jedničkou bude vždy Price, ja by som mu prial aj nový klub, kde by si zachytal.
Tak to hej,ale formu potrebuje aj tak :D
:-( A zase drby.O Jardu Haláka spolu s Tomášem Plekancem podle webu SlowakNHL.sk odkazujícím na web Hockejbuzz.com projevilo zájem San Jose.Co by Sharks nabídli místo obou zmiňovaných hráčů ,kteří jsou v Canadiens pod smlouvou není známo.Asi autor myslel na někoho z dvojice poněkud po neúspěšné sezóně kritizovaných útočníků Sharks Marleau nebo Thornton/ten tip centra nám opravdu chybí/,ale podle mě je to málo pravděpodobné!!
Za prvé nevěřím,že je Sharks své hvězdy vymění,a za druhé kdyby je skutečně měnili,tak hráče sobě rovným,nebo v daleko větším trade včetně zisku nějakého draftu.Třetí fakt je ten,že by se nám při současném získání nových hráčů a při jejich vysokých smlouvách/Marleau 6,300 mil. a Thornton dokonce 7,200 mil./ nevešli do platového stropu, ani po odečtení obou našich zmiňovaných hráčů/Plekanec 2,750 mil a Halák 0,800 mil.!!!
A aby to mělo ještě zajímavější náboj, do celé transakce má být zapojeno také New Islanders.Jak, není nikde řečeno.Ale oba weby jsem našel a upozurňuji,že s tím přišel pan Eklund,kterému se nedá příliš věřit.
:-( Můj názor - je to pouhá spekulace,bez patřičného odůvodnění!!!K tomu nedojde!!!!!!!!

http://www.hokej.sk/clanok63389-Halak_u ... n_Jose.htm
http://www.hockeybuzz.com/blog/Eklund/D ... NG/1/22288
Pan Eklund už napsal několik bludů i o Tanguayovi ;))) ... Jako že už jistě podepsal s Floridou, přitom je to už asi dva týdny zpátky, co to napsal a furt nic...... Eklund, Hockeybums a všechno s tim spojený se dá zařadit do jediný skupiny, bulvár. Lahodící očím, ale povětšinou jsou to jenom plané řeči.... a zrovna tahle výměna se mi moc pravděpodobná nezdá.... i když to je zase na tomto bulváru hezký... člověk nikdy neví......
Jarovi premiera moc nevysla.Ale to je len jeden zapas.Carey zachytal v dvoch zapsoch super.Uvidime,ako sa boj o miesto v brankovisku bude vyvijat.Drzim palce,Jaro!!!!
keri si dnes vylepsil statistiky, zato jaroslav shutout.
No s Careym súhlasím, ale Jarov "SO" ... No chytiť tri strely zas tak veľké umenie asi nebolo.
Jaroslav mal decentnych 22/23 proti atlante.
No tak Jaro vychytal víťazstvo po sn,ale aj ten Pavelec v bráne ATL chytal dobre.Mal v tom zápase super zákroky čo som pozeral highlighty,ale teší ma,že Jaro vychytal výhru.
Decentných síce hej, ale vychytal na nulu nájazdy (Kovaľčuka) a chytil aj nejaké šance.
Na fóre Canadiens ho veľmi chvália.
a dokaze takto odchytat 5-10 zapasov :?: samozrejme po sebe :roll:
WildCelt píše:a dokaze takto odchytat 5-10 zapasov :?: samozrejme po sebe :roll:
A mal už príležitosť to ukázať?
Čo si pamatám tak najdlhšiu sériu mal minulý rok, keď vychytal 4 víťazstvá za sebou v dobe keď Montreal bojoval o playoff a bol v kríze. Chytil v priemere tuším nad 40 striel na zápas a dokázal priviesť Habs k víťazstvu so SJ (Pres.Tr.) a Bostonom.
V playoff šancu nedostal ani keď už Price bol totálne mimo.
begbeee píše:
WildCelt píše:a dokaze takto odchytat 5-10 zapasov :?: samozrejme po sebe :roll:
A mal už príležitosť to ukázať?
Čo si pamatám tak najdlhšiu sériu mal minulý rok, keď vychytal 4 víťazstvá za sebou v dobe keď Montreal bojoval o playoff a bol v kríze. Chytil v priemere tuším nad 40 striel na zápas a dokázal priviesť Habs k víťazstvu so SJ (Pres.Tr.) a Bostonom.
V playoff šancu nedostal ani keď už Price bol totálne mimo.
otázka úplne na mieste, v podstate by som reagoval podobne... :yes:
21/22 slusne proti slabym islanders. statistiky si urcite nepokazil.
Sice proti Rangers inkasoval 4 kusky,ale chytal dobre...Som rad,ze sa mu dari....A tie spekulacie okolo jeho trejdu by mohli vyjst.Najma ta alternativa s Wings!!!!
Proti Rangers chytil pár vecí za stavu 4:4 doviedol team do predĺženia a tam jednoducho neinkasoval skôr ako jeho náprotivok.
TO STAČÍ.
Vychytal tri víťazstvá v rade, je čas postaviť Price-a, nech zo dvakrát frkne kožku a máme zas možnosť písať aký je ten svet nespravodlivý.
begbeee píše:Proti Rangers chytil pár vecí za stavu 4:4 doviedol team do predĺženia a tam jednoducho neinkasoval skôr ako jeho náprotivok.
TO STAČÍ.
Vychytal tri víťazstvá v rade, je čas postaviť Price-a, nech zo dvakrát frkne kožku a máme zas možnosť písať aký je ten svet nespravodlivý.
príde ti to ako náhoda, alebo ako to mám chápať..?
Ironicky. S Halákom mužstvo vyhráva, nezáleží na tom akým spôsobom, ale vyhráva - a to je podstatné. Napriek tomu verím, že teraz tam dajú Price-a s ktorým je mužstvo priemerné - no matter what you do, no matter what you say... :frajer2:
869 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG